2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun size de. Sutunuzu hastaneye nasıl götürdünüz ben de götüreceğim de yanlış yapmak istemiyorum

Tamam canım birde diyelim uykudan uyandı altına yaptı altını yapıp mı emzireyim yoksa emzirdikten sonra mı?
Önce altını değiştir sonra emzir . Altı açılırken hem uykusu açılır güzel emer hem de emzirme sonrası altı açılırken ayakları falan kaldırınca kusma ihtimali olmaz. Emzirme sonrası altını değiştirirken uykusu da açılmaz omzunda gazını çıkarır yitirirsin.

Kızlar Allah hepinizden razı olsun ben 17;22 de normal doğum ile oğlumu kucagıma aldım 38+1 haftalık 1480 gram
46 santim doğdu sağlıklı sorunu yok çok şükür Rabbim doğumu bekleyen annelerimizi sağlıkla kurtarsın

Primden ziyade git gel yapmak istemiyorum ahh kestiremezsin valla petşembe doğduğu hastanede yapılsın oğlumunki orda yapıldı ayrı gayrı olmasın

Allah bağışlasın canım kiloyu yanlış mı yazdın 2480 olmasın?

Yine klavye azizliğine uğradım tüm gün. Klavye çıkmıyor yazamıyorum

Bende açık açık dedim zaten. Sen uyuyacaksın ve herşeye ben mi koşacağım diye. Sen emzireceksin ben ne yapayım ki dedi. Bezi var, gazı var 2 saatte bir ayaktayız lami cimi yok dedim. Seslenirsin ben gelirim diyor. Ama oda bende benim huyumu biliyoruz. Ben pek yardım talep etmem öyle ısrarla, 3 5 gün sonra bırakırım peşini.. Neyse bakacağız bir formül artık.

Hiçbir şey yapamıyorsa sırt masajı yapsın ayol, süt kanalları harekete geçer hem

Bence şimdiden odaları ayırırsanız, o oda eşinin olur sonsuza dek. Bizim bir arkadaşımız kocasını kendi isteğiyle başka odaya göndermişti, anne kız rahat rahat yatalım birlikte diye. Kız okula Başlayana kadar annesinin yanına yatmaya gitti kafasına estikçe, babası da ergen odası gibi döşediği kitaplıklı dolaplı odasına çekilip keyfine baktı.

Şu hayatta en özendiğim şeylerden biri oldu bu da benim

Hayırlı olsun. Canım rabbim analı babalı büyütsün

Ben zaten hamilelikte ayırdım deli uyuyor bizimki diye. Doğum sonrası da ağrılarım var diye ayrı yattım. Yeni döndüm işte sürekli geceleri, ağlayarak kabuslarla uyanınca. kendi çağırdı. Sanırım pişman oldu şimdi yok ya koyucam park yatağı yanımıza o ka

Biz yatağa 2 kişi giriyoruz gece 4 5 gibi 3 kişi oluyoruz, tabii bebekte emzirilme zamanı bize eşlik ediyor sabah 6 7 gibi eşim kovuluyor büyük kızım tarafından 2 kişi yatmaya devam ediyoruz

Kızlar ben premium care 70 li 2 paket almıştım bitmek üzere 2 paket daha aldım 140 adet küçük gelmez inş Büyük kızım kilolu doğduğu için hemen 2 e geçmiştik ama bu daha küçük olduğu için gider gibi

Merhaba kizlar 4 gun sonra spinal ile dogumum gerceklescek. Panik atagim var korkuyorum 2 yil once genel anestezi ile acik miyom amelyti olmstm smdi 2. Kez ayni yerden keslcegi icin hissedermym dayanablrmym korkusu ama en onemlisi hamileligmden beri sirt ustu yatinca basim donuyo gozlerm karariyor bu durumu yasayan varmi? Amelyat esnasnda nasl duz yaticam nasl olcak

Kızlar merakımdan soruyorum doğumdan bir gün sonra ne kadar kilonuz gitmişti . 63 ile doğuma girdim şuan 59 um. Bebek zaten 3.300 doğdu anlamadım neden bu kadar az 50 kilo ile hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…