Cok sasirdim canım hen normal doğum sonrası bi anda kendime gelmiştim kalktım koşardım yani kesim olmasına rağmen oturma kalkma hic zorlamadi beni . Plesentan zor mu düştü benim hemen geldi acaba plesenta yüzünden rahim kasilmis olabilir mi çok geçmiş olsun. Ayaklarını sıcak tutmani öneririm patik giy ve sırtına hırka al çok terliyorsun doğum sonrası üşütme sırtını omuz ağrısı oluyor .
Hadi hayırlısı benim de perşembe sezeryan inşallah kolay geçer, elbette bir ameliyat biliyorum ama umarım en azından bi kaç güne geçer
Bizimde bundan iyi ki almışım dediklerimden çok rahat ediyorBende bundan aldım. Onunla park yatağa koyarım diye düşündüm. Deneyeceğiz artık. Yüzüstü yatırmaya bende korkarım sanırım ama yoğun bakımda rahat rahat yatırıyorlar. Detay sorarım bugün
Kötü anıları zaten pek anlatmıyorum kızYa acaba ilk doğumumuzla ilgili kötü kısımları hatırlamıyor olabilir miyiz?
Doğum şeklinden bağımsız olarak regl dönemi yumurtalık ağrısına benzer ağrılar oluyor bu arada anladığım kadarıyla. Benim de ara ara sancı giriyor orama burama ama geçiyor tabii. Kırk gün içinde rahim toparlanınca geçecektir tamamen herhalde.
Ama herhalükarda hamilelikten çok daha iyi durumda oluyoruz doğurduktan bir iki gün sonra. Ay o neydi ya öyle saatli bomba gibi ortalıkta paytak paytak gezinmeler, yataktan yuvarlanarak inmeler, sürekli düştüm düşeceğim bir şey olacak korkusu, yok çatı ağrısı, kuku ağrısı, yumurtalık sancısı, enfeksiyon korkusu, hasta oldum olacağım paniği, ha bire hareket takibi… doğum şekli ne olursa olsun, büyük bir aksilik yaşanmadığı sürece, doğum sonrası hamilelik sürecine (özellikle dokuzuncu aya) kıyasla cennet resmen, cennet. Ona odaklanmak lazım.
Çok sevindim canım biran önce yuvanıza kavuşun inşallahDr bekliyoruz. Vizit sonrası çıkışımız başlayacak inşallah.. İşitme testide yapılacakmış burada.
Tüm bu kapılarda beklenen bebeklerimize acil şifalar...
Bende ilk Doğu'nun ve 2. Doğumda hiç yaşamadım 3.4. Doğumlarda yaşıyorum inan sanki içimde birtane bebek varda onun sancısını çekiyorum kıvrandırıyor dün geceye göre şuan hafifledi plezanta kolay çıktı ama hemen çıkarmadı Dr ten tene temas yaptı bir süre ☺ Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin acısız sancısız süreç in olsunCok sasirdim canım hen normal doğum sonrası bi anda kendime gelmiştim kalktım koşardım yani kesim olmasına rağmen oturma kalkma hic zorlamadi beni . Plesentan zor mu düştü benim hemen geldi acaba plesenta yüzünden rahim kasilmis olabilir mi çok geçmiş olsun. Ayaklarını sıcak tutmani öneririm patik giy ve sırtına hırka al çok terliyorsun doğum sonrası üşütme sırtını omuz ağrısı oluyor .
Hadi hayırlısı benim de perşembe sezeryan inşallah kolay geçer, elbette bir ameliyat biliyorum ama umarım en azından bi kaç güne geçer
Ayyy biz aynı gün mü gireceğiz dogumaaaaCanım hayırlısı böyleymiş üzülmeyelim beni de biliyorsun her şey normal doğuma uygunken mecbur sezeryan dedik. Ben son kontrole gittiğim zaman benim bebeğin de kilosu bir önceki haftayla aynı çıktı hiç kilo almamış gözüküyordu.
Vee seninle tarihlerimiz aynı 16 Kasım
Tamam canım teşekkür ederim hani krem sadece 500 600 falansa aldirmasam mi diyordum da fiyatı çok uçuk değilmiş zaten sgk karşılamıyor doktor yazmasa bile ben gidip eczaneden eşime aldırır kullanırım.Ben vitaminle beraber 650 e aldım eczaneden ayrı sormadım ama 200 250 filandır bence
Çok çok çok sevindim bin şükür kurtuldun hadi artık bol bol çek mis kokusunu içine darısı bekleyen bizlere . Duaların için çok teşekkür ederim en güzeli kulun kula ettiği dua .. burada hepimiz birbirimizi görmeden sevdik dua ettik . İnşallah ben de güzel haberler ile gelirim perşembe günüKuzum anca telefonu elime alabiliyorum. Çok güzel bir doğumdu, ekip şahaneydi. Elimi hiç bırakmadıyar, bi hemşire sadece moral motivasyon için başımda durdu. Sütüm hemen geldi, maaşallah hemen tuttu. Doğumda hepinize kolay doğum için dua ettim.
Ben doktora o kadar söyledim hocam dilken e söz verdim beklemem lazım dedim ama kordon dolanmış çözüp onu dönemez alalım seni vakitlice dedi 38+1 e gün verdi ne yapalım nasipCorruk küstüm oynamiyom hani beraber en son doğuracaktikişin şakası bir yana, senin ve bebeğin için en hayırlısı böyleymiş canım benim kapıda seni bekliyor olcam
Ah canım bugün eve mi geliyor kuşunDr bekliyoruz. Vizit sonrası çıkışımız başlayacak inşallah.. İşitme testide yapılacakmış burada.
Tüm bu kapılarda beklenen bebeklerimize acil şifalar...
Ben yemiyorum vallaha tatlı şekerli şeyler dayamaya çalışıyorlar ama yok aslaKesin gider ama ilk gebeliğimden edindiğim tecrübeye göre, dikkat etmezsek gittikleri gibi gelmeleri de an meselesi. Çünkü lohusalıktaki kadar kolay kilo veremiyoruz emzirme döneminin kalanında, şu an vücudumuz hem emzirmeyi büyük bir efor kabul ediyor hem de doğum öncesini haline dönüyor ama spora alıştığı gibi emzirmeye de alışacak bir süre sonra, o yüzden kilo almak istemiyorsak süt yapar diye önümüze her konanı yemeden önce biraz düşünmek gerek
Hastaneden memnun kaldım canım. Eltimin doğum yaptığı yerden sonra hele heleO zaman oda ısısında bişey olmaz canım 2 saate gelmiş olurum zaten
Sen nasılsın bebiş nasıl hastaneden memnun kaldın mı merak ettim canım
Benden cumartesi alındı kan idrar. Perşembe 11 buçuk gibi ben öğle arasına çıkmadan gel bi bakalım bebek belki son umut dönmüştür o zaman sezeryanı iptal ederiz dedi ama pek de umutlu değildi sırf gönlüm olsun diye söylediyildizsavascisi inşallah kolay geçer canım benim sabah 8.30da dedi, tam 39+0 oluyorum o gün. Çarşamba günü kontrol için çağırdı tahlil falan yapacakmış perşembe de doğum
Bende yedekleri sipariş ettim iki tane ile olacak iş değildiBenim göğüs ucum hiç olmadığı için sorun olmuyoremzirme boyunca kullanacağım yüksek ihtimalle. Kahverengi kusma vereyim istiyorum ama orası da çok büyük geliyor o minimal ağıza. Dün yedek uçlar sipariş ettim
Ay yok hiç gerek yok öyle heyecanlara bence dediğin gibi sancın suyun falan gelirse o durumdan sezeryana dönmek daha çok uğraştırır, verdiği tarih iyi gayet. Öğlen olacaksa yükseleni balık veya koç ikisi de birbirinden farklıBenden cumartesi alındı kan idrar. Perşembe 11 buçuk gibi ben öğle arasına çıkmadan gel bi bakalım bebek belki son umut dönmüştür o zaman sezeryanı iptal ederiz dedi ama pek de umutlu değildi sırf gönlüm olsun diye söyledihadi hayırlısı olsun . Erken olmasına çok sevindim ben de erken olsun isterdim ama randevular full doluymuş bu cumartesi de izne gidiyormuş 15 gün yokum dedi 15 gün sonra istersen sezeryan günü vereyim dedi ama makat geliş halde suyum gelirse diye korktum başka tanımadığım doktora düşmekten o yüzden bu hafta olsun dedim mecbur araya sıkıştırdı öğleden sonraya kaldım
Ben azalttım mamayı ama günde 2 defa sma optipro veriyordum, hipp mamalarda gayet iyi.Bebeğine sütün yanında mama verenler ne kullanıyorsunuz? Hiç bilgim yok bu konuda. Marka verilmiyorsa özelden de yazar mısınız
Hipp combiotic kullanıyorum ben. Doktorumuz onu tavsiye ettiBebeğine sütün yanında mama verenler ne kullanıyorsunuz? Hiç bilgim yok bu konuda. Marka verilmiyorsa özelden de yazar mısınız
Ayy çok zormuş 4 saat gezmişiz şaka gibi iyi bile dayanmışızİki çocukla çıkanın perti çıkar tabii
Ben imom latte, d vitamini ve demir kullanıyorum.
Ben hasteneye sordum hangi mamayı veriyorsunuz diye, sma kullanmışlar. Kızda da herhangi bir rahatsızlık olmayınca onu aldım, 4günde 2 kere kullandım totaldeBebeğine sütün yanında mama verenler ne kullanıyorsunuz? Hiç bilgim yok bu konuda. Marka verilmiyorsa özelden de yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?