2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya kizlar gece 1 bucuktan 12 e kadar uyumadi bu cocuk emzir yatir 5 dk sonra ciglik cigliga agliyo karnimi agriyo desem gazini cikariyo kakada yapmis oluyo bezine baktigimda emzirdim yetmedi diye mama verdim banamisin demiyo 12de uyudu oglen bir bucukta kalkti yine ciglik atarak sebebi ne olabilir baska benim aklima gelmeyen alti kuru sirti pek oda sicakligi uygun hem meme hem mama destegi karnida tok burnumu tikali acaba diye burnuna bakiyorum nefesini kontrop ediyorum temiz acik sinirlerim bozuldu aglamak uzereyim uykusuzluktan beynim dönüyo. Annem aliyo kucagina pispisliyo yok uyumuyo dalar gibi oluyo yataga koyuyo mizildayip ciglik atarak uyaniyo varmi sizde boyle bi sorun kendimi yetersiz hissetmeye basladim 30 yasindayim bende acaba daha erkenmiydi cocuga derken buluyorum kendimi suan bunlari yazarken bile 3 defa uyanip pispis yapip yatip kalkti

Hastanede bana bi tane uc cıkartmak ıcın sırınga gıbı bişi verdı 10 dk cek beklesın dedı . Hiç ugrasamadım onunla canımı cok yaktı bende sılıkon ucla emzırıyorum kıZım kırkı cıktıgı gun artık bırakmıstık silikon ucu sımdı solu az az denıyorum tutuyor sagı hıc alamıyor ucsuz.
soyasosu canım benım tesekkür ederim .

benim bebem fazla aç galiba 60 ml içiyordu son bir gündür 90 ml içiyor
Bence bu durumu mutlaka doktoruna danış. Bebek gazlı oldukça da içebiliyor çünkü.Eğer çişli bez sayısı yeterli kilo alımı iyiyse doktorun önerdiği şekilde mama kullan canım. Ben doktorum ebem ne derse öyle hareket ediyorum.önceden iki saatte bir beslemeye çalışıyordum cuma günü doktor 3 saate çıkardı beslenmesini. İki öğün anne sütü bir öğün 30 cc mama önerdi. O da günde üç mama yapıyor

Silikon uç olarak ne kullanıyorsunuz ben mamajoo almıştım e bebekten ağzına çok büyük geliyor sinir krizi geçiriyor emmeye çalışırken bende bugün başka bir markaya bakacağım onu çekip süt geldiğini anlayana kadar çok ağlıyor

Hangi markayı kullanıyorsun canım?

Doktor bana bebedor 1 numarayı verdi ama ben de değiştirmek istiyorum sanırım avent alacağım. Benim göğüs uçlarım var hatta baya da büyük ama bebeğin damağı çenesi gelişmediği için tutmakta zorluk yaşıyor

Ben de hipp combiotic demeye çalışmıştım beynim gitmiş
Doktor sma optipro veya hipp combiotic önerdi.
Hipp denedik memnunum. Gaz ve kabızlık sorunumuz yok
Sma da ben de gaz ve kabızlık yaşamadım çok şükür. Hatta bi ara acaba ishal mi diye düşünmüştüm ama doktor normal dedi

Benimki de bu gece aynısıydı canım. Arkadaşım 2-3 gün önce uyardı beni, 3.haftada sebepsiz bu tarz sorunlar onlar da yaşamış. 2 gün sürmüş onlarda, sanırım bi atak dönemi bu da

Bana da aynısını denediler, ben de senin gibi oldum bıraktım arada ben de solu deniyorum ama henüz kabul etmedi, inşallah benimki de senin gibi olur

Kolik bir bebek olabilir mi acaba

Hastanedeyken eşim wee baby bulmuş, ben de ucu çok büyük diye mamajoo aldım. Biberonum da o marka diye. İki markanın da boyutu aynı çıktı, bir de mamajoo daha yumuşak olduğu için benim kız onu sevmedi. Wee Baby’den devam ediyoruz. Belki de ilk onu kullandığı için sevmedi bilmiyorum. Lansioh ve aventin boyutlara göre olanı var ama kullanmazsa diye almadım
Hangi markayı kullanıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…