Evet oraya devam ettim, Ümraniye den sonra orası ilaç gibi geldikime gidiodun orda? Ben ali Şahap odacılara gidiorm.. Maternal hastalıklar polıklınıgı.. Genc bir doktor ama cok akıllı zeki görünüyor yanılmadıysam ya İlk bana da öyle dedi, ona ayrı Bi ekip kurmak gerekır, Bi Zeynep kamil yapıodu orasıda rüptür olmus kapanmış ssvd polıklınıgı filan dedi, sezaryen olur heralde dedi.. Bende o an önemsemedim.. Son gittiğimde dedim, doktor bey eger siz hastane olarak ssvd yapabılırız dıosanz ben istiyorum dedim.. Ama dedım hani muayene sonucunda uygun olmaz, yada uygun olur da dogum esnasında ters bişey olur sezeryana çevrilir o da makul benım için, sadece denemek istiyorum dedim.. Tamam dedi, not etti, zaten dikişler 2mm mi ne dedi ondan inceyse yapamayız riskli dedi, muayene ederiz ona göre bakarız dedi.. Bakalım ama bana pek ssvdye yönlendircek gibime gelmedi.. Direkt sezeryan olur gibi.. Zaten bu ara umrumda da değil valla, artık cabucak kavusmak istiyorum, kaşıntı filan arttı hafiften.. Korkmaya basladım azıcık
Ali bey perinatolog normalde, ikili test, detaylı usg vb için gitmiştim ben de birkaç kez, ilgili, insanı gereksiz yere strese sokmuyor, pozitif bir doktor. (oranın perinatoloji departmanını kapatmışlar nedense birkaç ay önce, perinatologları da anne hastalıkları ve bebek hastalıkları uzmanı olarak ikiye ayırmışlar.) Ben elif fide pişirgene gidiyordum orada, o da genç ama iyi ve ilgili bir doktor.
Doğumhanesini de bayağı güzeldi aslında oranın, normal doğum için özellikle şartları çok uygun görünüyordu. (Sezaryeni ameliyathanede yapıyorlar tabii.)
Hayırlısı ne ise o olsun senin için
Ben de geceleri veriyorum mamayı aç kalmasın diye insanlar sütün yok diye diye sütüm kesilecek diye korkuyorumBizimkide oyle gece boyu memedeydi banada sutun yetmiyodur vs cok dediler elimle sıkınca bir iki delikten fiskiriyo hani nasil yetmiyo bende anlamiyorum cisli bez sayisi yeterliyse sutunde yeterlidir canim sen takma oyle diyenlere daha cok strese giriyo insan ben bazen acaba yetmedimi diyip 60 cc mama veriyorum gunde 2-3 defa icim rahat etmiyo psikolojik olarak belkide sut tek basina yetiyo sadece bebeklerin huyu memede kalmak istemesi
Hımm bilmiyodum.. Ama cidden öyle hiç gerilmiyorum ona gidince, Bi de ilgili yani, nstye geldi yanıma inceledi filan gecen, hastasının peşini bırakmıyor gibi.. Hatta orada her doktor öyle gibi, o gece beni 3 kere aradılar yatış yapmam için, çok riskli lütfen gelin filan diye 3 farklı doktor aradı.. Bi de reyhan hoca var o sanrm oranın klınık şefi gibi bişey, vizitlerde de gördüm, cok atik Bi doktor maşallah, ve bide hastalarıyla ilgili bi doktor, gecen doktor alinin kapısında beklerken Bi hastayla konusmasını dinledim de halini hatırını soruyo valla.. Devlet hastanesinde beklenmeyen hareketler bunlar
Ben o dogumhane katındaydım ama dogum odasını görmedim.. Bi kere nst için Baska odaya aldılar, orda hem çatal hem normal yatak vardı, orasıysa eger bayagı iyi yani.. Genelde diğer çalışan hemsiresi personeli de iyi dogumhane katının.. Sadece Bi tane gıcık Bi hemşire var Baska rastlamadm
Bakalım inşallah çarşamba hersey yolunda gider
Kizlar kusura bakmayin biraz acik yazicamda eminim hepimiz suan ayni seyi dusunuyoruzdurbenim doktorum spiral icin 6 ay beklemeyi onerdi siz nasil korunacaksiniz ben hap kullanirken hamile kaldim o yuzden haplara guvenemiyorum artik prezervatifte alerji yapiyor bana spirali 6 ay beklemeden taktirsam kayma olasiligi yuksekmi olurki ve daha once kullananiz varmi konforlu biseymi?
Bana doktor 40. Çıkınca gel dedi spiral içinKizlar kusura bakmayin biraz acik yazicamda eminim hepimiz suan ayni seyi dusunuyoruzdurbenim doktorum spiral icin 6 ay beklemeyi onerdi siz nasil korunacaksiniz ben hap kullanirken hamile kaldim o yuzden haplara guvenemiyorum artik prezervatifte alerji yapiyor bana spirali 6 ay beklemeden taktirsam kayma olasiligi yuksekmi olurki ve daha once kullananiz varmi konforlu biseymi?
Kizlar kusura bakmayin biraz acik yazicamda eminim hepimiz suan ayni seyi dusunuyoruzdurbenim doktorum spiral icin 6 ay beklemeyi onerdi siz nasil korunacaksiniz ben hap kullanirken hamile kaldim o yuzden haplara guvenemiyorum artik prezervatifte alerji yapiyor bana spirali 6 ay beklemeden taktirsam kayma olasiligi yuksekmi olurki ve daha once kullananiz varmi konforlu biseymi?
Bu çocuk aç muhabbetleri başladı bizim evde geç bile kaldı sevgili kvçocuk kakayı memede yapmak istiyor ıkınıyor çünkü baksana ellerini emiyor diyor. Görüncemi arıyor bebekle alakalı o da hep aç ellerini emiyor diyor. Anne aç olsa bi kilo alır mıydı diyorum bi kiloya yakın almış işte diyor görümceme. Adadan ayrılma vakti yaklaştı şu babam bir çıksaydı da sağlıkla annem gelebilseydi ya
Bu çocuk aç muhabbetleri başladı bizim evde geç bile kaldı sevgili kvçocuk kakayı memede yapmak istiyor ıkınıyor çünkü baksana ellerini emiyor diyor. Görüncemi arıyor bebekle alakalı o da hep aç ellerini emiyor diyor. Anne aç olsa bi kilo alır mıydı diyorum bi kiloya yakın almış işte diyor görümceme. Adadan ayrılma vakti yaklaştı şu babam bir çıksaydı da sağlıkla annem gelebilseydi ya
Maalesef bizde de durum aynı. Bebek memede durdukça herkes aç , sütün az diyorBu çocuk aç muhabbetleri başladı bizim evde geç bile kaldı sevgili kvçocuk kakayı memede yapmak istiyor ıkınıyor çünkü baksana ellerini emiyor diyor. Görüncemi arıyor bebekle alakalı o da hep aç ellerini emiyor diyor. Anne aç olsa bi kilo alır mıydı diyorum bi kiloya yakın almış işte diyor görümceme. Adadan ayrılma vakti yaklaştı şu babam bir çıksaydı da sağlıkla annem gelebilseydi ya
Canım geçmiş olsun küçücük ler daha inşallah iyileşir tekrarlamaz bende dikkat edeyim olmadı sağlık ocağına götüreyim ordaki Dr bir baksın35 günlük oldu sanırım. Bizim burun tıkanıklığıyla başladı. Öksürük cok yoktu ama gittikce arttı. Ates yok. Huzursuzluk çoktu. Uyuyamıyordu en son öksürükten. Kriz şeklinde değil ama sık sıktı. Ciğerlerinde enfeksiyon çıktı akciğer grafiğinde. Kendi Dr umuz gördü bugün, 2 antibiyotik başladık cok küçük olduğu için dedi. 3 günü dolduralım durumuna bakalım dedi. Yani en az 2 gün daha hastanedeyiz.
Ama bu gıdıları çok güzel değil mi ben bakıp bakıp öpesim geliyorBu da kanıtımız
Bizde aynı şikayetlerle geldik hemen hemen çok geçmiş olsun çok zor bebekle hastane ortamı çok ciddi salgın var burda bile bir sürü daha 40 çıkmamış bebişler var bizimde 3 gün bitti bakalım dr 1 hafta 10 gün diyor35 günlük oldu sanırım. Bizim burun tıkanıklığıyla başladı. Öksürük cok yoktu ama gittikce arttı. Ates yok. Huzursuzluk çoktu. Uyuyamıyordu en son öksürükten. Kriz şeklinde değil ama sık sıktı. Ciğerlerinde enfeksiyon çıktı akciğer grafiğinde. Kendi Dr umuz gördü bugün, 2 antibiyotik başladık cok küçük olduğu için dedi. 3 günü dolduralım durumuna bakalım dedi. Yani en az 2 gün daha hastanedeyiz.
Bütün bebeklerimiz çok güzel bal gibi oldu vallaAma bu gıdıları çok güzel değil mi ben bakıp bakıp öpesim geliyorpera hanım da çok bal bin maşallah güzelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?