2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de geceleri veriyorum mamayı aç kalmasın diye insanlar sütün yok diye diye sütüm kesilecek diye korkuyorum sanırım memede durmayı seviyorlar yani umarım öyledir
Canım bence de sütün yok diye düşünme salı .Bak bende sadece anne sütü veriyorum bazen yarım saatte bir bile emdiği oluyor.Sadece doymak için değil kokunu hissetmek için sana ihtiyacı olduğu için, kakasını yapmak için bile memede olmak istiyorlarmış.Bazen 3 saat hiç uyanmıyor bazen saat başı emmek istiyor ya tamamen onun duygusuna göre.Ben hep sütümün bol olduğunu ve bebeğime şifa olduğunu düşünüyorum sende öyle düşün.Mama vermek kötü birşey de değil ayrıca ama sen kendini psikolojik olarak yorma.İnsanlar gözaydınlığı için bile aradığında hemen "emiyor mu?"diye soruyorlar bu bile ayrı stres farkındayım ama bebek emdikçe sen inandıkça o süt ya artıyor ya kaliteleşiyor

Sizin yine iyi bizim daha ilk gün başladı

Sağ ol kuzum valla insanlardan çok çabuk etkileniyorum. Az önce hafif sütüm aktı camasirim ıslandı utanmasam soran herkesi arayıp söyleyecektim. Ayrıca yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor. Benim de bazen 2-3 saat aralıksız uyuyor bazen de sürekli emiyor

kayınvalideler anlasmalı bu konuda sagolsunlar cok destek oluyorlar sütümüzü sorgulayarak
Kesinlikle öyle
Aynen öyle az önce büyük kızım içinde çok kilo almış obez olur ekmek hiç vermeyin dedi bende dedim ki doğduğundan beri aç diyorsun anne şimdi de obez mi diyorsun ne yapsak beğendiremedik dedim ben öyle demedim hiç ne zaman aç dedim filan dedi hiç cevap vermedim
Maalesef bizde de durum aynı. Bebek memede durdukça herkes aç , sütün az diyor
Sanki sadece emmek için duruyor kaka yapmak için bile memeden güç alıyor bunlar
Sizin yine iyi bizim daha ilk gün başladı
İlk günden olsaydı o da başlardı haha daha yeni geldi ya ondan ilkinde fotoğraf atıyorduk ay ne kadar zayıflamış diye öyle yorum yapıyordu

Biraz uzun sürebilir true dogru demiş doktor.. Ama iyileştiğini anladıkları an gönderirler diyim.. Hastane ortamında yenıdoganları tutmak istemiolar enfeksiyona açık oldukları için.. Yani cuma belli olur çıkıp çıkmıycanız inşallah daha erken toparlar aslan ali

Yaaa cok güldümmmmm kızınla ilgili olana cok iyi demissin

Merhaba arkadaşlar benim bebeğim bugün tam bir aylık oldu 3400 doğmuştu 1 hafta sonra 3050 grama düşmüştü şimdi 4 kilo geldi bugün de doktor kilo alımı yavaş dedi mamaya basliycaz acaba meme ve mama beraber gidenler nasıl kaç saat arayla kaç CC veriyorsunuz acaba kaç kere veriyorsunuz

Kızlar serum fizyolojik kullanıyorum tıkanıklık için, genelde beyaz ya da şeffaf olan sümük bugün daha koyu sarı ve biraz katıydı. Doktoruna attım, ateş iştahsızlık vs olursa haberleşelim dedi. Yaşayanınız var mı acaba bu renklerde vs

D vitamini kaç damla veriyorsunuz kızlar?
Ocean marka 1 puf veriyorum. Damla şeklinde olan markaların farklı ama hangisi için soruyorsun?
Ben sürekli meme veriyorum. 3-4 saatte bir de mama veriyorum. Anlayabiliyorum o açlık halini zaten. İçtiği kadar veriyorum. Bazen 60 bazen 90 içiyor

Ocean marka 1 puf veriyorum. Damla şeklinde olan markaların farklı ama hangisi için soruyorsun?
Ben bir marka var sanıyordum devit bizimki aslında üstünde 4 damla yazıyor da nette de 3 damla diyordu çok farketmez de yine de merak ettim sorayım dedim:)

bebişimin göbeği düşmedi hala 17 gün oldu. Neden bu kadar uzun sürdü var mı böyle geç göbeği düşen

Benim bebeğim biraz doyumsuz gibi geliyor sürekli emmek istiyor emdikçe de kusuyor doydu sanıp sakinleştirmeye çalışıyorum sürekli meme arıyor ağzı sütümde var ama sürekli emip kusunca günde 4 5 defa üzerini değiştirmem gerekiyor ek olarak mamayada başladım bugün umarım birazda olsa faydasını görürüm

Aynen öyle canım benim. Mesela geçen akşam çok gaz sancısı vardı 5 saat emzirdiğimi biliyorum yatağa koyduğumda uyanıyor sürekli aranıyor �nan hepimiz yaşıyoruz bunları Sen hiç bozma moralini sütun gayet yetiyor bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…