2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizimde düşmedi ya gerçi yıkamak istemiyorum mis gibi kokuyor

Bizim de 16. günün akşamı düştü, o gün gündüz doktor kontrolü vardı, doktor yıkayın şu çocuğu artık allah aşkına dedibana da mis koktuğu için göbeği düşene kadar yıkamayayım diyordum bahaneyle. ( o akşam yıkamak için hazırlanırken göbeğinin düştüğnü gördük bize de üç haftaya kadar düşmesi gerek demişti doktor bu arada)

Mama parasını hiç duymamıştım, o ne kadar yatıyor? Kimlik için gitmişti nüfus müd.ne ama başvudu mu bilmiyorum
Pardon biri çocuk parası galiba biri süt parası kimlik için gittiğinde halletmişti eşim, ilk 1000 yattı demişti ikizler diyemi bilemiyorum

Valla insan evınden uzakta olunca hersey karısıo hayal de gercek de Lohusa olmasan bile hastane cok zor.. Ben cok iyi anlıyorum.. Geçen yatış yapan sadece ben olmama rağmen, acayip bunaldım yani.. Allah buyuk derdi hastalıgı olanlara şifa versin olabılır, besleme yaparken ciğere kaçmış olabilir.. Taktılar mı solunum maskesi pekii şimdi?

Eşim geldi bugün sen herşeyi hakediyosun diyip duruyor 3 çocuğa 2 gündür tek bakıyo olmama şaşırıyo galiba şuan huyları güzel maşallah diyim ama bunun 1. Ay sonrası var bide o zamanda böyle olurmuyum bilmiyorum Rabbim kimseye muhtaç etmesin yinede,
Kv sormuş yapılıcak bişey varsa yapıyım diye eşim benim herşeyi hallettiğimi söylemiş, istemediğimi biliyor
İkizler haberinde oğluna sabırlar dilemişti oğlummm Allah sabır versin sana Allah sabır versin , şuan ne yüzle bana yardım etmek istiyor yada o lafı yutup ben ondan yardım istermiyim,
Annem sıkıştığında kv çağırsın dediğinde yerlerde sürünürüm yine çağırmam demiştim Allah muhtaç etmesin yinede tek isteğim zaten 1 aya gider antalyaya

trueliving_ canım bana doktor misafir kabul etmeyin kış mevsimi gripler falan başlıyor hasta olurlarsa toparlanmaları zor olur demişti
Bebekler zor toparlıyor demekki sabret canım belki hem lohusalık hem bu yaşadıkların zor geçicek gerçekten dua et oku bol bol yavrunu

Valla o pipi kulahini bulandan Allah razı olsun beni en az 10 kere üzerime işemesinden kurtardı daha hareketlenmedigi için şu an çoook işime yaroyor valla

Eşimle ortak bir görüşümüz var, bu çocuğu kucağa almayacaksak neden yaptık biz max 7-8 yıl alırız; sonra yalvarsak da küçük ergen tavırlarına girip alamayacağız kucaklarımıza

Benim bebemde bugün inmek bilmedi kucağımdan akşam yemeği bile yapmadım
Canım sling almadıysan almanı öneririm. Ben tek olduğum zamanlarda slinge bağlıyorum, çamaşır asarken, kahvaltımı hazırlarken falan çok rahat oluyor. Hem o güvende hissediyor hem de ben işimi hallediyorum

2 kilo almışım zaten kendımı zor taşıyorum.. 92 oldum ya, sonunda 9lu rakamı gördüm ne guzel hiç almadım diye seviniyordum
Azcık da ödemim var 2 gündür.. Ama cidden çok hafif düzeyde, sadece çorap lastiği iz yapıo o kadar yani

Eşimle ortak bir görüşümüz var, bu çocuğu kucağa almayacaksak neden yaptık biz max 7-8 yıl alırız; sonra yalvarsak da küçük ergen tavırlarına girip alamayacağız kucaklarımıza

7 8 yıl alınmıyor kucaga panda.. Bızımkı dobişko artık kalkmıo valla yatagına tasımaya zorlanıyoruz artık
İlk başta güvenli bağlanma sadece kucakla olduguna inanmıyorum ben.. Bebegın ıhtıyacını hemen anlayıp yanıt vermek, onunla konusmak, emzirmek ona guzel seyler söylemek de etkılı.. Cocuk gelısımı kursuna gittgmde bir film izlemiştik bu konuda.. Şu sıra gruptaki herkesın izlemesini tavsıye ederim.. 'Kevin hakkında konuşmalıyız' diye.. Orda guvenlı baglanmanın ne demek oldugunu cok iyi anlıyosun

Nufüs müdürlüğüne gitmişti eşim başvuru için doğum belgesiyle gidiliyor mama parası hemen yattı eşime süt parası bana yatıcak pttden 1 ay sonra sanırım
Canım tam olarak nasıl oluyor? Eşim başvuru kimliği çıkardı ama herhangi bir ödeme gerçekleşmedi. Hesap numarası vs de istememişler. JuliJuli06 e devlete girdiğimde herhangi bir şahıs ödemesi bulunmamaktadır diyor. Memurlarda süreç farklı mı ilerliyor acaba

N
Nereden alabilirim

galiba çocuk parasını hastanede yönlendirmişler halletmiş orda sizede söylemişlerdir muhtemelen canım emzirme yardımı için kimlik çıkardığında ilçe aile sosyal yardımdan mı oluyodu öyle bi yerde yapmış sanırım o biraz geç yatıyor memurlarada vardır tabi bu herkeze hak düşüyor
Öocuk yardımı mesela 1. Çocuk 2. Çocuk diye ücretleride değişen bişey onu hastanede halletmiş başvurusunu

Sadece kucakla olması imkansız zaten, çocuğu bir bütün ele almak en önemli etken ama göz teması, ten teması vs vs bunlar da hep kucakta oluyor kucağa almak için bahanelerim de olabilir

Allah Allah eşimin hiç haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…