- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
birçok yerde satılıyor ben bu sayfadan almıştımN
Nereden alabilirim
Özellikle sordum canım onlar söyledi almak istiyosanız burdan başvurabilirsiniz diyeAllah Allah eşimin hiç haberi yok
Emin ol 7-8 yıl değil Max 1 buçuk sene . Yürümeye başlayan çocuk kolay kolay kucakta durmuyor. O yüzden o da istiyorken bol bol kucaklaşalımEşimle ortak bir görüşümüz var, bu çocuğu kucağa almayacaksak neden yaptık bizmax 7-8 yıl alırız; sonra yalvarsak da küçük ergen tavırlarına girip alamayacağız kucaklarımıza
Aynı tatlım inan bende sen gibiyim lohusalıktan ben birde seseryanim anestezinin etkisiKızlar gece su gibi terleyen var mı bir ben miyim acabaher gece 3 4 tişört değiştiriyorum nevresimler bile sırıl sıklam öyle bir terleme yıkamaktan bıktım. Lohusalıktan mı acaba
Bizim yavru da iki gündür uyuya kalıyor emerken tam bitirmiyor bende üzülüyorum.haliyle .6.30dan beri emme-uyuma arası gidip geliyoruzaç olduğunu biliyorum, alıyorum 10 dk emiyor sonra uyuyakalıp memeyi çıkarıyor ağzından. Yatağına koyuyorum 10 dk sonra tekrar ağlıyor tekrar emziriyorum tekrar uyuyakalıyor benimkinin en kötü yanı yanı, uykusuzluğa asla gelemeyen bir kız, azıcık doyum aldığı an uyuyor az önce sağılmış sütü ısıtıp verdim, bir mutlu ki sorma. He biraz az geldi olsa bi 30 cc tam doyup derin uykuya geçecek burda okuduklarımda acaba gazımı var diye düşünmüştüm ama gazını alttan ya da üstten bir şekilde çıkarıyor. Problem uykuya düşkünlük yüzünden hem doymaması hem uyuyamaması bunu yazarken alttan koyverdi yine
Anne memesi sadece karnı doyurmak ta değil bebekle anne arasında ki bağı ve özgüveni güvenli bağlanmayı vsvs neler neler sebebiyet veriyor..damla da gelse bebeğinizle bu bağı sakın koparmyin insan üzülüyor sonra...Herkese iyi akşamlardoğum yapali 50 gün oldu ve hala sütüm yetmiyor. Hatta baya az geliyor. Bestlak ve dut çayı denedim ama olmuyor. Mecbur mama veriyorum ama baya baya bir biberon dolusu içiyor tek seferde. O kadar az geliyor yani. Benim gibi sorun yaşayan var mı yoksa artık pes mi etmem gerekir. Bir de hipp kullanıyorum. Herkes bebeği zehirlendiğimi söylüyor mama verdigim için ama vermedigim zaman açlıktan ağlıyor. Bu süre zarfında 2 kilo aldı bebeğim çok şükür ama mama ilerleyen zamanda bebeğe zarar veren bir şey mi gerçekten. Vicdanım sızlıyor ama elimden bir şey de gelmiyor. Sağım yapmayı da denedim artsın diye. 40cc geliyor iki memeden toplam. Napcagimi şaşırdım artik
Sadece kucakla olması imkansız zaten, çocuğu bir bütün ele almak en önemli etkenama göz teması, ten teması vs vs bunlar da hep kucakta oluyor kucağa almak için bahanelerim de olabilir
Allah Allah eşimin hiç haberi yok
Bİz daha hiç birşey almadıkgaliba çocuk parasını hastanede yönlendirmişler halletmiş orda sizede söylemişlerdir muhtemelen canım emzirme yardımı için kimlik çıkardığında ilçe aile sosyal yardımdan mı oluyodu öyle bi yerde yapmış sanırım o biraz geç yatıyor memurlarada vardır tabi bu herkeze hak düşüyor
Öocuk yardımı mesela 1. Çocuk 2. Çocuk diye ücretleride değişen bişey onu hastanede halletmiş başvurusunu
Bende suni deneyecegim olmazsa sezeryan hakkımızda hayırlısı olsunGergınlıkten belkı bende yeme işini saldım yani.. Sabır zor bir şey cidden..
Valla benım aslnda sezeryan ama doktora ssvd denemek istiyorum dedım.. Yarın gidince bellı olur, agrı sancım gram yok.. Sanrm olursa da suni sancıyla denerler, olursa olur olmazsa sezaryen zaten.. Acıkcası hevesim de kaçtı gibi cabucak dogum olsun modundaym
Emzirme ödeneği diye geçiyor ptt yatıcak anneler içinolanBİz daha hiç birşey almadık
PTT doğum ücretini veriyordu sNirim
Allah yardımcınız olsun inşallahBende suni deneyecegim olmazsa sezeryan hakkımızda hayırlısı olsun
Memurlarda nasil isler bilmiyorum ama siz calismiyor esiniz calisiyorsa esinizin maasinada yansiyabilir onu tam olarak bilmiyorumCanım tam olarak nasıl oluyor? Eşim başvuru kimliği çıkardı ama herhangi bir ödeme gerçekleşmedi. Hesap numarası vs de istememişler.JuliJuli06 e devlete girdiğimde herhangi bir şahıs ödemesi bulunmamaktadır diyor. Memurlarda süreç farklı mı ilerliyor acaba
Bebeğiniz doyuyorsa kilo alımı önemli değil her bebeğin gelisimi kilosu farklıdır ..illaki sütünüz yarıyor bunu asla sorgulamayın sizin sütünüz değil bebeğin sütü ona özel ve ona göre ihtiyacına göre..İçiniz rahat olsunAnnişler oğlum 6 gün içinde 50 gr kilo aldı iyi mi kötü mü normal mı sizce sütüm yarıyor mu acaba bugün sağlık ocağına götürdüm
Bunu ancak bu haftadan sonra bilebilirsin. Bebek de ödemli oluyor çünkü. Ayrıca anne sütü yaramamasi diye bir şey yokAnnişler oğlum 6 gün içinde 50 gr kilo aldı iyi mi kötü mü normal mı sizce sütüm yarıyor mu acaba bugün sağlık ocağına götürdüm
Annişler oğlum 6 gün içinde 50 gr kilo aldı iyi mi kötü mü normal mı sizce sütüm yarıyor mu acaba bugün sağlık ocağına götürdüm
Teşekkür ederim. Biraz daha iyiyim moralimi bozmamaya çalışıyorum. Emzirme çayı ve tahin tüketiyorum ben de. İnşallah gelecek sütüm. Bebek emdiği sürece süt gelmeme olmaz diyor herkesSen moralini yüksek tutmaya çalış, ne kadar olumlu düşünürsen olumlu olurSütüm var emicek biliyorum gibi sürekli olumlu telkin yap kendine. Süt emdikçe artan ve gelen bir şey, emzirme danışmanının demek istediği de o sanırım memede kalsın o oksitosin sağlansın ve süt gelsin. Mamayı da yavaş bitiriyormuş ama emme refleksinin gelişmesi gerek galiba o da nasıl olur hiç bilmiyorum emzik derdim ama şuan önerilmez sanırım
Ben ilkinde emzirme çayı içtim her gün komposto ve su tükettim. Bir de tahin helva yiyordum baklava gibi tatlılarda çok süt yapıyordu. İstersen bunları deneyebilirsin. Çocuk doktoru da emzirirken hafif eğilmemi eşimin sırtıma masaj gibi bir şey yapmasını söylemişti süt kanallarını açıyormuş sanırım bu yöntemde
Evet tabi sadece mama alıp çok sağlıklı büyüyen çocuklar da var ama lohusalık sanırım ağlama seanslarına soktu. Toparlandım daha iyiyim. Teşekkür ederim sen nasıl oldun? Bakamadım mesajlara doğumunla ilgili gelişme var mı?Canım senın yerınde olsam bu kadar stres yapmazdım.. Bebekte Baska sorunlar da oluşabilir süt olsun meme emsin derken.. Bence kendını bu stres durumundan çıkart derim.. Ver mamasını, bebek Bı kendıne gelsın.. Emzik verme madem, emzık nıyetıne kendı memeni ver, hem süt olur.. Ama bıberonla ver mamasını derim.. Çok büyütmemek lazım bu süt meselesini, illa anne sütü alcak dıye bişey yok ki.. Sen once Bı rahatla, ve zaten bu Bi geçiş süreci, bebege alışma uykusuzluk vsvs.. Sen kafanı rahatlat.. En azından bilmiş konusan kaynana komsu akraba yok yanında.. Valla keyfını cıkart.. Bebegın öp kokla, ohh miss
Evet emzirmeye çalışıyorum süt gelmese de. Bebeğim emiyor çok şükür yorulunca uyuyor ama uyandırım ısrar ediyorum.Öncelikle sütün gelecek buna inanbebek çok küçük olduğu için yoruluyor emmek istemiyor. Ben de yaşadım. Şırınga ile damla damla besledim. Sen de pes etmeden göğsünü uyarmaya devam et. Süt kesinlikle gelecek, lütfen stres yapma
Bebeğin sarılık değerini ölçtüler dimi? Orda sistem biraz daha farklı o yüzden soruyorum.
Bazen böyle atakları olduğuna inanıyorum ben. Dün sabah 9 gibi aldım mememe gece 11 gibiydi artık pes ettiğimde. Bu arada sadece 3 saattir mememden ayrı kalma süresi. Onda da mama yedi. Hiç böyle yapmazdı dedim vardır bir derdi.
Bu ara ne bulursa emme peşinde. Biberon emzik meme kendi avucu babasının kolu anneannesinin boynu hiç farketmiyor
Bu sabah daha toplasan yarım saat emzirdim. Günleri günlerini tutmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?