2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Dualarım senınle ve aslan aliyle o aslan parçası, düzelecek annesi.. Lütfen kendini sakın bırakma true.. Yogun bakıma girmicek bak görceksin

Dualarım sizinle inşallah gerek kalmıcak ve daha iyi olucak sen güçlü durmaya çalış n olur

Sağolun kızlar 2 saattir kesintisiz ağlıyorum iğne çok işe yaramadı sabah dr karar verecek çok hızlı nefes aldığı için emzirme dediler elimde perişan oldu o ağladıkça ben ağladım dr yalvardım 5 dk emzirdim öyle yorulmuş ki sadece 4 dk emebildi aklımı kaçıracak gibiyim kızlar kafamda kötü senaryolar dönüp duruyor

Canım var mı bir gelişme? Nasılsınız?
İğne etki etmedi pek şimdi dr geldi aynı dedi yarın karar verecekler büyük dr çok ısrar ettim biraz emdi 4 dakika kadar hiç iyi değilim acaba imza atıp çıksam başka bşr dr götürsem iyidi yavrum niye böyle oldu ağlayarak anlattım dr Yenidoğanlar bir anda kötüleşebilir diyor kendimi çok suçlu hissediyorum onu gördükçe ağlıyorum sığamıyorum içime resmen

Hemen aklından o saçma ve çirkin düşünceleri at lütfen ve zor olsada ağlamayı bırak sana bunların hiçbir faydası yok. Tam tersine seni daha da kötü yapacak. Bebeğin çok çok iyi olacak biz hepimiz buna inanmıyoruz ama en başta annesi olarak senin inanman gerekiyor.

Allah tez zamanda sağlık versin minnoşa. Geçecek inşallah çocuğun ağladığı an insanın içi parçalanıyormuş gerçekten biraz sabır isteyen bir süreç güzel haberler alın inşallah. Zor olsa da olumlu güzel düşünmekte fayda vardır yine de

Canım hiç bir şey olmayacak. Aslancığımız çok güçlüdür emin ol. Normal demişler zaten bak lütfen kendini suçlama. En iyi şekilde çıkacaksınız ordan ama önce senin de iyi olman lazım

Sakın öyle düşünme.. Bak beyin gücü.. Çağırma kötüyü.. Düzelecek iyileşecek diye düşün.. Yemın ederim kahroldum bende senınle.. Ama şu an yapılacak şey sadece dua etmek, doktor ne dıosa onu yapmak.. Şifa allahtan.. Sen annesi olarak elınden geleni yapıosun.. Kendini yıpratma, bide mumkunse seni Bi dinlendirsin birileri.. Sen Bi eve git duş al, bıraz kafanı koy uyumaya çalış uyuyamasan da uzan dinlen yatakta.. Ama söyle birisine gelsın sen Bi eve git.. Kafanı dagıt, hastaneden çık.. Ben ilk yattgmzda kafayı yiyordum şaka yapmıyorum, detay anlatmiyim simdi.. Ama Bi çık ordan ciddi diyorum.. O zmn daha faydalı olacaksın yavruna bana inan inşallah bişey olmucak, dua edıorm size

Hangi hastane bide true?

Canım yatışın kaçta

Valla 11de randevu ama yetişebilcemi sanmıorm goztepenın orda Bi caddeyi kapatmıslar yol bakım için erkende gitsem gec de gitsem varmam 12yi buluo, gecen hafta oyle oldu.. Bu sefer rahat rahat hazırlanıp gitcem 1de orda olcam.. Artık ondan sonrası doktorda.. Açlık durumuna göre de sezaryene karar verirler.. Yalnız 30unda doğsa fena olmaz Eymen de 30 agustos dogumlu, kardesı de 30 kasım olurdu

Ya lütfen üzülme ağlama kıyamam size ya lütfen Allah büyük dua et iyi olucak merak etme lütfen, kendini suçlu da hissetme bebeğin çok iyi olucak, biraz sabret lütfen kendini yipratma

Canım. Cok üzgünümm hersey üst üste geldi senin için insallah en kısa sürede iyileşir bebeğin. Aspire olması süreci kötüleştirdi sanırım lütfen dayan sen cok güçlüsün iki tane evladın var dik durman lazım cok zor evet ama bunu yapmak zorundasın onlar için. Dualarım seninle

Doktorunuz çok ilgiliymiş beğendim.mikroplardan korumak zor ama zamanla bağışıklık kazanacaklar inş. Sizin bebeğiniz kaka yapmıyor muydu?

Canım Allah acil şifa versin, inşallah taktıkları ilaç işe yaramıştır. Şimdi ne dedi doktor var mı bir gelişme? Dualarımız seninle çok çok geçmiş olsun

Aynı tatlım inan bende sen gibiyim lohusalıktan ben birde seseryanim anestezinin etkisi
Bende sezaryen oldum bu sefer ondan mı böyle olduk acaba bir tık azaldı dün yastığım şu gibi değildi en azından ama üstüm su gibiydi

Çocuk ne güzel uyuyordu altını değiştirirken bezi bir çektim uyandı şimdi fal taşı gibi etrafına bakıyor bu saatte uyanınca öğlene kadar sürüyor bu mesai kendi kendime uyumayı da beceremiyor
3 yaş gibi öğreniyorlarmış kendi kendine uyumayı ben daha bir gün görmedim kendi kendine uyumuş halde arabada giderken uzun yolsa oto koltuğunda uyuması dışında tabii

Hala mı 300lıra 4 sene öncede bu rakamlardı sanki.. Herseye zam gelıyor buna neden gelmıyor yav
Emzirme ödeneğini mi diyorsunuz 520 tl yatmış banada bir şey yapmadım ama banka hesap bilgim tanımlıydı e devlette ona yatmış. Bir de aile çalışma bakanlığından alınan varmış galiba form dolduruyorsun filan ben yerini biliyorum Avrupa yakasında oraya gidene kadar verecekleri para hiç olur diye gitmedim hiç aslında kreşler oraya bağlı olduğu için toplantılara katıldım ama aklıma hiç gelmedi ihtiyaç sahipleri alıyor sanırım diye düşündüm

Ya lütfen üzülme ağlama kıyamam size ya lütfen Allah büyük dua et iyi olucak merak etme lütfen, kendini suçlu da hissetme bebeğin çok iyi olucak, biraz sabret lütfen kendini yipratma
Ona baktıkça vicdan azabı çekiyorum ne yaptım da bu hale geldi diye düşünüyorum sadece yoğun bakıma girerse kendime daha çok yüklenicim gibi

Evet öyle bir anda kötüleşti büyük ihtimalle aspire etmişsin annesi sen çocuğu dedi beslenirken boğuldumu diye sordu 2 kez boğuldu sonra iyice kötüye gitti durumu solunumu dk 70 atıyor çok hızlı bu yüzden iğne yapıldı bana sanki biraz daha rahatlamış gibi geliyor bakalım uzman dr bekliyorum inşallah

Canım Allah acil şifa versin, inşallah taktıkları ilaç işe yaramıştır. Şimdi ne dedi doktor var mı bir gelişme? Dualarımız seninle çok çok geçmiş olsun
Amin inşallah canım geceden beri uyumadım dr bekliyorum bugün geç geleceği tuttu sanki

Anne çalışsa da yatıyor mu bize anne çalışmıyorsa yatıyor dediler emzirme ödeneği diye geçiyor bu. Nasıl başvuru yapcaz yapamadık bir türlü
Yani bildigim ve yaptigimiz kafariyla muhasebecimiz hastane cikisinda dogum raporunu al bana fotosunu at dedi bende aldim attim o halletti islemleri dogum izni parasi icin. Diger emzirme odenegide dogum sonrasi kendi yatti biseye basvurmadim saglik ocagina kimliginin fotosunu atmistim onlar sisteme gircez demislerdi baska islem yapmadim. E devlette taninli ibanima otomatik yatmisti. Ptt yede yatabilir en olmazsa bilgi alinabilecek numara varsa googledan arastirin arayip sorun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…