- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Sabır canımın içi sabır. Bebeğin çok iyi olacak ben inanıyorum. Sen ne kadar güçlü ve dik duran bir annesin. Ne zamandan beri çabalıyor didiniyorsun. Lütfen moralini yüksek tutmaya calıs ki bebeğine yararın olsun. Canı gönülden söylüyorum umarım yoğun bakıma girmesine gerek kalmaz. Allahım tez zamanda şifasını verirde bir an önce sağlıcakla evinize dönersiniz. Ben inanıyorum çok yakında bitecek bu durum.
Dualarım senınle ve aslan aliyleo aslan parçası, düzelecek annesi.. Lütfen kendini sakın bırakma true.. Yogun bakıma girmicek bak görceksin
Dualarım sizinleinşallah gerek kalmıcak ve daha iyi olucak sen güçlü durmaya çalış n olur
İğne etki etmedi pek şimdi dr geldi aynı dedi yarın karar verecekler büyük dr çok ısrar ettim biraz emdi 4 dakika kadar hiç iyi değilim acaba imza atıp çıksam başka bşr dr götürsem iyidi yavrum niye böyle oldu ağlayarak anlattım dr Yenidoğanlar bir anda kötüleşebilir diyor kendimi çok suçlu hissediyorum onu gördükçe ağlıyorum sığamıyorum içime resmenCanım var mı bir gelişme? Nasılsınız?
Hemen aklından o saçma ve çirkin düşünceleri at lütfen ve zor olsada ağlamayı bırak sana bunların hiçbir faydası yok. Tam tersine seni daha da kötü yapacak. Bebeğin çok çok iyi olacak biz hepimiz buna inanmıyoruz ama en başta annesi olarak senin inanman gerekiyor.Sağolun kızlar 2 saattir kesintisiz ağlıyorum iğne çok işe yaramadı sabah dr karar verecek çok hızlı nefes aldığı için emzirme dediler elimde perişan oldu o ağladıkça ben ağladım dr yalvardım 5 dk emzirdim öyle yorulmuş ki sadece 4 dk emebildi aklımı kaçıracak gibiyim kızlar kafamda kötü senaryolar dönüp duruyor
Allah tez zamanda sağlık versin minnoşa. Geçecek inşallahSağolun kızlar 2 saattir kesintisiz ağlıyorum iğne çok işe yaramadı sabah dr karar verecek çok hızlı nefes aldığı için emzirme dediler elimde perişan oldu o ağladıkça ben ağladım dr yalvardım 5 dk emzirdim öyle yorulmuş ki sadece 4 dk emebildi aklımı kaçıracak gibiyim kızlar kafamda kötü senaryolar dönüp duruyor
Canım hiç bir şey olmayacak. Aslancığımız çok güçlüdür emin ol. Normal demişler zaten bak lütfen kendini suçlama. En iyi şekilde çıkacaksınız ordan ama önce senin de iyi olman lazımİğne etki etmedi pek şimdi dr geldi aynı dedi yarın karar verecekler büyük dr çok ısrar ettim biraz emdi 4 dakika kadar hiç iyi değilim acaba imza atıp çıksam başka bşr dr götürsem iyidi yavrum niye böyle oldu ağlayarak anlattım dr Yenidoğanlar bir anda kötüleşebilir diyor kendimi çok suçlu hissediyorum onu gördükçe ağlıyorum sığamıyorum içime resmen
Aynen alamıyoruz demek ki bize de okulun memuru öyle dedi ama çok emin değildi bilmiyor gibiydi neysedoğum yardımıda 300 lira mı ne harca harca btmez
Canım yatışın kaçtaHala mı 300lıra4 sene öncede bu rakamlardı sanki.. Herseye zam gelıyor buna neden gelmıyor yav
Sağolun kızlar 2 saattir kesintisiz ağlıyorum iğne çok işe yaramadı sabah dr karar verecek çok hızlı nefes aldığı için emzirme dediler elimde perişan oldu o ağladıkça ben ağladım dr yalvardım 5 dk emzirdim öyle yorulmuş ki sadece 4 dk emebildi aklımı kaçıracak gibiyim kızlar kafamda kötü senaryolar dönüp duruyor
İğne etki etmedi pek şimdi dr geldi aynı dedi yarın karar verecekler büyük dr çok ısrar ettim biraz emdi 4 dakika kadar hiç iyi değilim acaba imza atıp çıksam başka bşr dr götürsem iyidi yavrum niye böyle oldu ağlayarak anlattım dr Yenidoğanlar bir anda kötüleşebilir diyor kendimi çok suçlu hissediyorum onu gördükçe ağlıyorum sığamıyorum içime resmen
Canım yatışın kaçta
Ya lütfen üzülme ağlamaİğne etki etmedi pek şimdi dr geldi aynı dedi yarın karar verecekler büyük dr çok ısrar ettim biraz emdi 4 dakika kadar hiç iyi değilim acaba imza atıp çıksam başka bşr dr götürsem iyidi yavrum niye böyle oldu ağlayarak anlattım dr Yenidoğanlar bir anda kötüleşebilir diyor kendimi çok suçlu hissediyorum onu gördükçe ağlıyorum sığamıyorum içime resmen
Canım. Cok üzgünümm hersey üst üste geldi senin için insallah en kısa sürede iyileşir bebeğin. Aspire olması süreci kötüleştirdi sanırım lütfen dayan sen cok güçlüsün iki tane evladın var dik durman lazım cok zor evet ama bunu yapmak zorundasın onlar için. Dualarım seninleSağolun kızlar 2 saattir kesintisiz ağlıyorum iğne çok işe yaramadı sabah dr karar verecek çok hızlı nefes aldığı için emzirme dediler elimde perişan oldu o ağladıkça ben ağladım dr yalvardım 5 dk emzirdim öyle yorulmuş ki sadece 4 dk emebildi aklımı kaçıracak gibiyim kızlar kafamda kötü senaryolar dönüp duruyor
Doktorunuz çok ilgiliymiş beğendim.mikroplardan korumak zor ama zamanla bağışıklık kazanacaklar inş. Sizin bebeğiniz kaka yapmıyor muydu?Doktordan geliyoruz.. bebeğimin 20.günü burun tıkanıklığı için gitmiştik hem de bir danışmak istemiştim mama takviyesi ile ilgili. Emdikten sonra 60 cc kadar mama içiyordu ve deli gibi saldırıyordu mamaya. Doktor şok oldu. Bu daha 3 kilo buna 30 cc bile çok dedi. Mama vermene gerek yok olursada 30 u asla geçme dedi. Bebeğimin meğerse deli gibi samcısı varmış doktor karnına dokundukça çocuk kıpkırmızı oldu. Fazla gelmiş mama. Sütüm az olduğu için sürekli aramdığı için aç sanıp veriyordum. İçtikçe de demekki aç ki alıyor diyordum. Lavman yaptılar biraz kendine geldi. Ve gaitada mikrop çıktı. Öperek vs bulaşır bu dedi. Herşeyini sürekli kaynattığım dikkat ettiğim halfe nasıl olur. Vicdanen bedenen zihnen o kadar bitik durumdayım ki. Bu bebeği nasıl sağlıkla büyüteceğim.
Canım Allah acil şifa versin, inşallah taktıkları ilaç işe yaramıştır. Şimdi ne dedi doktor var mı bir gelişme? Dualarımız seninle çok çok geçmiş olsunKızlar hiç iyi değilim bugün yazmıştım durumu biraz kötüleşti diye şimdi daha kötü oldu aspire olmuş ciğerine süt kaçmış sanırım beslenirken yoğun bakıma alabiliriz dediler gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum o ağladıkça bende ağlıyorum bir ilaç taktılar şimdi damar yolundan son şans lütfen dua edin yoğun bakıma girmesin gücüm kalmadı
Bende sezaryen oldum bu sefer ondan mı böyle olduk acaba bir tık azaldı dün yastığım şu gibi değildi en azındanAynı tatlım inan bende sen gibiyim lohusalıktan ben birde seseryanim anestezinin etkisi
3 yaş gibi öğreniyorlarmış kendi kendine uyumayı ben daha bir gün görmedim kendi kendine uyumuş haldeÇocuk ne güzel uyuyordu altını değiştirirken bezi bir çektim uyandı şimdi fal taşı gibi etrafına bakıyorbu saatte uyanınca öğlene kadar sürüyor bu mesai kendi kendime uyumayı da beceremiyor
Emzirme ödeneğini mi diyorsunuz 520 tl yatmış banada bir şey yapmadım ama banka hesap bilgim tanımlıydı e devlette ona yatmış. Bir de aile çalışma bakanlığından alınan varmış galiba form dolduruyorsun filan ben yerini biliyorum Avrupa yakasında oraya gidene kadar verecekleri para hiç olur diye gitmedim hiçHala mı 300lıra4 sene öncede bu rakamlardı sanki.. Herseye zam gelıyor buna neden gelmıyor yav
Kartal şehir hastanesi lütfi kırdarHangi hastane bide true?
Ona baktıkça vicdan azabı çekiyorum ne yaptım da bu hale geldi diye düşünüyorum sadece yoğun bakıma girerse kendime daha çok yüklenicim gibiYa lütfen üzülme ağlamakıyamam size ya lütfen Allah büyük dua et iyi olucak merak etme lütfen, kendini suçlu da hissetme bebeğin çok iyi olucak, biraz sabret lütfen kendini yipratma
Canım. Cok üzgünümm hersey üst üste geldi senin için insallah en kısa sürede iyileşir bebeğin. Aspire olması süreci kötüleştirdi sanırım lütfen dayan sen cok güçlüsün iki tane evladın var dik durman lazım cok zor evet ama bunu yapmak zorundasın onlar için. Dualarım seninle
Amin inşallah canım geceden beri uyumadım dr bekliyorum bugün geç geleceği tuttu sankiCanım Allah acil şifa versin, inşallah taktıkları ilaç işe yaramıştır. Şimdi ne dedi doktor var mı bir gelişme? Dualarımız seninle çok çok geçmiş olsun
Yani bildigim ve yaptigimiz kafariyla muhasebecimiz hastane cikisinda dogum raporunu al bana fotosunu at dedi bende aldim attim o halletti islemleri dogum izni parasi icin. Diger emzirme odenegide dogum sonrasi kendi yatti biseye basvurmadim saglik ocagina kimliginin fotosunu atmistim onlar sisteme gircez demislerdi baska islem yapmadim. E devlette taninli ibanima otomatik yatmisti. Ptt yede yatabilir en olmazsa bilgi alinabilecek numara varsa googledan arastirin arayip sorun istersenizAnne çalışsa da yatıyor mu bize anne çalışmıyorsa yatıyor dediler emzirme ödeneği diye geçiyor bu. Nasıl başvuru yapcaz yapamadık bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?