- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Cok dua edelim canım güzel haberlerini bekliyoruzOna baktıkça vicdan azabı çekiyorum ne yaptım da bu hale geldi diye düşünüyorum sadece yoğun bakıma girerse kendime daha çok yüklenicim gibi
Evet öyle bir anda kötüleşti büyük ihtimalle aspire etmişsin annesi sen çocuğu dedi beslenirken boğuldumu diye sordu 2 kez boğuldu sonra iyice kötüye gitti durumu solunumu dk 70 atıyor çok hızlı bu yüzden iğne yapıldı bana sanki biraz daha rahatlamış gibi geliyor bakalım uzman dr bekliyorum inşallah
Amin inşallah canım geceden beri uyumadım dr bekliyorum bugün geç geleceği tuttu sanki
Çok geçmiş olsun, umarım iyi haberler verir doktorOna baktıkça vicdan azabı çekiyorum ne yaptım da bu hale geldi diye düşünüyorum sadece yoğun bakıma girerse kendime daha çok yüklenicim gibi
Evet öyle bir anda kötüleşti büyük ihtimalle aspire etmişsin annesi sen çocuğu dedi beslenirken boğuldumu diye sordu 2 kez boğuldu sonra iyice kötüye gitti durumu solunumu dk 70 atıyor çok hızlı bu yüzden iğne yapıldı bana sanki biraz daha rahatlamış gibi geliyor bakalım uzman dr bekliyorum inşallah
Amin inşallah canım geceden beri uyumadım dr bekliyorum bugün geç geleceği tuttu sanki
Bana baya yakınmışsın. Biliyorum hiç tanışmıyoruz bile ama bir ihtiyacın olursa bana yazarsan gelirimKartal şehir hastanesi lütfi kırdar
Kızlar bebeklerin 2-3 saatte bir uyanıp beslenmesi ne zamana kadar geçerli bilen var mı? Annemler artık 3 haftalık olacak 3 saattesin uyandırmak zorunda değilsin, sarılık riski bitti artık o acıkınca kendisi uyanıyor zaten diyorlar ama ben rahat etmiyorum. Oğlum çalar saat gibi 4.saatte ağlıyor züten ama iki gündür uyandırmasam uyuyor 4-5 saat napayım?
Bize doktorumuz bunu önerdi canım 2 gündür kullanıyoruz çok memnunum.Ek olarak bir de gaz için masaj kremi verdiKizlar bu arada gaz damlasi almaya karar verdim kullandiginiz en etkili olani hangisi ona gore yarin alayim eczaneden birde gunde kac kez ne kadar kullaniyorsunuz bilgi verirmisiniz
Bizimki acıkınca onlar zaten ortalığı inletir demişti. Ben kızım ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorumKızlar bebeklerin 2-3 saatte bir uyanıp beslenmesi ne zamana kadar geçerli bilen var mı? Annemler artık 3 haftalık olacak 3 saattesin uyandırmak zorunda değilsin, sarılık riski bitti artık o acıkınca kendisi uyanıyor zaten diyorlar ama ben rahat etmiyorum. Oğlum çalar saat gibi 4.saatte ağlıyor züten ama iki gündür uyandırmasam uyuyor 4-5 saat napayım?
Canım ilk doktorumuz 30 gün 2 saatte 1 emzirceksin dedi.Ben ilk 2 hafta 2 saatte 1 uyandırıp emzirdim.Sonra kendisi 3 saatte 1 uyanmaya başladı.Son 1 haftadır ise 1.5 saatte 1 kendi uyanıp istiyor.İlk banyosunu yaptırdığımız da gündüz ilk defa 5-6 saat uyudu gece ise sürekli memedeydi.Yanş 2. Haftadan sonra bebeğime bıraktım ben ne zaman isterse o zaman emiyorKızlar bebeklerin 2-3 saatte bir uyanıp beslenmesi ne zamana kadar geçerli bilen var mı? Annemler artık 3 haftalık olacak 3 saattesin uyandırmak zorunda değilsin, sarılık riski bitti artık o acıkınca kendisi uyanıyor zaten diyorlar ama ben rahat etmiyorum. Oğlum çalar saat gibi 4.saatte ağlıyor züten ama iki gündür uyandırmasam uyuyor 4-5 saat napayım?
Hemşire alaycı şekilde söyledi gerçekten beni gereksiz gerdi ve suçlama psikolojisine soktu sakın besleme aspire etmişsin çocuğu ben çocuğun yoğun bakıma girmesini istemiyorum sen girmesini istiyorsan bilemem dedi ama bana 2,3 dk beslemem için dr izin vermişti dedim ben vermiyorum dr versede dedi zaten sonra kendimi suçlayıp durdumÇok geçmiş olsun, umarım iyi haberler verir doktorÜzülmen ve endişelenmen çok normal ama lütfen kendini suçlama. Hemşirenin “Sen çocuğu beslerken aspire etmişsin annesi” deyiş şekli çok yersiz ve münasebetsiz. Beslenirken bir aspirasyon durumu olmuşsa bile senin yüzünden değil, çocuğun mevcut durumu yüzünden olmuştur. Neyse ki hastanede ve gözlem altında. Her şeyin iyiye gideceğine inanmalısın
Yaa bana da çok yakınsın canım okula giderken bile kullanıyoruz o yolu, bir şey ihtiyacın olursa mutlaka yazKartal şehir hastanesi lütfi kırdar
2. Aydan sonra 4 saatte bir gündüz 5 saatte bir gece diye biliyorum beslenme şekli. Gündüz ben 4 saat uyursa uyandırıyorum kaka filan yapmış oluyor ama gece sesi ne zaman çıkarsa o zaman hiç saate bakmıyorum doğduğu günden beriKızlar bebeklerin 2-3 saatte bir uyanıp beslenmesi ne zamana kadar geçerli bilen var mı? Annemler artık 3 haftalık olacak 3 saattesin uyandırmak zorunda değilsin, sarılık riski bitti artık o acıkınca kendisi uyanıyor zaten diyorlar ama ben rahat etmiyorum. Oğlum çalar saat gibi 4.saatte ağlıyor züten ama iki gündür uyandırmasam uyuyor 4-5 saat napayım?
Rabbım sifa versin inşallah. Sen emzirirken mi olmuş. Ben de aynı şeyi yaşıyorum aşağı yukarı. Dün öksürdü epey. Sordum, Dr hırıltısı var hala dedi sabah. Çıkaralım mi dedi ben de çıkalım dedim ama içim rahat değil kötüye gider mi diye. Dün kendisi demişti yarin çıkarırız diye aslında. Ben istedim diye çıkmıyoruz ama yine de korkuyorum.Kızlar hiç iyi değilim bugün yazmıştım durumu biraz kötüleşti diye şimdi daha kötü oldu aspire olmuş ciğerine süt kaçmış sanırım beslenirken yoğun bakıma alabiliriz dediler gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum o ağladıkça bende ağlıyorum bir ilaç taktılar şimdi damar yolundan son şans lütfen dua edin yoğun bakıma girmesin gücüm kalmadı
Sgk ya gidip dilekçe verdim ben, benim emekli sandığından faydalansın diye. 1 de kurumda matbu formlar var, aile yardımı için doldurulan. Onu yeniden doldurdum kızımı da yazdımAyyy onunla eşim uğraşmaz, ben de çocukla uğraşmam kesinama şunu sorayım sen tecrübeli annesin; eşim memur değil, çocukları benim üzerime kaydetmek için ne yapmam gerekiyor? Bildiğim kadarıyla küçük de olsa maaşa çocuk yardımı yansıyor
@Tugceexnxn sorunun cevabını süpriz vermiş
Evet canım öyle söyledi belkide astım hastası veya alerjik olabilir de dediler çünkü başka ek enfeksiyon vs çıkmıyor bronşit evet ama bu solunum normal değil şimdş bir cihaz bağladılar burnuna sıcak oksijen gidiyor düzeltecekmiş buRabbım sifa versin inşallah. Sen emzirirken mi olmuş. Ben de aynı şeyi yaşıyorum aşağı yukarı. Dün öksürdü epey. Sordum, Dr hırıltısı var hala dedi sabah. Çıkaralım mi dedi ben de çıkalım dedim ama içim rahat değil kötüye gider mi diye. Dün kendisi demişti yarin çıkarırız diye aslında. Ben istedim diye çıkmıyoruz ama yine de korkuyorum.
Çok sağol. Canım düşünmeniz yeterYaa bana da çok yakınsın canım okula giderken bile kullanıyoruz o yolu, bir şey ihtiyacın olursa mutlaka yaz
Ben kaçırmısım canım siz de mi hastanede yattınızRabbım sifa versin inşallah. Sen emzirirken mi olmuş. Ben de aynı şeyi yaşıyorum aşağı yukarı. Dün öksürdü epey. Sordum, Dr hırıltısı var hala dedi sabah. Çıkaralım mi dedi ben de çıkalım dedim ama içim rahat değil kötüye gider mi diye. Dün kendisi demişti yarin çıkarırız diye aslında. Ben istedim diye çıkmıyoruz ama yine de korkuyorum.
Bi uygulama varmış bebeğin ağlama sesini dinletince bebegin ne derdi var söylüyormuş indirdiim ama bebekler uyuyor denicem sonra,
chatterbaby diye sizede söylemek istedim belki işe yarayan bişeydir
Hemen denedim
Pozitif olcaz tabi annesi. Hiç girmeden atlatacak inşallah.soyasosu bunu söylemen düşünmen.bile yeter çok teşekkür ederim bir cihaz getireceklermiş solunumu için inşallah o iyi gelicen inanıyorum yoğun bakıma girmeden düzelecek bende daha iyim ağlamamın ona hiç bir faydası yok sakinleştim
Aaa dilekçe mi vermek gerekiyor emekli sandığından faydalanması içinSgk ya gidip dilekçe verdim ben, benim emekli sandığından faydalansın diye. 1 de kurumda matbu formlar var, aile yardımı için doldurulan. Onu yeniden doldurdum kızımı da yazdımçocuk yardımı var ama inan hiç hatırlamıyorum ne kadar olduğunu. Ben de daha uğraşmadım doğum yardımıyla acelesi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?