Kızlar hiç iyi değilim bugün yazmıştım durumu biraz kötüleşti diye şimdi daha kötü oldu aspire olmuş ciğerine süt kaçmış sanırım beslenirken yoğun bakıma alabiliriz dediler gerçekten kendimi çok çaresiz hissediyorum o ağladıkça bende ağlıyorum bir ilaç taktılar şimdi damar yolundan son şans lütfen dua edin yoğun bakıma girmesin gücüm kalmadı
Ah canım benim ya kıyamam sana lütfen bebeğin için güçlü ol iyi olacak tüm kalbimle inanıyorum bütün dualarım seninle minik yavruya da oğluna da şifa versin Allahım bi an önce evinize gidin
Bu cihaz iyi geldi şükür kızlar solunumu 70 den düştü inşallah çıkarttıklarında da böyle güzel devam eder solunumu. Bu arada kan sonuçları ile ilgili kimse birşey demediği için kuzenime attım hemşire kendi çalıştığı hastanede Prof bir çocuk dr göstermiş çok büyük bir sıkıntı görmemiş bu sıcak oksijen aspire olduğu için açacak demiş inşallah birde büyük birinden öksürükle geçen bir enfeksiyonmuş bu öyle demiş biraz olsun rahatlattı beni en azından
Bu cihaz iyi geldi şükür kızlar solunumu 70 den düştü inşallah çıkarttıklarında da böyle güzel devam eder solunumu. Bu arada kan sonuçları ile ilgili kimse birşey demediği için kuzenime attım hemşire kendi çalıştığı hastanede Prof bir çocuk dr göstermiş çok büyük bir sıkıntı görmemiş bu sıcak oksijen aspire olduğu için açacak demiş inşallah birde büyük birinden öksürükle geçen bir enfeksiyonmuş bu öyle demiş biraz olsun rahatlattı beni en azından
Cocuk parası iki ödeme oluyor kızlar.
Biri eşinize biri size yatıyor. Birisi sgk da yapılıyor birisi aile ve sosyal güvenlik kurumundan yapılıyor. Sizin gitmenize gerek yok eşiniz kimlik için gittiğinde halledebilir. İkisini de yaklaşık 1 aya ptt den kendi ve eşinizin kimliği ile gidip alabiliyorsunuz .
Canım eşim aile ve sosyal güvenlik kurumundan başvuru yapmış sanırım o doğum parası diye geçen ödenek birde emzirme ödeneği 520 civarı mı ne varmış senin sgk yapıyor dediğin o mu acaba?
Kizlar dun geceden beri mahvolduk bugun sabah cok fena aglama krizine girdi bebisim ne oldugunu anlamadik canini yakmisiz gibi bagirarak aglamaya basladi bi ozel bi univetsite hastanesine gittik bagirsaklari gaz doluymus ultrasonda doktor gosterdi gaz olmayan yer yok karninda resmen bu nurse gaz damlasiyla biogia olan damlayi aldim baska onereceginiz bisey varmi gaza eve geldik hala aglama krizlerine giriyor
Kizlar dun geceden beri mahvolduk bugun sabah cok fena aglama krizine girdi bebisim ne oldugunu anlamadik canini yakmisiz gibi bagirarak aglamaya basladi bi ozel bi univetsite hastanesine gittik bagirsaklari gaz doluymus ultrasonda doktor gosterdi gaz olmayan yer yok karninda resmen bu nurse gaz damlasiyla biogia olan damlayi aldim baska onereceginiz bisey varmi gaza eve geldik hala aglama krizlerine giriyor
kızlar bu biberonu kullanan var mı? Benim kız bunu tutmadı acaba akışı yavaş olduğu için mi diye düşündüm başlığını değiştirsek işe yarar mı? Eki Görüntüle 3343378
Ben kullanıyorum eğer natural response ise. Bunlar anne memesine benziyor. Çekmeden gelmediği için zorlanıyordur bence.
Diğer başlıklarda kendiliğinden akış var çünkü
Ben kullanıyorum eğer natural response ise. Bunlar anne memesine benziyor. Çekmeden gelmediği için zorlanıyordur bence.
Ah mis kokulu ballar hepsi çok güzel maşallah, sağlıklı ömürleri olsun tüm bebelerimizin.
Bizimkinin emmesi sorunlu zaten 40 cc süt koyuyorum yarım saatte 10 cc anca içiyor dr browns kullanıyorum kendinden akışı var kolayına geliyor bende aç kalmasın öğünü bozulmasın diye çokta zorlamıyorum meme verdiğimde de iki çekiyor bırakıyor
kızlar bu biberonu kullanan var mı? Benim kız bunu tutmadı acaba akışı yavaş olduğu için mi diye düşündüm başlığını değiştirsek işe yarar mı? Eki Görüntüle 3343378
Ah mis kokulu ballar hepsi çok güzel maşallah, sağlıklı ömürleri olsun tüm bebelerimizin.