2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Oyyy kuzummm bir an önce iyileş insallah

Ya yüreğime ferah ferah su serptin.ben beni yedim bitirdim vallahi.
Hiç endişelenme bu konuda canım. Dünki kontrolde yani bebeğim tam 23 günlükken tarttırdım memede az durduğu halde 1 kg almışt. Şuan kilosu 4910. Daha 1 aylık olmadı bile. Muhtemelen senin bebeğinde benimkine benziyor. Az emiyor ama çok kuvvetli çekiyor senin göğüslerindeki kanallarının hepsi de açık muhtemelen sütün doyuruyor.

Benimde öyle canım dün gece uyumadı bebeğim kendini sıkıyor ıkınma hareketleri yapıyor ne kadar masaj yapsamda üstten gazı hiç çıkmıyor ne yapsam bilemedim yarın dra götürecem

Bence de aç kalmasın. Emme refleksi güçlenince seni de emecek bence. Şimdi çok zor geliyordur. Biraz daha güçlensin cuk cuk hiç durmayacak

İnşallah insallah yüzümüz gülsün artik ya .lohusa drpresyonuna ramak kaldi bende.

Hayır canım kağıt Törpü var bir de elektrikli var yani pili de elektrikli diye geçiyor
Kağıt törpü alıyım o zaman ben makasla çok iyi kesiyordum bir ay kaldı tetanoza
Valla makasla girişsem nolur ki diye düşünmüyor değilim çok uzun törpüle törpüle bitmez
Öyleymiş ya en iyisi kâğıt törpü alıyım bende makastan çok memnundum tırnak makası değilde normal makasla

trueliving_ nasılsın bebek nasil oldu.giremiyorum buraya pek ama seni merak ediyorum inşallah iyisindir bebek de iyidir inşallah

Kızlar benim karnım hemen indi ama böyle löp löp sağda solda dikiş yeri bombeli gibi bir tuhaf olmuş yani korse de bir kaç kere taktım da unutuyorum ama şu an itibari ile taksam gecikmemişimdir dimi.

Kızlar bebişin göbek bağı düştükten bir gün sonra yıkamıştık. Geçen gün doktor her gün yıkanabilir dedi, annem de kış bebeği her gün olmaz diyor hasta olur diyor, eşim yaptıralım diyor valla ikisi arasında kalıyorum bazen geriliyorum. Siz her gün yıkıyor musunuz?

Kızlar benim karnım hemen indi ama böyle löp löp sağda solda dikiş yeri bombeli gibi bir tuhaf olmuş yani korse de bir kaç kere taktım da unutuyorum ama şu an itibari ile taksam gecikmemişimdir dimi.
Benim doktorum 20.günden sonra kullan dedi. Bugün çok kısa süre taktım. Gün geçtikçe süreyi arttıracağım, boğuyor biraz

Pilli olan harika ben onu kullanıyorum canım

Oyy yavrum Allah'ım şifa versin çok daha iyi olsun inşaallah

trueliving_ nasılsın bebek nasil oldu.giremiyorum buraya pek ama seni merak ediyorum inşallah iyisindir bebek de iyidir inşallah
Ben uykusuzum yorgunum ama oğlum iyi olsunda bunlar önemli değil çok şükür cihaz solunumunu yavaşlattı tam anlamıyla normal olmasada o kadar hızlı değil bakalım ne zaman çıkartacaklar çıkarınca solunumu ne olacak onuda göreceğiz şimdilik böyle canım çok sağol

Kızlar şimdi size bir şey anlatacağım. Bebekken emzik emmeyi çok severmişim. Fakat annemler işte damak yapım bozulur, dişlerim kötü olur gibisinden bıraktırmışlar. Bu yüzden mi bilmiyorum ama kocaman çocuk olana kadar damağımı emmişim uyurken bazı anlarda. Ve utanarak diyorum ki çok çok nadiren bazen hala anlık damak emme refleksim gelir ama uyanırım
Pera da bana çekmiş sanırım. Sürekli bir şey emmek istiyor. Meme veya emzik olmazsa uykuya dalamıyor. Emzik vermek istemiyorum bir yandan da duygusal ihtiyacını karşılayamayıp güvenli bağlanmasına zarar vermekten korkuyorum.
Ayrıca emzik meme reddi yaparsa diye korkuyorum. Bana akıl verin lütfen

Kimyon çayından bir damlada iyi geliyor ..gaz olmaması içinde dikkat et canım
Kendi ayaklarina çocuğun terlememesine
Gaz yapıcı şeyler yeme..Kimyon çayı rezene iç

İnstagramda severek takip ettiğim bir doktor. Özetle araştırma diyor ki, ağlayan bebeği sakinleştirmek için kucağınıza alıp gezdirin. Uykuya dalınca da hemen yatırmayın, bir beş on dk daha kalsın kucağınızda.

Gece uzun, denemek isteyen olur belki dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…