İnşallah geçsin Hiç alternatif tıp gelmedi aklıma buna bulunur mu çözüm araştırmak lazım tabi,Canım benimde ağrım var emin ol hepimiz bir imtihan atlatiyorjz inan üzüldüm bilmiyordum ikizlerin hürmetine şifa bulursun öyle dua et masum bebeklerin hürmetine kurusun bitsin hastalık ins
İyi bir dr gorunsen bir çözüm önerirmi
Alternatif tıp felan??
Canım benimde ilk sezeryanda vermediler bunda verdiler bende sordum artık veriliyormuş kullanmak iyimiş ben4 gün anca vuruldum yapamadım etrafımda da çoğu kişiye verilmiş neden ilk doğumumda verilmedi bilmiyorum belkide zorunlu gibi birşey olmuştur bana bişeyler anlatmışlardı ama ben o sıra kendimde değildimNeden verdıler bana oksaapar onu anlamadım.. Herkese verılen Bı uygulama mı yoksa bişey mi gördüler de verdıler bılemedm
Berikko sana yazmıştım görmedin saniirm devlet kan sulandırıcı yi oneriyormus artık
Bence de çok iyi oldu çünkü kanamanın rahat olması için iyi oldu bence
Vücuttan kanama ile ödemi de atıyoruz
Ben evde kendim vurdum internetten baktım
Kolumu birine sıktirip
Ay benimki de büyük yatınca, küçüğü emzirip uyuttuktan sonra bilgisayarımda polisiye dizimi açıp mandalina yemek. Mandalinalar bittikten on dk sonra falan ben de bitiyorum gerçidün bayağı geç yattım hatta büyük oğlan uyumayınca, geç dediğim 11 tabii. Sonra ikiye kadar deliksiz uyumuşum. Vallahi yüzüme renk geldi. Üç saat blok uyku, dörtle altı arası da iki saatlik blok yaptım, benden prensesi yok şu an .
Olabilir dedıgın gibi.. Hala daha antıbıyotık içiorm.. Demir de keza devam.. Demiri gunde 2 demısler ama Bı tane içiorm valla.. Saatli içmek bile zor gelıo denk getıremıorm.. Ödemelerim de aynı dedıgın gıbı, patlıcak gibi oluyo ayaklarım.. Hatta Bı ara ciddi ciddi patlıcak diye dusundum açık yara olur dıye.. O derece gergın agrılıydı.. Dınlendıkce duzelıoİlaçlar dokunmuş olabilir canım hatırlarsan benim ellerim şişti bi gece kapanamıcak kadar davul gibiydi kaşıntıda ayak tabanlarımda başlamıştı vücudumu kaşıdıkça kurdeşen gibi oluyodu doktor ilaçları kes dedi kantoron sürünce düzelmişti kaşıntı, şişlikte 1 gün sürmüştü, doktorum kan sulandırıcı hayati tehlike için onu bıraktıramam diğerleri kullanma dedi 2 çeşit antibiyotik ve demir ilacı vardı, bide probiyotik kullanmaya başlamıştım oda iyi geldi bence çünkü aldığımız antibiyotikler hastane dahil bağırsaklara ağır gelmiş olabilir
Hahaha ben öğlen kalktım, benimki de patates koymuş oğluna kendi patatesli mantılarından yapacakmışHepsi düşkün oğullarına güya gerçi benim kaynanam oğlunun sevdiği yemekleri bile bilmiyor bana soruyor, el lezzeti 0 zateneşimde annesinin yaptığı yemekleri bilmiyor insan annem bi mantı yapıyor çok güzel demezmi mantı örneği kayseriliyim ya
Kabul etme tabi
Kızlar bebeğini yüz üstü yatıran bar mı? Biliyorım doğrı değil ama en rahat uyuduğu pozisyon o. İlk kızımda o pozisyonda uyurdu ama kusuyordu yatırmıyordum. Şuan yatırdım bu kızımı rahat uyudu. Yan yatırınca gaz sıkıştırıuor sanırım halde 10 dakikaya bir uyanıyor
Ya işte bende yeni kan aldırdım ya dediğin gibi plt yüksek çıkmış bende umursamadım ama şimdi siz diyince doktora yazıcam hemen. Niye yazmadı bana bir şey acaba hiç hayatımda kullanmamıştımKanda plt değerine göre de veriliyor genelde. Benim eşim ameliyat olmuştu ona da verildi 10 gün. Belki de doktora göre değişiyordur bu durum ama bir arkadaşımda bacağından ameliyat olmuştu ona da verildi. Belki de dediğim gibi kandaki plt değerine göre veriliyordur.
Benim oğlumda çok gazlı dikkat etmedim ama gazı olunca mı çoğalıyor diye burun yıkama yapıyorum bende rahatlıyor dediğin gibi kısa süreli geçer inşallahBenim bebeğimde de var özellikle gece artıyor ama farkettim ki en çok ıkınma zorlanma vs anlarında artıyor baya. Zaten kızım çok gazlı. İki farklı doktora birden götürüyorum, ikiside ciğerleri dinleyip bir sorun olmadığını burun tıkanıklığı olduğunu söylüyor. Serum fizyolojik ve nazal nem kullanıyoruz ama düzelme var mı diye sorarsan anlık rahatlamalar şeklinde ilerliyoruz. Yeterki önemli bir şey olmasın da buna da şükür
Tahmini ne zaman alışırım çok zorlanıyorum.Bir süre sonra uykusuzluğa bağışıklık kazanıyor insangün biticek diye insan uyumak bile istemiyor öyle bir durum
Ben dün nefsimle savaş verdim ve yemedim istikrarlı bir şekilde devam edersem zayıflarım çünkü beni gece yemeleri bı hale getirdiBen de aynıyımgeçen buraya yazdım ya sezaryen göbeği değil de boğazını tutamadan kilo alıyorlar diye; sonuna kadar arkasındayım lafımın tutamıyorum boğazımı. Verdiğim kiloları henüz almadım ama gece yemelerimle alırım gibi duruyor sorana da sezaryenden sonra böyle oluyor derim geceleri özellikle deli gibi tatlı yiyorum, Allah sonumu hayır etsin
Haha sıcacıktı ilk kezO kahvenin ılık olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Haha kesinlikle öyleGeçmiş gitmiş olsunBizim büyük de toparlandı, tek tük öksürüğü kaldı ama bugün gönderdim artık okula. Okul kutsal bir yer gerçekten, ulu okul, yüce okul, olmasan olmazdık okul. Benim saçım da büyüğün evde olduğu bu üç günde beyazlamıştır kesin, vaktim olsa aynaya bakardım ama olmadığı için bakamadım tabii
Ya aslında sizinkinin yaş grubu için çok normal de benimki 5 yaşında. (Yazıyla beş)Bu yaşta bir zarar verirse bebeğe nur topu gibi bir psikiyatristimiz olur herhalde mecburen
Ya banada demedi ama baksana benim yüksek çıkmış. Dün aradılar sağlık ocağından ama inan hiç bir şey anlamadım Bade sağolsun konuşma diyorum sana diye yanımda çemkirdiği için teşekkürler dedim kapattım. Kendi doktoruma bir yazıcam şimdi haftaya 40 muayenesine gidicem zaten o zaman da konuşuruz ama o zamana kadar hık diye gitmiyimYa işte onu anlamadım ben.. Mutlaka burda konusulurdu diye dusundum ama hatırlamadım.. Kımıne verılıo Kımıne verılmıo.. Enteresan yanibide hamıleyken kullanmadm ondan garıbıme gitti
Yok çok yüksek değil değer. Benimki 2binlere çıkmıştıYa işte bende yeni kan aldırdım ya dediğin gibi plt yüksek çıkmış bende umursamadım ama şimdi siz diyince doktora yazıcam hemen. Niye yazmadı bana bir şey acaba hiç hayatımda kullanmamıştım
Ohh sefan olsunAy benimki de büyük yatınca, küçüğü emzirip uyuttuktan sonra bilgisayarımda polisiye dizimi açıp mandalina yemek. Mandalinalar bittikten on dk sonra falan ben de bitiyorum gerçidün bayağı geç yattım hatta büyük oğlan uyumayınca, geç dediğim 11 tabii. Sonra ikiye kadar deliksiz uyumuşum. Vallahi yüzüme renk geldi. Üç saat blok uyku, dörtle altı arası da iki saatlik blok yaptım, benden prensesi yok şu an .
Çocuk uyudukça uyu bence bi kaç günlük misafir olsa ayıp olur dicem ama bayadır sizde olucak gibi zaten lohusasın daha her fırsatta uyu boşverHahaha ben öğlen kalktım, benimki de patates koymuş oğluna kendi patatesli mantılarından yapacakmış
valla artık iyice sıkıldığım için öğleye kadar yatıyorum, ayıp olur falan diye düşünmüyorum. İnsan soramıyor da ne zaman gidecek diye
Ay öyle yapıyorum valla, tek çocuk olmasının faydası. Uyuduğu an ben de uyuyorum. Yataktan kalkınca gün içinde uyuyamıyorum, sabah kalkmadan emzir uyut uyu üçgeni iyi geliyorÇocuk uyudukça uyu bence bi kaç günlük misafir olsa ayıp olur dicem ama bayadır sizde olucak gibi zaten lohusasın daha her fırsatta uyu boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?