2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah geçsin Hiç alternatif tıp gelmedi aklıma buna bulunur mu çözüm araştırmak lazım tabi,
Emzirme süreci bitince roaccutane başlamak kesin çözüm olabilir gibi lanet bişey geçmiyor yıllardır tekrarlıyor io süreçte antibiyotik ve kremler veriyo doktor başka hiç tedavisi yok südyensiz gezdiğimden diye düşünüyodum e 1 aydır emzirme südyeniyle geziyorum yine aynı ağrısı hafiflesin, eskiden insanlar cıban dermiş ya öyle bişey buda galiba

Neden verdıler bana oksaapar onu anlamadım.. Herkese verılen Bı uygulama mı yoksa bişey mi gördüler de verdıler bılemedm
Canım benimde ilk sezeryanda vermediler bunda verdiler bende sordum artık veriliyormuş kullanmak iyimiş ben4 gün anca vuruldum yapamadım etrafımda da çoğu kişiye verilmiş neden ilk doğumumda verilmedi bilmiyorum belkide zorunlu gibi birşey olmuştur bana bişeyler anlatmışlardı ama ben o sıra kendimde değildim

Hmmm önceden neden verılmıodu acaba.. Ben gecenkı sezeryande daha cok kanama yasadım hatta o zmn oksapar fılan yoktu pıyasada.. Ah şu modern tıp

Off iki çocuklu anne için mukemmel gerçekten uyuyunca daha Bı enerjık oluyorum

Olabilir dedıgın gibi.. Hala daha antıbıyotık içiorm.. Demir de keza devam.. Demiri gunde 2 demısler ama Bı tane içiorm valla.. Saatli içmek bile zor gelıo denk getıremıorm.. Ödemelerim de aynı dedıgın gıbı, patlıcak gibi oluyo ayaklarım.. Hatta Bı ara ciddi ciddi patlıcak diye dusundum açık yara olur dıye.. O derece gergın agrılıydı.. Dınlendıkce duzelıo cok sukur

Hahaha ben öğlen kalktım, benimki de patates koymuş oğluna kendi patatesli mantılarından yapacakmış

valla artık iyice sıkıldığım için öğleye kadar yatıyorum, ayıp olur falan diye düşünmüyorum. İnsan soramıyor da ne zaman gidecek diye

Kızlar bebeğini yüz üstü yatıran bar mı? Biliyorım doğrı değil ama en rahat uyuduğu pozisyon o. İlk kızımda o pozisyonda uyurdu ama kusuyordu yatırmıyordum. Şuan yatırdım bu kızımı rahat uyudu. Yan yatırınca gaz sıkıştırıuor sanırım halde 10 dakikaya bir uyanıyor

Yüzüstü yaptırabiliriz aslında ama gözümüzün önündeyken. Özellike gazı o pozisyonda daha rahat çıkıyor ama kusma vb ihtimaline karşı başında durmak gerekiyor diye biliyorum. Gece uykusu falan için önerilmiyor yani.

Ya işte bende yeni kan aldırdım ya dediğin gibi plt yüksek çıkmış bende umursamadım ama şimdi siz diyince doktora yazıcam hemen. Niye yazmadı bana bir şey acaba hiç hayatımda kullanmamıştım

Eklentiler

• IMG_1206.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 47
Benim oğlumda çok gazlı dikkat etmedim ama gazı olunca mı çoğalıyor diye burun yıkama yapıyorum bende rahatlıyor dediğin gibi kısa süreli geçer inşallah

Bir süre sonra uykusuzluğa bağışıklık kazanıyor insan gün biticek diye insan uyumak bile istemiyor öyle bir durum
Tahmini ne zaman alışırım çok zorlanıyorum.
Ben dün nefsimle savaş verdim ve yemedim istikrarlı bir şekilde devam edersem zayıflarım çünkü beni gece yemeleri bı hale getirdi

Haha kesinlikle öyle bende kaşlarımı alıcam ama bugün akşama balık yapacağım için bütün gün bebişle sarılıp yattım hiç kalkmadım diyebilirim. Arada çamaşır atıp oturuyorum

Sen yine temkinli ol canım ne olur ne olmaz çaktırmadan yapıyorlar en azından benimki öyle

Ya işte onu anlamadım ben.. Mutlaka burda konusulurdu diye dusundum ama hatırlamadım.. Kımıne verılıo Kımıne verılmıo.. Enteresan yanibide hamıleyken kullanmadm ondan garıbıme gitti
Ya banada demedi ama baksana benim yüksek çıkmış. Dün aradılar sağlık ocağından ama inan hiç bir şey anlamadım Bade sağolsun konuşma diyorum sana diye yanımda çemkirdiği için teşekkürler dedim kapattım. Kendi doktoruma bir yazıcam şimdi haftaya 40 muayenesine gidicem zaten o zaman da konuşuruz ama o zamana kadar hık diye gitmiyim

Ya işte bende yeni kan aldırdım ya dediğin gibi plt yüksek çıkmış bende umursamadım ama şimdi siz diyince doktora yazıcam hemen. Niye yazmadı bana bir şey acaba hiç hayatımda kullanmamıştım
Yok çok yüksek değil değer. Benimki 2binlere çıkmıştı bence bu saatten sonra yazmasın zaten acılı bir iğne

Ohh sefan olsun

Hiçbişeyi değil mandalinaları kıskandım desem Tüm narenciyeleri kestim ben gaz olayı yüzünden. Bahçe mandalina portakal nar dolu ama yiyemiyorum. sizde gaz sorunu yok sanırım ne güzel.

Çocuk uyudukça uyu bence bi kaç günlük misafir olsa ayıp olur dicem ama bayadır sizde olucak gibi zaten lohusasın daha her fırsatta uyu boşver

40ın çıkınca gel demişti Dr. Yaklaşık 20gün sonra Defne için gideceğiz oraya. O güne kalsa ne olur sizce? Yakın değil ve cümbür cemaat gitmemiz lazım çünkü. İlla bugünlerde gitmem gerekmiyordur değil mi?

Çocuk uyudukça uyu bence bi kaç günlük misafir olsa ayıp olur dicem ama bayadır sizde olucak gibi zaten lohusasın daha her fırsatta uyu boşver
Ay öyle yapıyorum valla, tek çocuk olmasının faydası. Uyuduğu an ben de uyuyorum. Yataktan kalkınca gün içinde uyuyamıyorum, sabah kalkmadan emzir uyut uyu üçgeni iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…