- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Bebeğin aylık kontrolüne 40ında gitmiş arkadaşım ikisi bir arada çıksın diye. Çok sorun olacağını zannetmiyorum40ın çıkınca gel demişti Dr. Yaklaşık 20gün sonra Defne için gideceğiz oraya. O güne kalsa ne olur sizce? Yakın değil ve cümbür cemaat gitmemiz lazım çünkü. İlla bugünlerde gitmem gerekmiyordur değil mi?
Ben sülük tedavisinin faydasına inanıyorumİnşallah geçsin Hiç alternatif tıp gelmedi aklıma buna bulunur mu çözüm araştırmak lazım tabi,
Emzirme süreci bitince roaccutane başlamak kesin çözüm olabilir gibi lanet bişey geçmiyor yıllardır tekrarlıyor io süreçte antibiyotik ve kremler veriyo doktor başka hiç tedavisi yok südyensiz gezdiğimden diye düşünüyodum e 1 aydır emzirme südyeniyle geziyorum yine aynı ağrısı hafiflesin, eskiden insanlar cıban dermiş ya öyle bişey buda galiba
Ohh sefan olsun
Hiçbişeyi değil mandalinaları kıskandım desemTüm narenciyeleri kestim ben gaz olayı yüzünden. Bahçe mandalina portakal nar dolu ama yiyemiyorum. sizde gaz sorunu yok sanırım ne güzel.
Herkesi kırkında mı çağırdı doktoru ya? Bana bir sıkıntın olmazsa 3. ay gel , smear falan bakarız demişti.40ın çıkınca gel demişti Dr. Yaklaşık 20gün sonra Defne için gideceğiz oraya. O güne kalsa ne olur sizce? Yakın değil ve cümbür cemaat gitmemiz lazım çünkü. İlla bugünlerde gitmem gerekmiyordur değil mi?
Haha sıcacıktı ilk kezya bu benim minik kızım yaka iğnesi gibi duruyor vallahi hiç zararı yok. Büyüdükçe dertler de büyür diyorlar ya çok doğru hep böyle kalsalar keşke
Haha kesinlikle öylebende kaşlarımı alıcam ama bugün akşama balık yapacağım için bütün gün bebişle sarılıp yattım hiç kalkmadım diyebilirim. Arada çamaşır atıp oturuyorum
Sen yine temkinli ol canım ne olur ne olmaz çaktırmadan yapıyorlar en azından benimki öyle
Çocuk uyudukça uyu bence bi kaç günlük misafir olsa ayıp olur dicem ama bayadır sizde olucak gibi zaten lohusasın daha her fırsatta uyu boşver
Ay öyle yapıyorum valla, tek çocuk olmasının faydası. Uyuduğu an ben de uyuyorum. Yataktan kalkınca gün içinde uyuyamıyorum, sabah kalkmadan emzir uyut uyu üçgeni iyi geliyor
Ayy egzamam için olabilir ama yapamam korkularım var bennimBen sülük tedavisinin faydasına inanıyorum
Ama emziriken olmaz
Sende bı arastir eminim bir çözüm vardır
Dün gece aynısını yaşadım. Bir önceki akşam herhalde akşam yemeğinde az yediğim için gece acıktım dedim ama dün akşam sağlam yediğim halde gece çikolataları götürdümKızlar ben de çok acıkıyorum bu arada ya. Ağzım boş durmuyor gibi bir şey. Sağlıklı tercihler yapmaya çalışıyorum ama ağzım sürekli mesai halindenormalde öğle yemeği yemiyorum diye (hazırlamaya üşendiğimden) mazur görüyordum kendimi ama bugün öğle yemeği yememe rağmen hala homini gırtlak tam gaz.
İyi ki doğmuşsun ve Pera kuşu doğurmuşsunEnerjimiz yüksek gençliğimiz varbugün doğum günüm ama benim kızım annesine hediye olarak gece boyunca emmeyi ve mıkırdanmayı seçti ayrıca literatüre yeni bir kelime kazandırdım bence.
“Mıkırdanmak” anneler anladı
Mutfakta o kadar vakit geçiremiyorum ki ben. En son gelen sütü yoğurt yapana kadar ekşimiş dolapta. Çökelek oldu. Şimdide yufka aldık börek olmayı bekliyor. Hiçbişeye sıra gelmiyor, gün bitiyor. Zaten sersem gibiyim, hava bozuksa bende bitik olurum. Günlerdir nadiren güneş görüyoruz. İstediklerimi yiyememek, yapamamak çok canımı sıkıyor. Emzirince, kucağımda uyuyunca dünya benim ama ayağa kalkınca o dünya üzerime çöküyor sankiBoş ver mandalinayı falan, ayvalı kuru üzümlü komposto yap. Tarçın kabuğu ve karanfil de koy. Vallahi hem ev mis gibi kokuyor hem tatlı ve meyve ihtiyacını kesiyor hem de sağlıklı. Bağımlısı oluyorum her doğumdan sonra, sonra da unutuyorum ve çıkıyor hayatımdan
Herkesi kırkında mı çağırdı doktoru ya? Bana bir sıkıntın olmazsa 3. ay gel , smear falan bakarız demişti.
Canım sen kesin sling ya da kanguru al. Evde tekken onunla tüm işimi hallediyordum. Çamaşır asıp topluyordum, yemek yapıyordum. Benimki gün içinde dalıncaya kadar sürekli uyanan bir bebek, çok vakit alıyor. Ama slinge alınca 5 dk bile olmadan uyuyor ve o kucağımda uyurken tüm işlerimi de hallediyorum.Mutfakta o kadar vakit geçiremiyorum ki ben. En son gelen sütü yoğurt yapana kadar ekşimiş dolapta. Çökelek oldu. Şimdide yufka aldık börek olmayı bekliyor. Hiçbişeye sıra gelmiyor, gün bitiyor. Zaten sersem gibiyim, hava bozuksa bende bitik olurum. Günlerdir nadiren güneş görüyoruz. İstediklerimi yiyememek, yapamamak çok canımı sıkıyor. Emzirince, kucağımda uyuyunca dünya benim ama ayağa kalkınca o dünya üzerime çöküyor sanki
Bir video da denk geldim ilk 3 ay bebeğin karakterini belli edermiş zor bir bebekse o ilk 3 ay uyumaz sürekli ağlar hattaki gazlı olur vs vs anlatıyor du inşallah Umay sakin karakterli bir bebek olur bence hatta anne karnından bile belli benim küçük oğlumda çok sakindi şuan hastane sonrası biraz etkilendi gibi geliyor bana inşallah tekrar sakin hallerine geri dönecek diye umuyorumHaha sıcacıktı ilk kezya bu benim minik kızım yaka iğnesi gibi duruyor vallahi hiç zararı yok. Büyüdükçe dertler de büyür diyorlar ya çok doğru hep böyle kalsalar keşke
Kesinlikle uyumakla çok iyi yapıyorsun bende 2 de oğlumla beraber uyudum 1,5 saat uyuyorum iki gündür çok çok iyi geliyor süte bile etkisi var dinlenmeninAy öyle yapıyorum valla, tek çocuk olmasının faydası. Uyuduğu an ben de uyuyorum. Yataktan kalkınca gün içinde uyuyamıyorum, sabah kalkmadan emzir uyut uyu üçgeni iyi geliyor
Dün gece aynısını yaşadım. Bir önceki akşam herhalde akşam yemeğinde az yediğim için gece acıktım dedim ama dün akşam sağlam yediğim halde gece çikolataları götürdümgün içinde de sürekli tatlı bir şeyler yiyorum
Canım sen kesin sling ya da kanguru al. Evde tekken onunla tüm işimi hallediyordum. Çamaşır asıp topluyordum, yemek yapıyordum. Benimki gün içinde dalıncaya kadar sürekli uyanan bir bebek, çok vakit alıyor. Ama slinge alınca 5 dk bile olmadan uyuyor ve o kucağımda uyurken tüm işlerimi de hallediyorum.
Kağıt havluyla mı örtüyor bebeğin üstünü2 çocuklu anneler, size gelsin
Düşünüyorum ama belimde bir ağrı var geçmiyor. Eskidende olurdu kas gevşeticiydi, dinlenmeydi geçerdi. Şimdi hem ilaç içemiyorum, hem emzir eğil kaldır koy vs derken geçmiyor bir türlüCanım sen kesin sling ya da kanguru al. Evde tekken onunla tüm işimi hallediyordum. Çamaşır asıp topluyordum, yemek yapıyordum. Benimki gün içinde dalıncaya kadar sürekli uyanan bir bebek, çok vakit alıyor. Ama slinge alınca 5 dk bile olmadan uyuyor ve o kucağımda uyurken tüm işlerimi de hallediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?