- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Asm hemşiresi mama verdiğimi duyunca, bak emzirirken kilo da verirsin verme sakın mama diye beni gazlamaya çalışmıştı, o geldi aklımaBen de çok düşkünüm tatlıya. Acaba emzirmeler egzersiz sayılıyor mudur ciddenbenim yürüyüşler de bitti doğumdan sonra. Bugün oğlanı okula bırakıp gelirken 5000 adım attım ilk
Bizimkide yapıyor öyle. Bir battaniye takımı vardı. Altında şilte gibi ince bir sünger falan var. Onunla beraber uyutuyorum penye battaniye ile. İyice uyuyunca hiç bozmadan o şilte ve battaniye ile koyuyorum yatağa. Bir süredir böyle çözdük. İşi uyanana kadar böyle devam artıkKızlar benim çocuğum uyumuyor yok yani baya uyumuyor. Öğlen 12 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum uyuyor kucağımda pek derin uykudaymış gibi yatağa yatırdığım ann gözler fal taşı. Geceleri hiç söylemiyorum bile dün en son kucağımda yatmış ayakta ben uyusun diye gezinirken bayılacaktım yorgunluktan. Vallahi çok yoruldum ben artık. Hiç uyuyamıyorum her yerim ağrıyor çıldırcam sanırım
Canım dün akşam benimki de öyleydi. Yatağa koyduğum an uyandı. Akşam 7den gece 12ye kadar kucağımda uyudu. En son dedim, kızım iş yapmamı istemiyor sizin bana hizmet etmenizi bekliyor deyip, suyumu çayımı vs isteyip durdumKızlar benim çocuğum uyumuyor yok yani baya uyumuyor. Öğlen 12 buçuktan beri uyutmaya çalışıyorum uyuyor kucağımda pek derin uykudaymış gibi yatağa yatırdığım ann gözler fal taşı. Geceleri hiç söylemiyorum bile dün en son kucağımda yatmış ayakta ben uyusun diye gezinirken bayılacaktım yorgunluktan. Vallahi çok yoruldum ben artık. Hiç uyuyamıyorum her yerim ağrıyor çıldırcam sanırım
Ben kendime söz verdim dünden beri savaş halindeyiz ama açılınca eminim o atıştırma halimi aramıycam şuan bende akışkanlık oldu bu durum ağza bişeyler atma sürekliKızlar ben de çok acıkıyorum bu arada ya. Ağzım boş durmuyor gibi bir şey. Sağlıklı tercihler yapmaya çalışıyorum ama ağzım sürekli mesai halindenormalde öğle yemeği yemiyorum diye (hazırlamaya üşendiğimden) mazur görüyordum kendimi ama bugün öğle yemeği yememe rağmen hala homini gırtlak tam gaz.
Şu Nero yu kim düşündüyse zaten ne olsun yaa..Ben de çok düşkünüm tatlıya. Acaba emzirmeler egzersiz sayılıyor mudur ciddenbenim yürüyüşler de bitti doğumdan sonra. Bugün oğlanı okula bırakıp gelirken 5000 adım attım ilk
Saatlerdir tuvalete bile gidemedim. Tam yemek yapcam ıngaaaCanım dün akşam benimki de öyleydi. Yatağa koyduğum an uyandı. Akşam 7den gece 12ye kadar kucağımda uyudu. En son dedim, kızım iş yapmamı istemiyor sizin bana hizmet etmenizi bekliyor deyip, suyumu çayımı vs isteyip durdumama sürekli olması cidden kötü. En sonunda ekstra destekle besledim de öyle uyudu 1 gibi. Yoksa kucağımda devam ederdik
Sizden de bekliyorum o cesaretiBen slingle hiç ev işi yapamıyorum ya, eğilirken kalkarken falan tedirgin oluyorum. Dün haşlanmış tavuğu fırına koymaya çekindim yani çocukla
Kağıt havluyla mı örtüyor bebeğin üstünü
Annedeki de iyi cesaret iki çocukla uyumak
Düşünüyorum ama belimde bir ağrı var geçmiyor. Eskidende olurdu kas gevşeticiydi, dinlenmeydi geçerdi. Şimdi hem ilaç içemiyorum, hem emzir eğil kaldır koy vs derken geçmiyor bir türlüROP için üniversiteye gittiğimiz gün park yeri sorunu yüzünden ben taşıdım bebek taşıma koltuğunu zaten. Orda bittim asıl. Zaten ağrıyordu, arttı çıkışta hemen puset aldık zaten. Yaza alırız diyorduk ama lazımmış.
Kızlar kullandığınız kurutma makinaları nelerdir memnun musunuz sizce gereklimi ya istiyorum ama eşim çok gereksiz diyip duruyor ama ben çok yoruluyorum çamaşıra gücüm kalmıyor açıkçası sevdiğim bir işte değil
İyi ki doğmuşsun ve Pera kuşu doğurmuşsunmutlu sağlıklı yıllarınız olsun ailenle birlikte.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Tüm dileklerinizi ben de sizin için diliyorum. En güzeli sizi bulsunsoyasosu gece özellik 2 gibi geliyor o açlık
Nero ne diye baktım da eti negroymuşŞu Nero yu kim düşündüyse zaten ne olsun yaa..
Resmen alkol bağımlılığı gibi oldu banayanında götürdüğüm çikolatalar ayrı
Biz senle aynı gün doğum yaptık, bence anne karnındaki huyları devam ediyor hala. 40ından sonra umarım daha da rahat edersinSaatlerdir tuvalete bile gidemedim. Tam yemek yapcam ıngaaaartık ağlamasa da ses hep kulaklarımda. Gece mahvoldum resmen ya uyumak bilmedi. Şu anda da aynı uykusu da mı gelmiyor anlamadım. Uyur da bari bende gündüz uyurum diyordum yok. Bu bitecek dimi tam olarak ne zaman biter benim dayanma gücüm azaldı da baya
Çok yarayışlı bir icat gibi duruyor aslında ama baktığımız zaman giysilerimizin yüzde doksanının yıkama talimatında kurutma yapmayınız yazıyor. Yapınca da çekme oluyor. Bosch marka aldım ben bu yaz. Dolap kuruluğunda çekme yapıyor bazı şeyler, ütü kuruluğu bildiğin ıslak gibi nemli çıkarıyor. Narinde denedim en son kuru gibi çıktı ama henüz hasar tespiti yapamadımKızlar kullandığınız kurutma makinaları nelerdir memnun musunuz sizce gereklimi ya istiyorum ama eşim çok gereksiz diyip duruyor ama ben çok yoruluyorum çamaşıra gücüm kalmıyor açıkçası sevdiğim bir işte değil
Çok fazla model var ısı pompalı ve yağuşmalı diye ayrılıyor marka seçeneği çok ve fiyat aralığı çok değişik 10 bine de var 40 binede etrafımda kullanan yok şimdilik bende belki burda vardır diye yazayım dedim belki kendininkinden çok memnun olan vardır benim kafam karıştı inan öyle eşim tutturmuş iki balkonun var napcan makinayı sorun balkon değil sorun onları asmak anlamıyorBenimki bozuldu ve evde hissettiğim en büyük eksiklik. Elim bile diyor ne kadar önemli bir aletmiş diye. Yazın sorun değil ama kışın kesinlikle elim ayağım benim. Benimki eski model bir Arçelik, tavsiye etmem. Çamaşırlar küçülüyor.
Yaa sen şimdi öyle diyince üzüldüm aslında bosch marka da en pahalıları yani çekme yapmaması lazım o fiyataÇok yarayışlı bir icat gibi duruyor aslında ama baktığımız zaman giysilerimizin yüzde doksanının yıkama talimatında kurutma yapmayınız yazıyor. Yapınca da çekme oluyor. Bosch marka aldım ben bu yaz. Dolap kuruluğunda çekme yapıyor bazı şeyler, ütü kuruluğu bildiğin ıslak gibi nemli çıkarıyor. Narinde denedim en son kuru gibi çıktı ama henüz hasar tespiti yapamadım
Sizden de bekliyorum o cesareti
Ay ben çok rahatım. Diyorum ya balkonda çamaşır bile asıyordum, iplerim balkonun dış tarafında olmasına rağmen. Ben doğduğundan beri hep sling kullanıyorum, belki onun rahatlığıdır bilmiyorum. Puseti sadece hastaneye giderken kullanıyorum araba için.
Puset beni daha çok zorluyor mesela. Ağır gelşyor elime bebekle beraber. Bir de bu aralar emzirme ve alt açmadan dolayı omzum geceleri çok ağrıyor. Ağlama derecesine geliyorum. Ki gebelik döneminde fıtık da var dediler ama şimdilik orada bir ağrı yok bakalım.
Çok fazla model var ısı pompalı ve yağuşmalı diye ayrılıyor marka seçeneği çok ve fiyat aralığı çok değişik 10 bine de var 40 binede etrafımda kullanan yok şimdilik bende belki burda vardır diye yazayım dedim belki kendininkinden çok memnun olan vardır benim kafam karıştı inan öyle eşim tutturmuş iki balkonun var napcan makinayı sorun balkon değil sorun onları asmak anlamıyor
Gündüz gözümün önünde tutup sırtının rahatlaması için yapıyorum ..kendisinin de hoşuna gidiyor diye düşünüyorum ellerini ceneisnin altında tutuyor çok tadluiiKızlar bebeğini yüz üstü yatıran bar mı? Biliyorım doğrı değil ama en rahat uyuduğu pozisyon o. İlk kızımda o pozisyonda uyurdu ama kusuyordu yatırmıyordum. Şuan yatırdım bu kızımı rahat uyudu. Yan yatırınca gaz sıkıştırıuor sanırım halde 10 dakikaya bir uyanıyor
Ben sadece puset kısmını kullandım, daha hiç bebek arabasına koyup da çocukla bir yere gitmişliğim yokYa puset bebek arabası değil mi
Kanguru ve sling kesinlikle çok rahat da işte ben ev işi yapamıyorum sadece. Emzirirken sırtını yaslaman gerek duvara.
Ay o değil de rop muayenesine gittiğim hastanede emzirme odasına sallanan sandalye koymuşlardı bir tane, ay ne güzel geldi, vallahi yeri olan alsın mutlaka, bizim koltuklardan birini feda etmeden almamız mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?