2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben de çok düşkünüm tatlıya. Acaba emzirmeler egzersiz sayılıyor mudur cidden benim yürüyüşler de bitti doğumdan sonra. Bugün oğlanı okula bırakıp gelirken 5000 adım attım ilk
Asm hemşiresi mama verdiğimi duyunca, bak emzirirken kilo da verirsin verme sakın mama diye beni gazlamaya çalışmıştı, o geldi aklıma

Ay bir de ben gebelik öncesi kiloma düşmemiş olsam bile, cidden göbekli falan değilim. Beni bununla gaza getirmeye çalışması bir miktar üzmüştü he olsam da ona ne

Bizimkide yapıyor öyle. Bir battaniye takımı vardı. Altında şilte gibi ince bir sünger falan var. Onunla beraber uyutuyorum penye battaniye ile. İyice uyuyunca hiç bozmadan o şilte ve battaniye ile koyuyorum yatağa. Bir süredir böyle çözdük. İşi uyanana kadar böyle devam artık

Canım dün akşam benimki de öyleydi. Yatağa koyduğum an uyandı. Akşam 7den gece 12ye kadar kucağımda uyudu. En son dedim, kızım iş yapmamı istemiyor sizin bana hizmet etmenizi bekliyor deyip, suyumu çayımı vs isteyip durdum ama sürekli olması cidden kötü. En sonunda ekstra destekle besledim de öyle uyudu 1 gibi. Yoksa kucağımda devam ederdik

Ben kendime söz verdim dünden beri savaş halindeyiz ama açılınca eminim o atıştırma halimi aramıycam şuan bende akışkanlık oldu bu durum ağza bişeyler atma sürekli

Ben de çok düşkünüm tatlıya. Acaba emzirmeler egzersiz sayılıyor mudur cidden benim yürüyüşler de bitti doğumdan sonra. Bugün oğlanı okula bırakıp gelirken 5000 adım attım ilk
Şu Nero yu kim düşündüyse zaten ne olsun yaa..
Resmen alkol bağımlılığı gibi oldu bana yanında götürdüğüm çikolatalar ayrı

Saatlerdir tuvalete bile gidemedim. Tam yemek yapcam ıngaaa artık ağlamasa da ses hep kulaklarımda. Gece mahvoldum resmen ya uyumak bilmedi. Şu anda da aynı uykusu da mı gelmiyor anlamadım. Uyur da bari bende gündüz uyurum diyordum yok. Bu bitecek dimi tam olarak ne zaman biter benim dayanma gücüm azaldı da baya

Sizden de bekliyorum o cesareti

Ay ben çok rahatım. Diyorum ya balkonda çamaşır bile asıyordum, iplerim balkonun dış tarafında olmasına rağmen. Ben doğduğundan beri hep sling kullanıyorum, belki onun rahatlığıdır bilmiyorum. Puseti sadece hastaneye giderken kullanıyorum araba için.

Puset beni daha çok zorluyor mesela. Ağır gelşyor elime bebekle beraber. Bir de bu aralar emzirme ve alt açmadan dolayı omzum geceleri çok ağrıyor. Ağlama derecesine geliyorum. Ki gebelik döneminde fıtık da var dediler ama şimdilik orada bir ağrı yok bakalım.

Benimki bozuldu ve evde hissettiğim en büyük eksiklik. Elim bile diyor ne kadar önemli bir aletmiş diye. Yazın sorun değil ama kışın kesinlikle elim ayağım benim. Benimki eski model bir Arçelik, tavsiye etmem. Çamaşırlar küçülüyor.

soyasosu doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ailenle mutlu huzurlu Sağlıklı nice yıllara

İyi ki doğmuşsun ve Pera kuşu doğurmuşsun mutlu sağlıklı yıllarınız olsun ailenle birlikte.

soyasosu gece özellik 2 gibi geliyor o açlık
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Tüm dileklerinizi ben de sizin için diliyorum. En güzeli sizi bulsun
Canım true saat 2 çok geç maalesef. O saatte önereceğim tek şey su içmek olur
Hadi güzel anne kontenjanı için ayran kefir tarzı bir şey diyim ama fazlası değil. O da süt alerjiniz yoksa tabi

Şu Nero yu kim düşündüyse zaten ne olsun yaa..
Resmen alkol bağımlılığı gibi oldu bana yanında götürdüğüm çikolatalar ayrı
Nero ne diye baktım da eti negroymuş afiyet olsun, ben günahlarıma günah eklememek için oğluma aldığım görece temiz içerikli humm marka bisküvileri götürüyorum arada lüp lüp (gerçek tatlı yemediğim nadir günlerde yani, veya saatlerde mi demeliydim ), aroması falan iyi de köpek bisküvisi yiyormuşum gibi hissediyorum sonrasında

Biz senle aynı gün doğum yaptık, bence anne karnındaki huyları devam ediyor hala. 40ından sonra umarım daha da rahat edersin

Çok yarayışlı bir icat gibi duruyor aslında ama baktığımız zaman giysilerimizin yüzde doksanının yıkama talimatında kurutma yapmayınız yazıyor. Yapınca da çekme oluyor. Bosch marka aldım ben bu yaz. Dolap kuruluğunda çekme yapıyor bazı şeyler, ütü kuruluğu bildiğin ıslak gibi nemli çıkarıyor. Narinde denedim en son kuru gibi çıktı ama henüz hasar tespiti yapamadım

Çok fazla model var ısı pompalı ve yağuşmalı diye ayrılıyor marka seçeneği çok ve fiyat aralığı çok değişik 10 bine de var 40 binede etrafımda kullanan yok şimdilik bende belki burda vardır diye yazayım dedim belki kendininkinden çok memnun olan vardır benim kafam karıştı inan öyle eşim tutturmuş iki balkonun var napcan makinayı sorun balkon değil sorun onları asmak anlamıyor

Yaa sen şimdi öyle diyince üzüldüm aslında bosch marka da en pahalıları yani çekme yapmaması lazım o fiyata

Ya puset bebek arabası değil mi
Kanguru ve sling kesinlikle çok rahat da işte ben ev işi yapamıyorum sadece. Emzirirken sırtını yaslaman gerek duvara.

Ay o değil de rop muayenesine gittiğim hastanede emzirme odasına sallanan sandalye koymuşlardı bir tane, ay ne güzel geldi, vallahi yeri olan alsın mutlaka, bizim koltuklardan birini feda etmeden almamız mümkün değil

Bebeğiniz nasıl uyuyor? benim ki memede uyuyor yada uykusu geldiğinde göğsümüze yatırıyoruz ayakta gezinip duruyoruz öyle uyursa uyuyor. Böyle de çok sağlıklı değil gibi. Başka nasıl uyurlar alıştırmasaydık bu şekilde uyumasına

kendine yılbaşı hediye olarak al, sorarsa da sen almayı unuttuğun için kendimi ödüllendirdim dersin

Takip ettiğim biri (ki önerdiği birçok şeyi aldım ve hiç pişman olmadım) bu modeli kullanıyormuş. Genelde uygun fiyatlı kurutmaları da linkliyor ama benimki bu diye paylaşmıştı. Giysileri genellikle pamuklu kullanıyorlarmış ve çekme olmamış. Kumaş türüne göre yıkama/kurutma önemli diyor. Karma ayara atarsanız yıkama/kurutmada zamanla kıyafetlerinizde deforme görmeniz normal diyor.

Gündüz gözümün önünde tutup sırtının rahatlaması için yapıyorum ..kendisinin de hoşuna gidiyor diye düşünüyorum ellerini ceneisnin altında tutuyor çok tadluii

Ben sadece puset kısmını kullandım, daha hiç bebek arabasına koyup da çocukla bir yere gitmişliğim yok hep sling hep sling hatta geçen hava güzelken parka gittik, bir orada dedim; işte acemi annelik böyle oluyor. Bebek arabası olsaydı çocuğu oraya koyar yatırırdım diye masanın üzerine montlarımızı üzerine de bebeğin battaniyesini koyup oraya yatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…