Benimki bu. Isı pompalıymış, zaten öbürü önerilmiyormuş pek. Ama çekme yapıyor vallahi, hatta oğlumdan kalan reflü yatağınınYaa sen şimdi öyle diyince üzüldüm aslında bosch marka da en pahalıları yani çekme yapmaması lazım o fiyata
Diğer kıyafetlerinde de oluyor mu çekme çok çekerse eşimle davalık oluruzBenimki bu. Isı pompalıymış, zaten öbürü önerilmiyormuş pek. Ama çekme yapıyor vallahi, hatta oğlumdan kalan reflü yatağının
Kılıfını yıkayıp kurutmuştum, çekmiş bildiğin, sokamadık gerikimse de inanmadı bana, karıştırmışsındır sen, o yatağın kılıfı değildir dediler
WQG24100TR Isı Pompalı Kurutma Makinesi | Bosch Ev Aletleri
WQG24100TR Isı Pompalı Kurutma Makinesi | Bosch Ev Aletleriwww.bosch-home.com.tr
Bebek arabası işte.. o araç koltuğu olarakta kullanılan taşıma çantası falanda takılıyor. Çok amaçlı. 2gün önceki hastane günü rahat ettik valla.Ya puset bebek arabası değil mi
Kanguru ve sling kesinlikle çok rahat da işte ben ev işi yapamıyorum sadece. Emzirirken sırtını yaslaman gerek duvara.
Ay o değil de rop muayenesine gittiğim hastanede emzirme odasına sallanan sandalye koymuşlardı bir tane, ay ne güzel geldi, vallahi yeri olan alsın mutlaka, bizim koltuklardan birini feda etmeden almamız mümkün değil
Aynısından bende de varDiğer kıyafetlerinde de oluyor mu çekme çok çekerse eşimle davalık oluruzbenimki yeni icat düşmanı herseye ne gerek var ki der durur
Al birini vur ötekine erkek milleti bşraz ilginçAynısından bende de varşimdi okuyunca çekti küçüldü diye, giysiler falan küçülürse, bu benide makinaya beraber iade eder dedim içimden
Diğer kıyafetlerinde de oluyor mu çekme çok çekerse eşimle davalık oluruzbenimki yeni icat düşmanı herseye ne gerek var ki der durur
Merhaba benim kızım da 24 Kasım da doğdu. Ben sağınca hiç gelmiyor ya da iki göğüs 10-15 ml geliyor canım. Ben 3-4 defa 30 veriyordum 45 vermeye başladım. 3-4 ay önce doğum yapan bir arkadaşım var ve bana çok veriyorsun dedi. Benim kızım yedi günde bir kaka yaptı Dr normal demiş verme sütün artar sağma da dedi. Benim de kafa karışık açıkçası. Biberon verdim diye mi zorla tutuyor ilk başta memeyi. Şimdilik durabildiği yere kadar çevirip çevirip emziriyorum. BaktımKızlar merhaba umarım hepiniz çok iyisinizdir. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. 17 kasımda doğum yaptım. Bebeğim 3430 gr doğdu 5. Gün kontrolünde 3100 gr ölçüldü. Emzirme,devamında da mamayla beslenme yaptık. Bugün 3390 gr çıktı. Sütüm malesef hala çok fazla gelmiyor. Hem çok fazla değil hem de yapısı biraz sulu,yağlı bir süt değil. Bugün farklı bir doktora kontrole gittik. Önce emzir sonrasında mama dedi. Ama ölçüsünü sorduğumda bir ölçüsü yok çocuk doyana kadar almayana kadar vereceksin dedi. E yani çocuk fazlasında çıkarıyor zaten her defasında çocuk kusana kadar mama veremem heralde hiç mantıklı gelmedi bu durum bana. Bebeğim 18 günlük şu durumda sizce kaç cc mama vermeliyim? Bir de kaç saat arayla? Bugüne kadar 3 saatte bir 30 cc verdim emzirmeden sonra ama sanırım artık doymuyor bebeğim. Şırınga yöntemiyle yapıyordum ama bugün doktor biberona geçmemi söyledi. Meme reddi yapmayacak biberon öneriniz var mı? Son olarak da sezaryenle doğum yaptım 18. Gündeyiz sağım yaptığımda iki memeden toplam 40,45 cc süt çıkıyor. Artsın diye denemediğim şey kalmadı ama yine de tavsiyeleriniz varsa duymayı çok isterim çünkü bu süt meselesi beni biraz yıprattı.
Yok hayır. Bende düşünüyorum ama kararsız kaldım şu anAl birini vur ötekine erkek milleti bşraz ilginçSizde şuan mevcut mu peki memnunmusun
Merhaba benim kızım da 24 Kasım da doğdu. Ben sağınca hiç gelmiyor ya da iki göğüs 10-15 ml geliyor canım. Ben 3-4 defa 30 veriyordum 45 vermeye başladım. 3-4 ay önce doğum yapan bir arkadaşım var ve bana çok veriyorsun dedi. Benim kızım yedi günde bir kaka yaptı Dr normal dedi, verme sütün artar sağma da dedi. Benim de kafa karışık açıkçası. Biberon verdim diye mi zorla tutuyor ilk başta memeyi. Şimdilik durabildiği yere kadar çevirip çevirip emziriyorum baktım durmuyor mama veriyorum. Ne yapsam bilemiyorum sanki doğru kararı verememişim gibi bir his sürekli. Ben de bir ayı bekliyorum. En doğrusu kiloya göre karar vermek sanırım.
Keşfette çıktı. Belki işe yarar..Saatlerdir tuvalete bile gidemedim. Tam yemek yapcam ıngaaaartık ağlamasa da ses hep kulaklarımda. Gece mahvoldum resmen ya uyumak bilmedi. Şu anda da aynı uykusu da mı gelmiyor anlamadım. Uyur da bari bende gündüz uyurum diyordum yok. Bu bitecek dimi tam olarak ne zaman biter benim dayanma gücüm azaldı da baya
Yinede beni paylaşmaları hiç hoş değilAnnem bugün gitmiştir ve ben böyleyimdir
Keşfette çıktı. Belki işe yarar..
Benim oğluşa yaparım sürekli ilk zamanlar çok işe yarıyordu da şimdi pek işlemiyor hatta bana çok sevdiğim bir ablamız söylemişti bak böyle yapınca uyuyor sakin bebekler böyle yaptığında uyur derdi demek şimdi sakin bebek kategorisinde değilizKeşfette çıktı. Belki işe yarar..
Ben yenice doğum yaptımKızlar acıbadem de doğum yapacak olup “bebek paketi” hediyesi içinde ne olduğunu bilen var mı ? Mustela ürünleri olduğunu duymuştum ama emin değilim
Oyy çok yüksekmişYok çok yüksek değil değer. Benimki 2binlere çıkmıştıbence bu saatten sonra yazmasın zaten acılı bir iğne
Haha buna katılıyorum benim büyük kızım doğduğu günden itibaren uyumayan kolik ve aşırı anneye bağımlı bir çocuktu hala öyle devam ediyor bir de inatçılık eklendi tabii tüm bunlaraBir video da denk geldim ilk 3 ay bebeğin karakterini belli edermiş zor bir bebekse o ilk 3 ay uyumaz sürekli ağlar hattaki gazlı olur vs vs anlatıyor du inşallah Umay sakin karakterli bir bebek olur bence hatta anne karnından bile belli benim küçük oğlumda çok sakindi şuan hastane sonrası biraz etkilendi gibi geliyor bana inşallah tekrar sakin hallerine geri dönecek diye umuyorum
Ya bizim ev de sahile çok yakın tabii arabaylaOh, afiyet olsun. Ben de çok seviyorum bu hallerini. İlk oğlumda yine bu mevsimde her gün pusetle park sahil gezerdik, sıcak kahvelerim, kitaplarım, müziğim falan olurdu yanımda. Şimdi hasta olacak korkusundan şaşkoloz gibi kalakaldım, bir kere sahile inemedik daha (10 dk yürüme mesafesinde), her gece yıkarken bile tereddüt ediyorum. Bu sefer büyüdükçe dertler azalacak gibi gözüküyor bana
Ya işte bizimki doğrudan yapıyor yapacağını genelde, sizden mi saklayacağım havası içinde galibageçen gün işte bebek odada uyurken telsizden ağladığını duydum ama hemen kalkmadım, derken haşır hışur sesler gelmeye başladı telsizden, battaniyeyi falan çekiştiriyor sandım, içeri bir koştum ne göreyim, benim büyük oğlan çaki gibi beşiği sallıyor ama ne sallamak. İki dakika geç gitsem sarsılmış bebek sendromundan acillik olacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?