2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa sen şimdi öyle diyince üzüldüm aslında bosch marka da en pahalıları yani çekme yapmaması lazım o fiyata
Benimki bu. Isı pompalıymış, zaten öbürü önerilmiyormuş pek. Ama çekme yapıyor vallahi, hatta oğlumdan kalan reflü yatağının
Kılıfını yıkayıp kurutmuştum, çekmiş bildiğin, sokamadık geri kimse de inanmadı bana, karıştırmışsındır sen, o yatağın kılıfı değildir dediler

Diğer kıyafetlerinde de oluyor mu çekme çok çekerse eşimle davalık oluruz benimki yeni icat düşmanı herseye ne gerek var ki der durur

Bebek arabası işte.. o araç koltuğu olarakta kullanılan taşıma çantası falanda takılıyor. Çok amaçlı. 2gün önceki hastane günü rahat ettik valla.

Diğer kıyafetlerinde de oluyor mu çekme çok çekerse eşimle davalık oluruz benimki yeni icat düşmanı herseye ne gerek var ki der durur
Aynısından bende de var şimdi okuyunca çekti küçüldü diye, giysiler falan küçülürse, bu benide makinaya beraber iade eder dedim içimden

Güzel kıyafetlerimi falan koymadım ben hiç. Çamaşır, havlu, nevresim, ev giysileri, bebek giysileri falan.

Çekerse çaktırmazsın canım sen de. Kilo almışsın der geçersin

Merhaba benim kızım da 24 Kasım da doğdu. Ben sağınca hiç gelmiyor ya da iki göğüs 10-15 ml geliyor canım. Ben 3-4 defa 30 veriyordum 45 vermeye başladım. 3-4 ay önce doğum yapan bir arkadaşım var ve bana çok veriyorsun dedi. Benim kızım yedi günde bir kaka yaptı Dr normal demiş verme sütün artar sağma da dedi. Benim de kafa karışık açıkçası. Biberon verdim diye mi zorla tutuyor ilk başta memeyi. Şimdilik durabildiği yere kadar çevirip çevirip emziriyorum. Baktım

Keşfette çıktı. Belki işe yarar..

Bebeğiniz nasıl uyuyor? benim ki memede uyuyor yada uykusu geldiğinde göğsümüze yatırıyoruz ayakta gezinip duruyoruz öyle uyursa uyuyor. Böyle de çok sağlıklı değil gibi. Başka nasıl uyurlar alıştırmasaydık bu şekilde uyumasına

[/QUOTE]
Benimkide memede uyuyor başka türlü uyumuyor

Arkadaşlar merhaba, benim bebeğim 37 günlük. Sanırım meme reddi yaşıyoruz. Kendi sağdığım sütü geceleri veriyordum. Son birkaç gündür sütüm pek gelmediği için daha önceden sağdığım sütü biberonla verdim ama aynı zamanda emziriyordum. Bugün mememi almadı bir türlü. İlla biberon.

Üç gün öncesine kadar emzik vermiyordum. Dediler ki rahat edersin. Üö gün önce verdim. Attı istemedi ama denemeye devam ettim, bugün çok güzel aldı. Memeyi istemiyor bibeberon ve emziğe tav.

Meme reddi yaşayan var mı? Ne yapacağımı şaşırdım.

Keşfette çıktı. Belki işe yarar..

Benim oğluşa yaparım sürekli ilk zamanlar çok işe yarıyordu da şimdi pek işlemiyor hatta bana çok sevdiğim bir ablamız söylemişti bak böyle yapınca uyuyor sakin bebekler böyle yaptığında uyur derdi demek şimdi sakin bebek kategorisinde değiliz

Yok çok yüksek değil değer. Benimki 2binlere çıkmıştı bence bu saatten sonra yazmasın zaten acılı bir iğne
Oyy çok yüksekmiş ben yazdım yine de doktora herhalde o da yüksek değildi o yüzden gerek görmedim filan yazar
Haha buna katılıyorum benim büyük kızım doğduğu günden itibaren uyumayan kolik ve aşırı anneye bağımlı bir çocuktu hala öyle devam ediyor bir de inatçılık eklendi tabii tüm bunlara İnşallah bu sakin olsun annem diyor ki Allahtan korkmasan meme verme buna öyle sakin yani tabii ağlıyor bazen gaz sancısı oluyor uyumuyor geceleri filan ama inan ilkini gördükten sonra hepimiz bu bir melek sana teşekkür ederim Rabbim modundayız

Kızlar merhaba ben aralık ocak annelerindenim şuan acildeyim 34+4 deyiz sancılarım çok çıktı ciğer geliştirici ve serum taktılar en son pzt 2500 kg olmuştu küveze girer mi 34 de doğuran var mı aranıxda

Ya bizim ev de sahile çok yakın tabii arabayla ben hep Dragos’a okula çocuğu bırakır ordan sahilde kahvaltı yaparım diye düşünüyordum daha bir kere çıkmadık bebekle dışarı. Hastane ve annemler dışında

Ya az önce hadi okuldan geldi hiç bir şey yapmayayım yatınca bulaşıkları atarım dedim. Playmagsler var onlarla oynuyorduk, eşim bu çocuk çok acıktı dedi. Getir burda emziriyim dedim bir anda onu fırlattı bize bebek emerken, kafasına geldi. Garibim korktu bir ağladı sonra sustu emdi tekrar ama ben çok ağladım sinirim bozuldu. Yani nasıl koruyacağım nasıl büyüyecek hiç bilmiyorum. O kadar dikkat ediyorum ikisiyle de zaman geçirmeye çalışıyorum diğeri okuldan gelince zorunlu hal emzirmek dışında almıyorum bile olana bak. Şişmedi kafası ama inş bir şey olmamıştır gerçi daha öncede diziyle vurdu eliyle vurdu bir sürü darbesi var. Allah’a emanet büyümeye çalışıyor Sende çok dikkat et bunların gerçekten ne yapacağı hiç belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…