2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kurutması olan arkadaşlar en çok almak isteme sebebim kapalı balkonda kuruması ve tozları, bide zor kuruması tabi,
Kıyafet tozlarında gerçekten azalma oluyor mu
Sen ne diyorsun
Anasını ağlatıyor tozun
Eser kalmiyor
Tüy iplik saç herşeyi topluyo

Arkadaşlar uyanık olanlar birşey soracam bebeğimin vücut ısısı çok yüksek ama alnı ve yanakları güzel sıcak değil çok bu temassız Ateş ölçer ile alnı 36.8 çıkıyor ama koltuk altı 38.3 çıkıyor eşim bu temassız olanı almış doğrumu gösteriyor ben kendim ateşi olup olmadığını nasıl anlarım

Hangi marka model peki

Cok geçmiş olsun. Acil miymis ameliyat. Hemen olacak mı? Mutlaka üzüleceksin ama kendini bırakmamaya çalış lütfen Allah sifa versin hepinize.
Allah razı olsun canım amin en geç 1 ile 3 ay içinde olması gerek dedi bildiğin sezeryan ameliyat gibi olacakmış nasıl dayanacak yavrum çok üzülüyorum toparlanırım inşallah bıcır bıcır konuşuyor herşeyden habersiz kuzum

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavrularına anne olmak gerçekten zor ama rabbim kolaylığınıda verir inşallah bşr şekilde olmadı ameliyat olduğunda biri gelir yanına destek için
Çok çok amin canım canım benim Rabbim razı olsun senden dualarınız sizlere de kalkan olsun kimse gelmez ailemden yanıma sadece annem var zaten insanı yanlızlık değil evladın derdi yıkıyormuş dertde fermanda Allah'tan dualarınıza ihtiyacım var evladım için kardeşlerim

Geceleri dahanuzun uyuyabiliyorlar. 4 saat çok değil. Bizimki bu son hafta gece 5 saate çıkardı ara ara. Üzülme hiç. Hatta salı günü dr artık saatle beslemeyi bırakın o size haber versin acıkınca dedi. Yaklaşık bir hafta sonra sende o düzene geçmiş olacaksındır zaten.

Koltuk altından ölçülen ateş doğrudur benim bildiğim
Yok yok bir şey olmaz. Aç olsa ağlar uyanırdı büyüdüler artık

Aciloyeti yoksa ertele canım yenidoganla ilgilen en azından yaz gelsin insalalh birseycik olmaz oda çok çabuk toparlar sen kalbini ferah tut
Araştımaya gidecegiz bakalım oradaki Dr ne diyor ona göre erteleme yaparız şuan bebek çok küçük dediğin gibi onunlamı onunlamı ilgilenecegim gelen gidende çabası inşallah çocuk toparlar canım çok sağollasın

Bildiğim kadarıyla bu grupta meme reddi yaşayan olmadı önceki bebeklerinde olan varsa belki vardır. Diğer anne gruplarına mı sorsan acaba

Biberon olarak ne kullanıyorsun? Aventlerin meme reddi yapmama gibi bir özelliği var. Ne kadar geçerli bilmiyorum ama bende hem meme, hem mama veriyorum sorun yaşamadım

Benimki de daha uyurdu ben uyandırdım. Sağ ol canım ya valla çok kötü oldum. Doktora da hiç sormadım hâlâ en geç 3 saat sanıyordum

Kızlar bebeğiniz gece uyandı diyelim 1 saat geçti uyudu sonra siz nasıl uyuyorsunuz ben zaten normalde de uykuya geçişlerde çok zorlanırım şuan uyudu ama ben uyuyamıyorum
Bebek uyuyunca nasıl uyuyorsunuz sorusuna yanıt veriyorum: mışıl mışıl veya horul horul uyursa tabii….

Normalde ben de zorlanırım uykum bölününce dalmakta ama hamilelikte ve doğum sonrası öyle bir yorgunluk halinde oluyorum ki akşamları, bebek uyumadan bile uyuyabilirim kucağımdan düşmeyeceğini falan bilsem

Emzik meme reddi yapabiliyor ama uyku reddi yaptığını hiç duymadım, başka bir sıkıntısı vardır belki.
Sarılık değerleri düştükten sonra rengindeki sarılık hemen geçmiyor diye biliyorum, belki ondan kalmıştır. Uzamış sarılık da olabiliyor ilk on beş günü aşan (kan uyuşmazlığı vb gibi durumlarda özellikle) ama öyle bir şey varsa bile yalnızca gözde olduğuna göre çok yüksek olmaması lazım değerin. Atak haftası falandır belki, panik yapma. Cumartesiye az kaldı.

Alpi hangi ayar o allah aşkına? Tüm giyislerimiz yüzde yüz pamuklu, haliyle pamuklu programında kurutuyorum, o da 4 saat falan sürüyor (çamaşır azsa kendi kısaltıyor süreyi) bebeğin atletleri kesin çekiyor. Şimdi az parçayı narin Programda yıkıyorum bir buçuk saat falan sürüyor, daha iyi gibi ama hasar tespiti yapamadım daha. Bakiim, büyük oğlan pijamasını giyebilecek mi yarın

Son düzenleme:

Evde ben de temassız kullanıyorum, hastanede ölçtükleri ateşle aynı çıkıyor genelde ama şüpheli durumlarda koltukaltı ateşölçeriyle teyit etmek ve onu baz almak gerekiyor.
Bu arada koltukaltını da mı temassızla ölçtünüz, onu anlamadım? İkisi arasında o kaDar fark olmaması lazım. Kendinizi de ölçüp karşılaştırdınız mı? Koltukaltı ölçeriyle 38 üstü çıktıysa ve bir yanlışlık yoksa hemen doktorunuzu aramanızı öneririm.

Buldunuz mu acaca hastane ve doktor yazarmisiniz bende ankara da yeniyim, 8+5 im henüz karar veremedim genelde fiyatlar 25 +

Valla terzi kendi söküğünü dikemiyor benim alanım çocuk ergen klinik psikoloji ben ağlasa da küçüğü almıyorum yanında çok elzem bir durum olur tuvalete gider eşim, çok acıkır anca öyle. O yüzden okuldayken diğerine bol bol sarılıp temas etmek istiyorum Ama yinede olmuyor herhalde bir aya filan artık kabullenmeye başlar yani umarım Aynen bizde de durumlar aynı akşam olunca okudum ama yazamadım, ne zaman uyur diye dakikaları sayıyorum inan

Haha gerçekten hak ediyor gerçekten kendi annem taş taşıt bana şuna baktırma menopozlu kadınım ben çok darlandım diyor

Ay bu arada öksürüyor mu senin bebiş bizimkinde bir haller var reflü mü süt kaçması mı bilmiyorum. 3 saatte bir burnunu açıyorum hırıl hırıl burnu

İlk bir ay geçmiş bence zaten artık alarm kurma kilo alımı uygunsa ben hiç kurmuyorum. Bugün benimkide 4 buçuk saat uyumuş kalkınca ilk bezini aldım sonra emzirdim kontrolde yine sorarsın sen ama bence artık gece 5 saatte bir emmesi yeterli

Bende avent kullanıyorum. Normalde emziriyorum sadece son bir kaç gündür sütümde az geldiği için gece ve kalan sütü gündüz vermiştim. Emziği dahi almayan çocuk dün emziğe de yapıştı. Gece meme emdi şükür. Çoğu insan gündüz yaşıyormuş reddi. Bakalım emecek mi?
Atak haftasındayız ona bağlıyorum artık. Diğer gruplara da sordum gece. Ama kesinlikle emziği ve biberonu keseceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…