Sen ne diyorsunKurutması olan arkadaşlar en çok almak isteme sebebim kapalı balkonda kuruması ve tozları, bide zor kuruması tabi,
Kıyafet tozlarında gerçekten azalma oluyor mu
Canım en iyi çözüm tlf bakmamak ve bebeekle birlikte mayişmakKızlar bebeğiniz gece uyandı diyelim 1 saat geçti uyudu sonra siz nasıl uyuyorsunuz ben zaten normalde de uykuya geçişlerde çok zorlanırım şuan uyudu ama ben uyuyamıyorum
Hangi marka model pekiİnan camasirdan yılmis bir insan olarak söylüyorum korkun felan kalmıyor
Bir gönül ferahlığı
En ufak lekeli birşeyi hemen yıkama içgüdüsü
Daha başka komprime hissiyatlar
Hani stoklayin alın aldırın durumu
Nediye almamisim bu vakte kadar diyorsun
Hani durum olmaz alınmaz
Ben altinimi satarım alirim o derece
Allah razı olsun canım amin en geç 1 ile 3 ay içinde olması gerek dedi bildiğin sezeryan ameliyat gibi olacakmış nasıl dayanacak yavrum çok üzülüyorum toparlanırım inşallah bıcır bıcır konuşuyor herşeyden habersiz kuzumCok geçmiş olsun. Acil miymis ameliyat. Hemen olacak mı? Mutlaka üzüleceksin ama kendini bırakmamaya çalış lütfenAllah sifa versin hepinize.
Çok çok amin canım canım benim Rabbim razı olsun senden dualarınız sizlere de kalkan olsun kimse gelmez ailemden yanıma sadece annem var zatenÇok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavrularınaanne olmak gerçekten zor ama rabbim kolaylığınıda verir inşallah bşr şekilde olmadı ameliyat olduğunda biri gelir yanına destek için
Geceleri dahanuzun uyuyabiliyorlar. 4 saat çok değil. Bizimki bu son hafta gece 5 saate çıkardı ara ara. Üzülme hiç. Hatta salı günü dr artık saatle beslemeyi bırakın o size haber versin acıkınca dedi. Yaklaşık bir hafta sonra sende o düzene geçmiş olacaksındır zaten.Kızlar bebeğim sabahtan beri uyumamisti ben artık dayanamadım uyudum eşim uyuttu. Ben de alarm kurmadım bir uyandım bebek 4 saattir uyumuş hiç bu kadar aç bırakmadım ve vicdan azabı çekiyorum. Bir sorun olur mu sizce
Koltuk altından ölçülen ateş doğrudur benim bildiğimArkadaşlar uyanık olanlar birşey soracam bebeğimin vücut ısısı çok yüksek ama alnı ve yanakları güzel sıcak değil çok bu temassız Ateş ölçer ile alnı 36.8 çıkıyor ama koltuk altı 38.3 çıkıyor eşim bu temassız olanı almış doğrumu gösteriyor ben kendim ateşi olup olmadığını nasıl anlarım
Yok yok bir şey olmaz. Aç olsa ağlar uyanırdı büyüdüler artıkKızlar bebeğim sabahtan beri uyumamisti ben artık dayanamadım uyudum eşim uyuttu. Ben de alarm kurmadım bir uyandım bebek 4 saattir uyumuş hiç bu kadar aç bırakmadım ve vicdan azabı çekiyorum. Bir sorun olur mu sizce
Araştımaya gidecegiz bakalım oradaki Dr ne diyor ona göre erteleme yaparız şuan bebek çok küçük dediğin gibi onunlamı onunlamı ilgilenecegim gelen gidende çabası inşallah çocuk toparlar canımAciloyeti yoksa ertele canım yenidoganla ilgilen en azından yaz gelsininsalalh birseycik olmaz oda çok çabuk toparlar sen kalbini ferah tut
Bildiğim kadarıyla bu grupta meme reddi yaşayan olmadıArkadaşlar merhaba, benim bebeğim 37 günlük. Sanırım meme reddi yaşıyoruz. Kendi sağdığım sütü geceleri veriyordum. Son birkaç gündür sütüm pek gelmediği için daha önceden sağdığım sütü biberonla verdim ama aynı zamanda emziriyordum. Bugün mememi almadı bir türlü. İlla biberon.
Üç gün öncesine kadar emzik vermiyordum. Dediler ki rahat edersin. Üö gün önce verdim. Attı istemedi ama denemeye devam ettim, bugün çok güzel aldı. Memeyi istemiyor bibeberon ve emziğe tav.
Meme reddi yaşayan var mı? Ne yapacağımı şaşırdım.
Benimki de daha uyurdu ben uyandırdım. Sağ ol canım ya valla çok kötü oldum. Doktora da hiç sormadım hâlâ en geç 3 saat sanıyordumGeceleri dahanuzun uyuyabiliyorlar. 4 saat çok değil. Bizimki bu son hafta gece 5 saate çıkardı ara ara. Üzülme hiç. Hatta salı günü dr artık saatle beslemeyi bırakın o size haber versin acıkınca dedi. Yaklaşık bir hafta sonra sende o düzene geçmiş olacaksındır zaten.
Bebek uyuyunca nasıl uyuyorsunuz sorusuna yanıt veriyorum: mışıl mışıl veya horul horulKızlar bebeğiniz gece uyandı diyelim 1 saat geçti uyudu sonra siz nasıl uyuyorsunuz ben zaten normalde de uykuya geçişlerde çok zorlanırım şuan uyudu ama ben uyuyamıyorum
Kendi kendine uyuyan oğlum emziğe başladı başlayalı uyumuyor ya cıldırıcam gözleri açık emiyo en ufak sese irkiliyor kusmada başladı mamadan sonra ikiside kustu, göz beyazlarında ki sarılık kafamı karıştırdı bugün doktoru nöbetciydi gidicektik cumartesi hastanedeymiş daha rahat olur dedik kaldı sütüm yetmiyo desem uyumazlar uyanıp emip uyuyolar normalde
emzik oğlumu bozdu benide emzik gibi kullanmaya başladı çekiyorum öyle olunca alışmamalı
Bi uyuyorum ki anındaZaten o emerken ayakta uyuyorum
Evde toz bitti gercekten kıl tüy bitti ben çok memnunum çekme yapmıyor çünkü tek ayarda kullanıyorum başka ayarlarını korkumdan denemedım
Benım arcelık marka modelını yazarım bakınca
Arkadaşlar uyanık olanlar birşey soracam bebeğimin vücut ısısı çok yüksek ama alnı ve yanakları güzel sıcak değil çok bu temassız Ateş ölçer ile alnı 36.8 çıkıyor ama koltuk altı 38.3 çıkıyor eşim bu temassız olanı almış doğrumu gösteriyor ben kendim ateşi olup olmadığını nasıl anlarım
Buldunuz mu acaca hastane ve doktor yazarmisiniz bende ankara da yeniyim, 8+5 im henüz karar veremedim genelde fiyatlar 25 +Kizlar Ankara da geçen sene kızıma doğum yaptığım hastanede doğum paketi almıştım 25. Hafta sonrası aldım 8.700₺ odemistik bugün aradım 20.000 ₺ dediler şok oldum Yine haftam 25 olacak paket aldığımda.
Siz de ücretler nedir hani arasam belki daha ucuz hastane bulurum ama bu doktoru tanıyorum falan hiç riske atmadan aynı doktor ile bi daha doğuma gideyim diye düşünüyorum ama sizler ne kadar ödediniz ya da sadece doğum a ne kadar ödeyeceksiniz benim ücret çok mu sizce fiyat nasıl??????
Valla terzi kendi söküğünü dikemiyor benim alanım çocuk ergen klinik psikolojiOf vallahi bizde de her gece bir kriz, her gece kan her gece gözyaşı. Travma yaşayacak yavrum diye korkuyorum o arbede içinde. Bizimki de memedeki bebeğin üzerine abanmaya çalışıyor koca gövdesiyle öpeceğim bahanesiyle, semiz de bir şey zaten. Öksürüğü de tam geçmemiş. Hem ezecek hem hasta edecek çocuğu. Canım canım diye seviyor güya bir de döver gibi. Pedagogu yanında bebeği emzirmek dışında kucağınıza almayın demişti ama el kadar bebeği nasıl kucağa almayacağız ki. Gazı olur kucak, ağlar kucak, korkar kucak.
Büyükleri ihmal etmeyelim derken fazla üzerlerine düşüyoruz da ondan mı böyle yapıyorlar acaba? Küçük kardeşle tanıştırmadan önce beş kardeşle tanıştırmadık da orada mı hata ettik yoksa
İlk bir ay geçmiş bence zaten artık alarm kurma kilo alımı uygunsa ben hiç kurmuyorum. Bugün benimkide 4 buçuk saat uyumuş kalkınca ilk bezini aldım sonra emzirdimKızlar bebeğim sabahtan beri uyumamisti ben artık dayanamadım uyudum eşim uyuttu. Ben de alarm kurmadım bir uyandım bebek 4 saattir uyumuş hiç bu kadar aç bırakmadım ve vicdan azabı çekiyorum. Bir sorun olur mu sizce
Bende avent kullanıyorum. Normalde emziriyorum sadece son bir kaç gündür sütümde az geldiği için gece ve kalan sütü gündüz vermiştim. Emziği dahi almayan çocuk dün emziğe de yapıştı. Gece meme emdi şükür. Çoğu insan gündüz yaşıyormuş reddi. Bakalım emecek mi?Bildiğim kadarıyla bu grupta meme reddi yaşayan olmadıönceki bebeklerinde olan varsa belki vardır. Diğer anne gruplarına mı sorsan acaba
Biberon olarak ne kullanıyorsun? Aventlerin meme reddi yapmama gibi bir özelliği var. Ne kadar geçerli bilmiyorum ama bende hem meme, hem mama veriyorum sorun yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?