2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tahmini ne zaman alışırım çok zorlanıyorum.
Haha ilk bir yıl zor, biz bir de gece sen şu kadar kalktın, ben bu kadar kalktım, yarın iş var sen kalk ben kalkıcam diye üstüne kavga da ediyorduk Özellikle diş çıkarırken çok zordu aynı anda çıkardı onu da hep durdu durdu 2 den sonra sanırım bağışıklık kazanılıyor şuan uykusuzluk beni çok zorlamıyor ama eşim uyuyunca hala sinirim bozulup geriliyorum uykusuzluk değilde onun uyumadı bende sinir yapıyor onda zorlanıyorum bende

Burayı okuyunca moral buluyorum, aynı dertleri paylaştığım kişiler var diye.. benim kızım kolik ve akşamları 6 dan gece 1 e kadar kriz içerisindeyiz, kendimş unuttum artık.. bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum diye ağlıyorum devamlı, bu sürecin bitmesini istiyorum, sonra bu günlerin tadını çıkaramıyorum diye de üzülüyorum. Lohusalıktan mı bilmiyorum ama hiç böyle hayal etmemiştim, doydu mu diye dert etmekten ağlama krizlerinde sakin kalmaya çalışmaktan oldukça yoruldum.

Yaaa rabbim dağına göre kar veriyor dedikleri doğru sanırım en azından ilkte zoru görmüşsünde bu sana kolay geliyor tam tersi olsa daha zor olurdu

Ben ilk oğlumu resmen tek büyüttüm bebeklik döneminde eşim bebeğe alışamadı aramızda soğukluk oldu hatta ben bebekle ayrı yatardım sonra düzeldi oğluna çok düşkün ilgili bşr baba oldu bu bebekte ise bana aşırı yardımcı oluyor ev işi vs diğerine göre şaşırıyorum hatta bazen ama işe gittiği için erkenden gece uyandırmıyorum yalan yok ama yanımda uyuduğunu görünce delleniyorum bazen sanırım gece uykusunu kıskanıyoruz

İlk kızım 11 kg olana kadar öyle uyuttum ama kolikti çok zordu başka türlü uyumuyordu. Öyle zordu ki günlerce ağladoğımı bilirim . uyku eğitimi 4. Aydan sonra verilebilyor ama doğru bulanlar var bulmayanlar var. Alışmasın dersen baştan başka şekillerde uyutmayı dene çünkü anne kokusuna sıcaklığına alışan bebek başka türlü uyumak istemiyor. Ki memede uyutma en zor bıraktırılması gereken durum uyku konusunda. 4. Ayda çok zorlanabilirsin uyku eğitimi vermek istersen. sen ne yapıyorsun diye ek olursan az dalınxa yatağa alıp poposuna pış pış yapıp hafif sallamaya çalışıyorum ama benim bu kızda kolik kucağa alıp tekrar tekrar deniyorum başarısız olunca mecbur kucak. Ama bir bildiğim varsa böylesinin aşırı zor olduğu kilo aldıkça kollarımda derman kalmıyordu. Allah hepimize kolaylık versin.

Of vallahi bizde de her gece bir kriz, her gece kan her gece gözyaşı. Travma yaşayacak yavrum diye korkuyorum o arbede içinde. Bizimki de memedeki bebeğin üzerine abanmaya çalışıyor koca gövdesiyle öpeceğim bahanesiyle, semiz de bir şey zaten. Öksürüğü de tam geçmemiş. Hem ezecek hem hasta edecek çocuğu. Canım canım diye seviyor güya bir de döver gibi. Pedagogu yanında bebeği emzirmek dışında kucağınıza almayın demişti ama el kadar bebeği nasıl kucağa almayacağız ki. Gazı olur kucak, ağlar kucak, korkar kucak.

Büyükleri ihmal etmeyelim derken fazla üzerlerine düşüyoruz da ondan mı böyle yapıyorlar acaba? Küçük kardeşle tanıştırmadan önce beş kardeşle tanıştırmadık da orada mı hata ettik yoksa

Yaaa rabbim dağına göre kar veriyor dedikleri doğru sanırım en azından ilkte zoru görmüşsünde bu sana kolay geliyor tam tersi olsa daha zor olurdu
Kesinlikle öyle
Ya benim eşim evden çalışıyor bazen gönderiyorum ofise yine geliyor bugünde öğlen geldi mesela çocuklarına çok düşkün ve gerçekten ilgili her anına şahit filan ama söz konusu yanımda horul horul uyuyan birini görünce sinirleniyorum

Doğum günün kutlu olsun nice güzel yılların olsun canım soyasosu ’um

Benim sütüm çok güzeldi sıtma tuttu cumartesi günü mastit oldum sütüm azaldı. Şuan aynen sizin dediğiniz gibi 2 göğüsten 50 60 cc arası ancak çıkıyor. Çok üzülüyorum. Bebeğim doymuyor önerileriniz varsa bekliyorum

Bizdede kan uyuşmazlığı var hatta babasının kan grubundan bize hiç böyle bişey söylenmedi

Ben tam 34. Haftada doğurdum ama 1440 kilo doğduğu için kuvöze alındı taburcu olduğunda 1920 kiloydu.. senin bebeğin kilosu maşallah iyi kuvöze alınsa bile 2-3 gün solunum için tutarlar canım

Benimde bugün bittiğini hissettim, 2 gündür kızıma aynı gögüsten veriyorum normalde sabahları değişirdim o gögüsümde apse yaptı mastit değil iltihaplanma o mu azalttı bilmiyorum bi sıkıyım dedim memede uyumuştu gelmedi bidaha sıktım bi delikten geldi ama fışkırır gibi değil oğlumda mıymıylandı ona bakıyorum fışkırıyo şuan uyuyolar uyandıklarında mama verip sağıcam kafama çok takıldı, kalktım hurma komposto içtim tatlı yedim inşallah azalmaz çok üzülürüm

Kızlar bugün Dr gittik grip oldum miniğim oglumunda yumurtaları doguştan inmemişti sonra inmişti 1 yıldır yine kaybolmuştu bugün onuda Dr götürdük kasık fıtıgı varmış ve yumurtasını engelliyormuş inmesini ameliyat dedi çok üzüldüm daha 2 buçuk yaşında nasıl acık ameliyat olacak ufaklık grip o ayrı perişan etti annem gitti yanlızlık ayrı 3 çocuk stresden sütüm azaldı Allah dermansız dert vermesin tabii Annelik çok agır bir meslek kızlar hangi çocuguma üzüleyim şaşırdım

Cok geçmiş olsun. Acil miymis ameliyat. Hemen olacak mı? Mutlaka üzüleceksin ama kendini bırakmamaya çalış lütfen Allah sifa versin hepinize.

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavrularına anne olmak gerçekten zor ama rabbim kolaylığınıda verir inşallah bşr şekilde olmadı ameliyat olduğunda biri gelir yanına destek için

Artık gına geldi banada.. Valla ili ay içinde alması lazım, kafayı oynatcam.. Çamasır yetısmıyo ya, yıkamak sorun degıl de kurutmak mesele

Artık gına geldi banada.. Valla ili ay içinde alması lazım, kafayı oynatcam.. Çamasır yetısmıyo ya, yıkamak sorun degıl de kurutmak mesele
Aynen ya bugün tam 4 kez baştan aşağı üstünü değiştirdim bebeğin ee oğlumun okuldan gelen kıyafetleri vs inan kendim de çok çıkartırım ama artık çıkartmaya korkar oldum astım askılığa ee diğerleri yıkandı ama onlar 2,3 günden aşağı kurumaz odada biliyorum

Kızlar bebeğiniz gece uyandı diyelim 1 saat geçti uyudu sonra siz nasıl uyuyorsunuz ben zaten normalde de uykuya geçişlerde çok zorlanırım şuan uyudu ama ben uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…