2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebeğim bugün çok kısa süre içinde aşırı kaka yapıyor normal mi bu

Ben sağım yapmıyorum benim anatomik yapımla alakalı sanırım sütümde böyle akmaz ilk oğlumda da öyleydi sertleşme akma olmuyor ama azaldığını yutkunma sesinden anlıyorum ben benimki de hastanede emzirmediğim için baya azalmıştı ben bi kaç gündür düzenli rezene içiyorum birde elenatal 3 vitamin kullanmaya başladım oğlum içerken sütün aktif şekilde gittiğini anlıyorum resmen boş çekiyordu çünkü bide sızlama oluyor artık biriyle emzirirken diğeri sızlıyor bende işe yaradı bu ikisinden biri ama hangisi bilmiyorum birde uyku çok önemli uyuyunca dinlenince süt kesinlikle çoğalıyor şimdi birde sıcak havlu uygulaması yapmaya başladım ben

Kolik bebesi olan kızlar bunu bir deneyin. Valla yorumlar baya iyi muzik bebeği şıp diye uyutuyormuş

Eklentiler

• 3b3fadae-4eb0-494d-95fa-80121a93d946.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 81
Kurutması olan arkadaşlar en çok almak isteme sebebim kapalı balkonda kuruması ve tozları, bide zor kuruması tabi,
Kıyafet tozlarında gerçekten azalma oluyor mu
Valla bir avuç toz çıkıyor içinden şaşırırsın çıkanı görsen

Sarılığı duymuştum ama Rh uyuşmazlığında kan grubu nasıl kesinleşmiyor onu anlamadım ben doğar doğmaz kan alınıyor o olmuyor mu kan grubu sonradan nasıl değişir ki anlamadım benimde iki oğlum pozitif

Sen memnun musun canım hangi marka kullanıyorsun
Benim beko 9 kilo olanından. Sanırım tek model var. Tam ismine yarın bakarım istersen.
Ben baya memnunum. Burada kurutma makinesi övülünce yazın almıştım ben de.
Çekme olayında ise bence çekme yapmadı ya da ben anlamadım valla
Elim ayağım gibi oldu. Dünyanın en mükemmel icadı bence

Eklentiler

• 3e7991bb-1f4d-428a-adcf-e746c0e8938d.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 81
Ay tamam bakıp yazabilirsen süper olur modelinede çeşitleri var dediğim gibş ya bazıları çok çok memnun kalıyor şans işi sanırım beyaz eşya işi kesinlikle çamaşır işini en azından kaldırıyordur ortadan çıkan kiride gördüm ben şey duymuştum hatta çamaşırdaki toz olmayınca evde tozlanmıyormuş alerjik durumlar içinde çok iyimiş

Bakın çıkan toza şaşırıp çekmişim daha önce
İnstagramda da çok görüp şaşırıyorum ama astığım yerdeki tozu görünce çok normal diyorum bide şey canım farkediyomusun o kıyafetteki tozların azaldığını katlarken anlarsın mesela tozlar havada uçuşur

Kendi kendine uyuyan oğlum emziğe başladı başlayalı uyumuyor ya cıldırıcam gözleri açık emiyo en ufak sese irkiliyor kusmada başladı mamadan sonra ikiside kustu, göz beyazlarında ki sarılık kafamı karıştırdı bugün doktoru nöbetciydi gidicektik cumartesi hastanedeymiş daha rahat olur dedik kaldı sütüm yetmiyo desem uyumazlar uyanıp emip uyuyolar normalde
emzik oğlumu bozdu benide emzik gibi kullanmaya başladı çekiyorum öyle olunca alışmamalı

Kızlar bebeğiniz gece uyandı diyelim 1 saat geçti uyudu sonra siz nasıl uyuyorsunuz ben zaten normalde de uykuya geçişlerde çok zorlanırım şuan uyudu ama ben uyuyamıyorum
Bi uyuyorum ki anında Zaten o emerken ayakta uyuyorum
Kurutması olan arkadaşlar en çok almak isteme sebebim kapalı balkonda kuruması ve tozları, bide zor kuruması tabi,
Kıyafet tozlarında gerçekten azalma oluyor mu
Evde toz bitti gercekten kıl tüy bitti ben çok memnunum çekme yapmıyor çünkü tek ayarda kullanıyorum başka ayarlarını korkumdan denemedım
Benım arcelık marka modelını yazarım bakınca

Yahu ben niye uyuyamıyorum benim üstüme iki kez emdi uyudu ben zaten erken uyursam sabahın köründe hortlayan bşr tipim ben geç yatınca öyle ayakta uyuduğum oluyor hatta emzirdiğmii hatırlamıyorum ama erkenden yatınca sıkıntı 10 gibi filan uyuyunca

Aciloyeti yoksa ertele canım yenidoganla ilgilen en azından yaz gelsin insalalh birseycik olmaz oda çok çabuk toparlar sen kalbini ferah tut

Bende daha uyumadım oğlum apladı kalktım emzirdim uyur inş ağrımdan uyuyamadım bugün ve uykubub kıymetini daha iyi anladım
Hemen uyu arkadaşım

İnan camasirdan yılmis bir insan olarak söylüyorum korkun felan kalmıyor
Bir gönül ferahlığı
En ufak lekeli birşeyi hemen yıkama içgüdüsü
Daha başka komprime hissiyatlar
Hani stoklayin alın aldırın durumu
Nediye almamisim bu vakte kadar diyorsun
Hani durum olmaz alınmaz
Ben altinimi satarım alirim o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…