2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
çocuğu ne kadar giydirmem gerektiğini anlayamıyorum da böyle bebeler görünce eyvah bebeğim donuyor diyip giydiresim geliyor
Ben eldiven hiç kullanmadım şapka ise bir hafta anca kullandım o yüzden
bende eldiven sapka kullanmıyorum mümkün değil zaten taktırmıyor canım cok panik yapıyosan gögsüne sırtına dokun sıcaksa hic korkma ben hep öyle ilerliyorum ve evin derecesi hep 23.5 civarı banyo zamanı arttırıyorum dereceyi bir süre sıcak duruyor ev

çocuğu ne kadar giydirmem gerektiğini anlayamıyorum da böyle bebeler görünce eyvah bebeğim donuyor diyip giydiresim geliyor
Benim bebe eldıvenle yuzunu gozunu yoluyor bırde eldıven takmasam ne yapar.
Tırnak törpüsü aldım törpüledim ki ellerini acayım bı cızdı yuzunu
Asla ellerı yuzunden ınmıyor memedede mamada da asla acamaZsın elleri çıldırıyor kapatıyor

Ev 23.5 su an benim bebiş tek kat ve penye kundakla hep aynı giydiriyorum ben ısısıda cok güzel oluyor terliyorlar canım dikkat et öyle hasta olur zaten

Kesinlikle çok iyi oluyor öksürürken kusmaları benim kızımda bir kere elime tükürdü öksürüp öksürüp

Ay inşallah hiç gerek kalmaz aramaya ve atlatırız

Ben de şimdilik mandalina veya hoşaf takılıyorum ama benimki içmeye başlayınca cipsine falan ortak olabileyim diye alkolsüz bira aldım, dolapta bekliyorlar öyle
Haha ben bira hiç sevmem, boşuna kalori almaya gerek yok onun yerine gider bir tatlı yerim bendeki vizyon böyle
Neyse canım bir şey kalmamış
Haha dimi dile kolay

Yok artık panik yapmıyorum aslında. Ev şu an 25 derece normal alt üst takım duruyor. Akşamları banyo zamanında banyoda giydiriyorum sadece o kadar. Ben çok sıcak insanı olduğum için sarıp sarmalayasım geliyor ama tutuyorum kendimi
Ay kuzu hatırlar mısın benim kız da elleri hep yüzünde olurdu anne karnında. Hala aynısı
Memede bile aramıza sokuyor o elini
Ben sürekli törpü yapıyorum o yüzden eller serbest bizde. Madem ellerini kullanmayı bu kadar sevecek bıraktım keşfetsin

Benim evim soğuk oluyor üstümde çatı ısı yalıtımıda yok binada alttaki peteği açmıyor yerler buz oluyo bi odada takılıyorum oda da 23.8 ama ben güvenemedim soğuk gibi yinede çok gitmiyorum uzun kollu zıbın tulum patikli alt ve bazen çorap şapkaları bende çıkardım üzerine nohut battaniye şapkayı oğlum önüne çık getiriyodu kızımda gözleri kapanıyofu ama o öyle seviyodu uyumayı koluyla yüzünü kapatıyodu hatta eldiveni dün çıkardım oğlum yüzünü kanatmış takmak istemiyorum ablalarında 3 ay kullandım bu yüzden

Merhaba canlar. Dün gecemiz uykusuz geçti. Sabahtan öğlene kadar mışıl mışıl uyuyan çocuk gece hiç uyumadı hemen hemen. Sütüm çok yok o yüzden çok fazla emmiyor mama verdiğimde deli gibi saldırıyor biberona. Mama yedikten 5 dk sonrada hemen kaykayla dışarı atıyor. Geceden sabaha 4 kez değiştirdim altını.Mamadan olabilir mi? Hangisini önerirsiniz?

adapte oluyoruz artık bebelere cok sükür

Ben hastanedeyken oda 25 dereceydi Dr geldi yanımdaki bebişte sadece atlet üstüne uzun kol zıbın altta ise normal tek alt vardı Dr ince demişti bak annesi sende hırka var dedi sen giyiyorsan bir fazlası olacak dedi yani o alt üst takımın üstüne bir tulum gibi ben oğluma uzun kol zıbın alt pijama üstünede tulum giydiriyorum eldiven hiç kullanmadım şapka da sevmiyor

Her doktor da farklı bir şey söylüyor benim ki asla kalın giydirme diyenlerden. Ben kısa kol zıbın ince tulum ve ayağına içten çorap giydiriyorum o kadar. Şapkayı sadece banyo yapınca bir saat takıyoruz eldiven genelde takıyorum ama. Evin ısısı da 24.5 ile 25 arası odadan odaya farkediyor tabi ama yakmadığım oda bile 23 bizim evde genel olarak kışın ben tişörtleyim

Canım benimki de sarılık geçirmedi, en azından doktor değeri normal demişti 9 iken. Göz akı bembeyaz değil, hafif sarılık var. Bence normal. Ki git gide daha da beyazladı.

Aslında kıyafet kalınlığına göre öyle dedi Dr çünkü benim bebiş tek kat tı daha ince kumaşları sanırım tek giydirmemek lazım ama genelde biz ne giyiyorsak bşr fazlası diyo hepsi ama şöyle bir şeyde var ben bazen darlanıyorum kısa kol bazen hırka giyiyorum ben eğer kumaşı kalınsa tek kat giydiriyorum ince bir tulumsa alttan tekrar ince pijama ve atlet yerine uzun kol giydiriyorum terletmediğimşz müddetçe iyi sanırım

Merak etme, ben sadece zıbın artı takım giydiriyorum. He bir de ek olarak çorap oluyor. Evde 23.5-24 arası şapkadır, bandanadır Nefret ediyor zaten dün kv bu kızın bacakları üşür, bu kızın kulakları enfeksiyon olur diye söyleniyordu ama eşim sevmiyor benim kızım, giymeyecek diye annesine uyarıyı verdi he bir de gece de sadece kalın pazen örtüyorum o kadar ben kötü örnek de olabilirim, bilmiyorum ama azıcık kalın olunca terliyor benimki. Tam istediğim gibi yetiştirdim galiba

Ben biraz geriden takip ediyorum ama benim kıza göre maşallah baya kalın. Ama annelikte tek bir doğru yok, ben çok sıcak sevmesin modunda olduğum için sana göre baya ince giydiriyorum ama ensesi, karnı falan sıcacık oluyor hep. Bir kere gece yatarken altına battaniye serdim, çocuğun başı bu haldeydi. O yüzden gece de ince örtüyorum

Eklentiler

• IMG_7527.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 88
+ 1 Şapka dısarıya cıkarken bırde gece uyurken takıyorum kulakları üşümesin cocuuumun benım zıbınlar genelde ya kısa ya atlet gıbı .

soyasosu sma mamanın hangi cesidini kullanıyorsun. Duru kuşum dün kaka yapmadi. Antibiyotik etkisi gitti tamamen. Bu arada ablamlar zamanında bile varmış sma. 40 sene önce falan☺

Canım bugün toplamda 5 kere sanırım kaka temizledim ben gece bebek uyanmadıkça kalkmıyorum ve beslendikten hemen sonra kaka yapıyor ki sütle beslendiği halde. Mama verdiğimde sindirimi daha uzun sürdüğü için bu kadar hızlı yapmıyor kakayı benimki. Yani bence normal, endişelenme

+ 1 Şapka dısarıya cıkarken bırde gece uyurken takıyorum kulakları üşümesin cocuuumun benım zıbınlar genelde ya kısa ya atlet gıbı .
Bu da benim minnak bende dışarı çıkarırken takıyorum tabii ama gece de takmıyorum yüzüne getirip kendini uyandırıyor
Aynen canım sivilceleri yeni gitti ben o kadar ince giydirdiğim halde doktor isilik dedi şok olmuştum. Nasıl alışırsa öyle gider çok sıcağa da alışmasınlar da hemen hasta olmasınlar. Ben ayaklarını da havalandırıyorum arada böyle

Eklentiler

• IMG_1229.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 88
Takip ettiğim bir doktor baba ne giyiyorsa bir fazlasını bebeğe giydirin diyor. Sebebi ise anneler hep panik oluyor üşüyor diye, hem de hormonal ısı değişimleri olabiliyor. O yüzden babaya göre ayarlamak daha iyi diyor. Eşim kısa kolluyla duruyor, kız da yukarda yazdığım gibi. Eskiden de bebek yetişkinlerin 3 katı giyinsin derlerdi. Sürekli değişiyor doğruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…