- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Kafasını tam eğmemişsisndir canım bende bugün eğemedşm kafayı kaldırdı ama tükürükle attı ağzından çıktı hatta balgamıdaKızlar hani serumdan su alıp buruna sıkıyoruz ya temizlensin diye diğer burundan cıkıyor biz onu denedik az önce bebeğimin bir burnuna ama su geri çıkmadı. Yutmuş mudur nolmuştur ya korktum su bi yere gider zarar verir diye
Bir sey olmaz yani demiKafasını tam eğmemişsisndir canım bende bugün eğemedşm kafayı kaldırdı ama tükürükle attı ağzından çıktı hatta balgamıda
Ben yan yatırıp yapıyorum hemen ters çevirip sırtına aşağıdan yukarı vurıyorum çıkarıyor dik pozizyonda yapmadım kafayı geri atar diye korktuğum için eğer nefesinde bir problem olmadıysa bir sorun olmaz canım genize falan gitseydi anlardın başka yerede gitmez zaten bir kısmını yutuyorlar bir kısmı çıkıyor Dr sorun olmayacagını söylüyor bir kısmıKızlar hani serumdan su alıp buruna sıkıyoruz ya temizlensin diye diğer burundan cıkıyor biz onu denedik az önce bebeğimin bir burnuna ama su geri çıkmadı. Yutmuş mudur nolmuştur ya korktum su bi yere gider zarar verir diye
Ben zararı yok diye biliyorum canım korkma bence öyle olsa yapılmaz hiç o risk alınmazBir sey olmaz yani demi
MaşallahKızlar bu yüzdeki kızarıklık sivilce gibi sıcakdanmı oluyor doğduktan sonra vardı ama geçmişti yine tekrarladı termometre yok evin ısısını bilmiyorum yarın alacağız çokda kalın giydırmiyorum ama petekleri 45 derece actım
Çok geçmiş olsun. Kapmamıştır iyi ki risk almayıp götürmüşsünKızlar bebişimin öksürüğü artar gibi oldu öğleden sonra. Yine emzirirken oldu ama güç bela balgam çıkardı ama tam rahatlayamadı gibi, doktoruna yazdım 2 gibi şu saate kadar yanıt vermedi. Dayanamadım, en yakın acile geldik. 30 kişi falan vardı acilde bekleyen. Neyse ki küçük bebek diye sıra çabuk geldi. Çok şükür ciğerine inmemiş, nefes almasını da beğendi doktor ama burnu çok tıkanmış dedi. Sf sıkıp benim korka korka çektiğim aspiratöre benzeyen ama bir ucu vakum makinesine bağlı bir aspirstörle hüp hüp çekti. Tazyikli yapmayı çok önermedi, bol bol burnunu aç çek dedi. 2 cc. Toplamda beş dk falan kaldı muayene odasında, sırayı da hemen dışarıda arabanım içinde bekledi. Umarım acilden de bir şey kapmamışızdır
Maşallahbebeklerde ilk başlarda bunlar çıkabiliyor bence önemli bir şey değildir canım
sıcaktan olmasında canım bebeklik kızarıklığı olsun yeterki
Çok geçmiş olsun. Kapmamıştır iyi ki risk almayıp götürmüşsün
Geçmiş olsunKızlar bebişimin öksürüğü artar gibi oldu öğleden sonra. Yine emzirirken oldu ama güç bela balgam çıkardı ama tam rahatlayamadı gibi, doktoruna yazdım 2 gibi şu saate kadar yanıt vermedi. Dayanamadım, en yakın acile geldik. 30 kişi falan vardı acilde bekleyen. Neyse ki küçük bebek diye sıra çabuk geldi. Çok şükür ciğerine inmemiş, nefes almasını da beğendi doktor ama burnu çok tıkanmış dedi. Sf sıkıp benim korka korka çektiğim aspiratöre benzeyen ama bir ucu vakum makinesine bağlı bir aspirstörle hüp hüp çekti. Tazyikli yapmayı çok önermedi, bol bol burnunu aç çek dedi. 2 cc. Toplamda beş dk falan kaldı muayene odasında, sırayı da hemen dışarıda arabanım içinde bekledi. Umarım acilden de bir şey kapmamışızdır
Kapmamıştır birşey olmaz Allah’ın izniyle iyi ki gitmişssiniz erken tedavi olması çok iyi olmuş çok geçmiş olsun miniğeKızlar bebişimin öksürüğü artar gibi oldu öğleden sonra. Yine emzirirken oldu ama güç bela balgam çıkardı ama tam rahatlayamadı gibi, doktoruna yazdım 2 gibi şu saate kadar yanıt vermedi. Dayanamadım, en yakın acile geldik. 30 kişi falan vardı acilde bekleyen. Neyse ki küçük bebek diye sıra çabuk geldi. Çok şükür ciğerine inmemiş, nefes almasını da beğendi doktor ama burnu çok tıkanmış dedi. Sf sıkıp benim korka korka çektiğim aspiratöre benzeyen ama bir ucu vakum makinesine bağlı bir aspirstörle hüp hüp çekti. Tazyikli yapmayı çok önermedi, bol bol burnunu aç çek dedi. 2 cc. Toplamda beş dk falan kaldı muayene odasında, sırayı da hemen dışarıda arabanım içinde bekledi. Umarım acilden de bir şey kapmamışızdır
Biz öyleyiz canım damlayı veriyorum acayip gaz atıyor ama yine gazlı tuvaletinş etse de gazlı pazartesi Dr ne diyecek bakalımKızlar benim bebeğim devamlı gaz çıkarıp çıkarıp ağlıyor çok gazlı bir bebek. 5 10 dk da bir gaz yapıyor ama rahatlamıyor. Gazı da kokuyor baya. Bu şekilde olan var mı? Hep bir ıkınma halinde. Kaka da yapsa ıkınıyor çocuğu böyle gördükçe ben hemoroid oldum kendimi sıkmaktan.
Ben damla da vermiyorum gaz için. Hem alttan hem üstten çıkarıyor ama gaz neredeyse 5 10 dk da bir çıkıyor bu kadar gaz yapması da normal değil. Bi de gazı kokuyor sizinkilerde koku var mı? Pazartesi biz de aylık kontrole gideceğizBiz öyleyiz canım damlayı veriyorum acayip gaz atıyor ama yine gazlı tuvaletinş etse de gazlı pazartesi Dr ne diyecek bakalım
Bizim o kadar sık değil canım ben orayı anlamamışım bizimki hatta yapamıyor ama şöyle diyelim yapamıyor ben damla veriyorum çok güzel çıkarıyor hemde çok uzun sürüyor çıkardığı gaz ee sonra bi daha kıvranıyor bağırsaklarından sürekli sesler geliyor hattaBen damla da vermiyorum gaz için. Hem alttan hem üstten çıkarıyor ama gaz neredeyse 5 10 dk da bir çıkıyor bu kadar gaz yapması da normal değil. Bi de gazı kokuyor sizinkilerde koku var mı? Pazartesi biz de aylık kontrole gideceğiz
Evet pazartesi danışacağım. Gazman gibi bir çocuk.İnşallah üçüncü ayda geçer bu gazlar. Gün sayıyorum resmen.Bizim o kadar sık değil canım ben orayı anlamamışım bizimki hatta yapamıyor ama şöyle diyelim yapamıyor ben damla veriyorum çok güzel çıkarıyor hemde çok uzun sürüyor çıkardığı gaz ee sonra bi daha kıvranıyor bağırsaklarından sürekli sesler geliyor hattasende istersen doktoruna bir danış bu durumu
Bizde de oldu canım 15 20 günlük gibi başladı 5 gündür filan düzeldi. Doktor isilik dedi ama bende şaşırdım hiç kalın giydirmedim. Özellikle emerken kundak filan yapma sıcaklar demiştiKızlar bu yüzdeki kızarıklık sivilce gibi sıcakdanmı oluyor doğduktan sonra vardı ama geçmişti yine tekrarladı termometre yok evin ısısını bilmiyorum yarın alacağız çokda kalın giydırmiyorum ama petekleri 45 derece actım
Benimkide kaka öncesi gaz için çok ıkınıyor. Mıyır mıyır bir halde kalıyor. Desem ki kabız, o da değil. Genelde kaka öncesi hep yaşıyoruz anlamadım.Ben damla da vermiyorum gaz için. Hem alttan hem üstten çıkarıyor ama gaz neredeyse 5 10 dk da bir çıkıyor bu kadar gaz yapması da normal değil. Bi de gazı kokuyor sizinkilerde koku var mı? Pazartesi biz de aylık kontrole gideceğiz
Of benimki de öksürüyor gibi sürekli açıyoruz ve bugün sabahtan beri maksimum 2 saat uyuduKızlar bebişimin öksürüğü artar gibi oldu öğleden sonra. Yine emzirirken oldu ama güç bela balgam çıkardı ama tam rahatlayamadı gibi, doktoruna yazdım 2 gibi şu saate kadar yanıt vermedi. Dayanamadım, en yakın acile geldik. 30 kişi falan vardı acilde bekleyen. Neyse ki küçük bebek diye sıra çabuk geldi. Çok şükür ciğerine inmemiş, nefes almasını da beğendi doktor ama burnu çok tıkanmış dedi. Sf sıkıp benim korka korka çektiğim aspiratöre benzeyen ama bir ucu vakum makinesine bağlı bir aspirstörle hüp hüp çekti. Tazyikli yapmayı çok önermedi, bol bol burnunu aç çek dedi. 2 cc. Toplamda beş dk falan kaldı muayene odasında, sırayı da hemen dışarıda arabanım içinde bekledi. Umarım acilden de bir şey kapmamışızdır
Ya bana da az gibi geliyordu hep üşür modundaydım. Bugün bende ince örteyim. Bilmediğimden örtüyordum çocuğu o kadarBen biraz geriden takip ediyorum ama benim kıza göre maşallah baya kalın. Ama annelikte tek bir doğru yok, ben çok sıcak sevmesin modunda olduğum için sana göre baya ince giydiriyorum ama ensesi, karnı falan sıcacık oluyor hep. Bir kere gece yatarken altına battaniye serdim, çocuğun başı bu haldeydi. O yüzden gece de ince örtüyorum
Burdayımmm hergün girip 1-2 sayfa okumaya çalışıyorum ama kafayı yicem hiç bişeye yetişemiyorum
Aynen bugün daha incelttimBence çok katlı giydirmissin kuzum eldiveni takmiya ilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?