2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
soyasosu sma mamanın hangi cesidini kullanıyorsun. Duru kuşum dün kaka yapmadi. Antibiyotik etkisi gitti tamamen. Bu arada ablamlar zamanında bile varmış sma. 40 sene önce falan☺
Soya hipp kullanıyor ben sma , haftada 4-5 kere optipro 1. Kilo aldıran bir mama olduğu söyleniyor, bir de içinde palm yağı yok

Ayy evet annem ve kv bir giydiriyor çocuğu sanki kutupta yaşıyoruz ayy ama bu kız çok güzel maşallah güzelliğine

Soya hipp kullanıyor ben sma , haftada 4-5 kere optipro 1. Kilo aldıran bir mama olduğu söyleniyor, bir de içinde palm yağı yok
Ben ilk oğlumda da hipp kullandım çok memnundum sma içmemişti ama bunda hipp kabızlık yaptı belki Buda sma yı sever diye düşünüyorum ikinci paketi sma alıcam sizde kabızlık yaptı mı bu arada ben sık sık vermiyorum günde 1,2 kez oda gündüz 30 gece 60 cc filan mamadan değildir diye düşündüm ama onu içtikten sonra başladı gibi

Yok canım kabızlık yapmadı. Ben verirsem sadece geceleri veriyorum 90-120 arası. Kakası gayet normal. Gerçi burda sma kabızlık yapıyor diyen arkadaşlar da oldu ama ben yaşamadım. 1 ay kontrolünde doktorun önerisine göre tekrar aynı markayı alırım sanırım.

Canım benimki de sarılık geçirmedi, en azından doktor değeri normal demişti 9 iken. Göz akı bembeyaz değil, hafif sarılık var. Bence normal. Ki git gide daha da beyazladı.
Kızıma hastanede küçük diye 2 kez bakıldı oğlumuda ilk kontrolde baktı ona bakılmamıştı diye normal demişti, hala varmı yani normaldir inşallah yarın sorucam ki senin bebek aç kalmıyodur iştahlı diyosun bencede normal gibi ama huzursuz oldum, ikisinde de var bu arada

İçin rahat olsun canım, zaten yarın da kontrole gideceksin ama normal bence. Çok şükür biz sarılık öyküsü yaşamadık ve dediğin gibi zaten benimki aç olunca dünyaları yıkan bir kız

+ 1 Şapka dısarıya cıkarken bırde gece uyurken takıyorum kulakları üşümesin cocuuumun benım zıbınlar genelde ya kısa ya atlet gıbı .
Alpii sizin ev de bizim ev gibi sıcak değil miydi şapka takılacaksa ben de takayım arkadaşlar söyleyin de sonra sezaryen hissizliği gibi olmasın shshs

soyasosu sma mamanın hangi cesidini kullanıyorsun. Duru kuşum dün kaka yapmadi. Antibiyotik etkisi gitti tamamen. Bu arada ablamlar zamanında bile varmış sma. 40 sene önce falan☺
Evet ya hiç bilmiyordum ben o kadar eski olduğunu. Sma optipro kullanıyorum şu an. Hippten de memnundum ama işte onda üç gün kaka yapmadı. Sonra yaptı. Sonra tekrar üç gün yapmadı. Aslında gaz çıkarıyordu öyle bir sancısı yoktu ama kakasını yaparken çok zorlandı. Sma denemek istedim. Şimdilik iyi gidiyor
Ya çok güzelmişsin teyzecim senin takımını yesinler

İçin rahat olsun canım, zaten yarın da kontrole gideceksin ama normal bence. Çok şükür biz sarılık öyküsü yaşamadık ve dediğin gibi zaten benimki aç olunca dünyaları yıkan bir kız
İnşallah canım ay benim kızımda öyle önce o uyansın doyuruyum diye bakıyorum yoksa oğluma fırsat vermiyo

Bence çok katlı giydirmissin kuzum eldiveni takmiya ilirsin

Ya süt çok yok sadece mama verdiğim için mamadan mı kaynaklı diye düşündüm :) 2 saat aralıkla 45 ml hepsini bitiriyor hem de deli gibi saldırıyor biberona :) mesela gece uyumadı ya sabah öğlene kadar ben uyandirmasaydim uyanmıyordu :) gece ile gündüzü karıştırmış bebişim

Kızlar bebeklerimiz 1 aylik oldular
İletisimleriniz nasil
Konuşunca gülmeye başladı mı sizinkilerde günde bcok olmasada
Bolbol öpup koklsyalim çok çabuk büyüyorlar
Anne yüreğim doyasıya öpmek istiyor
Bizimki Sebamed şampuanindan kızarıklık oldu
Siz ne kullanıyorsunuz
Tavsiye alabilirmiyim

Weleda kullanıyorum bebeğe. 2 buçuk yaşındaki kızıma da ecowell kullanıyorum ikisinden de memnunum.

Heaven on earth kullanıyorum ben.
Weleda kullanıyorum bebeğe. 2 buçuk yaşındaki kızıma da ecowell kullanıyorum ikisinden de memnunum.
Bunlar da çok iyiler

Kızlar bu yüzdeki kızarıklık sivilce gibi sıcakdanmı oluyor doğduktan sonra vardı ama geçmişti yine tekrarladı termometre yok evin ısısını bilmiyorum yarın alacağız çokda kalın giydırmiyorum ama petekleri 45 derece actım

Eklentiler

• IMG_20231208_194628.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20231208_194533.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 82
Ay daha onlar çok karıştırır; diş çıkar karıştırırlar, hastalanır karıştırırlar vs vs

Kızlar hani serumdan su alıp buruna sıkıyoruz ya temizlensin diye diğer burundan cıkıyor biz onu denedik az önce bebeğimin bir burnuna ama su geri çıkmadı. Yutmuş mudur nolmuştur ya korktum su bi yere gider zarar verir diye

Ben siveno kullanıyorum ama bizim cildimiz çok kötü oluyor maalesef ya şampuan ya süt alerjisi Dr sorucam bende pazartesi günü bakalım şampuandansa başka birşey önerir yada krem verir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…