- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
4, ayda geçiyor diyorlar inşallah gerçekten zor ya benimkide emdi gazını çıkarttı damla ve masaj yaptım uyudu 5 dk geçti aradan şimdi yine kıvranıyor ıkınıyor bende gazman koydum adınıEvet pazartesi danışacağım. Gazman gibi bir çocuk.İnşallah üçüncü ayda geçer bu gazlar. Gün sayıyorum resmen.
Kapmamıştır birşey olmaz Allah’ın izniyle iyi ki gitmişssiniz erken tedavi olması çok iyi olmuş çok geçmiş olsun miniğe
Of benimki de öksürüyor gibi sürekli açıyoruz ve bugün sabahtan beri maksimum 2 saat uyuduannemler geldi doğum günüm için korkma bir kusaa rahatlar sadece burnu tıkalı diyor ama öksürüyor gibi. Kapmamıştır canım pusetin örtüsünü örtmüşsündür zaten. Bir de eğer sağlık ocağı devlet gibi yere gidersen aklında olsun alt açma bezini götür ben sağlık ocağında hep öyle yapıyorum atıyorum çöpe sonra
Ahahaha ya ben korkuyorum gece kafası üşür diye saçları ne kadar tutacak ki . Her önlemi alıyorum ne olur ne olmazAlpii sizin ev de bizim ev gibi sıcak değil miydişapka takılacaksa ben de takayım arkadaşlar söyleyin de sonra sezaryen hissizliği gibi olmasın shshs
Öncelıkle gecmıs olsun. Sen böyle deyınce bi tık korktumTeşekkürler. Tedaviden sayılır mı bilmiyorum ki, burnunu açıp yolladılarumarım evde aynı performansı sergileyebilirim burun açarken. Bundan sonra vericem aspiratörü valla.
Hirasarem seninki daha küçükmüş, yenidoğana önermiyorlar genelde, hatta ilk üç beş ay önermeyen de çok var. Acildeki doktor da tazyikli yıkamayı önermedi bize. Ha bizim kendi doktorumuz hiçbirini önermedi ama artık onu dinleyeceğimi hiç sanmıyorum
Nice mutlu yaşlara sevdiklerinle birlikte
Burnunu açık tutmak önemliymiş, bizim de bu öğlene kadar çok tıkalı değildi ama artık bugün bayağı bir zorlandı balgam atmak için. Normalde de hırıltılı olduğundan çok fark edemedim ben demek ama acildeki doktor burnunu temizleyemeden ciğerini duyamadı. Umarım ciğere indirmemeyi başarırız
Alt açma bezi falan hiç aklıma gelmedi, ben direkt battaniyeyi serdim. Şimdi o battaniyeyi 60 derecede beş saat mi yıkasam yoksa doğrudan mı yaksam diye düşünüyorumtoplamda 10 dk kalmamıştır neyse ki yavrum içeride ama insanlar maaile maskesiz maskesiz bekleşiyordu bekleme salonunda, survivor gibi ortamdı vallahi, Allah düşürmesin
Hiç merak etme bir şey olmamıştır canımTeşekkürler. Tedaviden sayılır mı bilmiyorum ki, burnunu açıp yolladılarumarım evde aynı performansı sergileyebilirim burun açarken. Bundan sonra vericem aspiratörü valla.
Hirasarem seninki daha küçükmüş, yenidoğana önermiyorlar genelde, hatta ilk üç beş ay önermeyen de çok var. Acildeki doktor da tazyikli yıkamayı önermedi bize. Ha bizim kendi doktorumuz hiçbirini önermedi ama artık onu dinleyeceğimi hiç sanmıyorum
Nice mutlu yaşlara sevdiklerinle birlikte
Burnunu açık tutmak önemliymiş, bizim de bu öğlene kadar çok tıkalı değildi ama artık bugün bayağı bir zorlandı balgam atmak için. Normalde de hırıltılı olduğundan çok fark edemedim ben demek ama acildeki doktor burnunu temizleyemeden ciğerini duyamadı. Umarım ciğere indirmemeyi başarırız
Alt açma bezi falan hiç aklıma gelmedi, ben direkt battaniyeyi serdim. Şimdi o battaniyeyi 60 derecede beş saat mi yıkasam yoksa doğrudan mı yaksam diye düşünüyorumtoplamda 10 dk kalmamıştır neyse ki yavrum içeride ama insanlar maaile maskesiz maskesiz bekleşiyordu bekleme salonunda, survivor gibi ortamdı vallahi, Allah düşürmesin
Evin sıcaklığı 23-25 arasında değişiyor nemi de %50 de tutmaya çalışıyorum üşütmüş müdür bilmiyorum ama baya bozuk yumurta gibi kokuyorBenimkide kaka öncesi gaz için çok ıkınıyor. Mıyır mıyır bir halde kalıyor. Desem ki kabız, o da değil. Genelde kaka öncesi hep yaşıyoruz anlamadım.
Kokulu gaz için de üşütme derler yetişkinler için ama bebekler için de geçerli midir bilmiyorum
Canım benim çok teşekkür ederimÖncelıkle gecmıs olsun. Sen böyle deyınce bi tık korktumbızımde burnu tıkalı gıbı peceteyle aldım bıraz ama hala tıkalı.
Kurutma makınası bu yuzden can yıkamada arınmayan kurutmada kururken hiçbir mıkrop kalmıyor .
Spring05 aklıma hıc gelmemıstı boyle bırsey ıyıkı soyledın benım gıbı bır cok kısıyede bence guzel bılgı alt açmayı ser hop çöpe ben her geldıgımde kıyafet yıka battanıye yıka daha zor.
Bu arada 12 olmadan nıce guzel yaşların olsun sevdıklerınle
Benimkiler hep ıkınıyor hep bide aynı anda başlıyolar çok komikler uykularında daha iyi oluyor uyanıkken vıyak vıyaklar arada ağlayıp geri uykuya devam ediyolar şükür ki, kaka yapıp sonra hiç bişey olmamış gibi uyumaları veya uyanıkken saf saf etrafa bakmaları bitiyorum o halleriine4, ayda geçiyor diyorlar inşallah gerçekten zor ya benimkide emdi gazını çıkarttı damla ve masaj yaptım uyudu 5 dk geçti aradan şimdi yine kıvranıyor ıkınıyor bende gazman koydum adını
Hangi damlayı kullanıyorsunuz acaba bizimde aşırı gazlı ultrasonda hep gaz çıktı nurse harveys kullanıyoruz gaz yapmıyorr yapamıyor kıvranıyor hepBiz öyleyiz canım damlayı veriyorum acayip gaz atıyor ama yine gazlı tuvaletinş etse de gazlı pazartesi Dr ne diyecek bakalım
Bizimki de kokuyor bir iki haftadır başladıEvin sıcaklığı 23-25 arasında değişiyor nemi de %50 de tutmaya çalışıyorum üşütmüş müdür bilmiyorum ama baya bozuk yumurta gibi kokuyorhani cennet kokardı bu bebeler bu hafta kokmaya başladı ilk başlarda yoktu. Neyse pazartesi götüreceğim doktora.uykular haram oldu hiç durmuyor
Ben sağlık ocağına müslin götürdüm gitmeden önce tam aramıştı geliyomusunuz diye evet bebekler küçük odayı dezenfekte edermisiniz dedim benim odama hasta çocuk girmiyo falan dedi müslini çıkarınca bi kaldı bu kadar evham yapma ben yenni doğan hemşiresiydim falan demeye başladı serdim yinede tabi oda ser ser dedi sonra bebeklerin reflekslerine baktı bana baktı baş ağrım felaket kendimde değilim zaten bebeklerin çok sağlıklı merak etme tadını çıkar kendine zehir etme falan dediÖncelıkle gecmıs olsun. Sen böyle deyınce bi tık korktumbızımde burnu tıkalı gıbı peceteyle aldım bıraz ama hala tıkalı.
Kurutma makınası bu yuzden can yıkamada arınmayan kurutmada kururken hiçbir mıkrop kalmıyor .
Spring05 aklıma hıc gelmemıstı boyle bırsey ıyıkı soyledın benım gıbı bır cok kısıyede bence guzel bılgı alt açmayı ser hop çöpe ben her geldıgımde kıyafet yıka battanıye yıka daha zor.
Bu arada 12 olmadan nıce guzel yaşların olsun sevdıklerınle
Çok sevindim demek ki normalBizimki de kokuyor bir iki haftadır başladıbelki yedikleri yaramıştır şaka bir yana bence normal ablası da böyleydi bir aylık olunca koku başlıyordu
Herşey olabilir yapar sıcaklık şampuan alerji yünlü ve naylonumsu şeylerKızlar bu yüzdeki kızarıklık sivilce gibi sıcakdanmı oluyor doğduktan sonra vardı ama geçmişti yine tekrarladı termometre yok evin ısısını bilmiyorum yarın alacağız çokda kalın giydırmiyorum ama petekleri 45 derece actım
Banada sampuanimizi sordu ve evet yapıyor bu dedi.Ben siveno kullanıyorum ama bizim cildimiz çok kötü oluyor maalesef ya şampuan ya süt alerjisi Dr sorucam bende pazartesi günü bakalım şampuandansa başka birşey önerir yada krem verir diye düşünüyorum
HahaÇok sevindim demek ki normaldiğer kızım gazlıydı gazı hiç çıkmıyordu sanırım ondan hatırlayamadım kokuyu ya da bilinçaltım imha da etmiş olabilir
Kızlar bebekler doyduğunu anlar dimi? Aşırı emzirip obez falan olur diye korkuyorum. Yani öyle birşey olmaz dimi? Birde kucakta uyuyan çocuk yatağına yatırınca neden uyanırbu yatağında ne var anlamadım ben
1 saatle arkandan geliyorumİnşallah anlıyorlardır, bizimki iki buçuk saattir anlayamadı mesela
Hayırlı olsun betanı kaçta öğrendinKızlarben anne oluyorum Kasım anneleri grubuna şöyle bir girelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?