2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bize doktoru haftada bir şampuan demişti. Ben her gün yıkıyorum ama haftada bir kez şampuan yapıyorum
Ben çok şampuan kullandığımı öğrenmiş oldum sizlerden kızlar sağolun ben bide iki kez köpüklüyordum yavrumu sanki kirleniyormuş gibi hey Allahım yaa bazen bende akıl tutulması yaşıyorum

İyice şaşırmış o doktor nasıl atsın çocuk serum fizyolojiksiz. Eşim demiş ki napmamız lazım ilaç filan o da demik ki işte serum fizyolojik dışında yapılacak bir şey yok. Çok hırıltı öksürük yüksek ateş durumunda hastanede yatırılıp izlem yaparız demiş

Yanlardan sızıntı yapıyor canım. Yanlardaki pileli yerlerin içinde kalan lastikli bir şerit var, onura mı dışarı çıkarmam lazım?

Ben her gün yıkıyorum haftada iki gün şampuanlayın dedi bize de. Bizim kız çok kustuğu için mecbur yıkanması şart tamam mis gibilerde boynu ekşi süt kokuyor bence banyo da şifalı bir şey rahatlıyor çocuk daha uzun uyuyor kesinlikle

Eklentiler

• IMG_3719.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 88
Küçük geliyor diye dün 2 numaraya geçtim canım. Doğru bağlama nasıl oluyor ? Ben yanlış bişeyler yapıyorum galiba

Ben molfixin eski serisinden çok memnundum internetten 2 ve 3 numara aldım 2 mini olan eve geleli 1 hafta olmadı kullanıyorum günde 3 kez baştan aşağı çiş çıkıyor ve bezi öyle aman aman dolu değil elimde sleepy vardı hatta gece onu taktım dayanamadım üst olayına ama bazen çıkmıyor şu yan kısmını iyice düzeltmek gerekiyor birde 3 nolu paketi açıp deniycem bakalım küçük diyemi çıkıyor

Küçük geliyor diye dün 2 numaraya geçtim canım. Doğru bağlama nasıl oluyor ? Ben yanlış bişeyler yapıyorum galiba
Yanlış mı yapıyorsun bilmiyorum da bendeki bez eski olanlardan, yeni nesil değil. Arkasını belini örtecek kadar yukarıda tutuyorum, göbeğe gelen düz yerleri yanlara iyice yayarak yerleştiriyorum, yapıştrdıkran sonra da pilili yerlerde içe dönük kısım varsa onları dışa veriyorum. İçteki lastik kısmına dokunmuyorum. Onu da başlarda dışa döndürdüm, tüm kaka dışardaydı

Bizimki bizimkini yatırmayı kafaya takmış galiba bizimki de ateş ve öksürük durumunda yatırırız diyordu ama belki o raddeye gelmeden başka bir ipucu vardır dedim. Sorunsuz atlatırız inşallah

Eski seri çok güzel yaa

Yanlardan sızıntı yapıyor canım. Yanlardaki pileli yerlerin içinde kalan lastikli bir şerit var, onura mı dışarı çıkarmam lazım?

Evet, evet, o dışarı çıkıyor mutlaka. Ondan olmuştur büyük ihtimal.

Ah o ekşi süt kokusu

Kız ben ne çok köpüklüyormuşum bu oğlanı benden başka herkes normal yalnız hahaha

Çok güzel tarif etmişsin ya o pilili yerleri ben de unutuyorum bazen, eşim hemen müdahale ediyor.

Beş sene önce bi baba eğitimine gitmişti, oradan aklında kalan yegane şeylerden biri gaz çıkarmak biri de bu

Biter… demek isterdim ama nasıl biter, onu sormak lazım Allah kolaylık versin bacım
Ayy diyorki anne ağlasın kucağına alma sakın yüzünü örtüyor battaniyesini açıyor altındaki örtüyü çekiyor sevgi adı altında yanaklarını sıkmaya çalışıyor beşiğe koysam gidip hızlıca sallıyor napcaz böyle nöbet mi tutcaz başlarında akşama yemeği kim yapacak ev işini geçtim artık resmen türlü eziyet yapmaya çalışıyor eyvah eyvah iyiki okul varmış diyorum şuan

Bizim yavruda ııı
Sıkı baglamalisin geçmez ondan sonra

Foto at baglama sekilinin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…