- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben çok şampuan kullandığımı öğrenmiş oldum sizlerden kızlar sağolunBize doktoru haftada bir şampuan demişti. Ben her gün yıkıyorum ama haftada bir kez şampuan yapıyorum
İyice şaşırmış o doktor nasıl atsın çocuk serum fizyolojiksiz. Eşim demiş ki napmamız lazım ilaç filan o da demik ki işte serum fizyolojik dışında yapılacak bir şey yok. Çok hırıltı öksürük yüksek ateş durumunda hastanede yatırılıp izlem yaparız demişAy aman gözünüz aydın. İnsan doktora gösterince bir rahatlıyor. Bizim de doktorumuz anca döndü sağ olsun. Anlattım dün gece olanları falan, adam hala diyor ki serum fizyolojikle temizlemeye gerek yok, kendi kendine açar o hapşırarak falan
Kime inanacağımı şaşırdım vallahi ama ben üç dört saatte bir çekiyorum, çektikçe de çıkıyor bayağı bir şey. Neyse gündüz pek çekmemeye çalışayım bari. İyi olsunlar ya miniklerimiz
Bu arada ne olursa acile gidin dedi doktorunuz size?
Yanlardan sızıntı yapıyor canım. Yanlardaki pileli yerlerin içinde kalan lastikli bir şerit var, onura mı dışarı çıkarmam lazım?Molfix özelinde bir şey diyemem hiç kullanmadım ama bez taşma yapıyorsa ya küçük geliyordur ya yanlış bağlanmıştır ya da çok dolmuştur. Nerden taşma yapıyor? Göbek kısmından ise üst kısmında pay bırakmak işe yarayabilir belki. Erkek bebekse pipinin konumu da etkili olabilir. Yanlardan taşma yapıyorsa bez kenarlarını güzelce açarak daha sıkı bağlamak işe yarayabilir.
Ben her gün yıkıyorum haftada iki gün şampuanlayın dedi bize de. Bizim kız çok kustuğu için mecbur yıkanması şart tamam mis gibilerde boynu ekşi süt kokuyorBen gergin yıkamıyorum 2 günde bir ama hepsinde sürüyordum açıkçası şampuan bundan sonra her banyoda kullanmayayım o zaman belki Dr cildi için farklı bşr şampuan da önerebilir yada krem bakalım cildi öyle olunca acıyormuş gibi hissediyorum
Molfix pure soft 1 numara kullanıyorum bir kere bile sızma taşma olmadı.Ama benimki yeni nesil değil. Acaba yenileri sızdırma mı yapıyor
Bunu kullanıyorum canım.Molfix pure soft 1 numara kullanıyorum bir kere bile sızma taşma olmadı.Ama benimki yeni nesil değil. Acaba yenileri sızdırma mı yapıyor
Küçük geliyor diye dün 2 numaraya geçtim canım. Doğru bağlama nasıl oluyor ? Ben yanlış bişeyler yapıyorum galibaBen molfix mavi paket 1 numara kullanıyorum/kullanıyordum. İlk zamanlar doğru bağlayamadığım için taşmalar olmuştu ama sonra öğrenince taşma olmadı. Şimdi ise bazen göbekten kaka çıkacak kadar taşırıyor, çünkü küçük geliyorçok ama çok sık değiştirmem gerekiyor, kakayı fazla yaptıysa anında taşıyor. Son 10-15 tane 1 numara bezim kaldı, geceleri 2 numara takmaya başladım. Nerdeyse tüm gece değiştirmediğim halde 1 numara gibi çok dolu olmuyor ya da taşma olmuyor
Ben molfixin eski serisinden çok memnundum internetten 2 ve 3 numara aldım 2 mini olan eve geleli 1 hafta olmadı kullanıyorum günde 3 kez baştan aşağı çiş çıkıyor ve bezi öyle aman aman dolu değil elimde sleepy vardı hatta gece onu taktım dayanamadım üst olayına ama bazen çıkmıyor şu yan kısmını iyice düzeltmek gerekiyor birde 3 nolu paketi açıp deniycem bakalım küçük diyemi çıkıyorKızlar selam, ya ben molfix 1 numara kullanıyordum her seferinde kafasına kadar çiş çıkıyordu, her bezde komple üst değiştim. Küçük geliyor dile dün akşam 2 numarasını aldık, sabah emzirmesinden sonra yatırdım şimdi kalktı yine pijaması çiş olmuşÜşatecek çocuğum yaa, ben fark edene kadar ıslak kalıyor vücudu Sizce neden oluyor? Bezden mi ben mi yapamıyorum acaba???
Yanlış mı yapıyorsun bilmiyorum da bendeki bez eski olanlardan, yeni nesil değil. Arkasını belini örtecek kadar yukarıda tutuyorum, göbeğe gelen düz yerleri yanlara iyice yayarak yerleştiriyorum, yapıştrdıkran sonra da pilili yerlerde içe dönük kısım varsa onları dışa veriyorum. İçteki lastik kısmına dokunmuyorum. Onu da başlarda dışa döndürdüm, tüm kaka dışardaydıKüçük geliyor diye dün 2 numaraya geçtim canım. Doğru bağlama nasıl oluyor ? Ben yanlış bişeyler yapıyorum galiba
İyice şaşırmış o doktor nasıl atsın çocuk serum fizyolojiksiz. Eşim demiş ki napmamız lazım ilaç filan o da demik ki işte serum fizyolojik dışında yapılacak bir şey yok. Çok hırıltı öksürük yüksek ateş durumunda hastanede yatırılıp izlem yaparız demiş
Eski seri çok güzel yaaYanlış mı yapıyorsun bilmiyorum da bendeki bez eski olanlardan, yeni nesil değil. Arkasını belini örtecek kadar yukarıda tutuyorum, göbeğe gelen düz yerleri yanlara iyice yayarak yerleştiriyorum, yapıştrdıkran sonra da pilili yerlerde içe dönük kısım varsa onları dışa veriyorum. İçteki lastik kısmına dokunmuyorum. Onu da başlarda dışa döndürdüm, tüm kaka dışardaydı
Yanlardan sızıntı yapıyor canım. Yanlardaki pileli yerlerin içinde kalan lastikli bir şerit var, onura mı dışarı çıkarmam lazım?
Ah o ekşi süt kokusuBen her gün yıkıyorum haftada iki gün şampuanlayın dedi bize de. Bizim kız çok kustuğu için mecbur yıkanması şart tamam mis gibilerde boynu ekşi süt kokuyorbence banyo da şifalı bir şey rahatlıyor çocuk daha uzun uyuyor kesinlikle
Kız ben ne çok köpüklüyormuşum bu oğlanıBen her gün yıkıyorum haftada iki gün şampuanlayın dedi bize de. Bizim kız çok kustuğu için mecbur yıkanması şart tamam mis gibilerde boynu ekşi süt kokuyorbence banyo da şifalı bir şey rahatlıyor çocuk daha uzun uyuyor kesinlikle
Yanlış mı yapıyorsun bilmiyorum da bendeki bez eski olanlardan, yeni nesil değil. Arkasını belini örtecek kadar yukarıda tutuyorum, göbeğe gelen düz yerleri yanlara iyice yayarak yerleştiriyorum, yapıştrdıkran sonra da pilili yerlerde içe dönük kısım varsa onları dışa veriyorum. İçteki lastik kısmına dokunmuyorum. Onu da başlarda dışa döndürdüm, tüm kaka dışardaydı
Bugün ilkkez iki oğlumla tek kaldım resimden anlarsınız halimiben ona battaniye serdim diye oda kendi altına serdi bugün biter mi analar
Lastik çıkmıyor dimi dışarıya, sadece pilili yer. Deneye yanıla doğruyu bir şekilde buldum sanırımEvet, evet, o dışarı çıkıyor mutlaka. Ondan olmuştur büyük ihtimal.
Ayy diyorki anne ağlasın kucağına alma sakın yüzünü örtüyor battaniyesini açıyor altındaki örtüyü çekiyor sevgi adı altında yanaklarını sıkmaya çalışıyor beşiğe koysam gidip hızlıca sallıyor napcaz böyle nöbet mi tutcaz başlarındaBiter… demek isterdim ama nasıl biter, onu sormak lazımAllah kolaylık versin bacım
Sıkı baglamalisin geçmez ondan sonraKızlar selam, ya ben molfix 1 numara kullanıyordum her seferinde kafasına kadar çiş çıkıyordu, her bezde komple üst değiştim. Küçük geliyor dile dün akşam 2 numarasını aldık, sabah emzirmesinden sonra yatırdım şimdi kalktı yine pijaması çiş olmuşÜşatecek çocuğum yaa, ben fark edene kadar ıslak kalıyor vücudu Sizce neden oluyor? Bezden mi ben mi yapamıyorum acaba???
Foto at baglama sekilinin bakalımKızlar selam, ya ben molfix 1 numara kullanıyordum her seferinde kafasına kadar çiş çıkıyordu, her bezde komple üst değiştim. Küçük geliyor dile dün akşam 2 numarasını aldık, sabah emzirmesinden sonra yatırdım şimdi kalktı yine pijaması çiş olmuşÜşatecek çocuğum yaa, ben fark edene kadar ıslak kalıyor vücudu Sizce neden oluyor? Bezden mi ben mi yapamıyorum acaba???
Lastik çıkmıyor dimi dışarıya, sadece pilili yer. Deneye yanıla doğruyu bir şekilde buldum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?