2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Böyle yaptım doğru mu?
Bana da doğru gibi geldi. Yeni nesilse belki ondan dolayıdır. Hem buradaki arkadaşlar hem de kendi arkadaşım yeni nesile taşırıyor dedi. Sonrasında ben ya pure and sofa geçeceğim ya da sleepy/babyturco. Arkadaşım bunları önerdi

1. Ay kontrolüne gittik 34 günlük olduk biz
Kızım hastaneden 1750 ile çıktı şuan 3000 kilo
Oğlum hastaneden 2070 ile çıktı 3380
Kilolarını çok iyi buldu doktor ne kadar mama vetdiğimi sordu 10 gündür günde 90 veya 120 dedim azaltalım mamayı dedi
Hırıltıları için bazen reflüden olabiliyor 2. Ayda reflü yatağı öneriyoruz yatay pozisyondabeslemeyin dedi ona göre mamalar varmış meğer kusma çok artarsa mama değişirsiniz anti mamalar var dedi galiba, günde 3 kere öksürüyolar dedim ciğerleri temiz dedi genel muaneleri güzel geçti çok şükür büyüyolar gözlerindeki sarılığı sormayı unuttum ama kendi farketmiştir uyanıklardı bişey olsa sorucak bi doktor onu hissettim, göz muanesi önerdi küçük doğdukları için 2. Ayda bakılsın dedi haftaya kalça ugs randevusu var bakalım

Kızlar sezaryen bölgesinde acı hisseden var mı acaba? Benim dikiş yerim gayet iyiydi ama dünden beri özellikle eğilirken falan içten bir acı hissediyorum. Annem de hala dikişlerin taze, iyileşmiş gibi davranıyorsun diye az biraz azarlıyor

Sleepy de almıştım ben bionatural olanından. En iyisi pure and soft gibi geldi bana. Sleepy daha naylonsu. Emicilik ise ikisinde de taşma olmadı bizde. İki kere beline kadar yaptığı hariç ama onlar ekstremdi zaten.
Ben çok sık değiştiriyorum sanırım bebeğin altını. Gece bile 2 kere değiştiriyorum. Uyanmasın diye eşimle türlü stratejiler geliştirdik

Canım ben doğumun hemen sonrasında yaşadım senin dediğini. Her iki göğsümde de süt birikti ve tıkandı. Emzirme danışmanına gittim. Her emzirme öncesinde ve emzirme anında masaj yapıyordum ben. Bir de emzirmeden sonra soğuk kompres. Birkaç güne geçti

Anneler haklıdır ama benim geçti kuzu acısı. Elleyince derimin kuruluğu ve hissizliği dışında bir şey kalmadı ama onlar da can sıkıcı

Nasıl bir masaj yapıyordun canım. Alttan meme ucuna doğru parmakla mı? Yani aşırı ağrım var baya sert çocuğu kucağıma alınca oraya dokunduğunda bile ağrıyor. Acile mi gitsek diyorum çocuğu acile sokmak istemediğim için gitmiyorum. Ağrın var mıydı seninde. Benim aşırı stres ve yorgunluktan oldu sanırım. Ondan da olurmuş. Kendi ailemin yanındaydım. Eşimin ailesi yok göremedik bi çocuğu bilmem ne her telefonda söylerler. Bizde kendi evimize geldik gelecekler diye şimdi de 15 güne anca geleceklermiş. Niye geldim ben o zaman evimden. Tek başıma çok zorlanıyorum.

Bizim dr hastaneye yatmadan gittiğimizde narivent diye 1 sprey vermişti. ödem azaltıcı diye geçiyor. Mentollü gibimsi. Ise yarıyor. Dr sorabilirseniz belki onaylr.

Arada benim de içimde dikiş acısı gibi bir acı oluyordu ama geçti bir süredir.

Bugün inan 10 dk üstümüzde uyuyor koyduğum gibi uyanıyor hiç uyumadı

Ses yaptım kalkmadı pizza kokusunu aldı ve kalktı

Onu sormamıştır eşim ama kakası sıvı demiş normal demiş doktorda. Benimki hep kusuyordu zaten ama geniz akıntısıyla arttı bence ondan kusmuştur seninki de. Ay misafirlik iyi cesaret ben bugün tuvalete 2 kez gidebildim. Sütüm akıyor üstümde kuruyor leş gibiyim

Bizim dr hastaneye yatmadan gittiğimizde narivent diye 1 sprey vermişti. ödem azaltıcı diye geçiyor. Mentollü gibimsi. Ise yarıyor. Dr sorabilirseniz belki onaylr.
Ah geçmiş olsun hastaneye öksürükten dolayı mı yatmıştınız

Anneler haklıdır ama benim geçti kuzu acısı. Elleyince derimin kuruluğu ve hissizliği dışında bir şey kalmadı ama onlar da can sıkıcı
Bende de aynı hiç bir acı yok hissizlik hafif azaldı kuruluk var ben kremde sürmüyorum ya unutuyorum. 40 kontrolüne gittiniz mi ben bu hafta içi zaman bulabilirsem gidicem

Ben de aynı durumdayım. Onun o haline çare olamamaktan yoruldum. Kimi zaman onunla birlikte ağladım. Bugünlerde biraz daha iyi. Müzikler actim dinlettim kolik bebek icin, biraz iyi geldi. Sıcak suya soktum beline kadar ağlamadı, çıkınca devam etti. Gaz damlaları iyi geldi şimdi. Yoksa ben de aynı hayal kirikliklariyla doluyum. Geçen günlerden bir şey anlamadım. Akşam olsun istemedim. Çocuğumun bu sıkıntılardan düzgün bir resmi bile yok. Zaman geçiyor ama uykusuzluk ve sinir bozukluğu ve çaresizlikle

Bizde aynı durumdayız gündüzleri asla uyumuyor gece sürekli uyanıyor umarım geçicidir

Valla artık birkaç gün daha taşırırsa bende değiştiricem. Prima hiç taşırmıyormuş ama ona da güç yetmez

Bizde aynı durumdayız gündüzleri asla uyumuyor gece sürekli uyanıyor umarım geçicidir
Baktım da 5 ve 8. Haftalar atak haftasıymış onlara mı denk geldik naptık inşallah geçicidir hayatımın en kötü günüydü resmen

Ay pizzaya ben de kalkardım valla

Misafirlik değil de bu havada arabayla bir yere çıkmak cesaretmiş gerçekten, beş km mesafeden eve dönemedik yarım saattir trafikte. Yemek söylesek o da sekizden önce gelmez. Dondurulmuş pizza iyi bir fikir olarak belirdi aklımda şu an(en son öğrenciyken yemiş olabilirim herhalde)

Y yldzmtl ve diğer arkadaşlar, ebebekte bazı bezlerde indirim var birkaç gün galiba. Migrosta da sleepy indirimi gördüm galiba. AklınıZda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…