Ayy diyorki anne ağlasın kucağına alma sakın yüzünü örtüyor battaniyesini açıyor altındaki örtüyü çekiyor sevgi adı altında yanaklarını sıkmaya çalışıyor beşiğe koysam gidip hızlıca sallıyor napcaz böyle nöbet mi tutcaz başlarında akşama yemeği kim yapacak ev işini geçtim artık resmen türlü eziyet yapmaya çalışıyor eyvah eyvah iyiki okul varmış diyorum şuan
Vallahi durumlarımız o kadar benzer ki, sana yegane önerim yemeği dışarıdan söylemen olabilir şahsen ben arkamı dönmeye korkuyorum aynı odada. Veya hevesi varsa büyüğü de mutfağa sokacaksın (bizimki çok sever). Kardeş batacağına, mutfak batsın diyeceksin
Haha ya bende beline kadar kaka yapınca ve şampuan günümüz değilse bile bazen şampuanlıyorum bizimkilerin ciltleri hep atopik bu küçüğünde öyle aslında yapmamak lazım ama pimpirikliyim ben
Ayy diyorki anne ağlasın kucağına alma sakın yüzünü örtüyor battaniyesini açıyor altındaki örtüyü çekiyor sevgi adı altında yanaklarını sıkmaya çalışıyor beşiğe koysam gidip hızlıca sallıyor napcaz böyle nöbet mi tutcaz başlarında akşama yemeği kim yapacak ev işini geçtim artık resmen türlü eziyet yapmaya çalışıyor eyvah eyvah iyiki okul varmış diyorum şuan
Sabah yanağını öyle bir sıktı ki doktor için hazırlarken morardı sandım. Tüm enerjimi emiyor valla haftasonu gelsin istemiyorum zaten evdeyiz uyudu şimdi kucağımda gece 00 e kadar gider bugün, uyusa dert uyumasa dert. Bizde de yemek yok balığı var onu hazırlıcam kalkınca bize de dışardan artık
Vallahi durumlarımız o kadar benzer ki, sana yegane önerim yemeği dışarıdan söylemen olabilir şahsen ben arkamı dönmeye korkuyorum aynı odada. Veya hevesi varsa büyüğü de mutfağa sokacaksın (bizimki çok sever). Kardeş batacağına, mutfak batsın diyeceksin
Mutfağa hevesliydi ama kardeşini kurcuklamak daha keyifli geliyor ayrılmıyor bebek ağlayınca bile beşiğe benden önce koşuyor ördek sürüsü gibi geziyoruz evde ben baktım çok zarar vermeye çalışıyor ocağı da açmam lazım aksi gibi fişi çekili çakmakla yakmam gerekti küçüğü tezgâha yatırdım burası daha sağlam özür dilerim oğlum dedim bildiğin attım tezgaha çocuğu tavuk gibi
Sabah yanağını öyle bir sıktı ki doktor için hazırlarken morardı sandım. Tüm enerjimi emiyor valla haftasonu gelsin istemiyorum zaten evdeyiz uyudu şimdi kucağımda gece 00 e kadar gider bugün, uyusa dert uyumasa dert. Bizde de yemek yok balığı var onu hazırlıcam kalkınca bize de dışardan artık
Ayy kuzum yaa benimkide Dr götürdüğümüz gün parmağını emmiş morartmıştı ya Dr dicek bu ne eziyet mi görüyor bu çocuk tövbe yarabbim biz bunlarla ne yapcaz böyle tahmini ne zaman alışırlar kardeşlerine
Ayy kuzum yaa benimkide Dr götürdüğümüz gün parmağını emmiş morartmıştı ya Dr dicek bu ne eziyet mi görüyor bu çocuk tövbe yarabbim biz bunlarla ne yapcaz böyle tahmini ne zaman alışırlar kardeşlerine
Bu göğüsteki sertlik tam olarak ne zaman geçer? Ya ağlayacağım artık cidden sinirim bozuldu aşırı sert beze gibi birşey var neler yaptım sıcak su torbaları duş hala sert hemen geçer miydi bunları yapınca yoksa biraz beklemem mi lazım? Aslında düzenli emziriyorum niye böyle oldu anlamadım. Sanırım yorgunluktan
Bu göğüsteki sertlik tam olarak ne zaman geçer? Ya ağlayacağım artık cidden sinirim bozuldu aşırı sert beze gibi birşey var neler yaptım sıcak su torbaları duş hala sert hemen geçer miydi bunları yapınca yoksa biraz beklemem mi lazım? Aslında düzenli emziriyorum niye böyle oldu anlamadım. Sanırım yorgunluktan
Birlikte iletişim kurana kadar böyle devam edecek o kesin, şuan bebeği hiç bir şey yapmayan ama en çok etkileşim kurulan varlık olarak görüyor. Sürekli kucakta, memede özellikle hafta sonu buna çok maruz kalıyor ve hazmedemiyor. Bi aya azalır herhalde bizim bir de okul eklendi ya daha stresli aslında. Evden gönderilmiş gibi hissediyor, okulda sessiz sakini oynuyor evdeki gibi davranamıyor daha hepsinin patlaması akşamları ve hafta sonu çok berbat geçiyor Yaşına kadar devam eder bu süreç beraber paylaşım arttıkça azalacak inşallah
Kızlar bizim kız iki gündür gündüzleri hiç uyumuyor yani hastalıktan mı ataktan mı anlamadım bir dilim ekmek bir bardak suyu zor tükettim. Allahım akıl ve ruh sağlığımı koru diğerini kaldırmam lazım gece uyusun diye hiç kaldırmak istemiyorum. Üstüm süt kusmuk ıslak tam delirmelik bir gün
Kızlar bizim kız iki gündür gündüzleri hiç uyumuyor yani hastalıktan mı ataktan mı anlamadım bir dilim ekmek bir bardak suyu zor tükettim. Allahım akıl ve ruh sağlığımı koru diğerini kaldırmam lazım gece uyusun diye hiç kaldırmak istemiyorum. Üstüm süt kusmuk ıslak tam delirmelik bir gün
Bizimkinin de biraz değişti uykuları sanki, gündüz çok fark etmiyor ama dün gece üç saat meme emdi mesela. Burunları tıkalı diye mi acaba yoksa 40 a dayanınca azalıyor muydu bu uykular normal olarak, orasını kestiremedim.
Ya bence de diğerini hiç elleme madem. gece hiçbiriniz uyumuyorsunuzdur zaten, büyük de uyumasın, ne olacak
Bu arada kusmaları için bir şey dedi mi doktor? Bizimki de iki kez kustu ilk kez bugün. (İkincisi misafirlikte oldu, şimdi başkasının bluzu var üstümde)
Immm şey bugun 1. Ayımız ve hala yıkanmadık ve hala miss gıbı kokuyo Rachel35
demişti sanırım hemen yıkamayın bebeklerı dıye ben onu dınledım
Göbeğimizin kanı durmadıgından doktor ızın vermedı. Bugun nıyet ettık bakalım ayımızı bıcı bıcı ıle kutlamaya
Ben de haftada bir yıkıyorum O da sadece su ile. 6 hafta hiçbir kozmetik ürün kullanmıyorum (arada pişik kremi hariç)
Ben de senden öğrenip poposuna sadece fısfısla su ve pamuk kullanıyorum
Biraz zaman alır. Benim de sağ göğsümde olmuştu. Bol emzirme ve sağımla geçer inşallah. Ben ekstra bir şey yapmadım en azından. Ki sağımda da öyle aman aman gelmiyordu o süreçte