2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gece ben de her emzirme öncesi değiştiyorum altını ama 2 numarayı kullandığımda bezin dolmadığını görünce dokunmadım, bakalım benden mi kaynaklı yoksa bezden mi kaynaklı taşmalar diye bionaturel alacaktım bende, öğrendiğim iyi oldu

Anneler haklıdır ama benim geçti kuzu acısı. Elleyince derimin kuruluğu ve hissizliği dışında bir şey kalmadı ama onlar da can sıkıcı
Ahhh o kuruluk, sadece bende olmadığına sevindim bir de az kararma var bende, doğum sonrası oluşan küçük isilikler kararark kurudu

Sleepy sızdırmıyor güzel aslında ama yapısı bşraz laylonsu gibi bide cırtları hiç tutmuyor ama taşma yapmadığı için bende ya farklı bir serini yada molfix pure denicem

Geçen gece ilk defa unutmuşum bez almayı emzirip yatır emzirip yatır
Nasıl canım sıkıldı size itiraf edeyim
İnsan unuturmu
Dışına çıkmış çiş
Sabah 6gibi bı baktm

Arkadaşlar arkadaşım ikizlerini aynı hastanede doğum yapmıştı 1 er hafta küvözde kaldılar bebekleri sık sık hastalanıyordu doktora gidiyolardı yani kimsede kalbinde üfürüm var çocuk kardolojisine gidin dememiş 3 yaşında kalbinin delik olduğunu öğrendi çok üzüldük, aslında küvözde farkedilseydi orda bi işlem ile kapatılabilirmiş bu hastanenin ve doktorların ihmali bence arkadaşım uğraşmak istemedi dava açsa kazanır o derece
Ben doğumda hastanedeyken çocukları her muaneye gelen doktora gittiğim doktora kalplerinde üfürüm gibi bişey varmı diye soruyorum takıntı olarak kaldı galiba,
bana perinatolıji doktoru her bebek kalbi delik doğar kapanır sonra dedi ama onun büyüyen bi deliklik ona göre bi mm vardır mutlaka anne karnında da görülebilir bu durum,
yaşına göre gelişimi geriden geliyor zayıf ameliyat olamıyor toparlanmasını bekliyolar bilinçli olmak gerek kimse yaşamasın böyle bi durum Allahım esirgesin her bebegi
Bu arada kızıma baya bi kan tahlili yaptırmamıştım aydın söke devlette bi çocuk doktoruna götürdüm orada randevu bulmak daha kolaydı,
Doktora bayadır kan tahlili yapılmadığını söyledim sırtını falan dinlemedi direk kalbine baktı olması gereken bu galiba
İlk bebegi olanlar Allah korusun ama bilinçli olalım yinede

Kızlar ben bu göğüs şişmesinden dayanamadım acile geldim klamoks antibiyotik verdi birşey olmaz bebeği emzirebilirsin dedi ama bir sıkıntı olmaz dimi. Kullansam mı bir gün bekleyip belki geçer diye mi beklesem ne yapsam bilemedim. Neler denedim sabahtan beri aşırı şişlik sertlik var. İçsem mi ki. Allah kimseye vermesin bu mastit midir nedir doğum yaparım şu an daha iyi öyle beter bişey

Kullanabilirsin canım

Eklentiler

• IMG_5933.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 39
Sap simplex gunde 3 defa 5 damla kullaniyoruz biz, sizin damlaniz nasil ?

Aynisi bende de oldu aile hemininde hemsireler yardim etti, sicak havluyla birlikte asagi dogru masaj yaparak bebegi emzittiler nerdeyse tek goguste 30 dk tuttular 2-3 gun boyle yaptim gecti

Geçen gece ilk defa unutmuşum bez almayı emzirip yatır emzirip yatır
Nasıl canım sıkıldı size itiraf edeyim
İnsan unuturmu
Dışına çıkmış çiş
Sabah 6gibi bı baktm
Bugün değiştirdikten 1.5-2 saat sonra belinden taştı kakası yani taşan bir şekilde taşıyor, dert etmeyin

Ben Erol beye gitmiştim ayrıntılı için, herkeste olan bir delik varmış ve doğum öncesi kapanıyormuş. Benimkinde 2.si de gözüktü, yüksek ihtimalle doğum sonrası kapanır ama kontrol amaçlı 3.ayında mutlaka çocuk kardiyolojisine götür dedi. Ayrıntılı da iyi bir doktora gitmek cidden çok önemli

Bu kusma olayı ne fenaymış ya. Dördüncü kez kustu bizimki, meme sonrası memeyi ağzına alıp emmeden ıh ıh yaptı gazı varmış gibi bayağı bir, sonra da foşurt diye üstüme çıkardı (banyodan da yeni çıkmıştım) bizimkisi memeden önce verdiğim serum fizyolojik etkisiyle mi kusuyor, tam anlamadım. Aspiratörle de çekiyorum aslında, geliyor da bayağı.

Şimdi yine ıh ıh yapmaya başladı kollarını bacaklarını oynatarak, yine mi kusma beklemeliyim anlamadım ki

Dayayabileceğim kadar kaynar suda ıslattıgın havluyu köy devamlı canım

Bugün sanırım 6 kez üst değiştirdim bende duş aldım ağzına tüy kaçmış gibi yapıp kusuyor. Tam emziremiyprum da korkumdan doymuyor mu napıyor yemin ederim 10 dk lık uykuyla duruyor. Asla uyumadı naptıysam. Tamam alışığız uykusuzluğa da bu çok ekstrem bir şey oldu artık bende iki kez çektim valla bilmiyorum ama perişan haldeyim

Kızlar bebişin uyanık kalma süresi arttı ama gece hiç uyumuyor. 1de uyanıyo mesela sabah 6ya kadar ya meme ya alt değiştirme gram uyumuyor çocuk gün içinde de 4-5 saat uyuyo. Yarın 40ımız çıkıyor
Bende bu geceyi merakla bekliyorum bugün hiç uyumadı. Bizimde yarın 40 ı çıkıyor ondan mı uyumadı hasta ondan mı anlamadım

Banada erol bey her bebekte olur demişti evet hem anne karnında hem ilk muanede anlaşılıcak bişey bu

Aynisi bende de oldu aile hemininde hemsireler yardim etti, sicak havluyla birlikte asagi dogru masaj yaparak bebegi emzittiler nerdeyse tek goguste 30 dk tuttular 2-3 gun boyle yaptim gecti
Allahım beter birşey yemin ediyorum çok ağrılı. Yarına geçer diye dua ediyorum. Küçük bir şişlik de değil büyük biraz. Nasıl bu hale geldi ya. Sık da emziriyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…