Sağma makinen varsa biraz sağman rahatlatır. Yoksa da elinle sağmaya çalış benceAllahım beter birşey yemin ediyorum çok ağrılı. Yarına geçer diye dua ediyorum. Küçük bir şişlik de değil büyük biraz. Nasıl bu hale geldi ya. Sık da emziriyorum aslında
Benim apse yaptı iltihaplı bildiğin memenin alt kısmının yarısı kızarık o apse o kadar büyük ki anlatamam salı gününden beri acılar içinde yattım kalktım iki büklüm yürüdüm dik duramıyorum çok iyi anlıyorum seni, umarım geçer bian önceAllahım beter birşey yemin ediyorum çok ağrılı. Yarına geçer diye dua ediyorum. Küçük bir şişlik de değil büyük biraz. Nasıl bu hale geldi ya. Sık da emziriyorum aslında
Bebekte pamukçuk var mı bende kızarıklık oldu ve şişme. Muhtemelen bebekten mikrop kaptı ucu kesilmişti meme ucumun. Kızda ne zaman pamukçuk geçti bende iyileştim. Ateş yaptı bende de ve çok acıyorduAllahım beter birşey yemin ediyorum çok ağrılı. Yarına geçer diye dua ediyorum. Küçük bir şişlik de değil büyük biraz. Nasıl bu hale geldi ya. Sık da emziriyorum aslında
Kızarıklık yok dün gece hiç birşey yoktu sabah ağrıyla kalktım. Soğuk uyguluyorum şu an. Sabahtan beri duş aldım. Sıcak uyguladım. Lahana koydum masajlar yok sütte gelmiyor sağınca. Korkuyorum geçmez diyeBenim apse yaptı iltihaplı bildiğin memenin alt kısmının yarısı kızarık o apse o kadar büyük ki anlatamam salı gününden beri acılar içinde yattım kalktım iki büklüm yürüdüm dik duramıyorum çok iyi anlıyorum seni, umarım geçer bian öncebenim aacım hafifledi ama hala var apse boşalmadan rahatlayamıcamm biliyorum bende evde olan antibiyotikten içtim 2 kere dayanamıyodum çünkü kızarıklık varmı iltihaplanma olabilir mi acaba
Bebek tam cekemiyor sürü bitiremiyor belkide kaldıkça şişmiştir muhakak sütü boşaltAllahım beter birşey yemin ediyorum çok ağrılı. Yarına geçer diye dua ediyorum. Küçük bir şişlik de değil büyük biraz. Nasıl bu hale geldi ya. Sık da emziriyorum aslında
Bende regenesis kullanıyordum hergun olmasada senin kine mi geçsemKızlar alenatal kutu içindeki ilk paket bitti 1 tane kalmış 14 gündüz düzenli içiyorum tüm ağrılarım geçti daha dinç hşssettiyor kesinlikle be en önemlisi süt artışı gözlemledim kullanırken içindeki diğer 15 lik tablet bitince 2 kutu daha kullanmayı düşünüyorum
YaaaBen de haftada bir yıkıyorumO da sadece su ile. 6 hafta hiçbir kozmetik ürün kullanmıyorum (arada pişik kremi hariç)
Ben de senden öğrenip poposuna sadece fısfısla su ve pamuk kullanıyorum
Bugün sanırım 6 kez üst değiştirdim bende duş aldım ağzına tüy kaçmış gibi yapıp kusuyor. Tam emziremiyprum da korkumdan doymuyor mu napıyor yemin ederim 10 dk lık uykuyla duruyor. Asla uyumadı naptıysam. Tamam alışığız uykusuzluğa da bu çok ekstrem bir şey oldu artıkbende iki kez çektim valla bilmiyorum ama perişan haldeyim
Arkadaşlar arkadaşım ikizlerini aynı hastanede doğum yapmıştı 1 er hafta küvözde kaldılar bebekleri sık sık hastalanıyordu doktora gidiyolardı yani kimsede kalbinde üfürüm var çocuk kardolojisine gidin dememiş 3 yaşında kalbinin delik olduğunu öğrendi çok üzüldük, aslında küvözde farkedilseydi orda bi işlem ile kapatılabilirmiş bu hastanenin ve doktorların ihmali bence arkadaşım uğraşmak istemedi dava açsa kazanır o derece
Ben doğumda hastanedeyken çocukları her muaneye gelen doktora gittiğim doktora kalplerinde üfürüm gibi bişey varmı diye soruyorum takıntı olarak kaldı galiba,
bana perinatolıji doktoru her bebek kalbi delik doğar kapanır sonra dedi ama onun büyüyen bi deliklik ona göre bi mm vardır mutlaka anne karnında da görülebilir bu durum,
yaşına göre gelişimi geriden geliyor zayıf ameliyat olamıyor toparlanmasını bekliyolar bilinçli olmak gerek kimse yaşamasın böyle bi durum Allahım esirgesin her bebegi
Bu arada kızıma baya bi kan tahlili yaptırmamıştım aydın söke devlette bi çocuk doktoruna götürdüm orada randevu bulmak daha kolaydı,
Doktora bayadır kan tahlili yapılmadığını söyledim sırtını falan dinlemedi direk kalbine baktı olması gereken bu galiba
İlk bebegi olanlar Allah korusun ama bilinçli olalım yinede
Bu kusma olayı ne fenaymış ya. Dördüncü kez kustu bizimki, meme sonrası memeyi ağzına alıp emmeden ıh ıh yaptı gazı varmış gibi bayağı bir, sonra da foşurt diye üstüme çıkardı (banyodan da yeni çıkmıştım) bizimkisi memeden önce verdiğim serum fizyolojik etkisiyle mi kusuyor, tam anlamadım. Aspiratörle de çekiyorum aslında, geliyor da bayağı.
Şimdi yine ıh ıh yapmaya başladı kollarını bacaklarını oynatarak, yine mi kusma beklemeliyim anlamadım ki
Ben yeni nesil mavi paket kullanıyorum. O var markette diye onu alıyorum daha doğrusu. Sızdırma yok memnunum yaniMolfix pure soft 1 numara kullanıyorum bir kere bile sızma taşma olmadı.Ama benimki yeni nesil değil. Acaba yenileri sızdırma mı yapıyor
Ya kilo yapmaz diyorlar vitaminler ama bilmiyorum zaten kiloluyum yapmasın benceBende regenesis kullanıyordum hergun olmasada senin kine mi geçsem
Ama kiloda almak istemiyorum Allah'ım hep bı gelgitttt
Benimde öyle hala uyumuyor ne yapsak sakinleşmediBaktım da 5 ve 8. Haftalar atak haftasıymış onlara mı denk geldik naptıkinşallah geçicidir hayatımın en kötü günüydü resmen
Canım tam anlamadım ama bebegın hasta mı oldu.. Okuyamadım eskıleri... Gecmiş olsun.. Şu kış Bi bitse keske
muhtemelen ilaç alerjisi yaşıyosun bende yaşadım kötü düşünme, doktor bana bıraktırdı zatenn 2 gün önce bırakmıştım çok sürmedi sadece kan sulandırıcı dedi onuda 7 kere vurulmuşum vurulmadım sonra probiyotik al onu kullan iyi gelicek inanıyorum çünkü antibiyotikler bağırsaklarımıza zarar vermiş olabilir,Kızlar selam.. Bayagı yogun geçiyor gunler.. Ne cabuk aksam oluyo anlamıyorum bile.. Benım oglan pişik oldu ya dakıka 1 gol 1haftaya perşembe kontrole gitcez bakalım.. Size şey sorcam hangi d vitamini kullanıosunuz? Saglık ocagına gittik topuk kanı için ama d vıtamıni mevzusunu unuttuk konusmayı
Bide kızlar benım burnuma kötü kokular geliyor gibi Allah hayırlara çıkarsınbnm kaşıntım bu sefer geçmedi gibi.. Randevu da bulamadım dahılıyeye.. Randevu açılmasını beklıcem sımdı içimden bir ses sankı ameliyatlık iş çıkacakmış gibi gelıyor Eymende dogumdan snra direkt düzelmişti degerlerim.. Bunda sankı hıc duzelmedi gibi hastanede sezeryan sonrası kontrol edıldı mı göremedim de enabızdan görüntüleyemıyorum.. Ama epikrizde de gastroenterolojiye takıplı ol fılan da dememişler.. 18inde kadın doğum randevum var.. En azından ordakı doktora danışcam bakalım inşallah ters bişey yoktur
Ne güzel iyi bi doktora denk gelmişsin takip edilmiş düzelmiş9lu
Evet Eymende de vardı.. Kardıyolojıye götürdük.. Doktor yarım saatten fazla inceledi her detayı.. En son bır sorun yoktur, sporcu da olabılır yazısı verdi bize.. Zamanla gececek üfürüm dedi.. Her gittiğimizde cocuk doktorumuz sorardı, en sonlara dogru sormamaya baslamıstır sanrm duzelmişti o zmnlar
Benimki iyileşmedi. Tek sorunum bu da değil. Ara ara boyun bel ve bacak ağrısı da yaşıyorum ne zaman düzelir bilmiyorumKızlar sezaryen bölgesinde acı hisseden var mı acaba? Benim dikiş yerim gayet iyiydi ama dünden beri özellikle eğilirken falan içten bir acı hissediyorum. Annem de hala dikişlerin taze, iyileşmiş gibi davranıyorsun diye az biraz azarlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?