2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Allahım beter birşey yemin ediyorum çok ağrılı. Yarına geçer diye dua ediyorum. Küçük bir şişlik de değil büyük biraz. Nasıl bu hale geldi ya. Sık da emziriyorum aslında
Sağma makinen varsa biraz sağman rahatlatır. Yoksa da elinle sağmaya çalış bence

Allahım beter birşey yemin ediyorum çok ağrılı. Yarına geçer diye dua ediyorum. Küçük bir şişlik de değil büyük biraz. Nasıl bu hale geldi ya. Sık da emziriyorum aslında
Benim apse yaptı iltihaplı bildiğin memenin alt kısmının yarısı kızarık o apse o kadar büyük ki anlatamam salı gününden beri acılar içinde yattım kalktım iki büklüm yürüdüm dik duramıyorum çok iyi anlıyorum seni, umarım geçer bian önce benim aacım hafifledi ama hala var apse boşalmadan rahatlayamıcamm biliyorum bende evde olan antibiyotikten içtim 2 kere dayanamıyodum çünkü kızarıklık varmı iltihaplanma olabilir mi acaba

Bebekte pamukçuk var mı bende kızarıklık oldu ve şişme. Muhtemelen bebekten mikrop kaptı ucu kesilmişti meme ucumun. Kızda ne zaman pamukçuk geçti bende iyileştim. Ateş yaptı bende de ve çok acıyordu

Kızarıklık yok dün gece hiç birşey yoktu sabah ağrıyla kalktım. Soğuk uyguluyorum şu an. Sabahtan beri duş aldım. Sıcak uyguladım. Lahana koydum masajlar yok sütte gelmiyor sağınca. Korkuyorum geçmez diye

Bebek tam cekemiyor sürü bitiremiyor belkide kaldıkça şişmiştir muhakak sütü boşalt

Kızlar alenatal kutu içindeki ilk paket bitti 1 tane kalmış 14 gündüz düzenli içiyorum tüm ağrılarım geçti daha dinç hşssettiyor kesinlikle be en önemlisi süt artışı gözlemledim kullanırken içindeki diğer 15 lik tablet bitince 2 kutu daha kullanmayı düşünüyorum

Bende regenesis kullanıyordum hergun olmasada senin kine mi geçsem
Ama kiloda almak istemiyorum Allah'ım hep bı gelgitttt

Ben de haftada bir yıkıyorum O da sadece su ile. 6 hafta hiçbir kozmetik ürün kullanmıyorum (arada pişik kremi hariç)
Ben de senden öğrenip poposuna sadece fısfısla su ve pamuk kullanıyorum
Yaaa Ben bu sefer arkadasımın yurtdısından getırdıgı kremle temızlıyorum altını. Bence oradada vardır harıka bir ürün hatta vucudunada sürebiliyorsun zeytınyaglı . Ekledım asırı pratık pamuga sıkıyorum hop alıyorum altını hele kakayı alırken muhtesem

Yok canım, sütü aspire edecek kadar kötü olsalar anlarız herhalde. Boşa kürek çekmiyoruzdur umarım. Arada acaba bavulumuzu hazırlayıp teslim mi olsak haStaneye diyorum, belki iyi halden erken tahliye ederler

Burun da tıkanıyor hep, aspiratörü sınırlı kullanmak ne mümkün

Kızlar selam.. Bayagı yogun geçiyor gunler.. Ne cabuk aksam oluyo anlamıyorum bile.. Benım oglan pişik oldu ya dakıka 1 gol 1 haftaya perşembe kontrole gitcez bakalım.. Size şey sorcam hangi d vitamini kullanıosunuz? Saglık ocagına gittik topuk kanı için ama d vıtamıni mevzusunu unuttuk konusmayı

Bide kızlar benım burnuma kötü kokular geliyor gibi Allah hayırlara çıkarsın bnm kaşıntım bu sefer geçmedi gibi.. Randevu da bulamadım dahılıyeye.. Randevu açılmasını beklıcem sımdı içimden bir ses sankı ameliyatlık iş çıkacakmış gibi gelıyor Eymende dogumdan snra direkt düzelmişti degerlerim.. Bunda sankı hıc duzelmedi gibi hastanede sezeryan sonrası kontrol edıldı mı göremedim de enabızdan görüntüleyemıyorum.. Ama epikrizde de gastroenterolojiye takıplı ol fılan da dememişler.. 18inde kadın doğum randevum var.. En azından ordakı doktora danışcam bakalım inşallah ters bişey yoktur

9lu

Evet Eymende de vardı.. Kardıyolojıye götürdük.. Doktor yarım saatten fazla inceledi her detayı.. En son bır sorun yoktur, sporcu da olabılır yazısı verdi bize.. Zamanla gececek üfürüm dedi.. Her gittiğimizde cocuk doktorumuz sorardı, en sonlara dogru sormamaya baslamıstır sanrm duzelmişti o zmnlar

Canım tam anlamadım ama bebegın hasta mı oldu.. Okuyamadım eskıleri... Gecmiş olsun.. Şu kış Bi bitse keske

Molfix pure soft 1 numara kullanıyorum bir kere bile sızma taşma olmadı.Ama benimki yeni nesil değil. Acaba yenileri sızdırma mı yapıyor
Ben yeni nesil mavi paket kullanıyorum. O var markette diye onu alıyorum daha doğrusu. Sızdırma yok memnunum yani

Doğuma girdiğimden bu yana uykuszm 17 gün oldu mahvoldm psikolojim alt üst oldu bebek geceleri deliriyor sanki hic uyumuyor sürekli meme istiyor göğüs ucum mahvoldu ona rağmen vermeye devam ediyorum anne sütünden mahrum kalmasnn diye çok kötüym ben daha da durum öyle bu gece hepten ağlıyor durmuyor bende ağlıyorum şuan cidden kafayi yemek üzereyim aşırı yorgun ve streslymm

Bende regenesis kullanıyordum hergun olmasada senin kine mi geçsem
Ama kiloda almak istemiyorum Allah'ım hep bı gelgitttt
Ya kilo yapmaz diyorlar vitaminler ama bilmiyorum zaten kiloluyum yapmasın bence ama o kadar iyi deldiki bana ben yürüyemiyordum bacaklarımın içindeki kemikler ağrıyordu zor duruyordum başım çok dönüyordu şuan hafif baş dönmelerim kaldı oda uyku düzensizliğindendir sez sonrası belimde kalan ağrı vardı o bile geçti bana çok iyi geldi kilo yapsa da umursamam sanırım şuan için

Canım tam anlamadım ama bebegın hasta mı oldu.. Okuyamadım eskıleri... Gecmiş olsun.. Şu kış Bi bitse keske

Evet abisinden bulaştı. Sağ ol. Ciğerine inmesin diye uğraşıyoruz. Ya kış bitmesin, kar yağacaktı daha, hastalıklar bitsin

Sana da geçmiş olsun. Süleyman yalçının kendi sitesinde görülüyor test sonuçları falan, biliyorsundur. Randevular sabah 10 da mj açılıyordu? Talep oluşturma seçeneğini de kullanmışsındır herhalde.

muhtemelen ilaç alerjisi yaşıyosun bende yaşadım kötü düşünme, doktor bana bıraktırdı zatenn 2 gün önce bırakmıştım çok sürmedi sadece kan sulandırıcı dedi onuda 7 kere vurulmuşum vurulmadım sonra probiyotik al onu kullan iyi gelicek inanıyorum çünkü antibiyotikler bağırsaklarımıza zarar vermiş olabilir,
Bennim muhtemelen karaciğer yağlanmam var değerler normal çıksada ameliyat sonrası doktor söyledi iç karnım ve organlarda yağlanma varmış, kilodan oda, tetikliyor bişey vücudumu böyle olunca,
10. Gün başlanması gerek devite
Ne güzel iyi bi doktora denk gelmişsin takip edilmiş düzelmiş

Benimki iyileşmedi. Tek sorunum bu da değil. Ara ara boyun bel ve bacak ağrısı da yaşıyorum ne zaman düzelir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…