2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimki iyileşmedi. Tek sorunum bu da değil. Ara ara boyun bel ve bacak ağrısı da yaşıyorum ne zaman düzelir bilmiyorum
Benim de tam iyileşmedi içten içe sızlıyor. O kuruluk için Lierac var bitmemişti. Onu ve bebe yağını sürüyorum aklıma geldikçe. Korseyi de aklıma geldikçe giyiyorum. En az Bi 4 saati buluyorum. 8 saati bir kere yapabildim. Yeni korse almadım. Seneler önce almıştım ama bir kere mi ne giymiştim. Zor bir akşam olmuştu çok sıkmıştı. Sonra girememiştim içine kalmıştı öyle. Seneler içinde kilo verince, şimdi çok daha rahat. Eğil, kalk, hatta yere otur, kalk falan çok rahat

Kendi sitesi aklıma gelmedi ya iyi dedın de numune numarası fılan yok elımde.. Dur Bi bakayım.. Talep açtım tabi.. Bide once dahılıyeye gitcem, orası gastroenterolojiyi açcak oyle randevu tekrar alcam.. Uzun iş ya

Ay inşallah öyledir.. Karacıger hasarında da ayaklarda ödem fılan oluyomus.. Hala gecmedi ödemler.. Kasıntı da canımı sıkıo.. Bnmde karacıger buyumesı vardı dıye bılıorm, valla kılodan mı bılmıorm ama bulacaksa hastalık herkesi de bulabılıo ya, artık dırekt kılodan da deyıp gecemıorm hastanede bayagı Bı serum taktılar, içeriği neydi bilmiyorum.. Neyse bakalm inşallah doktora gidince anlasılır

Kızlar bebegımın göbeği düştü demin.. Ama degısık duruyo.. Nasıl duzelcek o gobegı sımdı.. Hiç bilgim yok bu konuda.. Eymen kuvozdeyken düşmüştü hiç bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20231210_063033.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 66
Phaedra iyiki dedin sitesinden bak diye.. En son 20sine ali hocaya gittgimde degerler normal aralıkta, sadece ggt hafif yüksekmiş, 29unda Bi tanesi yükselmeye baslamıs, ggt yıne hafif yuksek... Ama işte Bi deger var ki o hiç düşmemiş sanki.. Alkalennfosfataz.. Karacıger hasarını gösterio bu da sanrm öyle hatırlıyorum yani.. O hep yuksek

Canım tek tek cevaplamışsın gerçekten çok teşekkür ederim. İnan bana öyle iyi geldiki yazdıkların. Çocuğun kilosu fazla olduğu için 40’ı doldurmayı göze alamadı doktor. Ve ben de de hiç açılma yok çocuk 4:30 beş olursa normal daha da zorlaşır diye. Belki daha bile fazla. Tombiş bir bebek beni bekliyor sanırım Allah’tan 0-3 ay çok kıyafet almamıştım. Cevabın için tekrardan çok teşekkür ederim. Doğumdan sonra paylaşacağım mutlaka.

Geçmiş olsun acile falan gitsen onlar, kan alıp sonuca göre sevk falan yapamazlar mı acaba acil durum diye

Kızlar bebegımın göbeği düştü demin.. Ama degısık duruyo.. Nasıl duzelcek o gobegı sımdı.. Hiç bilgim yok bu konuda.. Eymen kuvozdeyken düşmüştü hiç bilmiyorum
Bizimki de küvözde düştü hiç bilgim yok. Beraberinde verdiler. Hala duruyor öylrNe yapacağız bilmiyorum

Aslında benimki tam sez. yeri değil de tam bittiği yerden kasığa doğru bir ağrı. Sanırım gerdirsinler için sinirler dokular ağrı yapıyor çünkü sağ kasığımda hala morluklar var. O yüzden korsede takamadım hiç ağrı acıdan. Doktor normal demişti ama geçmedi bir türlü 40 kontrolünde baktıracağım bir daha

Benimde öyle hala uyumuyor ne yapsak sakinleşmedi
Ben bundan kötüsü ne olabilir ki dedim ve simp simplex verdim gece. Verdikten 2 3 saat sonra gaz çıkardı kaka yaptı. Dik şekilde tuttum hafif alttan tutup pışpışladım gece 3 de bayıldı 7 de kalktı kendi yastığımda yatırdım gece. Bir de bizde geniz akıntısı var yüksekte yatması lazım çok kötü bir gündü ya. Hiç böylesini de yaşamadım 10 dk uyumak ne gece 3 e kadar

Ayy hastane fikri şuan o kadar korkunç geliyor ki Allah korusun bizde 3 kez yaptık dün gece kıyafetlerini yıkadım asla yetişmiyor. Ütüsüz giydirmiyorum ben bir de diğerininkini bile hala ütülüyorum bugün bir fırsat yakalarsam ütülicem

Uyumuş çok şükür sonundaGeniz akıntısı hafifledi mi? Bizimki arttı gibi. Artık çaresizlikten soğan kesip üstüne karanfil batırıp baş ucuna koydum (hayatımda ilk kez böyle bir şeyden medet umuyorum), nöbet tutuyorum şimdi

Bizimki de arttı gibi sabah yine kaka yaptı sonra eşim süpürge sesiyle uyutmuş uyuyor şimdi ama yüz üstü yatıyor bu bile bir şey. Kamera açık bakıyorum bende dün eşime doktor iyi dediğine emin misin dedim gece bende bir acile götürmeyi düşünmüştüm. Bugünde bakalım da olmadı kontrole götürcem Pzt. Netmed diye bir klinik var oraya götürdük dün

Ben de yarın en yakınlardaki bir doktora göstermeyi düşünüyorum. Benim anladığım kadarıyla, doktorlar bizimkilere iyi veya kötü demiyorlar da şu aşamada yapacak bir şey yok diyorlar. Bol sıvı, bol uyku ve burun temizliği ile geçirdiniz geçirdiniz, geçiremediniz gerisi bizde diyorlar bence.

Ben bir de ciğerine inerse anlamamaktan korkuyorum.

trueliving_ , siz tam olarak hangi belirtilerle hastaneye gitmiştiniz yatış verilmeden hemen önce? Berikko Eymen de yatmıştı bebekken galiba, en kritik belirtileri hatırlıyor musun?

Canım o da mı çikolata tadında? Gebelik döneminde çikolatadan nefret ettiğim için kullanamamıştım

Benim de kasığımda ağrı var. Herhalde genişleyen kemikler daralmaya başladı diye yorumladım kendimce. 40 kontrolünde soracağım

İlk hırıltı oluyo, gogus kafesini izlemen lazım.. Aşırı inip çıkıosa hızlı hızlı o zmn solunum kötüleşiyor.. Eymen son raddedeydi, biz hastaneye gittiğimizde doktor vakıt kaybetmeden yatışa sevk etti Baska hastaneye.. Hastaneye gidene kadar da yolda tutsun diye hava verdıler gıtmeden önce.. Hastaneye vardgmzda kollarımda baygındı, kırmızı alana aldılar fılan snra 10gun sanrm hastanede yattı.. Hırıltı cok muhım, bide canlılıgı azalıosa cok dıkkat etmek lazım
Bi de bu öyle bişey ki doktordan cıkarsın normaldir solunum ama gece aniden kötüleşir, aniden oluyo yani.. Ama burun temizleme cok muhım.. O cok rahatlatıyor.. Cıgere ındırmemek için bolca burun temizleme yapılması lazım

Bizde gece uyuyamadık daldı daldı uyandı. Sabah 3 kere kustu. Ne yediyse çıktı. Şimdi uyuyor aç açına burnu tıkalı gibi geldi bize. Serum fizyolojik denedik. İlk denememiz. Zaten huzursuzdu, bizde beceremedik sanırım. Az bişeyler çıktı. Ama tıkanıklık devam etti yine bugün gün içinde deneyeceğiz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…