2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben ütü hiç sevmem. 2 3 parça sonrası daralırım. Annem gelince veriyorum oturduğu yerden yapıyor. Bu son hafta sürekli herşey yıkandı, annem de gelemedi. Arada yaptım ama ütüsüz giydiriyorum itiraf edeyim zaten yanından ayrılamıyorum uyanıkken ağlıyor. Uyurkende ütüye sıra gelmiyor

Emzik vermeyi denediniz mi ? Devamlı memede kalak istemesi gaza sebep oluyorduk yani kısır döngüye giriyorsunuz.. biz emzik ile beslenme araları oluşturdum biraz daha iyiyiz

Emzik vermeyi denediniz mi ? Devamlı memede kalak istemesi gaza sebep oluyorduk yani kısır döngüye giriyorsunuz.. biz emzik ile beslenme araları oluşturdum biraz daha iyiyiz
Emzik tutmuyor ki 2 saniye tek bırakıyor ağlıyor yarına randevu aldım doktora götürücm bakalım nolck

Benimki uyandı öksürüyor ya ara ara bilmiyorum napıcaz yarın ben götürcem kesin doktor varsa kontrole eşim mi korkmayayım diye bir şey yok dedi diye düşünüyorum. O çok soğukkanlı çünkü her şeyi abartıyorum ona göre. Of inmeden ciğerlere atlatsak

Bnmde dün itibariyle sol kasık tarafı ağrı yapıo.. Sanrm bişeyler iyileşme sürecinde, İlk sezeryande de boyle acımıştı hatırlıyorum.. Bişey çekılıo gibi sol tarafımda.. Bi de afedersiniz büyük tuvalet oldugu zaman dikişlerim patlıcak gibi oluyo

Yetişmezse ne yapacaksın benimde annemler geldi bugün yapabilirim. Ciltleri hassas ya ütülüyorum ben ya içim rahat etmiyor bazen gece yatmadan yapıyorum. Bize abla geliyordu ama çocukları hasta haftada bir zor geliyor o da yarım gün ütüye hiç fırsat kalmıyor
Hastalıksız atlatsaydık şu kışı gerçekten çok modum düştü

Yavrum, kıyamam yaa geçmiş gitmiş çok şükür

Göğüs kafesinin hızlı inip çıkması tek başına yeterli mi? Bizim Ciğerde ses hırlıltı vb yok, arada burnu hırlıyor işte. gazını çıkarıp kakasını yaptıysa veya kustuysa, rahatlayıp meme de emiyor uykusunu da uyuyor ama göğsü inip çıkıyor gibi geldi bana hızlı hızlı uykusunda. Eşim de burnu tıkalı, normal diyor.

Yok canım, korkmayasın diye der mi hiç. Benimki de öyle bu arada. Çok çabuk inebiliyormuş ciğere diyorum, öyle olsa acilden eve yollamazlar yoğun bakıma alırlardı diyor Paranoyak muamelesi görüyorum aynı şekilde. Bizim doktor öksürük devamlı olursa ve ateş çıkarsa veya sizi çok rahatsız eden başka bir şey olursa acile gidin veya bana gelin ama mecbr kalmazsanz acile gitmeyin demişti. Ben çok rahatsızım şahsen bu durumun her şeyinden ama pazar pazar da acile gitmesek iyi olur tabii.

Ay inşallah yine gündüz kurulup kurulup akşamın en yoğun saatinde götürmem çocuğu

T
TAmam benimkide bitiyordu iyi dedin canım sağolasın

Evet valla o sıra bnm ömrümden gitti kac sene bilmem zaten onun öncesinde goztepede yatış yapıoduk, idrar yolu enfeksiyonu diye, temız odadaydık, snra öksüren tıksıran birimi koydular yanımıza direkt kaptık şifayı.. Zor şer çıkabildim hastaneden.. Eski hastanesi berbattı goztepenin.. Bi de süt çocugu klınıgı kotuydu sanrm diğerlerini pek bilmiyorum.. İlk cocuk tecrübesizlik evet ama yanında akıl veren de olmayınca kim ne dıosa oraya sürükleniosun.. Neyseki gectı gitti, allahtan hava fılan da vermıorum Eymene.. Ama asırı dıkkat ettım o olaydan snra

Gogus kafesi iyice kötüleşince oluyo diye Biliorm.. Aslnda bizim gözle ayırt edebılcemız bişey de degıl gibi.. Sadece beslenmesi aksamıosa, nefesi rahatsa, baygınlık olmuyorsa iyidir.. Bu asamada doktorların dedıgı gibi burun temizleme yapmaktan başka bişey yok.. Su an Kı gogsun ınıp cıkması sana evhamdandır gibime geldi, cunku asırı hızlı oluyo o karnın ınıp cıkıp hızlı hızlı solunum yapması.. Bence eger rıske atmak istemıosanz 2 gun arayla doktora dinletin nefesını, hiç olmadı saglık ocagına götürün.. En azından doktor dınlemıs olur Spring05

Gaz bizimde korkulu rüyamız oldu sabah 5 de uyudu bi ara ağlamaktan boğuldu nefessiz kaldı. Bir daha böyle bi gece yaşamayalım gerçekten çok çaresiz hissettim. Sabır işi çok zor ya

Ayaklarında kaç kat var üşüyor mu ayaklari acaba
Ufak bir yeri açıyordu dr gösterdim acilma olmuş azıcık dedi ilaç basladik
Yalnız degilsin canım cogumuz evde tek başımayız bebislerle

Benimki de öyle dün bebek arabasında götürdü hemen evin orda diye doktor bir şeyi yok dedi ama bu fırtınada gelirken olduysa bilmem diyor bana otoparktan gitseydin diye kızdım bende

Ya evet hasta olmayan çocuğu doktora getir götür hasta edicez ben burnunu açtım bi kere bi kere de sıktım ters çevirdim sarı sümük geldi rahatlattı. Bugün en azından hiç kusmadı ve edebiliyor. En önemlisi yarım saatte olsa uyudu iki kez. Uzaktan hava da veriyorum ben gülüyor ağzına hava geldikçe dilini çıkarıp emmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…