- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
Ben ütü hiç sevmem. 2 3 parça sonrası daralırım. Annem gelince veriyorum oturduğu yerden yapıyor. Bu son hafta sürekli herşey yıkandı, annem de gelemedi. Arada yaptım ama ütüsüz giydiriyorum itiraf edeyimAyy hastane fikri şuan o kadar korkunç geliyor ki Allah korusunbizde 3 kez yaptık dün gece kıyafetlerini yıkadım asla yetişmiyor. Ütüsüz giydirmiyorum ben bir de diğerininkini bile hala ütülüyorum bugün bir fırsat yakalarsam ütülicem
Kızılcık şerbetinde göbek bağı konusu geçmişBizimki de küvözde düştü hiç bilgim yok. Beraberinde verdiler. Hala duruyor öylrNe yapacağız bilmiyorum
Emzik vermeyi denediniz mi ? Devamlı memede kalak istemesi gaza sebep oluyorduk yani kısır döngüye giriyorsunuz.. biz emzik ile beslenme araları oluşturdum biraz daha iyiyizDoğuma girdiğimden bu yana uykuszm 17 gün oldu mahvoldm psikolojim alt üst oldu bebek geceleri deliriyor sanki hic uyumuyor sürekli meme istiyor göğüs ucum mahvoldu ona rağmen vermeye devam ediyorum anne sütünden mahrum kalmasnn diye çok kötüym ben daha da durum öyle bu gece hepten ağlıyor durmuyor bende ağlıyorum şuan cidden kafayi yemek üzereyim aşırı yorgun ve streslymm
Emzik tutmuyor ki 2 saniye tek bırakıyor ağlıyor yarına randevu aldım doktora götürücm bakalım nolckEmzik vermeyi denediniz mi ? Devamlı memede kalak istemesi gaza sebep oluyorduk yani kısır döngüye giriyorsunuz.. biz emzik ile beslenme araları oluşturdum biraz daha iyiyiz
Benimki uyandı öksürüyor ya ara ara bilmiyorum napıcazBen de yarın en yakınlardaki bir doktora göstermeyi düşünüyorum. Benim anladığım kadarıyla, doktorlar bizimkilere iyi veya kötü demiyorlar da şu aşamada yapacak bir şey yok diyorlar. Bol sıvı, bol uyku ve burun temizliği ile geçirdiniz geçirdiniz, geçiremediniz gerisi bizde diyorlar bence.
Ben bir de ciğerine inerse anlamamaktan korkuyorum.
@trueliving_ , siz tam olarak hangi belirtilerle hastaneye gitmiştiniz yatış verilmeden hemen önce?Berikko Eymen de yatmıştı bebekken galiba, en kritik belirtileri hatırlıyor musun?
Aslında benimki tam sez. yeri değil de tam bittiği yerden kasığa doğru bir ağrı. Sanırım gerdirsinler için sinirler dokular ağrı yapıyor çünkü sağ kasığımda hala morluklar var. O yüzden korsede takamadım hiç ağrı acıdan. Doktor normal demişti ama geçmedi bir türlü 40 kontrolünde baktıracağım bir daha
Yetişmezse ne yapacaksın benimde annemler geldi bugün yapabilirim. Ciltleri hassas ya ütülüyorum ben ya içim rahat etmiyorBen ütü hiç sevmem. 2 3 parça sonrası daralırım. Annem gelince veriyorum oturduğu yerden yapıyor. Bu son hafta sürekli herşey yıkandı, annem de gelemedi. Arada yaptım ama ütüsüz giydiriyorum itiraf edeyimzaten yanından ayrılamıyorum uyanıkken ağlıyor. Uyurkende ütüye sıra gelmiyor
Hastalıksız atlatsaydık şu kışı gerçekten çok modum düştüBizde gece uyuyamadıkdaldı daldı uyandı. Sabah 3 kere kustu. Ne yediyse çıktı. Şimdi uyuyor aç açına burnu tıkalı gibi geldi bize. Serum fizyolojik denedik. İlk denememiz. Zaten huzursuzdu, bizde beceremedik sanırım. Az bişeyler çıktı. Ama tıkanıklık devam etti yine bugün gün içinde deneyeceğiz yine
İlk hırıltı oluyo, gogus kafesini izlemen lazım.. Aşırı inip çıkıosa hızlı hızlı o zmn solunum kötüleşiyor.. Eymen son raddedeydi, biz hastaneye gittiğimizde doktor vakıt kaybetmeden yatışa sevk etti Baska hastaneye.. Hastaneye gidene kadar da yolda tutsun diye hava verdıler gıtmeden önce.. Hastaneye vardgmzda kollarımda baygındı, kırmızı alana aldılar fılan snra 10gun sanrm hastanede yattı.. Hırıltı cok muhım, bide canlılıgı azalıosa cok dıkkat etmek lazım
Bi de bu öyle bişey ki doktordan cıkarsın normaldir solunum ama gece aniden kötüleşir, aniden oluyo yani.. Ama burun temizleme cok muhım.. O cok rahatlatıyor.. Cıgere ındırmemek için bolca burun temizleme yapılması lazım
Benimki uyandı öksürüyor ya ara ara bilmiyorum napıcazyarın ben götürcem kesin doktor varsa kontrole eşim mi korkmayayım diye bir şey yok dedi diye düşünüyorum. O çok soğukkanlı çünkü her şeyi abartıyorum ona göre. Of inmeden ciğerlere atlatsak
TAmam benimkide bitiyordu iyi dedin canım sağolasınYa kilo yapmaz diyorlar vitaminler ama bilmiyorum zaten kiloluyum yapmasın benceama o kadar iyi deldiki bana ben yürüyemiyordum bacaklarımın içindeki kemikler ağrıyordu zor duruyordum başım çok dönüyordu şuan hafif baş dönmelerim kaldı oda uyku düzensizliğindendir sez sonrası belimde kalan ağrı vardı o bile geçti bana çok iyi geldi kilo yapsa da umursamam sanırım şuan için
Bende bel bacak yasiyorum acaba nedenBenimki iyileşmedi. Tek sorunum bu da değil. Ara ara boyun bel ve bacak ağrısı da yaşıyorum ne zaman düzelir bilmiyorum
Yavrum, kıyamam yaageçmiş gitmiş çok şükür
Göğüs kafesinin hızlı inip çıkması tek başına yeterli mi? Bizim Ciğerde ses hırlıltı vb yok, arada burnu hırlıyor işte. gazını çıkarıp kakasını yaptıysa veya kustuysa, rahatlayıp meme de emiyor uykusunu da uyuyor ama göğsü inip çıkıyor gibi geldi bana hızlı hızlı uykusunda. Eşim de burnu tıkalı, normal diyor.
Gaz bizimde korkulu rüyamız oldu sabah 5 de uyudu bi ara ağlamaktan boğuldu nefessiz kaldı. Bir daha böyle bi gece yaşamayalım gerçekten çok çaresiz hissettim. Sabır işi çok zor yaBen bundan kötüsü ne olabilir ki dedim ve simp simplex verdim gece. Verdikten 2 3 saat sonra gaz çıkardı kaka yaptı. Dik şekilde tuttum hafif alttan tutup pışpışladım gece 3 de bayıldı 7 de kalktı kendi yastığımda yatırdım gece. Bir de bizde geniz akıntısı var yüksekte yatması lazım çok kötü bir gündü ya. Hiç böylesini de yaşamadım 10 dk uyumak ne gece 3 e kadar
Ayaklarında kaç kat var üşüyor mu ayaklari acabaEvin sıcaklığı 23-25 arasında değişiyor nemi de %50 de tutmaya çalışıyorum üşütmüş müdür bilmiyorum ama baya bozuk yumurta gibi kokuyorhani cennet kokardı bu bebeler bu hafta kokmaya başladı ilk başlarda yoktu. Neyse pazartesi götüreceğim doktora.uykular haram oldu hiç durmuyor
Ufak bir yeri açıyordu dr gösterdim acilma olmuş azıcık dedi ilaç basladikKızlar sezaryen bölgesinde acı hisseden var mı acaba? Benim dikiş yerim gayet iyiydi ama dünden beri özellikle eğilirken falan içten bir acı hissediyorum. Annem de hala dikişlerin taze, iyileşmiş gibi davranıyorsun diye az biraz azarlıyor
Yalnız degilsin canım cogumuz evde tek başımayız bebislerleNasıl bir masaj yapıyordun canım. Alttan meme ucuna doğru parmakla mı? Yani aşırı ağrım var baya sert çocuğu kucağıma alınca oraya dokunduğunda bile ağrıyor. Acile mi gitsek diyorum çocuğu acile sokmak istemediğim için gitmiyorum. Ağrın var mıydı seninde. Benim aşırı stres ve yorgunluktan oldu sanırım. Ondan da olurmuş. Kendi ailemin yanındaydım. Eşimin ailesi yok göremedik bi çocuğu bilmem ne her telefonda söylerler. Bizde kendi evimize geldik gelecekler diye şimdi de 15 güne anca geleceklermiş. Niye geldim ben o zaman evimden. Tek başıma çok zorlanıyorum.
ay Allah korusun, 1 sonrasında olmaz inşallah öyle şeylerUfak bir yeri açıyordu dr gösterdim acilma olmuş azıcık dedi ilaç basladik
Hadi gözün aydınay Allah korusun, 1 sonrasında olmaz inşallah öyle şeyler
Ben de artık tekim evimde
Benimki de öyle dün bebek arabasında götürdü hemen evin orda diye doktor bir şeyi yok dedi ama bu fırtınada gelirken olduysa bilmem diyor banaYok canım, korkmayasın diye der mi hiç. Benimki de öyle bu arada. Çok çabuk inebiliyormuş ciğere diyorum, öyle olsa acilden eve yollamazlar yoğun bakıma alırlardı diyorParanoyak muamelesi görüyorum aynı şekilde. Bizim doktor öksürük devamlı olursa ve ateş çıkarsa veya sizi çok rahatsız eden başka bir şey olursa acile gidin veya bana gelin ama mecbr kalmazsanz acile gitmeyin demişti. Ben çok rahatsızım şahsen bu durumun her şeyinden ama pazar pazar da acile gitmesek iyi olur tabii.
Ay inşallah yine gündüz kurulup kurulup akşamın en yoğun saatinde götürmem çocuğu
Ah ah ne zorluklarla büyüyorlar gerçektenGaz bizimde korkulu rüyamız oldu sabah 5 de uyudu bi ara ağlamaktan boğuldu nefessiz kaldı. Bir daha böyle bi gece yaşamayalım gerçekten çok çaresiz hissettim. Sabır işi çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?