Aynen hastanede gelen dr hemşire odanın ısısı çok diye düşürüp çıkıyorlardı inan öyle sini oldumki..kendileri lhizli hızlı vızıt yapıyorlar hararetliker ama biz bebeğimle
Yeni doğumdan cikmisiz ikimizde hassasiz üşümeye başladık yavrum da başladı gaz sancısına ağlamaya..
İnanın eve egldik öyle rahatladikki
Allah kimseyi düşürmesin başkasının eline
Eşimle ısıya dikkat ediyoruz inanın dışarısı soğumuş mesela evin ısısının ayarını yuklsetmediysek hemen hissediyorum
Yavruda öyledir
Birde birşey soyliyecegim hep sıcak tuttum ben yavruları sıcak kanlilar ama öyle sıcağa düşkün değiller kimisi soğuğa alistiriyor biliyorum çevremden çocuğun mizacı soğuk
Böyle bir gözlemleme yaptım safice
Kızlar konudan bağımsız başka bir sorum var. Hayatımda ilk defa tırnak batması yaşadım. Ne olduğunu bile anlamadım önceki gece bir anda zonklamaya başladı. Dün pediküre gittim. Dışarıdan görünmüyordu sadece acısı vardı ama iltihap yapmışdüzeltti tırnağı ama fazla dokunmadı iltihaplı yere. Batikon ve teramycin sürüyorum şimdi. Bir kaç gün acısı devam eder dedi. Tecrübesi olan var mı? Başka bişey yapmak gerekir mi?
Aynı şekilde rabbim yaşatmasın bşr daha beterinden korusun hepsini kuzularımınAynen bizde öncesinde Zeynep kamıle vsvs hastaneleri gezdık.. Ama aniden baygınlaştı.. Hemen koşa koşa gittik.. Biz sanıyoruz ki doktor bişey yok dedi diye bişey yok.. Burun temızle diyende olmadı.. İyice kötüleşmiştivallahi çok zor bişey.. Şimdi iki öksürünce yüreğim sıkışıyor.. Travma oldu bnde
Batan yeri çıkardı kız dün. Ama battığı yer iltihap olmuş işte. Hamileyken son aylarda iki kere gittim. 3.ye gidemeden doğuma gittim zaten. Sonrada yoğun bakım vs derken kendim kestim. Dikişlerden, sancıdan eğilemedim diye düzgün yapamadımValla ne zmn pedikür yaptırsam tırnaklarım batıo.. Ben evde kendım kısaltıp gıdıorm genelde.. Hamılelıkte yapamadım son zmnlar yıne bende de tırnak batması oldu ama sımdılık sadece batık, yara fılan yok.. Yara ne durumda bılmıorm ama ben olsam Bı sekılde orayı rahatlatmak için batan tırnagı Bı sekılde cıkarırdım.. Hep diorum bide pedıkur yapan kısıye sıvrı uçları guzel törpüle diye ama inadına sivri bırakıyorlarayak da cok muhım ya.. Ufacık Bi yara bile insanın canını oraya verdiriyor
Kızlar kaka lekesi çıkaran bişey tavsiye edebilceniz mi? Ebebegın camasır suyu tozu hariç.. Yani bulamıycagım şeyi kullanmak istemiyorum da
Benim hamilelikte başıma gelmişti doktorum stafine cort önerdi kullandım bir hafta içinde acısı ve iltihap geçti. Başka yapılacak bişey yokKızlar konudan bağımsız başka bir sorum var. Hayatımda ilk defa tırnak batması yaşadım. Ne olduğunu bile anlamadım önceki gece bir anda zonklamaya başladı. Dün pediküre gittim. Dışarıdan görünmüyordu sadece acısı vardı ama iltihap yapmışdüzeltti tırnağı ama fazla dokunmadı iltihaplı yere. Batikon ve teramycin sürüyorum şimdi. Bir kaç gün acısı devam eder dedi. Tecrübesi olan var mı? Başka bişey yapmak gerekir mi?
Canım salla aynı zamanda hepimiz aynı şeyleri mi yaşıyoruz anlamadım bendede oldu geçenlerde kantoron yağı sürdüm ertesi gün inan geçmiş hatta kan toplaması gibi hafif kizariktiKızlar konudan bağımsız başka bir sorum var. Hayatımda ilk defa tırnak batması yaşadım. Ne olduğunu bile anlamadım önceki gece bir anda zonklamaya başladı. Dün pediküre gittim. Dışarıdan görünmüyordu sadece acısı vardı ama iltihap yapmışdüzeltti tırnağı ama fazla dokunmadı iltihaplı yere. Batikon ve teramycin sürüyorum şimdi. Bir kaç gün acısı devam eder dedi. Tecrübesi olan var mı? Başka bişey yapmak gerekir mi?
Çok teşekkürlerbizimki hiç kusmaz aslında normalde ama birkaç gündür hasta, o yüzden muhtemelen balgam çıkarmak kusuyor. O yüzden biraz endişelendim ben ama dediğiniz gibi, çişli bez sayısı yeterli olduğu için beslenmesi açısından endişelenmedim pek. Bu arada Bizimki 3700 kg doğmuştu, 35. Günde 5.300 dü, benim ilk oğlum da böyleydi, bizimkilerin beslenmesini (anne sütü sadece) hiç sınırlandırmadı doktorları, o yüzden her ağladıklarında meme verdim, veriyorum. (Bu ilk aylar için diyorum tabii.) doyduğu halde emen bebekler için emzik de faydalı oluyor bildiğim kadarıyla.
Hepsi sağlıklı olsunlar
Batan yeri çıkardı kız dün. Ama battığı yer iltihap olmuş işte. Hamileyken son aylarda iki kere gittim. 3.ye gidemeden doğuma gittim zaten. Sonrada yoğun bakım vs derken kendim kestim. Dikişlerden, sancıdan eğilemedim diye düzgün yapamadımondan oldu hep. Kızın suçu yok yani.
Tavsiye etmek gibi olmasın ama ben koslayı basıyorum. Sonra uzunca bir süre suda bekletip veya bizim çamaşırlarla yıkayıp tekrar bebek çamaşırlarıyla birlikte yıkıyorum. Ama son bir iki seferdir son aşamayı atladım.
Korse kullanıp memnun kalan bir de kanguru kullanıp memnun kalan arkadaşlar marka önerebilir mi?
Evet evet, emzik vermeyi denedim fakat tutmuyor. Gerçi kendimce bazı çekincelerim olduğundan belki de işime geliyor tutmaması. Yine de onu bir ihtiyacından mahrum bırakmamak adına hala deniyorum tok olduğu halde arandığında -özellikle uykuya geçmeye çalışırken, tutarsa diye.Çok teşekkürlerbizimki hiç kusmaz aslında normalde ama birkaç gündür hasta, o yüzden muhtemelen balgam çıkarmak kusuyor. O yüzden biraz endişelendim ben ama dediğiniz gibi, çişli bez sayısı yeterli olduğu için beslenmesi açısından endişelenmedim pek. Bu arada Bizimki 3700 kg doğmuştu, 35. Günde 5.300 dü, benim ilk oğlum da böyleydi, bizimkilerin beslenmesini (anne sütü sadece) hiç sınırlandırmadı doktorları, o yüzden her ağladıklarında meme verdim, veriyorum. (Bu ilk aylar için diyorum tabii.) doyduğu halde emen bebekler için emzik de faydalı oluyor bildiğim kadarıyla.
Hepsi sağlıklı olsunlar
Türk markası mıydı kosla? Hıghgenıc alcam galıba, gecen derz temizleyici aldım ondan, memnun kaldım, parlattı derz arasını.. Leke çıkarıcı da deniyim dedim.. Bakalım nasıl cıkcak
Beyaz sabunKızlar kaka lekesi çıkaran bişey tavsiye edebilceniz mi? Ebebegın camasır suyu tozu hariç.. Yani bulamıycagım şeyi kullanmak istemiyorum da
Beyaz sabunhem yerli hem mis senelerdir her lakede kullanırım onunla cıtile sonra makınaya
Şu an kakalı kıyafetlerim yıkanıyorKızlar kaka lekesi çıkaran bişey tavsiye edebilceniz mi? Ebebegın camasır suyu tozu hariç.. Yani bulamıycagım şeyi kullanmak istemiyorum da
He bir de the elite home varmış, arkadaşım da ondan memnunEn son o var zaten cepteguya pratık olsun spreyi sıkayım kendı kendıne çıkarsın istiorm çok sey mi istiyorum
Mağzalara gelmişti ben magzadan almıştımKızlar kaka lekesi çıkaran bişey tavsiye edebilceniz mi? Ebebegın camasır suyu tozu hariç.. Yani bulamıycagım şeyi kullanmak istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?