2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Aynen valla, hele sabaha karşı Bi serin oluyodu ki.. Bide battaniyem bile yoktu benım.. Gene iyi gaz atabildim, tuvalete cıkabıldım.. Eve geldık bizde kökledik dogalgazı valla, kac gundur acık degıldı.. Kemıklerımız ısındı yemınle

Valla ne zmn pedikür yaptırsam tırnaklarım batıo.. Ben evde kendım kısaltıp gıdıorm genelde.. Hamılelıkte yapamadım son zmnlar yıne bende de tırnak batması oldu ama sımdılık sadece batık, yara fılan yok.. Yara ne durumda bılmıorm ama ben olsam Bı sekılde orayı rahatlatmak için batan tırnagı Bı sekılde cıkarırdım.. Hep diorum bide pedıkur yapan kısıye sıvrı uçları guzel törpüle diye ama inadına sivri bırakıyorlar ayak da cok muhım ya.. Ufacık Bi yara bile insanın canını oraya verdiriyor

Aynı şekilde rabbim yaşatmasın bşr daha beterinden korusun hepsini kuzularımın

Batan yeri çıkardı kız dün. Ama battığı yer iltihap olmuş işte. Hamileyken son aylarda iki kere gittim. 3.ye gidemeden doğuma gittim zaten. Sonrada yoğun bakım vs derken kendim kestim. Dikişlerden, sancıdan eğilemedim diye düzgün yapamadım ondan oldu hep. Kızın suçu yok yani.

Kızlar kaka lekesi çıkaran bişey tavsiye edebilceniz mi? Ebebegın camasır suyu tozu hariç.. Yani bulamıycagım şeyi kullanmak istemiyorum da

Tavsiye etmek gibi olmasın ama ben koslayı basıyorum. Sonra uzunca bir süre suda bekletip veya bizim çamaşırlarla yıkayıp tekrar bebek çamaşırlarıyla birlikte yıkıyorum. Ama son bir iki seferdir son aşamayı atladım.

Benim hamilelikte başıma gelmişti doktorum stafine cort önerdi kullandım bir hafta içinde acısı ve iltihap geçti. Başka yapılacak bişey yok

Canım salla aynı zamanda hepimiz aynı şeyleri mi yaşıyoruz anlamadım bendede oldu geçenlerde kantoron yağı sürdüm ertesi gün inan geçmiş hatta kan toplaması gibi hafif kizarikti

Bizde 3 kilo 20 gram ile taburcu 9lsuk olkilo vermişti hastanede yavru
Tam 30 .günümüzde 4.750 olmuşuz aynı sayılırz bende her aglamada bende gazı yoksa meme veriyorum

Olabilir cnm herkes kötü pedıkur yapıo degıl ya, o kadar önyargılı degılım elbette. Yani yapılacak olan yapılmış, o bolgeye dikkat edicen artık

Türk markası mıydı kosla? Hıghgenıc alcam galıba, gecen derz temizleyici aldım ondan, memnun kaldım, parlattı derz arasını.. Leke çıkarıcı da deniyim dedim.. Bakalım nasıl cıkcak

Evet evet, emzik vermeyi denedim fakat tutmuyor. Gerçi kendimce bazı çekincelerim olduğundan belki de işime geliyor tutmaması. Yine de onu bir ihtiyacından mahrum bırakmamak adına hala deniyorum tok olduğu halde arandığında -özellikle uykuya geçmeye çalışırken, tutarsa diye.
Fazla kusmalar endişelendiriyordu beni de, özellikle geceleri yatırdığımda sürekli bir kulağım onda oluyor kusarsa, duymazsam vs. o nedenle doktorun tavsiyesine uymayı deniyorum ama dediğiniz gibi, içgüdülerimi de tamamen devre dışı bırakmıyorum ben de. Bakalım inşallah yavrumda iz bırakacak denli bir yanlış/eksik yapmadan, güzelce geçiririz bu önemli ilk aylarını

Türk markası mıydı kosla? Hıghgenıc alcam galıba, gecen derz temizleyici aldım ondan, memnun kaldım, parlattı derz arasını.. Leke çıkarıcı da deniyim dedim.. Bakalım nasıl cıkcak

Hiç bilmiyorum menşeini. Kendi çamaşırlarımıza onu kullanıyoruz, üzerine düşünerek aldığom bir ürün değil açıkçası, reklamların kurbanıyım

Kızlar kaka lekesi çıkaran bişey tavsiye edebilceniz mi? Ebebegın camasır suyu tozu hariç.. Yani bulamıycagım şeyi kullanmak istemiyorum da
Beyaz sabun hem yerli hem mis senelerdir her lakede kullanırım onunla cıtile sonra makınaya

Şu an kakalı kıyafetlerim yıkanıyor bence mükemmel bir icat

Eklentiler

• IMG_7106.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…