Ütü kuruluğunda çıkıyor zaten adı üstündesoyasosu kocamın kıyafetını ütülemeye vaktım yok kaldı kı bebegın günde 3456 kez cıkan kıyafetını utuleyeyim
Kurutmaya guvenıyorum
Of kesinlikle zaten o salyalı öpmenin kurbanı olduk
Ben banyo yaptırdım 40 ı çıktı ya sadece 40 kaşık su sayıp banyo suyuna attık zaten moralim bozuk hasta oldu diye hiç bir şey yapmadımdün emmesi daha kötüydü bugün daha iyi bizim ama öksürük var ara ara. Hök diye kusmadı hiç dün 8 kez sanırım kusmuştu bugün uyuyor çok şükür dün bir şey oldu çocuğa uyumuyordu da yani asla. Bugün daha rahat geçti ama bakalım sanki balgamı var gibi öksürmeye döndü bizde sizde öyle mi gıcık gibi değil sanki artık. Acaba söktürdü mü öksürüğü bu iyi bir şey mi onu da bilmiyorum gerçi
Yaaa maşallah büyümüş sağlıcakla al kucağına inşallahCnm 27.haftaya geldim çok şukuryaa bnım sondaya karşı tikim var daha dogrusu hiç istemıyorum, bn genel atestezi olucam
Oğlumdada takmamışlardı, bundada takmayın dıcem, ayılınca hemn lohusa kilodu gıyıp wc kalkmayı denicem,
Spinalde evet zten bel altı uyuşuk oldugu için hissetmeyeblırsın, ama genel anestezıde hissedılır ve çok can yakan bişy dıye bılıyorum
Oy çok güzell oranın huzuru nasıl güzel geliyordur şimdi ona bayılıyorum bu hallerineSadece oraya gömülüp uyumak istiyor atak böyle bişey mi? ne emmek istiyor ne meme istiyor ne bakınmak
Canım kurutma makinası bebeğin kıyafetlerini küçültüyor mu zaten minnacıklar herkes küçültüyor yazmış yaa bende şimdi aldım ama eğer öyleyse bebeğin kıyafetlerini atamayacaksam niye aldım ki diyorum şimdidesoyasosu kocamın kıyafetını ütülemeye vaktım yok kaldı kı bebegın günde 3456 kez cıkan kıyafetını utuleyeyim
Kurutmaya guvenıyorum
Ay aynısı aynısı bizimki de az önce kustu önce emdi emdi sonra dediğin gibi bir tüy yutmuş gibi yapıp çıkardı ne var ne yok. Artık kustuğu yeri ıslak mendille siliyorum yıkamaktan usandımÖksürük bizim de aynı seyirde sanırım. Bugün daha öksürük gibi öksürdü, daha sık ve sayıca fazla gibi ama devamlı öksürük denecek cinsten değil.
Bizimki de dört kez falan kustu, hiç adeti değildi kusmak. Emmesi biraz yavaş ve seyrek. 10 saat içinde iki dolu bez aldım sadece (11 saat içinde üç dolu çişli bir de dolu kakalı bezi var gerçi) ama geniz akıntısı ve burun hırıltısı var. Kendimi tutamıyorum valla, aspiratörü dayıyorum. Umarım bir zarar vermem. Serum fizyolojik sıkıp sırtına vurmak hiç işe yaramadı bende. Bugün bamyo sonrası yaptım, yine aspiratöre başvurdum sonra mecburen. Ben mi beceriksizim acaba.
Kusmadan önce de gazı varmış gibi ıkınıyor, tüyünü kusacak kedi gibi hallere giriyor, memeyle kavga ediyor, artık kucağımıza alırken alt açma bezini serip üstümüze öyle alıyoruz ama tabii ki, ay kusacağı yok galiba bu kez deyip örtüyü bir kenara bıraktığımız zaman kusuyor
Sabaha iyiye gittiklerini düşündürtecek belirtiler verirler umarım
Kocam kendi kıyafetlerini ütülesin vallasoyasosu kocamın kıyafetını ütülemeye vaktım yok kaldı kı bebegın günde 3456 kez cıkan kıyafetını utuleyeyim
Kurutmaya guvenıyorum
Ya ben küçülüp küçülmediğini anlayamadım açıkçası. Ben kurutma dışında başka yerde yıkamadım kıyafetlerini.Canım kurutma makinası bebeğin kıyafetlerini küçültüyor mu zaten minnacıklar herkes küçültüyor yazmış yaa bende şimdi aldım ama eğer öyleyse bebeğin kıyafetlerini atamayacaksam niye aldım ki diyorum şimdide
Kızımın bugün psikolojisi bozukKarnı tok mu o yüzden mi istemiyor meme..
Ama bakinmak istememesi de çok tripli geldi
Hayırlı olsunCanım kurutma makinası bebeğin kıyafetlerini küçültüyor mu zaten minnacıklar herkes küçültüyor yazmış yaa bende şimdi aldım ama eğer öyleyse bebeğin kıyafetlerini atamayacaksam niye aldım ki diyorum şimdide
Hemde nasıl bugün kedi gibiydi resmenOy çok güzell oranın huzuru nasıl güzel geliyordur şimdi ona bayılıyorum bu hallerine
Cnm bnde anksiyete var ben spinal istemıuorum, iğnenin sırt agrıdı, baş agrısı, bel agrısı yaptıgını duydumYaaa maşallah büyümüş sağlıcakla al kucağına inşallahTakmazlarmı bilmiyorum ama uyuduktan sonra takın de çıkarırlarken hissetmezsin benim en korktuğum şey olmasına rağmen çıkartmada sorun yaşamadım peki neden genel istiyorsun çoğu Dr spinal yapıyor çünkü gerekli olmadığı müddetçe genel anestezi yapılmıyor
Arkadaşım sütü sıkarak sagarak biz anliyamayiz çünkü çıktığı yer bile muammaKızımın bugün psikolojisi bozukya bilmiyorum bu ara aç mı tok mu hiç anlamıyorum biraz tuhaf. Geçen hafta çarşamba günü biraz stresli bi olay yaşadım iki gün sütüm yok denecek kadar azaldı sürekli memede ağladı mama verdim. Bende süt arttırıcılara abandım dün tazyikli gelmeye başladı bu sefer yine ağladı emmek istemedi. Çocuk memeden soğudu resmen tazyikli geliyor ama 5 dakikada boşalıyor sıkıyorum azcık geliyor valla bu süt olayı beni en zorlayan şeylerden biri bu kadar emmesini istediğin için başıma gelmeyen kalmadı
Vallaha bende tırsıyorum küçültürse diye yaşayıp görcez diyelimHayırlı olsunHangi marka ve model aldın? Bizde alacağız. Bugün konuştuk hatta. Peşinen söyledim bak bazen bazı şeyleri küçültüyomuş, haberin olsun dedim. Beceremiyorlardır onlar dedi bişeyler küçülürse yandım yani
Benimkide dünden beri uyumadı sürekli kucak istiyor ay mı tutuldu güneşmi döndü dolunaymı oldu anlamadım geceden beri kucakta bıraktığım an uyanıyorHemde nasıl bugün kedi gibiydi resmen
Bizimkide uyudu gündüz, şimdi kucakta kucak. Babaya da gitmedi. Kollarımda derman kalmadı resmen. 90lık mama verdim belki uyur diye. İyice coştuBenimkide dünden beri uyumadı sürekli kucak istiyor ay mı tutuldu güneşmi döndü dolunaymı oldu anlamadım geceden beri kucakta bıraktığım an uyanıyor
Bende öğlen yaptım o hatayı süt yok herhalde aç diye ağlıyor sandım 60 cc mama yaptım iyice fena olduBizimkide uyudu gündüz, şimdi kucakta kucak. Babaya da gitmedi. Kollarımda derman kalmadı resmen. 90lık mama verdim belki uyur diye. İyice coştuüstüne meme emiyor şimdi. Hayırlısı
İnşallahArkadaşım sütü sıkarak sagarak biz anliyamayiz çünkü çıktığı yer bile muamma
Az dersin bı anda gelirde gelir
Kesin kesin bişey oldu bu bebelereBenimkide dünden beri uyumadı sürekli kucak istiyor ay mı tutuldu güneşmi döndü dolunaymı oldu anlamadım geceden beri kucakta bıraktığım an uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?