2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İyi akşamlar iyi mi aksamlr bilemiyorum da yinede iyi akşamlar
Kızlar ya siz bebislrnizi beşikte sallıyormusnz acaba
Benm oğlum alışmış sallanmaya kucağa da alışmış yere indirince avazı çıktığı kadar ağlıyor, gece ztn hiç durmuyor sabaha kadar, kucağa alınca duruyor ama oda çok sürmüyor etrafda beni sinir stres etti yok efendim kucağa alıştırdn kokuna alistrdn birak aglasin bilmem neler varya az kaldı ki hepsini kovacktm sabrettim zor sabrettmm ama yani ne demek aglasin bebek

Öksürük bizim de aynı seyirde sanırım. Bugün daha öksürük gibi öksürdü, daha sık ve sayıca fazla gibi ama devamlı öksürük denecek cinsten değil.

Bizimki de dört kez falan kustu, hiç adeti değildi kusmak. Emmesi biraz yavaş ve seyrek. 10 saat içinde iki dolu bez aldım sadece (11 saat içinde üç dolu çişli bir de dolu kakalı bezi var gerçi) ama geniz akıntısı ve burun hırıltısı var. Kendimi tutamıyorum valla, aspiratörü dayıyorum. Umarım bir zarar vermem. Serum fizyolojik sıkıp sırtına vurmak hiç işe yaramadı bende. Bugün bamyo sonrası yaptım, yine aspiratöre başvurdum sonra mecburen. Ben mi beceriksizim acaba.

Kusmadan önce de gazı varmış gibi ıkınıyor, tüyünü kusacak kedi gibi hallere giriyor, memeyle kavga ediyor, artık kucağımıza alırken alt açma bezini serip üstümüze öyle alıyoruz ama tabii ki, ay kusacağı yok galiba bu kez deyip örtüyü bir kenara bıraktığımız zaman kusuyor

Sabaha iyiye gittiklerini düşündürtecek belirtiler verirler umarım

Yaaa maşallah büyümüş sağlıcakla al kucağına inşallah Takmazlarmı bilmiyorum ama uyuduktan sonra takın de çıkarırlarken hissetmezsin benim en korktuğum şey olmasına rağmen çıkartmada sorun yaşamadım peki neden genel istiyorsun çoğu Dr spinal yapıyor çünkü gerekli olmadığı müddetçe genel anestezi yapılmıyor

soyasosu kocamın kıyafetını ütülemeye vaktım yok kaldı kı bebegın günde 3456 kez cıkan kıyafetını utuleyeyim
Kurutmaya guvenıyorum
Canım kurutma makinası bebeğin kıyafetlerini küçültüyor mu zaten minnacıklar herkes küçültüyor yazmış yaa bende şimdi aldım ama eğer öyleyse bebeğin kıyafetlerini atamayacaksam niye aldım ki diyorum şimdide

Ay aynısı aynısı bizimki de az önce kustu önce emdi emdi sonra dediğin gibi bir tüy yutmuş gibi yapıp çıkardı ne var ne yok. Artık kustuğu yeri ıslak mendille siliyorum yıkamaktan usandım

Bizim öksürük baya arttı ya yarın götürcem kontrole ben kesin inşallah atlatırız

Ya ben küçülüp küçülmediğini anlayamadım açıkçası. Ben kurutma dışında başka yerde yıkamadım kıyafetlerini.

Karnı tok mu o yüzden mi istemiyor meme..
Ama bakinmak istememesi de çok tripli geldi
Kızımın bugün psikolojisi bozuk ya bilmiyorum bu ara aç mı tok mu hiç anlamıyorum biraz tuhaf. Geçen hafta çarşamba günü biraz stresli bi olay yaşadım iki gün sütüm yok denecek kadar azaldı sürekli memede ağladı mama verdim. Bende süt arttırıcılara abandım dün tazyikli gelmeye başladı bu sefer yine ağladı emmek istemedi. Çocuk memeden soğudu resmen tazyikli geliyor ama 5 dakikada boşalıyor sıkıyorum azcık geliyor valla bu süt olayı beni en zorlayan şeylerden biri bu kadar emmesini istediğin için başıma gelmeyen kalmadı

Hayırlı olsun Hangi marka ve model aldın? Bizde alacağız. Bugün konuştuk hatta. Peşinen söyledim bak bazen bazı şeyleri küçültüyomuş, haberin olsun dedim. Beceremiyorlardır onlar dedi bişeyler küçülürse yandım yani

Cnm bnde anksiyete var ben spinal istemıuorum, iğnenin sırt agrıdı, baş agrısı, bel agrısı yaptıgını duydum
En temizi genel hiçbişy görmim, duymim doktor tamam dedi. Kabul etti.

Arkadaşım sütü sıkarak sagarak biz anliyamayiz çünkü çıktığı yer bile muamma
Az dersin bı anda gelirde gelir

Vallaha bende tırsıyorum küçültürse diye yaşayıp görcez diyelim gurindig canım markası Arçeliğin üretiminde kurulumunu vs arçelik yapıyor ama fiyat olarak arçelik modellerden çok uygun yorumları da güzeldi bakalım memnun kalırım inşallah bende

Benimkide dünden beri uyumadı sürekli kucak istiyor ay mı tutuldu güneşmi döndü dolunaymı oldu anlamadım geceden beri kucakta bıraktığım an uyanıyor
Bizimkide uyudu gündüz, şimdi kucakta kucak. Babaya da gitmedi. Kollarımda derman kalmadı resmen. 90lık mama verdim belki uyur diye. İyice coştu üstüne meme emiyor şimdi. Hayırlısı

Bizimkide uyudu gündüz, şimdi kucakta kucak. Babaya da gitmedi. Kollarımda derman kalmadı resmen. 90lık mama verdim belki uyur diye. İyice coştu üstüne meme emiyor şimdi. Hayırlısı
Bende öğlen yaptım o hatayı süt yok herhalde aç diye ağlıyor sandım 60 cc mama yaptım iyice fena oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…