Canım akşam/gece beşikte sallamıyorum ben. Ama gün içinde ana kucağında yatırıyorum. Portatif beşik gibi benimki. Bazen uyuyup uyandığında uykuya devam etmesi için orada hafif salladığım oluyor ama genel anlamda sallamıyorum. Kv ya da başka biri salladığında da henüz bunu anlamıyor, anladığında kurtarıcım olsun istiyorum, sallamayın diyorum. Genel olarak memede uyuyan bir bebek benimki. Sonra yatağına koyup pişpiş diye başlıyorum
kucak olayına gelince, benimki de her bebek gibi kucak istiyor ama öyle gezmeli kaldırmalı değil. Bazen dizime yatırıyorum, oradan indirince kıyameti kopardığı için saatlerce öyle durduğumu biliyorum. Koku konusuna gelince, dün yaklaşık 4-5 saat dışardaydım akşam ve annem baktı. ağladığı zamanlarda sütünü vermiş, iki pışpışlamış uyumuş. Hatta bana mesaj attı, çok güzel uyuyor gittiğinizden beri gece sizi uyutmaz diye
yani bebekler annenin kokusunu tabiki arıyor ama düzenlerini daha çok arıyorlar bence. Annem benim düzenimin aynısını devam ettirince hiç sorun çıkarmamış mesela. Bir de çok küçük daha, kucak araması, kendini güvende hissetmek istemesi çok doğal