2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım nasıl oldunuz ben bugün nohut yedim aksi gibi çocuk gazdan perişan 23 dem beri 4 kez kustu 3 kez kaka yaptı çıkardığı gazları saymıyorum bile. Gaz ilacı vermedim daha da huzursuz yapıyor diye ama bilmiyorum

Öksürük bariz arttı bir kere kusmadı balgam çıkardı bildiğin çok üzgünüm eşime dedim sen ya da ben gidelim acile biri evde kalsın. Yarın götür panik yapacak bir şey yok diyor. Yarın kötü derse doktor onu mahvedicem yüz üstü kucağıma alınca meme arıyor emzikte yok ya bizde, sırtını mememe gelecek şekilde dik tuttum böyle uyudu. Eşimi de gönderdim yatağa da kustu bir kısmına, kendi yastığımda uyutucam sabahta direk doktor. Of inşallah iyi der doktor umudum pek yok ama. Gıcık gibi öksürüyor

Bence de götür mutlaka. Dr öksürük olrsa gel demişti bize ve gidince ciğerine indiğini öğrenip yattık. İnşallah öyle değildir ama tedbirli olmakta fayda var. Allah sifa versin.
Of çok üzgünüm hastanede nasıl bir tedavi yapıyorlar acaba bir de siz devlette mi kaldınız. Gıcık gibi öksürüğü var sizinde öyle miydi

Geçmiş olsun inşallah korkulacak önemli bir şey değildir.

Kızlar bizim pamukçuğumuz hala geçmedi ilacı zorla verebiliyorum kızım kusacak gibi oluyor. Damağı fili hep pamukçuk zar zor emiyor ağlıyor hep. İlaç kullanıp pamukçuğu geöen oldu mu?

Maşallah canm kesinlikle öyle düzen önemli bebekler için bide rahatlık ve konfor onu elimden geldiğince sağlamaya çalışıyorum bugün rahat uyudu aman nazar değmesin artık alışıyorum gibi ne yapmam gerekiyor onu artık biliyorum en azından bir yerde okumuştum bebek doğunca anne de doğuyormus herşeyi yeni yeni öğreniyor diye aynen o şekil oluyor hayırlısıyla bu süreci atlatırz inşallah hepimiz, hemen büyüsünler de istemiyoruz yavaş yavaş anın tadını çıkarmak istiyoruz bakalım inşallah hep keyifle sabırla geçsin

Bizimki de sekizden beri emmiyor az önce zorla dört dakika emzirdim, kustu, bir on dk daha emzirdim, ancak azıcık çiş yaptı. Ben de acile mi gitsem dedim bi ara ama cesaret edemedim. Bizim çok yakındaki hastanede de aslında çocuk gece polikliniği açılmış (çocuk acili yok) ama o poliklinikte çalışan doktor Azerbaycan tıp üniversitesi diye bir yerden mezunmuş, beyim istemiyor o yüzden

Sabah ola hayrola demişler. İyiye giderler umarım

Bizimki iki kere daha kustu emmiyor da. Bebek kusup da tekrar emmezse ne yapıyoruz? Şekeri falan düşer mi sabaha kadar acaba
Biraz bekleyin sonra tekrar emzirmeyi deneyin isterseniz belki kustuğu için rahatsız olmuştur o yüzden emmek istemiyordur

Asker etti dünden beri oğlum bizi allahtan eşim izinliydi dönüşümlü baktık ama hala uyumadı aslında şöyle uyuyor ama sürekli mııkırdanıyor inliyor sadece sallayınca yada memede susuyor hastalığı mı nüksetti anlamadık bu kadar uykusuzluk hiç normal değil sanki neyse sabah Dr ne diyecek bakalım bir kaç gün daha böyle devam ederse yandık

Balgamı Kusması çok iyi aslında inşallah hava tedavisiyle evde atlatırsınız

Bizimki iki kere daha kustu emmiyor da. Bebek kusup da tekrar emmezse ne yapıyoruz? Şekeri falan düşer mi sabaha kadar acaba
Bizimki sabah 3kere kustu ve öyle uyudu. Annem midesi rahatlamıştır ondan uyumuştur, dinlensin uyanınca yer dedi. Dediği gibi de oldu. Yemesinde sorun olmadı ama bilmiyorum tabi. Senin bebek hassas şimdi öksürük vs de var

Emmiyorsa düşer hali nasıl eğer uykulu baygın gibi canlı değilse düşmüş olabilir canım

Cin gibiydi ama meme reddi yapar gibi ağzının içinde oynatıp durdu, sonra bir beş altı dakika emip uyudu. Burnu tıkalı diye mi ememiyor yoksa midesindeki balgamlar mı gaz yapıyor anlamadım. Henüz çiş yapmamış ama En son kusmasından önce ç iki çiş yapmıştı, az da olsa besleniyor olması lazım.

soyasosu

Sık sık burnu tıkanır gibi olup öksürüyor. Şimdi serum fizyolojik ve aspiratör yaptım. Uykusunda kusmaz umarım

Bir de bu karanfilli soğandan hayır gören oldu mu hiç ya? Odaya koydum, adanalı kardeşler kebap salonunda uyumaya çalışır gibi olduk resmen.

Tıkalı diye zorlanıyordur canım balgam ve hastalıktan ziyade benimde yatıştan önceki gece çok huzursuzdu öksürüyordu meme istiyordu sakinleşmek için ama emip bırakıyordu şimdi bile tıkanınca duruyor ememiyor yarın gidecekmisiniz Dr aslında size evde hava tedavisi başlayabilirdi çok az misal günde bi kez ventolin vs olmasa bile fizyolojik serum kullan diyebilirdi rahatlatmak için Oda burnu açmak için iyi oluyor inşallah hemen toparlanır

Of çok üzgünüm hastanede nasıl bir tedavi yapıyorlar acaba bir de siz devlette mi kaldınız. Gıcık gibi öksürüğü var sizinde öyle miydi
Özel hastanedeydik. İlk başta gıcık gibiydi ama sonra değişmişti köh köh diye. Zaten oksurmeyi bile bilmiyorlar ki kıyamam.

Gideceğiz. Bizim doktor serum fizyolojik önermedi ama acildeki doktorun dediği gibi 3-4 saate bir yapıyorum ben. Hatta fazla bile yapıyorum galiba bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…