2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende en son 27 agustosta adet gordum pcos var bendede 20 ekimde kan testi negatifti yaklasik 16 gun falan gectiginde yani 6 kasimda hamile oldugumu ogrendim nasil hesaplicam haftami
Abla neden bu kadar geç test yaptığın halde çıkmamış.birde inofolic kullanmışsın ya sen kaç aylık evliydin doktor önerdi sana

Abla neden bu kadar geç test yaptığın halde çıkmamış.birde inofolic kullanmışsın ya sen kaç aylık evliydin doktor önerdi sana
Gec yumurtlamisim yaklasik 2 adet donemi yumurtlamadim o yuzden adet olmadim normalde ekim ayinda adet olucakmisim o ayda hamile kalmisim inofolic etkisi var diye dusunuyorum cunku kullandigim ay hamile kaldim buyuk ihtimal yumurtalarim uyarildi inofolic sayesinde ve duzenli iliskiyle hamile kaldim diye dusuniyorum

Kızlar bebeğin tüm kıyafetlerini ütülüyor musunuz?
İtiraf ediyorum hayır yeni alınan bir eşyaysa yıkayıp ütülüyorum ama sonrasında ütülemiyorum açıkçası. Zaten ayrı ve ona özel deterjanla yıkıyoruz, kurutmaya da atıyoruz (ki yüksek ısıya maruz kalıyorlar). O yüzden cıksss

Benim yumurtlama dönemimin üstüne 2 hafta geçti erken gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum meraktan ama negatif çıkınca da çok üzülüyorum siz o iki ay kim bilir nasıl dayandınız

Bebiş kıyafetlerin de küçülme çekme yaşıyormusunuz

Canım akşam/gece beşikte sallamıyorum ben. Ama gün içinde ana kucağında yatırıyorum. Portatif beşik gibi benimki. Bazen uyuyup uyandığında uykuya devam etmesi için orada hafif salladığım oluyor ama genel anlamda sallamıyorum. Kv ya da başka biri salladığında da henüz bunu anlamıyor, anladığında kurtarıcım olsun istiyorum, sallamayın diyorum. Genel olarak memede uyuyan bir bebek benimki. Sonra yatağına koyup pişpiş diye başlıyorum kucak olayına gelince, benimki de her bebek gibi kucak istiyor ama öyle gezmeli kaldırmalı değil. Bazen dizime yatırıyorum, oradan indirince kıyameti kopardığı için saatlerce öyle durduğumu biliyorum. Koku konusuna gelince, dün yaklaşık 4-5 saat dışardaydım akşam ve annem baktı. ağladığı zamanlarda sütünü vermiş, iki pışpışlamış uyumuş. Hatta bana mesaj attı, çok güzel uyuyor gittiğinizden beri gece sizi uyutmaz diye yani bebekler annenin kokusunu tabiki arıyor ama düzenlerini daha çok arıyorlar bence. Annem benim düzenimin aynısını devam ettirince hiç sorun çıkarmamış mesela. Bir de çok küçük daha, kucak araması, kendini güvende hissetmek istemesi çok doğal

aayyy benim bebeğim büyümüş bu arada bir tulumu vardı, bugün baktım olmuyor çocuğa. Ayakları 2 büklüm kalıyor. Hem çok sevindim hem de bir hüzünlendim

Bebiş kıyafetlerin de küçülme çekme yaşıyormusunuz
Benimki bozuktu, yeni yaptırdık. Ama kendi kıyafetlerimizde yaşamıştık. Bir çok pijamam artık kapri boy ama şöyle bir ayrıntı var, bizim kıyafetler 3 saatte falan kuruyordu sanırım, bebişinkiler 1 saatte kurudu. O yüzden belki çekme olmaz diye ümitliyim ama bakalım

Bence de götür mutlaka. Dr öksürük olrsa gel demişti bize ve gidince ciğerine indiğini öğrenip yattık. İnşallah öyle değildir ama tedbirli olmakta fayda var. Allah sifa versin.

Gerçekten mi o kadar mı çekiyor peki kot pantolon gömlek

Benim kurutma arcelik marka. Gömlek, kot falan çekmedi hic. Eşimin atlerleri biraz cekti sadece o kadar. Başka hiçbir şeyde fark etmedim. Bebeğin kıyafetleri de gayet normal.

Aynı şekilde benim de öyle şimdilik iyi gidiyor cildi sadece ilk haftalarda soyulmalar oldu(doğal olarak) ben de ütüyü bıraktım o yüzden. Bu grup içimi rahatlatıyor

Soyulma mı? Ya bnm oğlanın da karnı fılan soyuluyor incecik deriler dökülüyor.. Yarın inşallah banyo yaptırcam duzelır dıye umuyorum

Gerçekten mi o kadar mı çekiyor peki kot pantolon gömlek
Gömleklerde de oldu ama kotlarda olmadı. Ama şöyle bir durum var canım, benimki eski model bir Arçelik. Eşim getirmişti, evlenirken almadık. Eski oluşunun da etkisi olabilir. Bir de fark ettiğim şey şu, pamuklular çekiyor genel olarak. Sentetik olanlardaki çok az miktarda. Aman aman fark edilmiyor. Yazın o sebeple genelde balkona astım tişörtleri kurutmaya atmadım

Soyulma mı? Ya bnm oğlanın da karnı fılan soyuluyor incecik deriler dökülüyor.. Yarın inşallah banyo yaptırcam duzelır dıye umuyorum
Canım normal o soyulmalar derilerini yeniliyor derler hatta ilk zamanlar ayakları poşet gibi soyulurdu oluyor yani korkma benimkinin 2 gündür de burnu soyuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…