Bugün aşıları var büyük kızım yine geç uyudu onu kv bırakıcaktık hemen gidip gelicez diye hiç istemmiyorum bırakmak uyuyoda dün zaten üzüldüm onun için ağladım hep uyandırmak istemiyorum kıyamıyorum
eşime söylücem tek tek götürüp getirsin ben evde duruyum napım
Korkunç bir gece daha hiç yatağına yatırmadım yatınca öksürüyor ya da kusuyor diye tüm gece sırt üstü kucağımda dik tuttum otururken uyumuşum biraz 12 30 a randevu aldım bakalım ne olacak giderek kötüleşiyor durumu
Bizimki de sekizden beri emmiyor az önce zorla dört dakika emzirdim, kustu, bir on dk daha emzirdim, ancak azıcık çiş yaptı. Ben de acile mi gitsem dedim bi ara ama cesaret edemedim. Bizim çok yakındaki hastanede de aslında çocuk gece polikliniği açılmış (çocuk acili yok) ama o poliklinikte çalışan doktor Azerbaycan tıp üniversitesi diye bir yerden mezunmuş, beyim istemiyor o yüzden
Doktor hava verebilirsiniz biraz uzaktan tutun demiş ben baya uzaktan tutuyordum. Şimdi edemediği için balgam var öksürtüyor biraz yakınlaştırdım. Burnundan sümük gelmeye başladı kendiliğinden çektim bende şimdi emdi kusmazda biraz rahatladı. Öksürdükçe eşime bakıyorum gece götürmeme izin vermedi diye. Sanki sen götür diyorum ben götürürüm. inşallah bir şeyi yoktur. Hava makinası varsa sen dene canım çok şükür emdi ya belki doktora gidene kadar uyur bir rahatlar Phaedra
Canım kurutma makinası bebeğin kıyafetlerini küçültüyor mu zaten minnacıklar herkes küçültüyor yazmış yaa bende şimdi aldım ama eğer öyleyse bebeğin kıyafetlerini atamayacaksam niye aldım ki diyorum şimdide
Hayırlı olsun guzel gunlerde kullan. Yok canım cekmıyor ben hep atıyorum hatta hastane cıkısının rengı soldu guya cocuguma saklayacaktım ama yıka kurut yıka kurut nerdee
Doktor hava verebilirsiniz biraz uzaktan tutun demiş ben baya uzaktan tutuyordum. Şimdi edemediği için balgam var öksürtüyor biraz yakınlaştırdım. Burnundan sümük gelmeye başladı kendiliğinden çektim bende şimdi emdi kusmazda biraz rahatladı. Öksürdükçe eşime bakıyorum gece götürmeme izin vermedi diye. Sanki sen götür diyorum ben götürürüm. inşallah bir şeyi yoktur. Hava makinası varsa sen dene canım çok şükür emdi ya belki doktora gidene kadar uyur bir rahatlar Phaedra
Çok gecmıs olsun kışı bu yuzden hıc ama hıc sevmıyorum ya.
Bızımde burnunda bısı yok ama kuru zor nefes alıyormus gıbı ama cekmek ıstedım bısı yok bende bır ıkı damla anne sutu damlattım dun burnuna kustu balgam cıkardı .
Bırde cocuk evden dısarıya cıkmıyor ev sıcak bırde cıksa ne oluruz
Kızlar bizim pamukçuğumuz hala geçmedi ilacı zorla verebiliyorum kızım kusacak gibi oluyor. Damağı fili hep pamukçuk zar zor emiyor ağlıyor hep. İlaç kullanıp pamukçuğu geöen oldu mu?
Bizde de öyleydi bir de ilacı sıkınca tek bir yere arkadaki pamukçuklar gitmiyor. Damlalığı ben dilinin her yerine gezdirip sıkıyordum. Ama tadı çok kötü herhalde bizimki de kusacak gibi oluyordu bazen kusuyordu hatta. Sanırım bizim geçti ama emin değilim
Çok gecmıs olsun kışı bu yuzden hıc ama hıc sevmıyorum ya.
Bızımde burnunda bısı yok ama kuru zor nefes alıyormus gıbı ama cekmek ıstedım bısı yok bende bır ıkı damla anne sutu damlattım dun burnuna kustu balgam cıkardı .
Bırde cocuk evden dısarıya cıkmıyor ev sıcak bırde cıksa ne oluruz
Çok teşekkür ederim ya gerçekten öyle hastane dışında bir kez anneme götürdüm çocuğu o kadar hep evdeyiz
Diğeri de okulda kusmuş haber verdiler, kahvaltı yapıp gönderdim yemedim demiş orda da yedi kustu herhalde valla delirmek üzereyim İnşallah şu kışı en iyi şekilde atlatırız ben çok korktum ilkinde hiç hasta olmamıştı 1 yaşına kadar
Yok adet olmuyordum kullanmaya basladigimda hatta ayni anda adet sokturucuyede baslamistim ama ilac bittikten 12 gun sonra adetim hala gelmeyince testte pozitifi gordum
Benim yumurtlama dönemimin üstüne 2 hafta geçti erken gebelik testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum meraktan ama negatif çıkınca da çok üzülüyorum siz o iki ay kim bilir nasıl dayandınız
Inanilmaz zoedu birde devlet hastanesine gitmistim ilk orda ogrendim polikistikover oldugumu ve orda ki doktoe beni cok korkutmustu tup bebekten falan bahsetmisti o iki ay icinde 5 6 kere kan testi verdigimi biliyorum ama en sonunda kavustum minik mucizeme insallah saglikla kucagima alirim
ah çok geçmiş olsun bu kış biter mi bence kesinlikle maske tak geçse bile direk hastalığa açık hale gelmez bizimki gibi gaz hiç bir şeymiş hastalığının yanında sırtı yere gelince başlıyor öksürmeye ya gece gündüz dik tutuyorum
Sabah 5 den beri uyumuyo kızlar kafayı yicem artık cidden. Zaten şu mastitle uğraşıyorum bir göğsümde zar zor geçirdim şimdi diğerinde başladı. Stresten oluyorum artık eminim yani. ya sürekli ağlıyor yatağına yatırdığın an uyanıyor ne yapcam bilmiyorum artık tahammülüm azaldı iyice
Çok teşekkür ederim ya gerçekten öyle hastane dışında bir kez anneme götürdüm çocuğu o kadar hep evdeyiz
Diğeri de okulda kusmuş haber verdiler, kahvaltı yapıp gönderdim yemedim demiş orda da yedi kustu herhalde valla delirmek üzereyim İnşallah şu kışı en iyi şekilde atlatırız ben çok korktum ilkinde hiç hasta olmamıştı 1 yaşına kadar
Ya benım kızımda hıc hasta olmamıstı 1 bucuk 2 yasında babası hasta olmustuda ona gecırmıstı. Ben burun temızlıgı ne bılmedım . Cidden zor kış ama gececek hayırlısıyla
Pera pişik oluyodu normalde dün çok ıkındı tam makat kısımda nokta nokta kızarıklar oluşmuş silince kan geldi yara olmuş pars hiç pişik olmadı ama onunda daha az ama aynı şekilde nokta nokta kızarıklık var abur cubur çok yiyorum onlar mı dokunuyo acaba büyük kızım hiç mi hiç pişik olmamıştı
Önce karbonatlı su kullandım fayda etmedi sonta mikostatin aldık günde 1 ml 3-4 kez uyguluyoruz ama aşırı kötü tadı çook ağlıyor kusuyor çıkarıyor. Damağımızda da var pamukçuk bizim.
Bizde de öyleydi bir de ilacı sıkınca tek bir yere arkadaki pamukçuklar gitmiyor. Damlalığı ben dilinin her yerine gezdirip sıkıyordum. Ama tadı çok kötü herhalde bizimki de kusacak gibi oluyordu bazen kusuyordu hatta. Sanırım bizim geçti ama emin değilim
Önce karbonatlı su kullandım fayda etmedi sonta mikostatin aldık günde 1 ml 3-4 kez uyguluyoruz ama aşırı kötü tadı çook ağlıyor kusuyor çıkarıyor. Damağımızda da var pamukçuk bizim.
Kaç günde geçti kaç doz kullandınız günde acaba. Benee kullanırken dikkat edeyimx