2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu arada geçen gün araştırdım makineler sütün yaklaşık %30unu sağıyormuş. %70i makineye gelmiyor yani. Ben bazen önce sağıyorum hiç süt gelmeyinceye kadar, ardından da kızımı emziriyorum ve gayet doyuyor. Zaten doymadıkları an normal ağlama değil de, kıyameti koparacak bir ağlamaları oluyor.

Teşekkürler Şimdi emzirmeme izin verdiler solunumu iyi diye, aklıma sen geldin. Sana da vermişti ya doktor önce. Solunumu kötü müydü aspire etmiş dediklerinde?

Çok geçmiş olsun, @trueliving_ in yaşadıkları, üstüne senin de hastaneye yatman gözümü korkuttu. Rabbim hızlıca sağlıkla çıkmanızı nasip etsin inşallah

Amin Gözün korkmasın, tek çocuğun en büyük avantajı bu. Ama ders olsun tabii, dıdısının dıdısı diye hiçbir okul çocuğunu yanaştırma yanına ilk altı ay. Tüm hastalar tez zamanda iyileşsin

Ahhh ahhh 3 aylık olunca çocuğu okula götürecektim güya, hem öğrencilerime söz verdim diye hem de bağışıklık kazansın diye ama bu duyduklarımdan sonra tövbe artık eşime okutmak lazım bunları

Herkezin ikizlere yetemezsin demesinden sıkıldım bende ama yettim çok şükür iyi kötü zaten ilk ay ne emiceklerki dedim hep sonrasında zaten yetmiceğini biliyorum, biri 1250 biri 1350 gr almış o kadar az verdim ki mamayı doktorumuz mama verin toparlayalım hemen dedi çünkü çok küçük doğdular son 10 gündür belki günde 90 belki 60 vermişimdir doktorumuz mamayı azaltalım dedi ama ben yine aynı düzende gitmek istiyorum, ve inanıyorum ki bebekler emdikçe artıyor o süt kilo alımı çok iyi normalde ayda 1 kilo alması yeterli emzirin mutlaka bence gece uykusundan önce veya gün içinde bi kez yeter gibi tabi doktorunuza danışın yinede

Canımm Allah acil şifa versin inşallah hemen toparlanırsınız inan çok üzüldüm Bakalım biz ne olacağız götürdüğüm doktorun cv sine bakıcam şimdi inşallah beni de evde boşuna bekletmiyordur

Dün hızlı mı nefes alıp veriyordu canım şimdi bende panik oldum of şu günler bi geçseydi uykusuzluğa gaza razıyım yeter ki iyi olsunlar

Dün hızlı mı nefes alıp veriyordu canım şimdi bende panik oldum of şu günler bi geçseydi uykusuzluğa gaza razıyım yeter ki iyi olsunlar

Solunum hızı 60 ı geçmezse sorun değil diyorlar ama bizimkinde göğüste çekilme de oluyordu. Burun kanadı solunumu da yapıyordu arada. Bir de emmesi çok zayıflamıştı normale nazaran. Asıl orada panik oldum ben.

Çok ama çok geçmiş olsun dualarımız sizinle hemen toparlansın inşallah

İnşallah birşey çevirmeden toparlanıp çıkarsınız çok çok geçmiş olsun..

Asm kıyafetle 3900 ve 50cm dedi. Ertesi gün Dr kıyafetle 4040 ve 54cm dedi. Bir hafta sonra hastane bezle 4000gr ve 51 cm dedi

Bir saat önce bir anda huzursuzlandı. Kucağımdayken bağırsaklardan sesler geldi. Kaka yapıyor, sancı yapıyor herhalde dedik. Sonra bir sakinleşti. Nurse harveys verememiştim sabahtan beri. Onu verdim. Karnı toktu. Eşim kucağında gezdirirken kusmuş. eşimin eşinde ağız mendili vardı ona gelmiş hepsi. Yıkarken bezde balgam vardı resmen. Kusarak atıyor demeseniz fena panik olmuştum sonra tam atamadı sanırım değişik sesli nefes almaya başladı. Serum fizyolojikle burnunu da açtık. Bugünkü aktiviteler bundan ibaret.

Bu arada öncesinde kaka yapmıştı. O bağırsak sesleri neyin alameti sizce? Gaz mıdır acaba

Asm kıyafetle 3900 ve 50cm dedi. Ertesi gün Dr kıyafetle 4040 ve 54cm dedi. Bir hafta sonra hastane bezle 4000gr ve 51 cm dedi
Kıyafetle tarttıkları için güvenmiyorum, 100 gr eksik sayıp 4400 dedi kilosuna ama bakalım. Hastanede sadece bezle tarttıkları için daha net buluyorum

Bebek 50 cm doğdu, asm 5.gün 48 cm ölçtü, boyu da kısalmış çocuğun demiştim 10.gün 50.5 bugün de 54 cm çıktı, yarınla örtüşürse harika güvenim pekişecek

Spring05 berikko nun dediği gibi göğüste çekilmeye (hızlı hızlı inip kalkma) ve burun kanadı solunumuna rastlayacak olursan ya hemen doktora gidin ya da video çekip doktoruna gönder. Dün gelseniz olurmuş dedi doktor bana sorduğumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…