2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sızce ne cınsıyetı arkadaslar

Eklentiler

• IMG20231205115052_01.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 28
Anladım canım inşallah hemen toparlanır çıkarsınız aslında gözlem altında olmak en iyisi abisi nerde şimdi o nasıl oldu

Erken davrandın sen yine kendini üzmemeye çalış bizde o söylediklerin olmuyor hiç rastlamadım sanırım

Anladım canım inşallah hemen toparlanır çıkarsınız aslında gözlem altında olmak en iyisi abisi nerde şimdi o nasıl oldu

O iyileşti sayılır, çok hafif öksürüğü kaldı sadece. Sizin büyük kız nasıl oldu? Sabahtan sonra toparlanmış mı?

Teşekkürler Şimdi emzirmeme izin verdiler solunumu iyi diye, aklıma sen geldin. Sana da vermişti ya doktor önce. Solunumu kötü müydü aspire etmiş dediklerinde?
Evet canım solunumu çok kötüydü Makinaya bağlanmıştı o gün onunla bile oksijeni çok düşüktü ve çekilmeleri çok fazlaydı solunumu kötü olduğunda izin vermiyorlardı düzelince ise iyi olduğu günlerde yani 3 dk emzirmeme izin vardı karnı doyunca solunumu daha kötüleşiyor çünkü zaten serum veriyoruz biz karnı aç değil duyusal açlık oluyor diyorlardı ama işte bebek bu anlamıyor ama onların iyiliği için yanımda yatan bebişe hiç yasak yoktu benimde ilk bi iki gün yoktu iyidi o zaman

Bizim 70 üstüne çıkıyordu çekilme çoktu ama burun kanatı yoktu kendi aralarında konuşuyorlardı onu

Geçmiş gitmiş olsun o ilk bir iki gün iyi olup da sonradan kötüleme kısmı biraz tedirgin ediyor beni. Bir de odalar iki kişilik burada, yanlış bir tercih mi yaptım acaba diyorum

Geçmiş gitmiş olsun o ilk bir iki gün iyi olup da sonradan kötüleme kısmı biraz tedirgin ediyor beni. Bir de odalar iki kişilik burada, yanlış bir tercih mi yaptım acaba diyorum
Benim kaldığım hastanede iki kişilikti canım ama anne bebek uyum odası diye geçiyordu ne farkı var tam bilgim yok ama sizin yanınızda yatan hasta da sanırım aynı şekilde yenidoğan bebektir diye düşünüyorum için ferah olsun çok güzel ilgilenirler orda burun yıkamayı bile yapıyor hemşireler orda olman bu yüzden çok iyi işte hastalığın seyri nasıl ilerler bilemiyorsun orda hemen tedavi şeklini değiştiriyorlar bebeğin durumuna göre ilacı havası o günki durumuna göre düzenleniyor

Stres yaparmi bilmiyorum ama bebektir ne yapsa yeridir de canıni sıkma canım
Herşey geçiyor
Ayyy kızlar çok duygusalım şu an, olmayan meme ucuma rağmen yavrum ilk defa göğüs ucu olmadan emiyor beni
Çok sewindim bende
Pompayla çeke çeke de cikiyormus
Gelişme oldumu sizde

Teşekkürler
Yok, beş yaşındaki abisinden bulaştı. Abisi de kasım doğumlu, bu mevsimde her gün yıkanır, her gün park sahil gezdirilirdi. Enfeksiyon bulaştıracak biri olmayınca kolay hastalanmıyor aslında bebekler. Banyo falan yaptırırken üşütmemek lazım tabii, normal sıcaklığın birkaç derece üstü olmalı banyo yaptığı yer.

Ne demişler, soğuk hasta etmez, yanlış giysi seçimi (veya okula giden abla/abi) hasta eder.

Okula giden bir oğlu var malum salgın var büyük ihtimalle de ondan bulaştı. Ben her gün yıkıyorum ama bebeğim hasta olsa ve bunu başkasından duysam çok üzülürdüm. Sonuçta kimse bebeğinin hasta olmasını istemez

Kızlar hasta olanlara şifa diliyorum çok geçmiş olsun ben size şey soracağım uykusuzlukla nasıl baş ediyorsunuz? Kahve içiyor musunuz?

Çok teşekkür ederiz banyo hasta yapmaz gerçekten hiç korkma ben yazın iki kez yıkardım kışın her gün büyük kızım covid dışında hasta olmamıştı benimkine de abladan geçti öpüp durdu çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…