Kesinlikle katılıyorum.Eşinle aranın bozulmasından korkuyorsun ya bu durumu kabullenmezsen aran cidden bozulacak. Ayrı gayrı ne zamana kadar. O bebek büyüyecek hersey yoluna gırecek elbette ama bıraz sabır bıraz zaman bak sen sakınsen bebegınde sakın oluyor senın stresın bıle bebegı etkılıyor.
Zor gercekten zor ama gerekıyorsa yardım al terapı al . Erken yasta cocuk sahıbı oldun cok normal bunlar zor olsaydı yasın bıraz daha otırmus evlılktede uzun yılların olsaydı boyle olmazdı.
Ay maşallah diyim, benimki içiyor. Gerçi ben çok nadir oda sıcaklığında veriyorum. Genelde buzdolabında kaldığı için mecbur suya oturtuyorumYaa senınkı alısmıs demekki 70 derece önerıyorlar mama ıcınde zaten. Cok sıcak olmamalı ama anneden emdıgı sıcak bekleyen soguk hani soguk içinde kusuyor mıdesını üşüttü diyorlar ya ben korkumdan az da olsa hemen sıcak suya 2-3 dakıka oturtuyorum
Bizim damardan verilen ilaçtan ayrı ağızdan da veriliyordu klamer ama benim oğluma ilk gün değilde bi kaç gün sonra başlandı ona çok aç olduğu için onu içiyordu baya açlıktan çocuk yavaş yavaş dilinin altından sık canım dura dura bi anda sıkarsan hepsi çöp oluyor ben yavaş yavaş yandan veya dilinin altından veriyordum uyurken veriyordum hatta zor oluyor ama işte oluyor bi şekildeAynı gibi şimdilik, 3 saatte bir hava verip duruyorlar. Ağzdan antibiyotik başlanacak şimdi. Emmesi hala zayıf gibi, umarım düzelir.
Bu arada burun akıntısı hala çok. Ciğer temiz çıksaydı bizi eve yollarlarken elektrik süpürgesiyle çekilen aspiratörden aldıracaktı doktor, çekişi daha güçlü diye. Doktor size de önerir belki.
ya iğrenç tatlı bir antibiyotik içirmem lazım şırıngayla, memeyi de şu an almıyor. Nasıl içireceğimi bilmiyorum, bu konuda tecrübesi olan var mı?
İçiremezsem damardan verilecek, o da kafadan on gün yatış demekmiş
Bunu ben de bir arkadaşımla konuştum geçen gün. Günde bir kere verdiğin mama pek etkilemez; kilo alımı anne sütüyle alakalıdır, sütün yağlı olabilir dedi.Kızlar size. Bir sorum günde toplamda 90 veya 120 cc içtiği mama kilosuna çok etki eder mi şimdi ben şeyi merak ediyorum sütüm yetiyorsa kilo alımı iyi olur diyorlar ama bu içtiği mamanın çok büyük etkisi olur mu ? Bazen sabah 30 akşam 60 toplamda 90 cc veriyorum çünkü
Canım lohusalık depresyonu herkeste farklı seyreder kimi ağır kimi daha hafif geçirir Dr gidip destek alabilirsin sanada çok iyi gelir. Ayrıca evde tek olmak daha güzel biraz bebekle ve kendinle başbaşa kalman çok iyi olur inan herşey daha güzel oturur zamanla kendine bir düzen oturtursunKabullenmeye çalışıyorum ama bi türlü beceremiyorum yok olmuyor. Bu duyguların yanı sıra bebeğide yaptığıma pişmanlık duyuyorum sonra üzülüyorum bu duruma. Ve şunu farkettim yani belki lohusalıktan bilmiyorum gerçi 36 günlük olduk lohusalığı mı kaldı bu işin ama anaç bir insan değilim galiba yani bebeğimi ilk bana verdiklerinde hiçbir şey hissetmedim millet neler neler yazıyor hissediyor onuda geçtim ağlama sesini duydukça sinirleniyorum duymak istemiyorum napıcam ben bilmiyorum
Bugün Dr yoktu gidemedik ama yarın Dr kilosunada bakar merak ettim mama çok etki eder mi acaba çünkü mamayı bırakıcam ona göre hazımsızlık ve gaz çok yaşıyoruz sütüm yetiyorsa bırakıcam gibi çünkü mama içsede meme istiyor üstüneBunu ben de bir arkadaşımla konuştum geçen gün. Günde bir kere verdiğin mama pek etkilemez; kilo alımı anne sütüyle alakalıdır, sütün yağlı olabilir dedi.
Bizim damardan verilen ilaçtan ayrı ağızdan da veriliyordu klamer ama benim oğluma ilk gün değilde bi kaç gün sonra başlandı ona çok aç olduğu için onu içiyordu baya açlıktan çocuk yavaş yavaş dilinin altından sık canım dura dura bi anda sıkarsan hepsi çöp oluyor ben yavaş yavaş yandan veya dilinin altından veriyordum uyurken veriyordum hatta zor oluyor ama işte oluyor bi şekilde
Bize klacid diye bir şey verdiler. Uyurken verdiğini uyanınca çıkarmaya çalışıyor ama büyük kısmını verdim galiba. Sabah kendimden daha iyi bir performans bekliyorum. Tadı da erimiş şekerli tipitip sakız gibi.
Cok geçmiş olsun. Biz 3 gün yattık sadece. Umarım siz de tez zamanda geçersiniz evinize.Bize klacid diye bir şey verdiler. Uyurken verdiğini uyanınca çıkarmaya çalışıyor ama büyük kısmını verdim galiba. Sabah kendimden daha iyi bir performans bekliyorum. Tadı da erimiş şekerli tipitip sakız gibi.
Kızlar en kısa sürede randevu alıp psikoloğa gideceğim kararımı verdim sizide burada bunalttıysam kusura bakmayın lütfen bu tür konuları paylaşabileceğim kimse yok etrafımda o yüzden buraya yazıyorum.
Çok zor bi gündü aşı için git gel ikisiyle çok zor oluyor ve çok huzursuzlar pişik yüzünden mi bilmiyorum düzgün uyumadılar sürekli ıkınma gaz çıkarma halindeler özellikle kızım daha çok huzursuz gaz konusunda umarım rahat uyurlar aşının huzursuzluğu mu anlayamadım düzenleri bozuldu inşallah yarın düzenimizle devam edebilirim
İnşallah düzelirim en büyük korkum düzelememek. Evladım bu dünyaya gelmeyi kendi seçmedi onu ben getirdim. Onun cocukluğu benim ellerimde ve ben kötü anne olmak istemiyorum. Her şeyin en iyisini en güzelini yaşamasını anne sevgisini sonuna kadar almış olmasını istiyorum. Emzirdiğim için ilaç kullanamasamda yinede gideceğim. Bu durumu çok araştırdım ve hep çoğu kişinin kısa sürede kendiliğinden geçmiş ama sanırım benim öyle olmayacak. Önceden de zaten psikolojik sorunlarım vardı ta o zaman tedaviye başlamadığıma çok pişmanım. Tek isteğim düzelmek. İnşallah düzelip evladıma annelik yapabilirim.Hayır kimse bunalmadı, estağfurullah.. Bilakis biz burda kadınlar birbirimize destek için varızsadece başından beri sende belliydi bu durum, boşuna kendine eziyet ettin.. Ben beden saglıgının bi sekılde düzelecegını dusunuyorum, ama ruh sağlığı öyle bir şey degıl.. Lütfen aksatma psıkıyatrı kontrollerini, cunku inan sonra geri dönüp baktgnda gecıp giden zamanın zalımlıgıne üzülüyorsun.. Bebegının guzel zmnlarını kacrdgna uzuluyosun.. Eymen kuvozde cıktı, 4 aylıkken hastanede yatış oldu 10günü geçkin.. Ben eve geldgmde ölü gibiydim, depresyona girmişim, ilaç içmedim ama psıkıyatrıye devamlı kontrole gittim.. Oylelıkle cabucak toparladım, cunku uzun süren Bi süreç iyileşmek.. Ki bebek varken bu süreç ne kadar kısa olursa o kadar iyi, sana bagımlı bir canlı yanında senın.. Bide bana doktorum hergun yarım saat yürüyüş önermişti, bu en iyi tedavi yöntemi demişti.. Annene gittikçe hep yürüyüşe çık mumkun mertebe umarım işe yarar.. Artık adım attın, inşallah düzeleceksin de
Kızlar benim bebeğim geceleri hiç durmadığı için ben tek kalmadım tek bakılmıyor çünkü.Üç dört gün anneme gelip kalıyorum annem bana geliyor dönüşümlü bi sekilde öyle bakıyoruz. Şimdi annemden gideceğim evime annem cuma günü gelecek bana dört gün tek bakacağım anlayacağınız. Eşimde gece destek olamayacak çünkü sabah o da sekizde kalkıp işe gidiyor. Şimdi ben gideceğim için beni çok fena ağlama tutmak üzere ama susuyorum yoksa eşim kızacak biliyorum, haklı da. Neden ağlama geliyor derseniz tek başıma çekeceğim zorluktan dolayı sanırım tam bende bilmiyorum. Gerçekten gece uyumuyorum. Bebek uyuyor ama gaz geldiği için sürekli uykusunda ağlıyor ve onu sakinleştirmeye çalışıyorum zaten bir bucuk saatte bir 60 ml mama içmesine rağmen uyanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum üstesinden nasıl gelinir bilmiyorum. Uykusuz kalınca benide sinir sarıyor bu sefer bende belli bi süre sonra ağlamaya baslıyorum. Napcam ben bilemedim. Bebeğim 35 günlük oldu sorumluluk alamayan aptalın tekiyim anne olucam bir de zorluğa bile gelemiyorum
Ben babe pediatrik aldim. Cok memnunum. Pişik kremi de cok ileriyle hametan hamezinc gibi şeyler veriyor Dr lar. Önleyici olarak bepanthol kullanıyorum. Sudocrem de iyiymiş hic kullanmadım.Önerebiliceğiniz pişik kremi ve nemlendirici losyon varmı ? Mustela dışında kızımdan biliyorum güzeldi seviyorum ama daha iyi memnun kalınan varsa onu alayım
İsrail ürünümüymüşYa benım oğlan da pişik olmuştu.. Kıçını pamuk ve suyla temızlemeye basladım.. Bide hastanede bize denemelik bepanthol verdiler, onu sürdüm geçti Bi günde.. Valla İsrail ürünü filan ama geçirdi ya.. Gerçi bi daha olursa eskı usul popolin almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?