2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kesinlikle katılıyorum. yagmurcicegii ayrıca bence terapi almalısın belliki duygularının tek başına üstesinden gelemeyeceksin. Yaşadığın bunalımın yaşayan bir çok insan var yalnız değilsin ama eğer tedavi görmezsem bebeğini de etkilersin.

Kızlar size. Bir sorum günde toplamda 90 veya 120 cc içtiği mama kilosuna çok etki eder mi şimdi ben şeyi merak ediyorum sütüm yetiyorsa kilo alımı iyi olur diyorlar ama bu içtiği mamanın çok büyük etkisi olur mu ? Bazen sabah 30 akşam 60 toplamda 90 cc veriyorum çünkü

Ay maşallah diyim, benimki içiyor. Gerçi ben çok nadir oda sıcaklığında veriyorum. Genelde buzdolabında kaldığı için mecbur suya oturtuyorum

Bizim damardan verilen ilaçtan ayrı ağızdan da veriliyordu klamer ama benim oğluma ilk gün değilde bi kaç gün sonra başlandı ona çok aç olduğu için onu içiyordu baya açlıktan çocuk yavaş yavaş dilinin altından sık canım dura dura bi anda sıkarsan hepsi çöp oluyor ben yavaş yavaş yandan veya dilinin altından veriyordum uyurken veriyordum hatta zor oluyor ama işte oluyor bi şekilde

Bunu ben de bir arkadaşımla konuştum geçen gün. Günde bir kere verdiğin mama pek etkilemez; kilo alımı anne sütüyle alakalıdır, sütün yağlı olabilir dedi.

Canım lohusalık depresyonu herkeste farklı seyreder kimi ağır kimi daha hafif geçirir Dr gidip destek alabilirsin sanada çok iyi gelir. Ayrıca evde tek olmak daha güzel biraz bebekle ve kendinle başbaşa kalman çok iyi olur inan herşey daha güzel oturur zamanla kendine bir düzen oturtursun

Bunu ben de bir arkadaşımla konuştum geçen gün. Günde bir kere verdiğin mama pek etkilemez; kilo alımı anne sütüyle alakalıdır, sütün yağlı olabilir dedi.
Bugün Dr yoktu gidemedik ama yarın Dr kilosunada bakar merak ettim mama çok etki eder mi acaba çünkü mamayı bırakıcam ona göre hazımsızlık ve gaz çok yaşıyoruz sütüm yetiyorsa bırakıcam gibi çünkü mama içsede meme istiyor üstüne

Bize klacid diye bir şey verdiler. Uyurken verdiğini uyanınca çıkarmaya çalışıyor ama büyük kısmını verdim galiba. Sabah kendimden daha iyi bir performans bekliyorum. Tadı da erimiş şekerli tipitip sakız gibi.

Spring05 ikinize de geçmiş olsun. Benim kızım da kreşe gidiyor 31 aylık. Cuma burun akıntısı başladı dün de öksürük başladı. Gece artınca bugün doktora götürdüm. Zatürre başlangıcı dedi. O kadar üzgünüm ki kızıma mı üzüleyim bebeğe bulaşacak korkusu mu yaşayım bilemedim. Her gün bir kerede olsa burnunu temizliyorum. Ayrı odalarda tutmaya çalışıyorum ama kızım çok hareketli dk yerinde durmuyor odaya girip çıkıyor. Devamlı evi havalandırıyorum inşallah atlatırız hep birlikte. Bu arada Spring05 buharı ne ile veriyorsun hangi marka model. İçine ne koyuyorsun? Ben de odada devamlı buhar makinası açıyorum ama sendekiyle aynı mı bilemedim

Cok geçmiş olsun. Biz 3 gün yattık sadece. Umarım siz de tez zamanda geçersiniz evinize.

Çok zor bi gündü aşı için git gel ikisiyle çok zor oluyor ve çok huzursuzlar pişik yüzünden mi bilmiyorum düzgün uyumadılar sürekli ıkınma gaz çıkarma halindeler özellikle kızım daha çok huzursuz gaz konusunda umarım rahat uyurlar aşının huzursuzluğu mu anlayamadım düzenleri bozuldu inşallah yarın düzenimizle devam edebilirim

Önerebiliceğiniz pişik kremi ve nemlendirici losyon varmı ? Mustela dışında kızımdan biliyorum güzeldi seviyorum ama daha iyi memnun kalınan varsa onu alayım

Hayır kimse bunalmadı, estağfurullah.. Bilakis biz burda kadınlar birbirimize destek için varız sadece başından beri sende belliydi bu durum, boşuna kendine eziyet ettin.. Ben beden saglıgının bi sekılde düzelecegını dusunuyorum, ama ruh sağlığı öyle bir şey degıl.. Lütfen aksatma psıkıyatrı kontrollerini, cunku inan sonra geri dönüp baktgnda gecıp giden zamanın zalımlıgıne üzülüyorsun.. Bebegının guzel zmnlarını kacrdgna uzuluyosun.. Eymen kuvozde cıktı, 4 aylıkken hastanede yatış oldu 10günü geçkin.. Ben eve geldgmde ölü gibiydim, depresyona girmişim, ilaç içmedim ama psıkıyatrıye devamlı kontrole gittim.. Oylelıkle cabucak toparladım, cunku uzun süren Bi süreç iyileşmek.. Ki bebek varken bu süreç ne kadar kısa olursa o kadar iyi, sana bagımlı bir canlı yanında senın.. Bide bana doktorum hergun yarım saat yürüyüş önermişti, bu en iyi tedavi yöntemi demişti.. Annene gittikçe hep yürüyüşe çık mumkun mertebe umarım işe yarar.. Artık adım attın, inşallah düzeleceksin de

Ya benım oğlan da pişik olmuştu.. Kıçını pamuk ve suyla temızlemeye basladım.. Bide hastanede bize denemelik bepanthol verdiler, onu sürdüm geçti Bi günde.. Valla İsrail ürünü filan ama geçirdi ya.. Gerçi bi daha olursa eskı usul popolin almayı düşünüyorum

Sleepy bio natural kullanan var mı? Paketi beyaz olan. Ya hiç memnun kalmadım beline kadar taşıyor sürekli. Normalde sleepy natural kullanıyordum onun sadece bir numarası var o çok iyiydi bitince bio olana geçtim hiç beğenmedim iyiki 2 numarasını falan almamışım

İnşallah düzelirim en büyük korkum düzelememek. Evladım bu dünyaya gelmeyi kendi seçmedi onu ben getirdim. Onun cocukluğu benim ellerimde ve ben kötü anne olmak istemiyorum. Her şeyin en iyisini en güzelini yaşamasını anne sevgisini sonuna kadar almış olmasını istiyorum. Emzirdiğim için ilaç kullanamasamda yinede gideceğim. Bu durumu çok araştırdım ve hep çoğu kişinin kısa sürede kendiliğinden geçmiş ama sanırım benim öyle olmayacak. Önceden de zaten psikolojik sorunlarım vardı ta o zaman tedaviye başlamadığıma çok pişmanım. Tek isteğim düzelmek. İnşallah düzelip evladıma annelik yapabilirim.

Bende senin durumundayım. Dün sabah 5 den öğlen 2 ye kadar uyumadı. Ondan önceki gece de aynı şekilde. Sinir krizi geçirecektim artık. O uyumadığı için bende uyuyamıyorum yalnız olunca idare eden de yok. Zor gerçekten. Ağladıkça bende ağlıyorum. Üstüne mastit oldum onun ağrısı zaten doğum yapayım bir tane daha iyi denilecek bir ağrı. Valla Allah sabır versin bu iş sabır işiymiş. Kimse demedi bana sürekli ağlayabilirler, kaç saat boyunca uyumayabilirler falan diye. Ben hep uyuyorlar sanıyordum şöyle kendimi telkin etmeye başladım çözüm olarak. Bir daha bu yaşını göremeyeceğim özleyeceğim bebeklik hallerini falan diyip kendimi motive ediyorum:))

Önerebiliceğiniz pişik kremi ve nemlendirici losyon varmı ? Mustela dışında kızımdan biliyorum güzeldi seviyorum ama daha iyi memnun kalınan varsa onu alayım
Ben babe pediatrik aldim. Cok memnunum. Pişik kremi de cok ileriyle hametan hamezinc gibi şeyler veriyor Dr lar. Önleyici olarak bepanthol kullanıyorum. Sudocrem de iyiymiş hic kullanmadım.

İsrail ürünümüymüş hemen acil geçiricrk bişey gerek ben hiç pişik yaşamadım kızımda bilmiyorum ki bazen olurdu gece hametan sürerdüm geçerdi hemen bunfa etki etmedi kantaron yağı sürdüm oda pek fayda etmedi gibi yarın pamukla başlayım temizlemeye o zaman oda çok uğraştırıcı bişey şimdi tam uyuttum derkken kaka yaptı ne yapıcam ya uyanıcak öylede kalamaz kalkıyımda temizleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…