2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Gercekten sabır işi.. Anneliğin %99u sabır.. Uyku sorunu cidden cok zor.. Bı ıkı ay sonra eger cok durmayan Bı bebekse uyku eğitimi olabılır ama ben cok sıcak bakmıorm bu egıtıme, ama elbet kendınıze uyarlayacagnz Bı metot cıkar.. Bıraz arastrma lazım.. Cunku tahammül cok azalıo uykusuzken.. Gercı bazen her turlu seyı denesen de olmayınca da olmuyor işte ama bellı de olmaz denemek lazım
Ve dedıgın çok dogru, bir daha gelmıyor bebeklıklerı, ve en cok o zmnları özlüyosun aslnda gercekten en rahat dönemi bu dönemleri, diğer sectionlar daha atraksiyonlu oluyo gerçi bu sefer söylemicem büyüyü bozmucam

Ben babe pediatrik aldim. Cok memnunum. Pişik kremi de cok ileriyle hametan hamezinc gibi şeyler veriyor Dr lar. Önleyici olarak bepanthol kullanıyorum. Sudocrem de iyiymiş hic kullanmadım.
İlerde poposunun içinde bile var gibi hametan kullanıyorum hep fayda etmedi sudocrem içeriği iyi değildi sanki öyle hatırlıyorum ilk çocukta aldım kullanmadan atmıştım

Biz de bugün gösterdik şimdilik karbonatlı su kullanın dedi, ilaç vermedi inşallah atlatır bebişler
Sütümüzü sağınca oda sıcaklığında 3 saat kalıyormuş peki içirirken ılık su ile ısıtmamıza falan gerek yok dimi. Biberondaki sütü öylece vereceğiz yani
Bilek içine damlattığın zaman ılık olmalı, yakmamalı veya soğukluk hissetmemelisin. Oda sıcaklığında ben ne zaman baksam soğuk hissediyorum o yüzden birkaç dakika sıcak suda bekletiyorum biberonu
Ben kullanıyorum dediğin sorunu yaşıyorum her zaman olmasa da arada yaşıyorum, acaba bağlamayı mı beceremiyorum demiştim ama annem veya eşim bağladığı zaman da baktım beline taşmış demek ki sorun bezde

Cok kaka yapmaktan oluyo ya, oglumda İlk Bı hafta çiş az yaptı, sureklı kaka attı, en son artık o ufacık toto dayanmadı sımdı çiş sayısı duzeldı, kakayı da gunde 2 kere toplu yapıo belkıde ondan duzeldı.. Bide banyo cok etkılı bence.. Biz gerci bugun İlk banyosunu yaptırdık, vucut cok su görmeyince nefes almayan bölgelerde oluyo pişik bnce.. Eymende hiç pişik yaşamamıştım bende

İlerde poposunun içinde bile var gibi hametan kullanıyorum hep fayda etmedi sudocrem içeriği iyi değildi sanki öyle hatırlıyorum ilk çocukta aldım kullanmadan atmıştım
Travazol veriyorlar öyle durumda diye biliyorum. Ama sadece 3 gün falan kullanılıyordu galiba.

Travazol veriyorlar öyle durumda diye biliyorum. Ama sadece 3 gün falan kullanılıyordu galiba.
Travazol bende vardı ama bebek için çeşitleri varmı acaba, bendeki yeşil olan nerde bilmiyorum ama bulurum evet kortizon içeriyor son ratte kullanırım olmadı

Bunların bilincinde olman ve çabalaman bile senin iyi bir anne olduğunu gösteriyor evladın için kendin için düzeleceğine eminim o yüzden uzun sürer diye kendini kodlama o yüzden geçecek en kısa sürede ve sana tavsiyem evde bakara süresi aç sabah camları aç adaçayı yak evde annen bebeğe baktığı zamanlarda uyu kahve iç veya bşraz eşinle dışarı çık bunlar sana çok çok iyi gelecektir

Kızlar canım kocam bebeğimizi sallamaya alıştırdı ben uyuduğum zaman ona veriyordum çocuk uyusa dahi sallamış kesintisiz kendi uyurken bile sallıyordu sabah el alışkanlığı diyor bide şimdi bu gece tekim neyse artık uyumayınca salladım hemen uyudu ama beşik durduğu an uyanıyo tesadüftür dedim yok sallayınca uyuyor bırakınca uyanıyor şaka gibi sabah evde meydan gösterisi var boğucam onu ayy ben napcam şimdi sabaha kadar salliycam mı bıraktığım an ağlıyor

Trajikomik deyimin hakkını vercen sanrm beşik mi salladın diyenlere evet diyebilirsin artık ay sımdılık sallama olmadı ama bende zorda kalırsam sallarım valla

Trajikomik deyimin hakkını vercen sanrm beşik mi salladın diyenlere evet diyebilirsin artık ay sımdılık sallama olmadı ama bende zorda kalırsam sallarım valla
Yahuuu sallanılırda durduğum anda otomatiğe bağlanmış gibi ağlamassın nasıl hissediyorsun durduğunu daha 2 aylık bebesin sen

bizimde yarın kontrolümüz var , mamamız da bitti. Doktora danışıp ona göre ilerlemek istiyorum bende. Ama sağlık ocağındaki ölçüme göre taburcu kilomuza göre 1250gr almış, doğuma göre ise 1000 gr almış. Mamaya devam etme deme ihtimali yüksek. Ama sütümün az olduğu günler saatlerce de emse doymuyor, uyuyamıyor. Ne yaparım o günler bilmiyorum

Önerebiliceğiniz pişik kremi ve nemlendirici losyon varmı ? Mustela dışında kızımdan biliyorum güzeldi seviyorum ama daha iyi memnun kalınan varsa onu alayım
Benimkinde de bugün bir huzursuzluk var ve aşıya bağlıyorum. Çocuk sürekli huzursuz, sürekli ağlama modunda. Çok şükür hastalık gibi belirtileri yok ama keyifsiz.

Ben sudocream kullanıyorum. Geçen sefer kızarıp kabaran yerleri bembeyaz yaptı. Şimdi günde bir kere sürüyorum önleyici olarak. Yeterli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…