2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben çayını içiyordumm, kimyon tohumuyla çay yapıyordum. Sulu halini de deneyeyim mutlaka

Öksürük bizim de aynı ama dün sümük yoktu bugün yoğun bir sümük var. Hastalıkları yeni başlıyor. Yarın biz de gideceğiz bakalım ne diyecek

Phaedra az önce goztepeden çıktık.. Bosuna geldik ona üzüldüm.. Yenıdogan polıklınıgı persembe öğle sonrası kapalıymış 15 gunlukken gelin demişlerdi, şans işte.. Gelmişken sizi göresim geldi de eşim acele ettirdi

Canım nasıl yapıyosun bende deneyeyim

Yaa. Çok emin değilim ama sanki sabah 8.30 gibi geliniyordu yenidoğan için buraya (ben burada da doğum eğitimine katılmıştım, öyle söylemişlerdi sanki)

Ben de eve geçmiştim birkaç saatliğine, şimdi döndüm. Gündüzleri yerime birini bırakıp eve geçiyorum duş ve üst baş değişimi için ama kaçtır geldiğimde damar yolunda sorun çıkmış oluyor. Bugün de bacağı şişmiş yavrumun, günde pastayı böreği fazla kaçırmış ödemli teyzeler gibi olmuş. tesadüflere de pek inanmam, sanırım bir daha babası dışında kimseye bırakıp gidemeyeceğim.

Öğleden sonraları da var yenıdogan polıklınıgı ama saatleri kısa sanrm.. Sabah 11de kapatıolar hasta girişlerini yogun olunca.. Ogleden sonrada 1 bucuk da açılıyor, yine erken paydos edıolar sanrm.. Ben ne bılıyım persembe ogleden sonra polıklınık olmadgnı, bana 15 gunlukken getır dedıler, bari söyleseler ya perşembe ROP muayenesi yapıyoruz polıklınık olmuyor dıye, ona göre gelırdık.. Bide eşim yıl sonu işleri cok var.. Bi sürü muayenesi var sırada daha

Kendını toparlaman iyi oluyo evıne gitmen ama işte kimse anne gibi bakamıo.. Bu arada kac gundur oradasınız? Belkı taburcu vaktınız yaklasmıstır gerek kalmaz baskasına bırakmana da

Yok ben vermiyorum öyle şeyler deyince bir silişi var emziği görmen lasım

Canım o seni şimdi bişey bilmeyen toy olarak görüyordur.. Kesinlikle sınır çiz, taviz verme.. Gizli gizli yapar yıne yapar, eşini de tembihle, bnm kaynanam da gizli gizli d vıtamıni verıomus, kan tahlilinde çıktı, doktor şaşırdı İlk defa bu kadar yuksek d vıtamıni görüyorum dedi.. Hemen kesin takvıyeyı yoksa böbreği zarar görür dedi.. Kaynanam gizli gizli veriodu işte.. Eşimle konuştum ettim, o rest çekti de kaynanam normale döndü bu tip kaynanalar böyle

Yaa cok komik tam bir kayınvalide kaldıgı süre boyunca neleri sorun yapcak bakalım benimki dün aksam geldi yarın gidicek temiz iş
Benimki sürekli emmek ister. En son doktor mama vermeyin şu an emmeyle iyi gidiyor dedi. Bunu da söyledik doktor böyle söyledi kilosu da gayet iyiymiş diyoruz hani 50 kez söylemesin artık diye. Emmek istiyor diye mama ver diyor. Yok vermicem mama dedim takmış çocuğuma doymuyor diye yaa

Canım nasıl yapıyosun bende deneyeyim
Toz halindeki kimyon koyuyorum 1 tatlı kaşığı sıcak su karıştırıp bekliyorum biraz dibe çöküyor zaten süzedebilirsin limon sıkıyorum kokusu olmasın diye içiyorum yaa şapşik bir gaz çıkarıyor bide gülüyor filan maşallah diyim dün gece uyudu kesintisiz bugün de tüm ihtiyaçlarını gördükten sonra biraz gülüştük oynaştık tekrar uyudu hala uyuyor çocukta rahatladı bende annem iç fayda eder diyordu inatla içmiyordum bide içsene işte niye kendine eziyet ediyorsun neyin iyi geleceği belli olmuyor gerçekten bide ek olarak kehribar taktım faydası oluyormudur bilemedim

Aa burada da mı yapıyorlarmış Bizi küvezden taburcu ederken biz yapmıyoruz deyip zeynep kamile yönlendirmişlerdi. Ben de hiç araştırmamıştım başka nerede yapılıyor diye.

Dördüncü günümüz ama antibiyotiğin üçüncü günü galiba. İki gün içinde iyiye mi kötüye mi gittiği belli olur diye düşünüyorum.

Evet, kimse anne gibi bakamıyor ve bu evdeki için de geçerli. Dün aratacaktı babası, unutmuş. Bu sabah da oğlan kriz çıkarmış. Babasının bacağına yapışmış gitme diye, babaanneye git istemiyorum seni diye bağırmış (çok sever normalde), salya sümük ortalığı birbirine katmış. Eve gidince mektup hazırladım ona onun anlayacağı dilde, içinde yoldan topladığım sonbahar yapraklarıyla. Akşam görüntülü arayacağım.

Sen de iyi biliyorsun tabii bu durumları, ne yazık ki.Bir daha yaşanmasın mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…