- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Bence yolla canım eğer istiyorsa ve çok sıkılıyorsa hem sen rahat edersin hemde bak okula gitmese bile olmuş büyüklerden de çok bulaşıyor eşlerimiz işe gidiyor vs engel olamıyoruz bu duruma maalesef bi şekilde hayat devam ediyor biz ne kadar izole etmek istesekte inanıyorum ki geçecek bu kış bir şekilde ve ne zaman büyüdü bunlar diyeceğiz Allah’ın izniyleBanada şırınga ile dedi kilolarını biliyo ya 4 kiloda ver dedi, yarım saate yay damla damla ver dedi acı bi tadı var dedi birden verme dedi, inşallah atlatıcaz aksi bi durum olduğunda o hastanede bebek yatış yok kendi büyük hastanesini veya çam sakura dedi ama çam sakuraya gönderiyoruz yatak yok diyip geri çeviriyolar dedi inşallah gerek kalmaz hiç birinehastanede olsam ikisiyle kendimi düşünemiyorum ablasınıda okula vermeye karar vermiştik geri vazgeçtim ama eşim gitsin engel olma bu yüzden dedi çok sıkılıyor üzüülüyorum onun hallerine arkadaşım götürüp getiricek onun çocuklarıda gidiyor bakalım nasıl olucak
Gözümde büyüdü şu koca kış bitermi
Bilemiyorum ama 66 ile hamile kalmıştım 79 ile doğuma girdim 30 gün içinde 64 kiloya düştüm ki süt olsun diye bol bol yiyorum. Öyle bir şey mi varmışKızlar bir şey soracaktım doğumdan sonra ne zamana kadar doğum öncesi kilonuza dönmememiz gerekiyordu ya da böyle bir kısıt var mıdır tam bilmiyorum
Evet sakinleştiyormuş inşallah diş döneminde de faydasını görürüzKehribar gerçekten işe yarıyor ben kızıım 8 aylık olana kadar ayağına taktım boynunda korkuyofidum ama çıkardığımda huysuzlanıyodu o diş dönemleri falan bitmiyor zaten 2 yaşına kadar çok memnundum he salyası hiç olmadı kızımın diş döneminde kehribarda salyayı azaltırmış
hatta saklıcam kızımınkini ikizlerede almam lazım ayrı ayrı
Bizim sarılık değerimiz 14 tü 4. Günüydü yoğun bakıma girdi fototerapi sonrası 7 ye düştü. Bugün kontrolümüz vardı 12. Günü 4 geldi bilirubini çok şükürartık 3 saate bir emzirmiyorum istediği kadar uyusun diye bırakıyorum
Vücut kitle indeksine göre değişir ama ortalama 2 aydırKızlar bir şey soracaktım doğumdan sonra ne zamana kadar doğum öncesi kilonuza dönmememiz gerekiyordu ya da böyle bir kısıt var mıdır tam bilmiyorum
TeşekkürlerVücut kitle indeksine göre değişir ama ortalama 2 aydır
Canım benimkisi de balgam kusmaya başladı üstüm başım kusmuk oldu boydan boya. Devamlı serum sıkıyorum hava veriyorum ama bir yandan da korkuyorum.Bak aslında ilaç verilebiliyormuş bize neden vermediler acaba?Sen bol bol temizle havayla rahatlat inşallah atlatacaklarbugün yine koltuğa kustu artık dayanamayıp yıkadım kılıfı. Kustuğundan beri bir kez bile öksürmedi 3 saat oldu. Yani balgamı var bi şekilde çıkarmaya çalışıyor çıkarınca öksürük olmuyor. Ben kötü düşünmüyorum artık atlatıyor gibi ama yarın belli olacak bakalım
İnşallah. Her doktorun gerçekten de uygulaması metodu farklı oluyor. Ben de dört gözle yarını bekliyorum iyi haberler alalım hep birlikteKilosuna göre vericem benim doktor gerekmedikçe hastane ortamında olsun istemiyor kalça usg tandevusunu bugüne çektim gitmişken söyledim çok kalmayın hastanede dedi şuan herşey tetikler dedi bende şaşırdım yatış önermemesine, erken önlem almak istedi sanırım burun açma işlemini önermedi bize 2 ml fizyolojik sıkıp çekiyorum dedim çok buldu iki üç damla yeter daha çok küçükler dedi zarar verirsiniz dedi ki kızımdan kanlı gelmişti dünhava tutucam günde 3 kez inşallah atlatırız
Şimdi bir kez daha kustu balgam benimki deCanım benimkisi de balgam kusmaya başladı üstüm başım kusmuk oldu boydan boya. Devamlı serum sıkıyorum hava veriyorum ama bir yandan da korkuyorum.Bak aslında ilaç verilebiliyormuş bize neden vermediler acaba?
Bence serum sebeplidir.Şimdi bir kez daha kustu balgam benimki debende anlamadım ya hasta gibi de niye bir teşhiste konmadı onu da anlamadım. Yarın belli olcak artık serum sıktığımız için mi bu kadar kusuyor bunlar. Çünkü çekiyorum çok az şeffaf geliyor
Olabilir aslında. Fazla mı geliyor acaba? Ya da çektiğimiz için mi oluyor ben de anlamadım.Şimdi bir kez daha kustu balgam benimki debende anlamadım ya hasta gibi de niye bir teşhiste konmadı onu da anlamadım. Yarın belli olcak artık serum sıktığımız için mi bu kadar kusuyor bunlar. Çünkü çekiyorum çok az şeffaf geliyor
Aa burada da mı yapıyorlarmışBizi küvezden taburcu ederken biz yapmıyoruz deyip zeynep kamile yönlendirmişlerdi. Ben de hiç araştırmamıştım başka nerede yapılıyor diye.
Dördüncü günümüz ama antibiyotiğin üçüncü günü galiba. İki gün içinde iyiye mi kötüye mi gittiği belli olur diye düşünüyorum.
Evet, kimse anne gibi bakamıyor ve bu evdeki için de geçerli. Dün aratacaktı babası, unutmuş. Bu sabah da oğlan kriz çıkarmış. Babasının bacağına yapışmış gitme diye, babaanneye git istemiyorum seni diye bağırmış (çok sever normalde), salya sümük ortalığı birbirine katmış. Eve gidince mektup hazırladım ona onun anlayacağı dilde, içinde yoldan topladığım sonbahar yapraklarıyla. Akşam görüntülü arayacağım.
Sen de iyi biliyorsun tabii bu durumları, ne yazık ki.Bir daha yaşanmasın mümkünse
Doktordan geliyoruz ikisinde de bronşit diyemem şuan ciğerde değil üst teymiş hava makinası önerdi klamer antibiyotik verdi dikkat etmem gereken şeyleri söyledi olursa hemen gel dedi
Kendimi kötü hissediyorum inşallah ciğere inmeden atlatırız
arkadaşlar bizim bebe 19 günlük. 10 gün CRP değeri yüksek olduğu için yoğun bakımda kaldı ve antibiyotik tedavisi ile şükür dün aramıza döndü fakat devamlı ağzı aranıyor. sütüm az ama mama veriyorum . hatta bazen 2 tur mama veriyorum ve mamayı kusuyor. ama geceleri uyumuyor. sizde de varmı bu durum
Vücut kitle indeksine göre değişir ama ortalama 2 aydır
Ay resmen 2 çocuğum var gibi ya. Bir köpek nasıl olur da gıcıklığına gidip bebeği uyandırmayı öğrenmiş olabilir aklım almıyorsürekli odasına giriyor ses çıkarıyor odada. Kapıyı kapatsam bile açıyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Sabahtır çok zayıf bu sütün mü gelmiyor cümlelerine maruz kalıyorum. Mama verelim dedi ya tersledim orda vermeyeceğiz dedim. Dalgaya alıyorum yoksa kavga ederim. Ben hiç bilmiyordum bunların böyle olduğunu ya. Annesi aşırı memnuniyetsiz herşeyin dedikodusunu yapabilecek bir kadınmış meğerYa ama canım bunlar boyle yaptıkca kv iyice havalara giriyo ben bebeğe küvet aldım oda neymiş bizim zamanımızda o mu vardı bu mu vardı herseye bısey dıyo neymıs bıdahakıne leğende yıkıcam oğlumu dıyo cıldırmamak elde değıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?