2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence yolla canım eğer istiyorsa ve çok sıkılıyorsa hem sen rahat edersin hemde bak okula gitmese bile olmuş büyüklerden de çok bulaşıyor eşlerimiz işe gidiyor vs engel olamıyoruz bu duruma maalesef bi şekilde hayat devam ediyor biz ne kadar izole etmek istesekte inanıyorum ki geçecek bu kış bir şekilde ve ne zaman büyüdü bunlar diyeceğiz Allah’ın izniyle

Kızlar bir şey soracaktım doğumdan sonra ne zamana kadar doğum öncesi kilonuza dönmememiz gerekiyordu ya da böyle bir kısıt var mıdır tam bilmiyorum
Bilemiyorum ama 66 ile hamile kalmıştım 79 ile doğuma girdim 30 gün içinde 64 kiloya düştüm ki süt olsun diye bol bol yiyorum. Öyle bir şey mi varmış

Evet sakinleştiyormuş inşallah diş döneminde de faydasını görürüz

arkadaşlar bizim bebe 19 günlük. 10 gün CRP değeri yüksek olduğu için yoğun bakımda kaldı ve antibiyotik tedavisi ile şükür dün aramıza döndü fakat devamlı ağzı aranıyor. sütüm az ama mama veriyorum . hatta bazen 2 tur mama veriyorum ve mamayı kusuyor. ama geceleri uyumuyor. sizde de varmı bu durum

Merhaba
Fototerapi sonradinda beslenmesinde farkli yaptiginiz bisi oldu mu?
Bizde benzer durumdayiz ama dusuremedik hala bilirubini

Ay resmen 2 çocuğum var gibi ya. Bir köpek nasıl olur da gıcıklığına gidip bebeği uyandırmayı öğrenmiş olabilir aklım almıyor sürekli odasına giriyor ses çıkarıyor odada. Kapıyı kapatsam bile açıyor. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Canım benimkisi de balgam kusmaya başladı üstüm başım kusmuk oldu boydan boya. Devamlı serum sıkıyorum hava veriyorum ama bir yandan da korkuyorum.Bak aslında ilaç verilebiliyormuş bize neden vermediler acaba?

İnşallah. Her doktorun gerçekten de uygulaması metodu farklı oluyor. Ben de dört gözle yarını bekliyorum iyi haberler alalım hep birlikte

Canım benimkisi de balgam kusmaya başladı üstüm başım kusmuk oldu boydan boya. Devamlı serum sıkıyorum hava veriyorum ama bir yandan da korkuyorum.Bak aslında ilaç verilebiliyormuş bize neden vermediler acaba?
Şimdi bir kez daha kustu balgam benimki de bende anlamadım ya hasta gibi de niye bir teşhiste konmadı onu da anlamadım. Yarın belli olcak artık serum sıktığımız için mi bu kadar kusuyor bunlar. Çünkü çekiyorum çok az şeffaf geliyor

Bence serum sebeplidir. kaçta gideceksiniz yarın umarım iyi şeyler duyacaksınız

Olabilir aslında. Fazla mı geliyor acaba? Ya da çektiğimiz için mi oluyor ben de anlamadım.

Kizlar bakarmisiniz bi bisey soracagim bebegim kilo almiyo yani dogdugundan simdiye kadar 35 gunr kadar 600 gr almis. Sadece emzirdim mama vermedim 3 haftadir. Doktora sordum mama verme emzirmeye devam et ama az kilo almis alla alla falan dedi saglik ocagina goturdum ordada mama verme emzir ama kilosi az dedi suan 3950 kilosu. Sutum yagli degil kaliteli sut degil galiba emiyo sutte geliyo ama bos sut yaramiyo galiba siz mamayi gunde kac kez kac cc veriyorsunuz mama takviyesi yapmayi dusunuyorum doktor verme desede kilo alsin diye vericem gizli gizli

Amin kimse yaşamasın anne evde olmayınca butun hersey çöküo, cocuk varsa hele.. Eymen hala iyileştin mi anne diyip duruyor hep gidicem sanıyor

Pheadra sana bişey sorcam,, aslında oksapar kullanan herkese soruyorum bnm aklıma şey takıldı, ben oksapar vurulmaya basladm baslayalı kaşıntım arttı gıbıme gelıyor umarım yanlıs gözlemlememişimdir, prospektüs okudum, karacıger testlerinde degsklık olabılıomus, oksapar kesılınce duzelıomus.. Acaba bnmde karacıger fonksiyon testlerımde degsklıgın sebebi oksapar olabilir mi? Oksapar kullanıp ast alt gıbı degerlerı degısen oldu mu hiç??

Sırayla patır patır dökülüyoruz grupçanak geçmiş olsun.. İnşallah ciğere inmez, hava makınesı rahatlatır ama cidden..
Kendını hiç kötü hissetme, inan oluyor bunlar.. Olmasa keske ama.. Bende sıramı bekliyorum valla.. Ha oldu ha olacak diye yüreğim hopluyor umarım cabucak atlatırsınız
Ve ben bunları yazarken Eymenin yan odadan takır takır öksürmesi geliyor mu gelmekte olan

Bol bol meme ver derim naçizane.. Bnmde başta cok azdı süt, emzire emzire arttı.. Hatta dogunca turuncu çiş yapıodu, doktorun bana dediği tek sey, sen hiç takma sarılık yada turuncu çiş bol bol emzirmeye odaklan dedi.. Nitekim öyle yaptım ve düzeldi hersey istediği her zmn memeye tut mumkun mertebe.. Süt emın ol o zmn olacaktır

Vücut kitle indeksine göre değişir ama ortalama 2 aydır

Ben doguma +2 kılo olarak 92yle girdim soya.. Şu an 85im.. 15 gunde iyi mi acaba? Asırı derecede dikkat de etmıorm aslnda.. Ama bıraz daha versem hayatta hayır demem şöyle bir 10 kılocuk..
3 öğün yiyorum, duzenlı ve saatli yiyorum.. Boyle olunca genelde ben kılo verıorm buna cok dıkkat ettm.. Emzirme sonrası su ve tahın helva yıyorum, helva tatlı oldugu için 2 3 kasıkta kesıyor hemen allahtan.. Baska da bısey yapmıyorum

Aynı benım Eymen yakında dile gelip emzirme de der

Sabahtır çok zayıf bu sütün mü gelmiyor cümlelerine maruz kalıyorum. Mama verelim dedi ya tersledim orda vermeyeceğiz dedim. Dalgaya alıyorum yoksa kavga ederim. Ben hiç bilmiyordum bunların böyle olduğunu ya. Annesi aşırı memnuniyetsiz herşeyin dedikodusunu yapabilecek bir kadınmış meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…