- 24 Kasım 2022
- 423
- 1.148
- 43
- 25
Ya ama canım bunlar boyle yaptıkca kv iyice havalara giriyo ben bebeğe küvet aldım oda neymiş bizim zamanımızda o mu vardı bu mu vardı herseye bısey dıyo neymıs bıdahakıne leğende yıkıcam oğlumu dıyo cıldırmamak elde değılEşime bende bu konularda sinir olurdum ne olursa olsun beni savunsun isterdim. Çünkü biz değil ama öyle durumlarda kaynanalar zafer kazanmış gibi hissediyor kendini, bizi de o rahatsız ediyor zaten. Ama eşlerimiz inan çok ayrıntılı düşünmüyor yani aslında eşin kötü niyetle dememiştir. Eşinin kabahati yok kv kendini saydıracak işte geliyormuş zaten ne gerek var dimi aman işte hepsi aynı boşvermeye çalışcaz
Öksürük bizim de aynı ama dün sümük yoktu bugün yoğun bir sümük var. Hastalıkları yeni başlıyor. Yarın biz de gideceğiz bakalım ne diyecek
Doktordan geliyoruz ikisinde de bronşit diyemem şuan ciğerde değil üst teymiş hava makinası önerdi klamer antibiyotik verdi dikkat etmem gereken şeyleri söyledi olursa hemen gel dedi
Kendimi kötü hissediyorum inşallah ciğere inmeden atlatırız
Ben de çok dikkat ediyorum. Yeterki gelişimleri iyi olsunOkuyunca çok şaşırdım benimkinde öyle hareketler yapıyor, doktoruna sordum bebekler özellikle koltuk altında tutulursa yürüme refleksiyle adım atar gibi hareketler yapabilir dedi, ayaklarıyla kendini ittirdiğini söyleyince de gelişimi gayet iyi kafana böyle şeyleri takma ama sadece dikkat et tabi bebeğe kafasını kontrol et, yüksekte asla yalnız bırakma dedi
Tahmin edebiliyorum, benimkine vermeden ben yetiştim sanırım senin de öyle olmuş. Ama bidaa yapmaz sanırımYok ben vermiyorum öyle şeyler deyince bir silişi var emziği görmen lasım
İnşallah inmeden kurtuluruz canım benim. Antibiyotik vermesine şaşırdım açıkçası. Aynı antibiyotiği büyük kızıma verdi doktor ama benimle vermedi.Doktordan geliyoruz ikisinde de bronşit diyemem şuan ciğerde değil üst teymiş hava makinası önerdi klamer antibiyotik verdi dikkat etmem gereken şeyleri söyledi olursa hemen gel dedi
Belkide farketmeden bir şey yedim bende o dokundu çikolata çok yiyorum ondan mı acabaBende alerjiden süpheleniyordum mukuslu kaka olduğu için ama kanda oluyormuş alerjide Dr bunun kesin bir testi yok şuan dedi sadece diyet yapabilirsin biraz bakarsın düzelme oluyor mu diye ama senin bebeğindeyim virüs bağırsaklara girdiği için mukuslu olabilir dedi hastalığı anca atar dedi normal gördü yani hastanede de enfeksiyondan olduğu için normal demişlerdi şimdi tamamen iyileşti ve 2 gündür görmüyorum mukus diyet için mamayı da bırakmamız lazım zaten çok içmiyor sorun değil maması az kaldı bitince 1 hafta deneyeceğim diyeti ama çok zor hemen hemen herşey yasak birde dün krem öneren arkadaşımız dediği çikolata ve yağlı yemekte yapar belkide ondandır bilemiyorum inşallah düzelir bebişlerimiz
keşke bir örnek olsaydı çevremde bu kadar zorlanmazdım belki diyorum bende hiç yakın zamanda bebeği olan yokDediğin gibi belki travma oluştu, belki de acemi olduğumuz bir konu annelik ve her okuduğumuzdan daha fazla etkileniyor olabiliriz. Ben bazen düşünüyorum da benim bazı konularda rahat olma sebebim hem mesleğim hem de bebeğimden 10 ay büyük etlimin bebeğinin her gelişimini görmem. Sanırım bu iki etmen olmasaydı benim de kaygı seviyem daha yüksek olabilirdi. Kiiii buna rağmen eşim biraz rahat ol diyor banao yüzden kendini şartlama ama destek alman gerektiğine inanıyorsan da geciktirmeden al ki her ikiniz de rahat ederseniz
Merhaba çok şanslısınız ne güzelAy gerçekten şanssızlıkama yumurtaların iyi çalışıyor demekki doktor ondan dikkat et demiştir gerçi doktorlarada inancım kalmadı bana amh düşük aşılama yapalım olmadı tüp dedi o ay hamile kaldım diğerine de emzirirken olmayacak korkusundan ilki aceleye geldi ikincisi kaza kurşunu
Oyy inşallah inmez canım iyiki gitmişsin sen düzenli burun temizliği yap havalarını ver inşallah birşey olmaz bizede hastanede klamer vermişlerdi şırıngayla veriyordumDoktordan geliyoruz ikisinde de bronşit diyemem şuan ciğerde değil üst teymiş hava makinası önerdi klamer antibiyotik verdi dikkat etmem gereken şeyleri söyledi olursa hemen gel dedi
Yaa benimde gebelik şekerim vardık yüksek değildi ama son zamanlar herşey yükseltiyordu gerçekten sür alerjisi benim içinde zorlayıcı birşey çünkü ben canım sıkıldıkça yoğurt yiyen biriyimBelkide farketmeden bir şey yedim bende o dokundu çikolata çok yiyorum ondan mı acabagebelik şekerim vardı kaç ay tatlı vs yiyemedim nolur birde alerji olmasın çok zorlanırım bugün alın kısmında hiç yok geçen 2 güne göre epey iyi kremde geldi sürdüm bir kez mustelayı. Umarım işe yarar bakalım doktoru ne diyecek yarın inşallah inşallah düzelirler
Sen bol bol temizle havayla rahatlat inşallah atlatacaklarÖksürük bizim de aynı ama dün sümük yoktu bugün yoğun bir sümük var. Hastalıkları yeni başlıyor. Yarın biz de gideceğiz bakalım ne diyecek
Merhaba inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba çok şanslısınız ne güzeldarısı bana inşallah amh vs fsh kaçtı sizin acaba? Bana da tüp bebek dedi 1 yıldır olmadı. Kaç yaşındasınız bir de düzenli adet goruyormuydunuz acaba
Daha açıp bakmadım sabah akşam dedi akşamı bekliyorum inşallah işe yarar gerek kalmazGeçmiş olsunerkenden fark edilmesi iyi olmuş. Bizimkinin ağızdan kullandığı da Klamer galiba, erimiş koz helvası kıvamlı bir şey mi
Kilosuna göre vericem benim doktor gerekmedikçe hastane ortamında olsun istemiyor kalça usg tandevusunu bugüne çektim gitmişken söyledim çok kalmayın hastanede dedi şuan herşey tetikler dedi bende şaşırdım yatış önermemesine, erken önlem almak istedi sanırım burun açma işlemini önermedi bize 2 ml fizyolojik sıkıp çekiyorum dedim çok buldu iki üç damla yeter daha çok küçükler dedi zarar verirsiniz dedi ki kızımdan kanlı gelmişti dünİnşallah inmeden kurtuluruz canım benim. Antibiyotik vermesine şaşırdım açıkçası. Aynı antibiyotiği büyük kızıma verdi doktor ama benimle vermedi.
Merhaba inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinama 1.50 di sanırım o zaman ben 28 yaşındaydım fsh ı hiç hatırlamıyorum ama çok düzenliydi adetim. Ben ovülasyon testiyle hamile kaldım ilkinde ders gibi çalıştık ama kırmızı çıktığı 2 günü değerlendirdik. Bir de bir vitamin kullandık ama adını inanın hatırlamıyorum hem eşim hem ben kullandım zaten bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim Darısı sizin başınıza ilk başta vitamin ve çatlatma iğnesi yapılıyor sanırım. Bana çatlatma iğnesi dedi onu da olmamıştım. Sonra aşılama sonra tüp bebek sanırım sıralama. Tez zamanda sağlıkla güzel haberler duyarsınız inşallah
Bende denicem canım tesekkür ederimToz halindeki kimyon koyuyorum 1 tatlı kaşığı sıcak su karıştırıp bekliyorum biraz dibe çöküyor zaten süzedebilirsin limon sıkıyorum kokusu olmasın diye içiyorum yaa şapşik bir gaz çıkarıyor bide gülüyor filan maşallah diyim dün gece uyudu kesintisiz bugün de tüm ihtiyaçlarını gördükten sonra biraz gülüştük oynaştık tekrar uyudu hala uyuyor çocukta rahatladı bendeannem iç fayda eder diyordu inatla içmiyordum bide içsene işte niye kendine eziyet ediyorsun neyin iyi geleceği belli olmuyor gerçekten bide ek olarak kehribar taktım faydası oluyormudur bilemedim
Banada şırınga ile dedi kilolarını biliyo ya 4 kiloda ver dedi, yarım saate yay damla damla ver dedi acı bi tadı var dedi birden verme dedi, inşallah atlatıcaz aksi bi durum olduğunda o hastanede bebek yatış yok kendi büyük hastanesini veya çam sakura dedi ama çam sakuraya gönderiyoruz yatak yok diyip geri çeviriyolar dedi inşallah gerek kalmaz hiç birineOyy inşallah inmez canım iyiki gitmişsin sen düzenli burun temizliği yap havalarını ver inşallah birşey olmaz bizede hastanede klamer vermişlerdi şırıngayla veriyordum
Kehribar gerçekten işe yarıyor ben kızıım 8 aylık olana kadar ayağına taktım boynunda korkuyofidum ama çıkardığımda huysuzlanıyodu o diş dönemleri falan bitmiyor zaten 2 yaşına kadar çok memnundum he salyası hiç olmadı kızımın diş döneminde kehribarda salyayı azaltırmışToz halindeki kimyon koyuyorum 1 tatlı kaşığı sıcak su karıştırıp bekliyorum biraz dibe çöküyor zaten süzedebilirsin limon sıkıyorum kokusu olmasın diye içiyorum yaa şapşik bir gaz çıkarıyor bide gülüyor filan maşallah diyim dün gece uyudu kesintisiz bugün de tüm ihtiyaçlarını gördükten sonra biraz gülüştük oynaştık tekrar uyudu hala uyuyor çocukta rahatladı bendeannem iç fayda eder diyordu inatla içmiyordum bide içsene işte niye kendine eziyet ediyorsun neyin iyi geleceği belli olmuyor gerçekten bide ek olarak kehribar taktım faydası oluyormudur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?