2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Olabilir aslında. Fazla mı geliyor acaba? Ya da çektiğimiz için mi oluyor ben de anlamadım.
Kaç kez kustu bugün benim 3 oldu bugün ama 8 kez kustuğu da olmuştu. Bazen açılmayınca burnu hırıldama oluyor bir daha sıkıyordum ben
Bence serum sebeplidir. kaçta gideceksiniz yarın umarım iyi şeyler duyacaksınız
Ah inşallah canım biz 14 50 e aldık randevu, inşallah önemli bir şeyi yoktur ve boşa zaman kaybetmemişizdir

Herkes için geçerli değil tabii bu ama genel geçer diyelim. Düzenli beslenildiği sürece emzirme etkilenmiyorsa gayet normal

Ben kullanmadım hiç ama bazı ilaçlar karaciğere dokunabiliyor tabii. Aslında karaciğerinde hassasiyet varsa belli ilaçları kullanmaman gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Bence sf ile kesin bağlantısı var. Emmeden önce ve Emdikten en az bir saat sonra yapın diyorlar ama ben öyle yapmama rağmen sf sıkıp emzirdikten sonra kusuyor. Şimdi ilaçlı hava veriyorum, açmadan emzirmeyi deneyeceğim çok tıkanmadıysa.

İnan çocuk olduktan sonra insanları daha iyi tanıyacaksın.. Çok şey katıo insana çocuk sahıbı olmak

yagmurcicegii nasılsın canım nasıl gidiyor
anne evine geri geldim. Artık yalnız kalmayı düşünmüyorum en azından bebek bi üç aylık olana kadar. Bugün bebeğimi doktora götürdük ve kolik olduğunu öğrendik artı bir de gaz problemi. Süt ve süt ürünleri, meyve, çiğ sebze gibi şeyler kesinlikle yemeyeceğim. Mama olarakta özel bir mamaya geçtik. Doktor verdi tadı biraz kötü deneyeceğiz eğer bebek içerse rapor çıkacak bebeğe kolik ve gazlı olduğuna dair mamayı ücretsiz alabileceğiz. Baş çevresi ve boyu maalesef baya geriden geliyor kilosu fazla sadece onlara göre. Bebeğim 38 günlük ama düzeltilmiş yaşıyla anca 20 günlük sayılıyor çok üzgünüm açıkçası. Benim psikolojik sıkıntılarım bebeğin kolik olması…

Geceden beri bizimki de üç kere kustu sonuncu çok kötüydü burnundan bile geldi. Onunda benimde üstümüz baştan başa kusmuk oldu

Yaa benım oğlan da kucagımda yuzustu koyduğumda kafayı kaldırıyor, normal mi bu ya.. Daha çok erken değil mi sırt üstü dururken de kendını kıvırıyor, dönecek nerdeyse
bizim ki geçen eşimin kucağında yüz üstü yatarken bildiğiniz az da olsa döndü ayakları ile iteleye iteleye şok olduk birde au diye ses çıkarıyor çok nadir ama o normal mi bilmiyorum. Kafasını kaldırma aynı şekilde o gerçi 1 aylık bebeklerin yüzde 50 sinde görülebiliyormuş. Ben anlamadım maşallah erken normalde bunlar ama folik asit etkisi demek ki

Çok istiyo bugün gidicektik görüşmeye kardeşime bıraktık hastane dönüşü alıp görüşmeye gidicektik beklemiş yavrum akşam olunca başlamış annemin suçu annem yüzünden hastaneye gittiniz diye falan demmiş eşimde hayalleriyle oynama çocuğun diyor
İnşallah canım çabuk ve hastalıksız geçer
Ayy berikocum dur daha sen senin bebiş daha 15 günlük Allahım korusun hepsini

Ben folik asit de içmedim ki anca 5 6 tane içmişimdir.. Hap içmeye o kadar korktum ki, karacıger yuzunden.. Zaten ne zaman d vitamini içmeye basladım, degerler yukseldi
Bnce nesille alakalı sanrm.. Her nesil bambaska jenerasyon gelıo bnce

Yok artık ya ben deli oldum burda. Benimkiler de hıçkırıyor diye su vereceklerdi sütlaç nedir kuru fasülye pilav da verseydin yanında deseydin. Ay cahillik ya resmen valla işimiz zor bu tip insanlarla
Ben mama dan sonra 1-2 cay kasıgı su verıyorum. Genelde butun doktorlar öneriyor anne sütünde su var ama mamada yok unutuyorum unutmazsam her mama sonrası verıyorum.
Çiğniyor midesin bulanıyor sudan

Bende hep emmeden önce ilk alt değişimi sonra burun açma yapıyorum ki tüm kusma olasılıkları ortadan kalksın diye ama yok yine kusuypr yine kusuyor. Aslında kusması bence iyi bir şey atıyor balgamı ama olur olmadık yerlere kusması çok kötü. Hortum gibi hök diyor fışkırtıyor tutamıyorsun

Geceden beri bizimki de üç kere kustu sonuncu çok kötüydü burnundan bile geldi. Onunda benimde üstümüz baştan başa kusmuk oldu
Bence kusması iyi bir şey ciğerlere inmez en azından atıyor, kusmasalar iyice hırıldarlar ama işte kilo alımları ne durumda hiç bilmiyorum çamaşır makinesi inan durmuyor olur olmadık her yere kustu. Bugün yastığım, nevresimler ve salonun koltuk kılıfları yıkandı. Tabii kıyafetleri saymıyorum

Canım ben netten baktım ama bi kaç çeşit çıkıyor biri yüz kremi biri atopik ciltler için filan hangisi bunların ?
Bendeki bu canım. Ben yüzüne de sürüyorum bunu ama gözüne çok yaklaşmadan. Pütür pütürdü cildi anında yatıştırdı

Eklentiler

• image.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 42
Benim kızım da 20 günlük doğum kilosunda çıktı. Bana hem de doktor hem de sağlık ocağında ebe mama ver dedi dört kere 45 ml veriyorum sabah öğle akşam ve yatmadan önce. aralarda sürekli emzirmeye çalışıyorum. Sorun gece emmiyor tutup bırakıyor. Benim de sütüm yağlı değil dupduru bir süt. O kadar yediğime dikkat ediyorum et balık yumurta ceviz badem ama yok. 500 ile 1000 arası normal demişlerdi. Ha bir de doğum kilosunu baz alma bence çünkü 200-300 gr zayıflıyorlar ilk bir kaç gün.İstersen haftalık takip et. Bir hafta dene bak yetersiz olursa öyle mama düşün

JuliJuli06 kızlar kemik suyunu da deneyin derim. Çok etkilidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…