Çok güzel vermişsinBilemiyorum ama 66 ile hamile kalmıştım 79 ile doğuma girdim 30 gün içinde 64 kiloya düştüm ki süt olsun diye bol bol yiyorum. Öyle bir şey mi varmış
Kaç kez kustu bugün benim 3 oldu bugün ama 8 kez kustuğu da olmuştu. Bazen açılmayınca burnu hırıldama oluyor bir daha sıkıyordum benOlabilir aslında. Fazla mı geliyor acaba? Ya da çektiğimiz için mi oluyor ben de anlamadım.
Ah inşallah canım biz 14 50 e aldık randevu, inşallah önemli bir şeyi yoktur ve boşa zaman kaybetmemişizdirBence serum sebeplidir.kaçta gideceksiniz yarın umarım iyi şeyler duyacaksınız
Herkes için geçerli değil tabii bu ama genel geçer diyelim. Düzenli beslenildiği sürece emzirme etkilenmiyorsa gayet normalBen doguma +2 kılo olarak 92yle girdim soya.. Şu an 85im.. 15 gunde iyi mi acaba? Asırı derecede dikkat de etmıorm aslnda.. Ama bıraz daha versem hayatta hayır dememşöyle bir 10 kılocuk..
3 öğün yiyorum, duzenlı ve saatli yiyorum.. Boyle olunca genelde ben kılo verıorm buna cok dıkkat ettm.. Emzirme sonrası su ve tahın helva yıyorum, helva tatlı oldugu için 2 3 kasıkta kesıyor hemen allahtan.. Baska da bısey yapmıyorum
Amin kimse yaşamasınanne evde olmayınca butun hersey çöküo, cocuk varsa hele.. Eymen hala iyileştin mi anne diyip duruyor hep gidicem sanıyor
Pheadra sana bişey sorcam,, aslında oksapar kullanan herkese soruyorumbnm aklıma şey takıldı, ben oksapar vurulmaya basladm baslayalı kaşıntım arttı gıbıme gelıyor umarım yanlıs gözlemlememişimdir, prospektüs okudum, karacıger testlerinde degsklık olabılıomus, oksapar kesılınce duzelıomus.. Acaba bnmde karacıger fonksiyon testlerımde degsklıgın sebebi oksapar olabilir mi? Oksapar kullanıp ast alt gıbı degerlerı degısen oldu mu hiç??
Şimdi bir kez daha kustu balgam benimki debende anlamadım ya hasta gibi de niye bir teşhiste konmadı onu da anlamadım. Yarın belli olcak artık serum sıktığımız için mi bu kadar kusuyor bunlar. Çünkü çekiyorum çok az şeffaf geliyor
Canım ben netten baktım ama bi kaç çeşit çıkıyor biri yüz kremi biri atopik ciltler için filan hangisi bunların ?O da baya iyi ama ben mustela stelopia kremi önerecektim
Yok artık ya ben deli oldum burda. Benimkiler de hıçkırıyor diye su vereceklerdi sütlaç nedir kuru fasülye pilav da verseydin yanında deseydin. Ay cahillik ya resmen valla işimiz zor bu tip insanlarlaKaynanamın 38 günlük bebeğime sütlaç vermesi…
Sabahtır çok zayıf bu sütün mü gelmiyor cümlelerine maruz kalıyorum. Mama verelim dedi ya tersledim orda vermeyeceğiz dedim. Dalgaya alıyorum yoksa kavga ederim. Ben hiç bilmiyordum bunların böyle olduğunu ya. Annesi aşırı memnuniyetsiz herşeyin dedikodusunu yapabilecek bir kadınmış meğer
anne evine geri geldim. Artık yalnız kalmayı düşünmüyorum en azından bebek bi üç aylık olana kadar. Bugün bebeğimi doktora götürdük ve kolik olduğunu öğrendik artı bir de gaz problemi. Süt ve süt ürünleri, meyve, çiğ sebze gibi şeyler kesinlikle yemeyeceğim. Mama olarakta özel bir mamaya geçtik. Doktor verdi tadı biraz kötü deneyeceğiz eğer bebek içerse rapor çıkacak bebeğe kolik ve gazlı olduğuna dair mamayı ücretsiz alabileceğiz. Baş çevresi ve boyu maalesef baya geriden geliyor kilosu fazla sadece onlara göre. Bebeğim 38 günlük ama düzeltilmiş yaşıyla anca 20 günlük sayılıyoryagmurcicegii nasılsın canım nasıl gidiyor
Geceden beri bizimki de üç kere kustu sonuncu çok kötüydü burnundan bile geldi. Onunda benimde üstümüz baştan başa kusmuk olduKaç kez kustu bugün benim 3 oldu bugün ama 8 kez kustuğu da olmuştu. Bazen açılmayınca burnu hırıldama oluyor bir daha sıkıyordum ben
Ah inşallah canım biz 14 50 e aldık randevu, inşallah önemli bir şeyi yoktur ve boşa zaman kaybetmemişizdir
bizim ki geçen eşimin kucağında yüz üstü yatarken bildiğiniz az da olsa döndü ayakları ile iteleye iteleye şok olduk birde au diye ses çıkarıyor çok nadir ama o normal mi bilmiyorum. Kafasını kaldırma aynı şekilde o gerçi 1 aylık bebeklerin yüzde 50 sinde görülebiliyormuş. Ben anlamadım maşallah erken normalde bunlar ama folik asit etkisi demek kiYaa benım oğlan da kucagımda yuzustu koyduğumda kafayı kaldırıyor, normal mi bu ya.. Daha çok erken değil misırt üstü dururken de kendını kıvırıyor, dönecek nerdeyse
Çok istiyo bugün gidicektik görüşmeye kardeşime bıraktık hastane dönüşü alıp görüşmeye gidicektik beklemiş yavrum akşam olunca başlamış annemin suçu annem yüzünden hastaneye gittiniz diye falan demmişBence yolla canım eğer istiyorsa ve çok sıkılıyorsa hem sen rahat edersin hemde bak okula gitmese bile olmuş büyüklerden de çok bulaşıyor eşlerimiz işe gidiyor vs engel olamıyoruz bu duruma maalesef bi şekilde hayat devam ediyor biz ne kadar izole etmek istesekte inanıyorum ki geçecek bu kış bir şekilde ve ne zaman büyüdü bunlar diyeceğiz Allah’ın izniyle
Ayy berikocum dur daha sen senin bebiş daha 15 günlük Allahım korusun hepsiniSırayla patır patır dökülüyoruz grupçanakgeçmiş olsun.. İnşallah ciğere inmez, hava makınesı rahatlatır ama cidden..
Kendını hiç kötü hissetme, inan oluyor bunlar.. Olmasa keske ama.. Bende sıramı bekliyorum valla.. Ha oldu ha olacak diye yüreğim hopluyorumarım cabucak atlatırsınız
Ve ben bunları yazarken Eymenin yan odadan takır takır öksürmesigeliyor mu gelmekte olan
bizim ki geçen eşimin kucağında yüz üstü yatarken bildiğiniz az da olsa döndü ayakları ile iteleye iteleye şok olduk birde au diye ses çıkarıyor çok nadir ama o normal mi bilmiyorum. Kafasını kaldırma aynı şekilde o gerçi 1 aylık bebeklerin yüzde 50 sinde görülebiliyormuş. Ben anlamadım maşallah erken normalde bunlar ama folik asit etkisi demek ki
Ben mama dan sonra 1-2 cay kasıgı su verıyorum. Genelde butun doktorlar öneriyor anne sütünde su var ama mamada yok unutuyorum unutmazsam her mama sonrası verıyorum.Yok artık ya ben deli oldum burda. Benimkiler de hıçkırıyor diye su vereceklerdi sütlaç nedir kuru fasülye pilav da verseydin yanında deseydin. Ay cahillik ya resmen valla işimiz zor bu tip insanlarla
Bende hep emmeden önce ilk alt değişimi sonra burun açma yapıyorum ki tüm kusma olasılıkları ortadan kalksın diye ama yok yine kusuypr yine kusuyor. Aslında kusması bence iyi bir şey atıyor balgamı ama olur olmadık yerlere kusması çok kötü. Hortum gibi hök diyor fışkırtıyor tutamıyorsunBence sf ile kesin bağlantısı var. Emmeden önce ve Emdikten en az bir saat sonra yapın diyorlar ama ben öyle yapmama rağmen sf sıkıp emzirdikten sonra kusuyor. Şimdi ilaçlı hava veriyorum, açmadan emzirmeyi deneyeceğim çok tıkanmadıysa.
Bence kusması iyi bir şey ciğerlere inmez en azından atıyor, kusmasalar iyice hırıldarlar ama işte kilo alımları ne durumda hiç bilmiyorumGeceden beri bizimki de üç kere kustu sonuncu çok kötüydü burnundan bile geldi. Onunda benimde üstümüz baştan başa kusmuk oldu
Bendeki bu canım. Ben yüzüne de sürüyorum bunu ama gözüne çok yaklaşmadan. Pütür pütürdü cildi anında yatıştırdıCanım ben netten baktım ama bi kaç çeşit çıkıyor biri yüz kremi biri atopik ciltler için filan hangisi bunların ?
Benim kızım da 20 günlük doğum kilosunda çıktı. Bana hem de doktor hem de sağlık ocağında ebe mama ver dedi dört kere 45 ml veriyorum sabah öğle akşam ve yatmadan önce. aralarda sürekli emzirmeye çalışıyorum. Sorun gece emmiyor tutup bırakıyor. Benim de sütüm yağlı değil dupduru bir süt. O kadar yediğime dikkat ediyorum et balık yumurta ceviz badem ama yok. 500 ile 1000 arası normal demişlerdi. Ha bir de doğum kilosunu baz alma bence çünkü 200-300 gr zayıflıyorlar ilk bir kaç gün.İstersen haftalık takip et. Bir hafta dene bak yetersiz olursa öyle mama düşünKizlar bakarmisiniz bi bisey soracagim bebegim kilo almiyo yani dogdugundan simdiye kadar 35 gunr kadar 600 gr almis. Sadece emzirdim mama vermedim 3 haftadir. Doktora sordum mama verme emzirmeye devam et ama az kilo almis alla alla falan dedi saglik ocagina goturdum ordada mama verme emzir ama kilosi az dedi suan 3950 kilosu. Sutum yagli degil kaliteli sut degil galibaemiyo sutte geliyo ama bos sut yaramiyo galiba siz mamayi gunde kac kez kac cc veriyorsunuz mama takviyesi yapmayi dusunuyorum doktor verme desede kilo alsin diye vericem gizli gizli
Benim kızım da 20 günlük doğum kilosunda çıktı. Bana hem de doktor hem de sağlık ocağında ebe mama ver dedi dört kere 45 ml veriyorum sabah öğle akşam ve yatmadan önce. aralarda sürekli emzirmeye çalışıyorum. Sorun gece emmiyor tutup bırakıyor. Benim de sütüm yağlı değil dupduru bir süt. O kadar yediğime dikkat ediyorum et balık yumurta ceviz badem ama yok. 500 ile 1000 arası normal demişlerdi. Ha bir de doğum kilosunu baz alma bence çünkü 200-300 gr zayıflıyorlar ilk bir kaç gün.İstersen haftalık takip et. Bir hafta dene bak yetersiz olursa öyle mama düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?