Bi de diyor arada banada gelin bende bakarım ben uyumaya gitsem çocuğa neler yedirir Allah bilir. Eltimin cocugu 6 aylık bir oturttu onu sarımsaklı kızartmayı nasıl yedirdi cocuga eltim iyi sabrediyor
Sütüm çok geliyordu zaten o yüzden sadece emzirdim mamayı kesmiştim ben. Ama sizinki düşmediyse anne sütü ve mamayla birlikte devam edin bazen sarılık inatçı olabiliyor uzamış sarılık oluyo bebeklerde. Beslenmesine özen gösterdiğiniz sürece sorun olmaz bol bol kaka yapması gerek sarılık kakayla atılıyor. Çok geçmiş olsun
Canım o seni şimdi bişey bilmeyen toy olarak görüyordur.. Kesinlikle sınır çiz, taviz verme.. Gizli gizli yapar yıne yapar, eşini de tembihle, bnm kaynanam da gizli gizli d vıtamıni verıomus, kan tahlilinde çıktı, doktor şaşırdı İlk defa bu kadar yuksek d vıtamıni görüyorum dedi.. Hemen kesin takvıyeyı yoksa böbreği zarar görür dedi.. Kaynanam gizli gizli veriodu işte.. Eşimle konuştum ettim, o rest çekti de kaynanam normale döndü bu tip kaynanalar böyle
Bu d vitamini olayı ne acaba ben ilk kızım da hatrlamiyorm. ASM verdigi için ben kendim ocean aldm ama daha başlamadım. Herhangi bir test fln yapılmadan mi kullaniyoruz? Kutu duruyor öyle.
Bu d vitamini olayı ne acaba ben ilk kızım da hatrlamiyorm. ASM verdigi için ben kendim ocean aldm ama daha başlamadım. Herhangi bir test fln yapılmadan mi kullaniyoruz? Kutu duruyor öyle.
Sütüm çok geliyordu zaten o yüzden sadece emzirdim mamayı kesmiştim ben. Ama sizinki düşmediyse anne sütü ve mamayla birlikte devam edin bazen sarılık inatçı olabiliyor uzamış sarılık oluyo bebeklerde. Beslenmesine özen gösterdiğiniz sürece sorun olmaz bol bol kaka yapması gerek sarılık kakayla atılıyor. Çok geçmiş olsun
Kızlar az önce bebeğimi tam 25 dk emzirdim. Sonra memeyi bıraktı ama deli gibi aranıyor ve ağlamaya başladı mama yapıp verdim deli gibi içti. Acaba benden süt gelmiyor cocuk bosuna mı çekiyor. Silikon uç kullanıyorum bu arada.
Kızlar az önce bebeğimi tam 25 dk emzirdim. Sonra memeyi bıraktı ama deli gibi aranıyor ve ağlamaya başladı mama yapıp verdim deli gibi içti. Acaba benden süt gelmiyor cocuk bosuna mı çekiyor. Silikon uç kullanıyorum bu arada.
Sırayla patır patır dökülüyoruz grupçanak geçmiş olsun.. İnşallah ciğere inmez, hava makınesı rahatlatır ama cidden..
Kendını hiç kötü hissetme, inan oluyor bunlar.. Olmasa keske ama.. Bende sıramı bekliyorum valla.. Ha oldu ha olacak diye yüreğim hopluyor umarım cabucak atlatırsınız
Ve ben bunları yazarken Eymenin yan odadan takır takır öksürmesi geliyor mu gelmekte olan
Yaa sen ne yapacağını bilirsin tabii de, en temizi bebeşi ve kendini tek bir odaya kapatıp evin içinde senin maskeli gezmen. Ben eşim ve oğlum kovid olduğunda kendimi yatak odasına kapatarak çözümü bulmuştum.
Bu arada Spring05Alyaliya
ve bebişi öksüren diğer arkadaşlar, sizin kendi sağlığınız nasıl? Benim bebişten önce bana geçirmişti, maskeyle falan emziriyordum geçen hafta ama iyileşiyor gibiydim. Şimdi iki gündür yine dökülmeye başladım
Bol bol meme ver derim naçizane.. Bnmde başta cok azdı süt, emzire emzire arttı.. Hatta dogunca turuncu çiş yapıodu, doktorun bana dediği tek sey, sen hiç takma sarılık yada turuncu çiş bol bol emzirmeye odaklan dedi.. Nitekim öyle yaptım ve düzeldi hersey istediği her zmn memeye tut mumkun mertebe.. Süt emın ol o zmn olacaktır
saat 7 den 12 ye kadar memede kaldı. Bir çekiyor bir çekmiyor. Gerçekten 5 saat boyunca uyumadı ve ağzı hep arandı. Yine mama verdik ve kustu. Napcaz bilmiyorum
Yaa sen ne yapacağını bilirsin tabii de, en temizi bebeşi ve kendini tek bir odaya kapatıp evin içinde senin maskeli gezmen. Ben eşim ve oğlum kovid olduğunda kendimi yatak odasına kapatarak çözümü bulmuştum.
Bu arada Spring05Alyaliya
ve bebişi öksüren diğer arkadaşlar, sizin kendi sağlığınız nasıl? Benim bebişten önce bana geçirmişti, maskeyle falan emziriyordum geçen hafta ama iyileşiyor gibiydim. Şimdi iki gündür yine dökülmeye başladım
Ben de bazen hasta olacak gibi oluyorum boğazım acıyor burnum akacak gibi oluyor hemen parol içip burun yıkaması yapıyorum tuzlu suyla düzeliyorum. Ama çok şükür henüz hastalanmadım. Sen hastaneden bile başka bir virüs falan kapmış olabilirsin çok dikkat et.
saat 7 den 12 ye kadar memede kaldı. Bir çekiyor bir çekmiyor. Gerçekten 5 saat boyunca uyumadı ve ağzı hep arandı. Yine mama verdik ve kustu. Napcaz bilmiyorum
Antibiyotiği bi kaç seferde verdim çok şükür kusma olmaadıöksürmeleri yok şuan için öyle, hırıltıları devam ediyor hava iyi geldi gibi,
Havayı kaç dk tutmam gerek emzirirken yakından tuttum 5 dk doktor günde 3 kez dedi
Ve yarın 40 çıkıyor yıkamalımıyım acaba ? Antbiyotiğe başlamamıza rağmen ilerlermi
Bişey sorabilirmiyim aslında konu açtım ama emin değilim sizlerde sormak istiyorum test yaptım normalde her ay yapıyorum bir umut testlerde hiç kuruma çizgisi görmedim bu ay yumurtlamayı takip ediyorum yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı bel bacak ağrısı çekiyorum diye adete 2 gün kala test yaptım bu şekilde çıktı ama ben testi unuttum eşim getirdi iki çizgi diye bakarmısınız kuruma çizgisimi
Ben de bazen hasta olacak gibi oluyorum boğazım acıyor burnum akacak gibi oluyor hemen parol içip burun yıkaması yapıyorum tuzlu suyla düzeliyorum. Ama çok şükür henüz hastalanmadım. Sen hastaneden bile başka bir virüs falan kapmış olabilirsin çok dikkat et.
İki rvs li bir odada kalıyoruz ama ben de ondan tırsıyorum ben basıl düştüm hastane köşelerine hiç anlamadım, baş ağrısından migren taşını yiyeceğim şimdi.