Antibiyotiği bi kaç seferde verdim çok şükür kusma olmaadıöksürmeleri yok şuan için öyle, hırıltıları devam ediyor hava iyi geldi gibi,
Havayı kaç dk tutmam gerek emzirirken yakından tuttum 5 dk doktor günde 3 kez dedi
Ve yarın 40 çıkıyor yıkamalımıyım acaba ? Antbiyotiğe başlamamıza rağmen ilerlermi
Fizyolojik serum önerdi onu koyuyorum ilaç dediğin o mu ?Umarım ilerlemeden geçer giderİlaçsız yapıyorsan nefesi rahatlayana kadar verebilirsin bence, bir zararı olacağını sanmıyorum. Yıkama konusunu bilemeyeceğim, ben evde olsaydım ateşi üşümesi vb olmadığı için yıkardım bebişimi. Ama hastanede olduğumuz için yaşasın ekşi kusmuk kokusu
Akşamüstü 45dk kadar emdi. Üzerine bir 60lık içti. Gazını çıkarırken baktık aranıyor bir 60lık daha hazırladım. İçtiğini içsin gerisi kalır diye. Hepsi bitti. Artık büyüyorlar arada böyle denemeler yapıyorlar işte. Gece beslenmesinde meme olmadan 60lık la uyudu mesela.Kızlar az önce bebeğimi tam 25 dk emzirdim. Sonra memeyi bıraktı ama deli gibi aranıyor ve ağlamaya başladı mama yapıp verdim deli gibi içti. Acaba benden süt gelmiyor cocuk bosuna mı çekiyor. Silikon uç kullanıyorum bu arada.
Kuruma çizgisi bu kadar net olurmu bilmiyorum ama bence hamilesinBişey sorabilirmiyim aslında konu açtım ama emin değilim sizlerde sormak istiyorum test yaptım normalde her ay yapıyorum bir umut testlerde hiç kuruma çizgisi görmedim bu ay yumurtlamayı takip ediyorum yumurtlamadan sonra göğüs ağrısı bel bacak ağrısı çekiyorum diye adete 2 gün kala test yaptım bu şekilde çıktı ama ben testi unuttum eşim getirdi iki çizgi diye bakarmısınız kuruma çizgisimi
Valla eskiden veriyordu aslında benim kuzenlerime verirlerdi hep hatırlarım. Şimdi işte doktorlar biraz katı bu konularda nedense anne sütü anne sütü sadece diye sürekli söylüyordu bizim doktor daBen mama dan sonra 1-2 cay kasıgı su verıyorum. Genelde butun doktorlar öneriyor anne sütünde su var ama mamada yok unutuyorum unutmazsam her mama sonrası verıyorum.
Çiğniyor midesin bulanıyor sudan
Bizim Dr dedi. Bir çay kaşığı verin ağzı temizlensin, pamukçuğu da önler dedi. Ama hep unutuyorum ben.Valla eskiden veriyordu aslında benim kuzenlerime verirlerdi hep hatırlarım. Şimdi işte doktorlar biraz katı bu konularda nedense anne sütü anne sütü sadece diye sürekli söylüyordu bizim doktor
MaşallahBurun tıkanıklığı için Dr gittik biz dün. Yazamadım. Gündüz bişey yok, geceleri tıkalı ve sesli nefes alıyor diye. Video çekmiştim. Onu izledi. Evet burunda tıkanıklık var ama ağzı kapalı. Ağzı açık olursa nefes almakta zorlanıyor demektir dedi. Eğer burunda gözle görülür bir şey varsa iki üç damla sf ve aspiratörle çekin dedi. Serumla yıkamayı sorduk ki 3kere yaptık biz. Mukozaya zarar verir o uygulamalar, her seferinde dokunun kendini toparlamasını engellersiniz, bir süre sonra sorunlar başlar, yapmayın sakın dedi. Bizim Dr fikride böyle
Dinledi, muayene etti maşallahımız varmış.
Rabbım sana güç kuvvet versın kımseyede muhtac etmesın..Bendeki kader kimsede yok.. Eymenin ateşi çıkmış.. 38.6 olmuş.. Sürekli öksürüyo sankı hırıltı var gibi.. Bide sürekli çiş yapıo karnım ağrıyor dıo..
Kader kısmı ise benım alışmaya calıstgm ama kabullenemedgm kısmıkocam denılen adam işi için canını verir yine bizim için bişey yapmaz.. Koşa koşa işine gitti.. Çocuk cayır cayır yanıyo.. Vicdanını rahatlatmak içinde bişeyi yok sen büyütüyorsun her zaman ki gibi beni suçlayıcı konusuyor evden çıkarken de ates düşürücü ver gecer dio, bende bişeyi yok ki ates düşürücüye de gerek yok dedim
Annemi aradım, o da işine gitcekmiş, o da orayı bırakamıyor.. Ne kötü bir şey zor zamanımda etrafımda kımsenın olmaması
Bence sütünüz varsa hiç mamaya gerek yok . Daha sık ve 15-20 dk emzirirseniz bence kilo alımınız olacaktır bebişinizinKizlar bakarmisiniz bi bisey soracagim bebegim kilo almiyo yani dogdugundan simdiye kadar 35 gunr kadar 600 gr almis. Sadece emzirdim mama vermedim 3 haftadir. Doktora sordum mama verme emzirmeye devam et ama az kilo almis alla alla falan dedi saglik ocagina goturdum ordada mama verme emzir ama kilosi az dedi suan 3950 kilosu. Sutum yagli degil kaliteli sut degil galibaemiyo sutte geliyo ama bos sut yaramiyo galiba siz mamayi gunde kac kez kac cc veriyorsunuz mama takviyesi yapmayi dusunuyorum doktor verme desede kilo alsin diye vericem gizli gizli
Solomombaby benım uzun yıllar kullandım. Allahtan bordo almısım onu da şimdide kullancamKızlar kanguru tavsiyesi olan var mı? @Redpanda11 sen karar verebildin mi?
Yaa bende hep unutuyorum dili bembeyaz oluyo mamadan sonrq unutmazsam verıyorum. Kızımdada doktor önermişti oda çişi koyu kristallesme olunca ver demıstı. Genelde yazın oluyor o krıstallesme sıcaklarda.Bizim Dr dedi. Bir çay kaşığı verin ağzı temizlensin, pamukçuğu da önler dedi. Ama hep unutuyorum ben.Al_pi mamayı hazırlarken de su ekliyoruz sonuçta diye bir çay kaşığı ölçüsünü yadırgamadım
Ah ya keşke yakın olsaydıkBendeki kader kimsede yok.. Eymenin ateşi çıkmış.. 38.6 olmuş.. Sürekli öksürüyo sankı hırıltı var gibi.. Bide sürekli çiş yapıo karnım ağrıyor dıo..
Kader kısmı ise benım alışmaya calıstgm ama kabullenemedgm kısmıkocam denılen adam işi için canını verir yine bizim için bişey yapmaz.. Koşa koşa işine gitti.. Çocuk cayır cayır yanıyo.. Vicdanını rahatlatmak içinde bişeyi yok sen büyütüyorsun her zaman ki gibi beni suçlayıcı konusuyor evden çıkarken de ates düşürücü ver gecer dio, bende bişeyi yok ki ates düşürücüye de gerek yok dedim
Annemi aradım, o da işine gitcekmiş, o da orayı bırakamıyor.. Ne kötü bir şey zor zamanımda etrafımda kımsenın olmaması
Ah ya keşke yakın olsaydıkneye yeterdim bilmem ama bebekli halimle
Kızkardeşin vardı sanırım. O yardım etmez mi?
İnşallah kolay atlatırsınız
D vitamini test yapılmadan hemen başlanır çünkü bebeklerde zaten düşük oluyor ve eksikliği ise raşitizm gibi sorunlara yol açıyor. Acilen başlamanızı öneririmBu d vitamini olayı ne acaba ben ilk kızım da hatrlamiyorm. ASM verdigi için ben kendim ocean aldm ama daha başlamadım. Herhangi bir test fln yapılmadan mi kullaniyoruz? Kutu duruyor öyle.
İnşallah en kısa sürede iyileşirBendeki kader kimsede yok.. Eymenin ateşi çıkmış.. 38.6 olmuş.. Sürekli öksürüyo sankı hırıltı var gibi.. Bide sürekli çiş yapıo karnım ağrıyor dıo..
Onlarda biliyorlardır eşinin huyunu suyunuKendi kocam koşa koşa işine koştu, ben kimden yardım isteyeyim...
Eve daimi bir yardımcı/bakıcı için ne der eşin? Kendi yerine bir joker kullanmaz mı?Kendi kocam koşa koşa işine koştu, ben kimden yardım isteyeyim...
Çok geçmiş olsun inşallah düşer ateşiBendeki kader kimsede yok.. Eymenin ateşi çıkmış.. 38.6 olmuş.. Sürekli öksürüyo sankı hırıltı var gibi.. Bide sürekli çiş yapıo karnım ağrıyor dıo..
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Geçen hafta benim kızım da geçirdi. Bu haftada zatürre oldu yani çocuklu evde her hafta birşey oluyor. Sen sinirlerine hakim ol. Maske varsa tak.bebeklerin odasını ayır.Bendeki kader kimsede yok.. Eymenin ateşi çıkmış.. 38.6 olmuş.. Sürekli öksürüyo sankı hırıltı var gibi.. Bide sürekli çiş yapıo karnım ağrıyor dıo..
Dün benim de başıma geldi ya bu emzirdiğim halde sürekli ama sürekli arandı. Sütüm mü gelmiyor benim diye sıkıyorum süt geliyor. Aşırı açtı dün gece diğer günlere göre daha fazla istedi. Büyüme haftası belirtilerinde aşırı iştah yazıyordu ondan herhalde .Kızlar az önce bebeğimi tam 25 dk emzirdim. Sonra memeyi bıraktı ama deli gibi aranıyor ve ağlamaya başladı mama yapıp verdim deli gibi içti. Acaba benden süt gelmiyor cocuk bosuna mı çekiyor. Silikon uç kullanıyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?