2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ay aynen ya. 2 yaşında ilk hasta oldu bizimki de. Ah ne saadet dolu günlermiş.

Bize adrenalin koyuyorlar ama sf de olur, bir de sadece hava verebiliyorsun ya. Bize üç saatte bir 4 ml verdiriyorlar. Ama ver ver bitmiyor

İlk büyük kızım sonra ben olduk şimdi işte bebekte sıra. Ben toparladım hiç ilaçta içmedim ama bizim ki sanırım ufak bir şeydi. Badeye de tanı üst solunum yolu viral gibi bir şeyler diyip yollamış bu sefer test yapmadık da covid mi olduk naptık bu kadar öksürük anlamadım bizim öksürme sıklığı azaldı ama şiddeti arttı. Yani balgam çıkarmaya çalışıyormuş gibi peş peşe öksürük duruyor. Of of bugün artık güzel bir şey desin şu doktor. Elim kolum bağlı kaldım hasta mı değil mi ben mi paranoya yapıyorum ne olduğu da belli değil

Bende iki gündür yıkamıyorum rekor şuan saçı yağlanmış gibi oldu alışık değil

Bi de diyor arada banada gelin bende bakarım ben uyumaya gitsem çocuğa neler yedirir Allah bilir. Eltimin cocugu 6 aylık bir oturttu onu sarımsaklı kızartmayı nasıl yedirdi cocuga eltim iyi sabrediyor
Evlerden uzak tutulması gereken bir modelmiş bu Allah akıl fikir versin o çocuk onu nasıl sindirecek yazık ya

Gerçekten öyle resmen keske evlenmeseydım dedırtıyolar oğlum benım oğlum diyip duruyo sankı o doğurdu bide grip olmus daha tam iyileşmeden geliyo hem burnunu cekıyo hem iyiyim diyo hadı bebeği kucağına almasını geçtim bebeğin ağzını yüzüne değdiriyo bebekte meme sanıyor yuzunu emmeye calısıyo eşimle doğum yaptığımdan beri annesi yüzünden tartısıyoruz huzurum kalmadı

Kızlar oğlum cok pişik oldu boyle yara gibi nokta nokta ne yapsam geçmiyo bezi değiştirdim ıslak mendıl yerıne pamuk kullanıyorum hep havalandırıyorum bepantol kullanıyorum hıc azalma yok neden oluyo napmam lazım

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Geçen hafta benim kızım da geçirdi. Bu haftada zatürre oldu yani çocuklu evde her hafta birşey oluyor. Sen sinirlerine hakim ol. Maske varsa tak.bebeklerin odasını ayır.

Ya ben doguma gıtcegm gun demeye başlamıştı, pipim kaşınıyor dıye.. Ben ılgı için yapıo sandım, cunku sonraları demedi hiç.. Ama sabaha karşı karnım agrıo demeye başladı

Ben de silikon uc kullaniyorum yaralarimdan dolayi ama ne yazik ki meme reddi oldu artik ben de ucsuz memeyi almiyor.. silikon emmeye engel degil ama merak etmeyin

Ya ben doguma gıtcegm gun demeye başlamıştı, pipim kaşınıyor dıye.. Ben ılgı için yapıo sandım, cunku sonraları demedi hiç.. Ama sabaha karşı karnım agrıo demeye başladı
Canım aynısı. Kızımda hep kaşınıyor dedi damla damla kaçırmaya başladı doktor mantar olabilir deyip krem verdi idrar testi yapmamıştı sonradan çocuk çişini yapamaz oldu çok ağrı acı yaşadı enfeksiyon çıktı idrarda. İhmal etmemek lazım böbreğini etkiler

Cnm ona gerek yok cidden.. Eymen sabahtan aksam 4e kadar okulda.. Tek cocuklada baş ederm.. Sadece hastalık vakti zor oluyor bnm için o da desteğim olmadgı için
Cidden allah yardimciniz olsun, ben suan 2,5 haftalik bebisle tek kisi kalamam gibi duruyor tabi kolik olmasi da etken olabilir en kotusu de yanimda annem yok kv var

Evet randevu bakcam bırazdan ama gece belkı acile götürürüm.. Acile gidelim de polıklınıge randevu ona göre bakcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…