2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar görsel ekliyorum emerken silikon ucun kenarlarından böyle cıkıyor ama silikonun ucunda süt birikintisi görmüyorum. Bu görsele göre sütüm var ve bebek emerken ağzına geliyordur değil mi

Eklentiler

• 4368AB52-5F22-48B4-BB7D-627E4654584C.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 74
Bence sütünüz varsa hiç mamaya gerek yok . Daha sık ve 15-20 dk emzirirseniz bence kilo alımınız olacaktır bebişinizin
Bazen 10 dk bazen 20 dk emiyo ama doyurucu degil galiba uyuyor yarim saat sonra yine uyaniyor gazinida cikariyor yataga koyuyorum uyaniyo yine emmek istiyo aksamlari hic uyumuyo dun aksam mama verdim artik dayanamadim sutum su gibi son sutte dahil napacagimi bilemedim

Benimde oyle su gibi son sutte oyle duru galiba yagli degil. Dogum kilosundan sonra 300 gr vermisti simdi uzerine 600 gr alabilmis sadece 35 gunde toplam dun aksam dayanamadim mama verdim 2 bucuk saat uyudu

Benimde sütüm çok duru hiç koyu kıvama gelmedi. Gündüzleri memeyle idare ediyoruz ama dediğin gibi geceleri doymuyor ağlayışından anlıyorum aç yani mecburen mama veriyorum

Benimde sütüm çok duru hiç koyu kıvama gelmedi. Gündüzleri memeyle idare ediyoruz ama dediğin gibi geceleri doymuyor ağlayışından anlıyorum aç yani mecburen mama veriyorum
Ben hiç zorlamıyorum ne onu, ne kendimi. Önce meme sonra içtiği kadar mama. her öğünde meme olmasa bile mutlaka mama var. İki Dr da aynı şeyi önerdi bana

Yaa aynıı resmen saçları yağlı gibi oldu çocuğun. Dün akşamı uyuyarak geçirdiği için yıkayamadım aslında hava çok güzeldi. Ev bi ara 28 dereceydi
Haha sizin ev temmuz ayı gibi ben dün kapattım odaları hiç yakmadan 24.5 civarıydı akşam açtım. Bugün soğuk ama tam hastalık havası dengemiz şaştı

Denemedim iyi gelirse aldırayım eşime artık nokta nokta olan yerler kanıyo alerjisi mi varki randevumuz var 1 hafta sonra
Benimkinin de poposunda olmuştu, sanırım ıslak mendil kaynaklıydı. Çok şükür kanama olmadan sudocream ile iyileşti. Tavsiye ederim. Yine günde bir kere koruyucu olması için sürüyorum

Sabaha karşı 38.6ydı..şimdi 37.3 oldu.. Daha ates düşürücü de vemedim.. Cunku evde yok Eymen bu zmna kadar ateşlenmediği için hazırlıksız yakalandım
Çok şükür inatcı bi ateş değil demekki şuan çıkamazsın ama birine akşam aldır mutlaka dursun gece ne olur ne olmaz

Kan hiç görmedim ama mukuslu kaka gördüm o da düzeldi mama değişikliği mi yaptı bilmiyorum ama krem o kadar iyi geldi ki keşke daha önce elimde bulundursaymışım dedim epey yatıştırdı cildini

Kızlar görsel ekliyorum emerken silikon ucun kenarlarından böyle cıkıyor ama silikonun ucunda süt birikintisi görmüyorum. Bu görsele göre sütüm var ve bebek emerken ağzına geliyordur değil mi
Canım ben de uç kullanıyorum malum, benim pek böyle dışına çıkmıyor. Bazen memede uyuduğunda ucunda birikmiş oluyor, emip yutmadığı için o kadar. Emerken meme ucunun çekildiğini hissediyor musun, hafif acı gibi ama acı da değil.

Bu arada mochi önerisi için Phaedra sana, göğüs pedi için de Spring05 sana çok teşekkür ederim. Sayenizde resmen rahata erdim
Aşkolsun gögüs pedini ben sana önermiştim banada teşekkür etmen lazım
Hani ekşimiş süt kokuyordun heryerınden akıyordu bende demıstım hıc pısman degılım süt kokusundanda akmasından da ama ped alırsan sütün akmaz diye

Hemen teşekkür ediyorum ayrıca lohusa kadın unutur, kusuruna bakılmaz Sayenizde O ekşi kokudan kurtuldum çok şükür. Hayır anlamıyorum bebekte mis gibi kokan koku, bizde nasıl böyle kötü oluyor

Evet hissediyorum gıdıklanma gibi böyle

Ama attığım görseldeki gibi dışarı süt cıkıyor hep

Benimkinin de poposunda olmuştu, sanırım ıslak mendil kaynaklıydı. Çok şükür kanama olmadan sudocream ile iyileşti. Tavsiye ederim. Yine günde bir kere koruyucu olması için sürüyorum
Teşekkür ederim hemen bugun başlıcam bende inşallah işe yarar öyle gördükce çok üzülüyorum

Benimde öyle olmuştu oğlumu sağlık ocağına götürdüm merhem yazdı iki gündür kullanıyorum çok iyi geldi geçti hemen hemen sizde götürün bence bir baksın aile hekimi

Bende oyle gunduz yine gogusum doluyo sulu mulu bi sekilde iciyo aksama dogru gogusumde sut var ama az geliyor galiba emerken bile aglayarak geri cikariyo memeyi zorla emdirio yatiriyodum geri uyaniyodu sebebini anlamiyodum sut azaldikca cekerken az geldigi icin sinirleniyo demekki aksamlari mama verip yatircam bindan sonra gerekirse oglende biraz vereyim en azindan gogusum dolsun bi kac saattede olsa

Kizlar bide benim bebegimin boynunda tortikolis cikti kas kisaligi fizik tedaviye basladik iyilesmezse ameliyat diyolar dua edin bebegime nolur duzelmezse boynu egri kaliyormus omuzla basi birlesiyormus kas cektikce cok stresli bi zamandayim sutumde o yuzden gittikce azaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…