- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Ekstraya girer mi bilmiyorum ama hurma sulu tahin helvası yiyorum, gün içinde 3-4 tane incir atıyorum ağzıma o kadar.Sütünüzün artması için yaptığınız bir şey var mı
Sağmayı deniyorum ama makinaya hiç çıkmıyorEkstraya girer mi bilmiyorum ama hurma sulu tahin helvası yiyorum, gün içinde 3-4 tane incir atıyorum ağzıma o kadar.
Bu hafta ekstra olarak sağma ve mochi kullandım. Bence bebeğin sık sık emmesi ya da bu tarz sağma işlemleri artırıyor sütü. Çünkü ne yazıkki ben çok su da tüketebilen biri değilim.
Ya hesap yapiyorum günde 8 kere emziriyorum her öğünde en az 170-180 cc içiyor masallah da bu nasıl mide hdjdbsjdh valla Allah memişlerime zeval vermesin yoksa yandıkAh annelik hem çok yorulup hem de şikayet edememek
İyiyiz canım yani bir gün çok iyiyiz bir gün zombi gibiyiz
maşallah valla içsin içsin büyüsünkusmadığı sürece midesi istiyor demektir o özgür bir birey kendi içmeyi seçiyor demek ki
Ayy siz de mi öylesinizAyyy benimki gibi bir minik dahayesinler de büyüsünler
Az önce buraya da sordum anne sütünden çocuk obez olur mu diye benimkinin tombulluğunu paylaşarakYa hesap yapiyorum günde 8 kere emziriyorum her öğünde en az 170-180 cc içiyor masallah da bu nasıl mide hdjdbsjdh valla Allah memişlerime zeval vermesin yoksa yandık
Ayy siz de mi öylesinizpeki bunu doktora hiç sordun mu normal miymiş bu kadar içmeleri ?
Çocuktan çocuğa da fark ediyor benim ilk bebeğimde sürekli memedeydi yani asla alamazdım onu oradan. Bazıları böyle işteAy ne güzel açıklamışsın, bilgiler vermişsingazını maşallah alttan da üstten de genel olarak iyi çıkarıyor. gazla ilgili sorun yaşadığında anlıyorum genelde. E bir de emziği arada da olsa kabul ediyor benimki. o yüzden o dezavantajı pek yaşamıyorum. Ama benim kokumu arıyor, orası kesin. Benim kucağımda babasına göre daha huzurlu uyurken, babasında kıyameti koparıyor. Anneannesinde ise öğrenilmiş çaresizlikle uyuyor er ya da geç
Tummy time pek sevmiyor ama kartlar ve çıngırak çok işe yarıyor. Özellikle çıngırağı takip etmeyi çok seviyor ama işte krizi tuttuğunda işte, ki sık sık da tutuyor bu aralar, hiçbir şey ilgisini çekmiyor
Bak şimdi bile yarım saate yakın babası inada bindirip sakinleştirmeye çalıştı, sonrasında ben sakinleştirmeye çalıştım ama ikimiz de pes ettik. Şu an memede ağır ağır emip şekerleme yapıyor
Ben sağdığım zaman toplamda max 100-110 alıyordum iki göğüsten. Ki 30-60 aldığım daha fazla oluyordu. Dünden beri mochi’yi kullanıyorum günlük süt miktarı çok ama çok daha fazla çıkıyor. İstersen onu da bir deneSağmayı deniyorum ama makinaya hiç çıkmıyor
Az önce buraya da sordum anne sütünden çocuk obez olur mu diye benimkinin tombulluğunu paylaşarakvalla günde kaç kere içiyor inan sayamıyorum. Bir ara emzirme sonrası mamayı 150 ml verdiğim bile olmuştu doktor kusmadığı sürece vücudu istiyordur ver demişti. Ama 1.ay kontrolünden sonra 1 kere verdiğim mamayı da adım adım azaltamamı istedi. Şimdi mamaya yerine sağdığım sütü veriyorum yanlış hatırlamıyorsam 600-1500 gr almaları normalmiş. Benimki de kaybettiği kilodan sonra 1450 gr almış. Bakalım mamasız ne olacağız he bir de yiyor yiyor sonra da s*çıyor benimki
Ben sağdığım zaman toplamda max 100-110 alıyordum iki göğüsten. Ki 30-60 aldığım daha fazla oluyordu. Dünden beri mochi’yi kullanıyorum günlük süt miktarı çok ama çok daha fazla çıkıyor. İstersen onu da bir dene
Mochi akan sütü tutmuyor mu sadeceBen sağdığım zaman toplamda max 100-110 alıyordum iki göğüsten. Ki 30-60 aldığım daha fazla oluyordu. Dünden beri mochi’yi kullanıyorum günlük süt miktarı çok ama çok daha fazla çıkıyor. İstersen onu da bir dene
Şöyle, çocuk birini emerken diğeri de ister istemez uyarılıyor. Mochi de hafif vakumlama yaparak sağım da yapıyor aslında. Ama tabi hiç akmayan da nasıl olur bilmiyorum.Mochi akan sütü tutmuyor mu sadece
Hey maşallahAz önce buraya da sordum anne sütünden çocuk obez olur mu diye benimkinin tombulluğunu paylaşarakvalla günde kaç kere içiyor inan sayamıyorum. Bir ara emzirme sonrası mamayı 150 ml verdiğim bile olmuştu doktor kusmadığı sürece vücudu istiyordur ver demişti. Ama 1.ay kontrolünden sonra 1 kere verdiğim mamayı da adım adım azaltamamı istedi. Şimdi mamaya yerine sağdığım sütü veriyorum yanlış hatırlamıyorsam 600-1500 gr almaları normalmiş. Benimki de kaybettiği kilodan sonra 1450 gr almış. Bakalım mamasız ne olacağız he bir de yiyor yiyor sonra da s*çıyor benimki
Benim oğlum da öyle yapıyor bugün gündüz uykusu baya bi düzensizdi gündüz çok güzel uyurdu ama bugün nolduysa artık bilmiyorumKızlar bugün benim kızım uykuya geçişte çok sorun yaşıyor yavrum gözleri açık uyuyor resmen bi sağ bi sol kaydırıp duruyor hızlı nefes alıyor böyle yapmasından panik oluyorum normal mi uykuya geçmeye çalıştığı için mi yapıyor sonra sıçrayıp uyanıyor bir anda gaz ağrısından diye umuyorum
Gaz damlasından çok probiyotiklerden memnun kaldım ben canım myflor ve bioagia iyi bence bu konuda.Merhaba canlar. Biz de 12 günlük oldu. Gece uykusuzluğu devam ediyorsabah 8 oldu mu hemen uyku moduna geçiyor bizim bebiş. Gece kendisini çok sıkıyor. Çok şükrü kakası ve idrarı güzel. Ama gece malesef kucak istiyor gaz damlası almadım daha. Doktora gittiğimde sorarım dedim ama doktor tavsiyesiyle gaz damlası alan ve memnun kalan var mı?
Doktorumuz bize göğsünde sert şişlik olabilir normaldir sakın masaj yapmayın demişti.Arkadaşlar selamlar, hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım. Ben de ülkeye dönüş yaptım birkaç gün önce. Bebeğim birkaç gündür çok ağlıyor. Gaz sancısı çekiyor sanırım. Biraz önce de sol memesinde bir beze geldi elime. Diğer memesine göre daha şiş ve sertleşmiş. Bu durumu yaşan oldu mu? Ne yapmalıyım? Fotoğrafta net değil ama sert bir beze gibi bir kitle var
Bu kendiliğinden geçiyor diye biliyorum bi kaç ay sonra ama ellememek lazım yinede çocuk dr götür oda baksın içinde rahat olurArkadaşlar selamlar, hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım. Ben de ülkeye dönüş yaptım birkaç gün önce. Bebeğim birkaç gündür çok ağlıyor. Gaz sancısı çekiyor sanırım. Biraz önce de sol memesinde bir beze geldi elime. Diğer memesine göre daha şiş ve sertleşmiş. Bu durumu yaşan oldu mu? Ne yapmalıyım? Fotoğrafta net değil ama sert bir beze gibi bir kitle var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?