Benimki de öyle diyordu çok üzülmüştü vs ama yok asla anlamıyor inadına inadına yaklaşıyor benimki çok inatçı sanırım dediğim dedik biz çekiştiriyoruz o gidiyorinşallah aynı şeyleri yaşamam yaşamayız sizin kaçıncı bugün hastanedeki nasıl oldu bebiş
Benimde bugün sertleşti ama dün gece 3 kase komposto yedimkaç gündür yumuşaktı benimde hele dün eşim bu çocuk aç iyice emzir de uyuyalım dedi. Emziriyorum emziriyorum yine aç gibi hareketler yapıyordu neyse ki bugün daha iyi
Emdikçe süt salgılanacak canım bugün iyice memede kalsın yarın daha da dolar benim bugün daha iyi. Ama maksimum emzirme sürem 5 6 dk dır benim tabii ben 3 saati beklemiyorum bazen saat başı emziriyorum. Çok şükür ya bence yarın çıkarsınız siz inşallah
Eğer kötüleşselerdi bunu anlardın. Aklına kötüsünü getirme sonuçta antibiyotik alıyorlar burunları tıkalıysa mutlaka aç. Buhar makinan varsa günde iki üç defa buhar ver. Benimki günden güne kötüleşti. Çocuk emmek istemiyordu benim zorumla içiyordu.Hastanede de antibiyotik verip burun açıp hava veriyorlar ekstra birşey yokÇok korktum yazdığını görünce bizzde evde antibiyotik ve hava tedavisi görüyoruz şuan ara ara olan hırıltıları dışında bi sorunumuz yok kusmamız yok öksürük günde 3 kez belki huzursuzluklarıda yok doktor üst solunum yolu demişti ciğerlere inmeden tedavi başlamak istedi ikisinde de aynı ama oğlum emerken inliyo gibi o hep böyle garip sesler çıkarıyordu ona yoruyorum ama nasıl düşünmem gerektiğinide kestiremiyorum korkuyorum anlayamam geç kalırım diye beslenmeleride güzel ama oğlum biraz yavaşlıyor ama genel olarak durumları iyi bilemedim ben
Sizede çok çok geçmiş olsun iyi ki hastanedeymişsin Allahım korusun
İnşallah siz çıkmadan düzelmiş olurlarİyiye gidiyor gibi ama bilemiyorum. Pazartesi yatmıştık. Evde de eşim ateşlenmişoğlumun öksürüğü tekrar başlamış (umarım ilkinin devamıdır o öksürükler). Ay kabus bitmiyor
Biz seninle aynı gün doğum yapmıştık, 2 gündür benimki de öyle. Uykusu olduğu halde direniyor. Bir de tabi sürekli emmek memede uyumak istiyor. Annem geldi bugün kucağa alışmış diyor ama 2 günde de kucağa alışmaz herhalde, bilmiyorumYa bizim çocuk uyumuyor resmen uyumak istemiyor. Kucakta uyusa da yatağına yatırdığın an gözleri açıyor. Bir kaç gündür böyle neden sizce. Baya saatlerce uyanık duruyor uyuması lazım istemiyor. Kucağa çok mu alıştırdık acaba biz ya. Kucakta uyur saatlerce ama düz zemine yatınca ağlıyor
Şimdilik bizim antibiyotik süresi 5 gün. Dün verilmeye başlandı. 5. Gün de tıkanıklık varsa solunumu yavaşsa bir 5 gün daha uzatacağını söyledi doktorumuz. Bence sizi de 10. Gün taburcu eder. Yukarda yazmıştım öksürük hastalık tekrarlayabiliyormuş. İnşallah öyle olmamıştır.Ben de istedikçe emziriyorum bir iki saatte bir, 15-20 dakikayı buluyor. Antibiyotik pazartesi mi salı mı ne bitiyordu, daha salmazlar bence bizi.
Bende salı dişçiye gidicem o zaman vericek mecbur kalınca içecek artıkCanım buzluk sütü için mutlaka deneme yap. Ben burda yazılanlardan dolayı acaba içer mi içmez mi emin olamadığım için geçen gün 1 ay önce buzluğa attığım sütü içirdim. Maşallah içti. Belki seninki de içer
Ben genelde sabahları sağıyordum, üşenmezsem yoksa ağrım oluyordu ama mamayı bırakınca mecbur sağmal gerekti. geceleri o sağdığım sütten takviye yapıyorum. Gün içinde çok fazla emdiği için gece 11-12 gibi yetmiyor sanırım sütümBende salı dişçiye gidicem o zaman vericek mecbur kalınca içecek artıkben sağmıyorum artık evden çıkarsam da kısa süreli gidip geliyorum. Bir ara çok sağdım mastit olmuştum ya okula alıştırmam diye her gün gidiyordum filan. Çalışmayı düşünsem kesin sağar stok yapardım ama
Bende bunu merak ediyorum anne sütü kilo obez yapar mı ? Benimkide sürekli memede en az 20 dk .sütüm kalmıyor artık sonra gün içinde en fazla 2 kere eğer çok ağlarsa mama takviye yapıyorum . Ama baya tontik oldu benimki . Sütün yaraması ilede ilgili gibi geliyor .Ben genelde sabahları sağıyordum, üşenmezsem yoksa ağrım oluyordu ama mamayı bırakınca mecbur sağmal gerekti. geceleri o sağdığım sütten takviye yapıyorum. Gün içinde çok fazla emdiği için gece 11-12 gibi yetmiyor sanırım sütüm
Bir de şeyi merak ediyorum, anne sütü çocuğa gereksiz kilo yapar mı? Benimki memeden ayrılmıyor, özellikle de son 2 gündür. Geceleri de dediğim gibi sağdığım sütten takviye vermezsem uyuyamıyor yine açlıktan aranıyor. Annem de bu çocuk kilo almış 5 günde, her arandığında verme, obez olacak, sana da yazık; sürekli böyle kucağında falan diyor.
Yanlış mı yapıyorum her istediğinde vererek bilmiyorum. Bir memede en az yarım saat kalıyor benimki. Genelde bir memeyi vererek emmeyi bitiriyorum.
öncesinde günde bir kere olmak üzere haftada max 5 kere mama veriyordum, bir haftadır ise hiç mama vermiyorum, Maşallah sonuç elma yanaklar ve daha da büyüyen gıdıBende bunu merak ediyorum anne sütü kilo obez yapar mı ? Benimkide sürekli memede en az 20 dk .sütüm kalmıyor artık sonra gün içinde en fazla 2 kere eğer çok ağlarsa mama takviye yapıyorum . Ama baya tontik oldu benimki . Sütün yaraması ilede ilgili gibi geliyor .
Ben de seninle aynı durumdayım. Saatlerce emse de yine aranıyor. ,20 günde 1300 Gr aldı. Ebe de her istediğinde verme dedi ama vermezsem eti koparılmış gibi ağlıyor binayı ayağa kaldırıyor. Ben de gece sagdigim sütten veriyorum yoksa uykuya geçemiyor iki gündür gece mamasını bıraktım. Bir çaresini bulursan beni de bilgilendirBen genelde sabahları sağıyordum, üşenmezsem yoksa ağrım oluyordu ama mamayı bırakınca mecbur sağmal gerekti. geceleri o sağdığım sütten takviye yapıyorum. Gün içinde çok fazla emdiği için gece 11-12 gibi yetmiyor sanırım sütüm
Bir de şeyi merak ediyorum, anne sütü çocuğa gereksiz kilo yapar mı? Benimki memeden ayrılmıyor, özellikle de son 2 gündür. Geceleri de dediğim gibi sağdığım sütten takviye vermezsem uyuyamıyor yine açlıktan aranıyor. Annem de bu çocuk kilo almış 5 günde, her arandığında verme, obez olacak, sana da yazık; sürekli böyle kucağında falan diyor.
Yanlış mı yapıyorum her istediğinde vererek bilmiyorum. Bir memede en az yarım saat kalıyor benimki. Genelde bir memeyi vererek emmeyi bitiriyorum.
Ayni bizimkide oyle kucakta cok guze uyuyo yatirdigim an uyaniyo mizirdaniyo agliyoYa bizim çocuk uyumuyor resmen uyumak istemiyor. Kucakta uyusa da yatağına yatırdığın an gözleri açıyor. Bir kaç gündür böyle neden sizce. Baya saatlerce uyanık duruyor uyuması lazım istemiyor. Kucağa çok mu alıştırdık acaba biz ya. Kucakta uyur saatlerce ama düz zemine yatınca ağlıyor
Bizim de bugün arkadaş geldi 8 aylık bebeği var kucağa alışmış dedi. Yani kucağa da nasıl alışıyor napayım mesela ağladığında kucağıma almayayım mı bizim ki çatlıcak gibi ağlıyor bazen çünkü almayınca. Ama çocuğun gözler fal taşı gibi uykusu var aslında uyumuyor. Bu ara gözler dışarda hep keşfediyor galiba. Ama bu kadar uyumaması zararlı olur diye korkuyorumBiz seninle aynı gün doğum yapmıştık, 2 gündür benimki de öyle. Uykusu olduğu halde direniyor. Bir de tabi sürekli emmek memede uyumak istiyor. Annem geldi bugün kucağa alışmış diyor ama 2 günde de kucağa alışmaz herhalde, bilmiyorum
Keşifteler kesinlikle. Uzaktan da fark edip bilinçli gülücükler atıyor artıkBizim de bugün arkadaş geldi 8 aylık bebeği var kucağa alışmış dedi. Yani kucağa da nasıl alışıyor napayım mesela ağladığında kucağıma almayayım mı bizim ki çatlıcak gibi ağlıyor bazen çünkü almayınca. Ama çocuğun gözler fal taşı gibi uykusu var aslında uyumuyor. Bu ara gözler dışarda hep keşfediyor galiba. Ama bu kadar uyumaması zararlı olur diye korkuyorum
İnşallah buluruz. Saatlerce emzirmekten omuzlarım sırtım ağrıyor artık.Ben de seninle aynı durumdayım. Saatlerce emse de yine aranıyor. ,20 günde 1300 Gr aldı. Ebe de her istediğinde verme dedi ama vermezsem eti koparılmış gibi ağlıyor binayı ayağa kaldırıyor. Ben de gece sagdigim sütten veriyorum yoksa uykuya geçemiyor iki gündür gece mamasını bıraktım. Bir çaresini bulursan beni de bilgilendir
Bizim de öyle ya özellik son 2 gündür çocuk sürekli emmek istiyor midesi mi genişliyor anlayamadım. Yani süt bitiyor artık emmekten hala istiyor. Baya huy değiştirdi bu ara. Bende çok merak ediyordum bunu obez olur mu yada doyduğunu anlar mı acabaBende bunu merak ediyorum anne sütü kilo obez yapar mı ? Benimkide sürekli memede en az 20 dk .sütüm kalmıyor artık sonra gün içinde en fazla 2 kere eğer çok ağlarsa mama takviye yapıyorum . Ama baya tontik oldu benimki . Sütün yaraması ilede ilgili gibi geliyor .
Evet ya bir de insanlar sütün az diyorKeşifteler kesinlikle. Uzaktan da fark edip bilinçli gülücükler atıyor artıkya ben gerçekten her ağladığında da kucağa alan biri değilim aslında; ağla kızım ciğerlerin açılır falan diyorum o derece. Ama emme söz konusu olunca kıyamıyorum alıp, emziriyorum.
İnşallah buluruz. Saatlerce emzirmekten omuzlarım sırtım ağrıyor artık.
Anne sütü kilo yapsa da az meme ver veya az emzir demiyorlar canım mama veriyorsan kes derlerdi ilk oğlum 2 kiloya yakın alırdı tosuncuktu arada onada 30 cc mama verirdim onu kestirmişlerdi ama yinede alıyordu kendi yiğenimin kızıda tam bir tosuncuk sadece meme veriyor çok kilolu olmasına rağmen emzir diyorlar zaten hareketlenince hepsi gidiyor benim oğlum 7,8 aydan sonra zayıfladı normale döndüBen genelde sabahları sağıyordum, üşenmezsem yoksa ağrım oluyordu ama mamayı bırakınca mecbur sağmal gerekti. geceleri o sağdığım sütten takviye yapıyorum. Gün içinde çok fazla emdiği için gece 11-12 gibi yetmiyor sanırım sütüm
Ben genelde sabahları sağıyordum, üşenmezsem yoksa ağrım oluyordu ama mamayı bırakınca mecbur sağmal gerekti. geceleri o sağdığım sütten takviye yapıyorum. Gün içinde çok fazla emdiği için gece 11-12 gibi yetmiyor sanırım sütüm
Burnunu açmaya çalışıyorum günde 1/2 defa yıkıyorum 4 saatte bir 5 damla serum fizyolojik damlatıyorum 3 defada aspirötör ile çektiriyorum Dr yıka demedi ama ben yıkıyorum inşallah iyi yapıyorumdur hava vereyim dedim serum fizyolojik olarak ama maske kalmamış evde sizin ilaçtır hastanede ilaç ilave ediyorlar genelde inş çabuk atlatırlarAmin inşallah. İki üç saate bir burun temizliği yapılıp hava veriliyor. Sanırım o verilen hava bildiğimiz serum değil ilaçlı bir su. Yeni yeni emmesi falan düzelmeye başladı. Eğer sizin bebekte hırıltı varsa mutlaka devamlı burnunu aç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?