2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba ben de anne sütü artı mama ile besliyorum bebeğimi. İlk zamanlarda hipp kullandık ama hipp bizde tam tersi kabızlık yaptı. Yani aslında kabızlık da diyemem de baya kıvamlıydı ve dediğin gibi 3 günde bir yapıyordu. Sma kullanmaya başladım sanırım yaklaşık 3 hafta oldu. Yani zaman kavramı bende şaştığı için tam bilmiyorum. Ama sma da cıvık yapmasına sebep oluyor. İyi mi kötü mü bilemedim
Gaz için iki mama da aynı etkide oldu.
Cc olarak ben her zaman bebek ne kadar içerse o o kadar verdim. 45 - 60 arası içiyordu sanırım bir aylıken. Pera doyunca fazlasını içmiyor o yüzden mama konusunda kafam karışmıyor benim. Şimdi iki aylık 90 lık yapıyorum bazen hepsini içiyor bazen yarısını bırakıyor sanırım mememdeki doluluğa göre kendi karar veriyor yani

Ya kızlar bu birkaç gündür oğlum aşırı bana düşkün sürekli emmek istiyor ve ya mememde ya kucağımda uyuyor ben bu sorunla nasıl başa çıkarım? Bu durum geçici midir acaba atak haftası mıdır çünkü 36 günlük olduk

Keşke bize meme ver diyip duranlar mama hazırlarken olan halimizi görse bir yandan çığlık kıyamet bir yandan eli ayağına dolanan ben biberonları sterilize etmekten ellerim parçalandı
Ayy kızlar ben napayım anne sütünü bile biberon ile veriyorum her beslenmede aynıyız ayrıca süt sağma ile uğraşmamı saymıyorum bile

Çok geçmiş olsun
Ayy kızlar ben napayım anne sütünü bile biberon ile veriyorum her beslenmede aynıyız ayrıca süt sağma ile uğraşmamı saymıyorum bile
Valla özverin için tebrik ediyorum ben seni. İnşallah memeni de alır zamanla

Geçen gün mamayı soğuk getirdi suyu kaynatmaya mı unuttu, hepsini soğuk sudan mı koydu bilmem. Tartışmamak için detay sormadım boğacaktım az kaldı. Geri yolladım yenisini yaptı geldi. Hayır o kadar süre neyi bekledik biz yani

Ben bir gün gelmeyince gittim baktım elinde biberon mutfak masasına kafasını yaslamış uyuyordu

Gece arada havalandır evi o zmn. Rahatlar. Geçmiş olsun

Hipp combiotic kullanıyoruz. Sorun yaşamadık. Ama düzenli Biogaia probiyotik kullanıyoruz günde 5 damla. Dr sorarak kullanabilirsin istersen. Düzene sokuyor bağırsakları.

Sadece anne sütü veriyorsan 10 güne kadar normal diyolar ama yanında mama da veriyorsan ve yapmadıysa kabız olmuştur kesin o da fitille çıkardı diye düşünüyorum .Benim bebeğim yapamadığı zaman acayip huzursuz oluyor ve bize de huzur vermiyor öyle bir durum yoksa sıkıntı yapmana gerek yok.Öksürüyorsa doktora gitmeni öneririrm ilaç vs verebilir.Bizimki de kolik 1 gaz damlası 2 probiyotik damlası kullanıyor.Hangisi fayda ediyor bilmiyorum ama biraz daha iyi damlaları kullanınca yine de geceleri ıkınıyor gaz ve kaka yaparken

Kızlar küçük oğlum bugün öksürdü bir kaç kez birde burnu aşırı tıkalı açıyorum ama aynı ememiyor gece acile götürücem ama korkmuyor da değilim ya bir şeyi yoksa orda kötüleşirse sonrada diyorum ki geçen seferki gibi ilerlerse o kadar ikilemde kaldım ki anlatamam

ben 1-2 aya azalır diye düşünmüştüm.Bizimki eşimle yatıyor artık uyku arkadaşın nerde diyorumo kadar rahat ediyor ki ağzı açık uyuyor.Ne zaman tek başına beşiğe bıraksam(daha koyarken uyanıyor çoğu zaman) Ya moro refleksinden ya öksürük hapşırma ya ıkınmadan dolayı kesin kalkıyor.Böyle de çok tehlikeli

Gün-de 1 kere mama veriyordum 1 haftadır bıraktım sadece anne sütü şuan normal yapıyordu günde 1 bazen 2 kere şimdi bıraktı haftada 1 anlamadım ki bekliyoruz huzursuz değil ama sancılı akşamları sancidan 2 saat felan ağlıyo öylede uyuyup kaliyo bebegim,probiyotik bir işe yaramıyo şimdiye kadar kullandım gaz ilacı mastilvermişti bi fark görmedim,osmolak diye bi ilaç verdi onu çok kullanmadım, gaz çıkışı baya var özellikle alttan birde kokuyo aman yarabbi

Canım termosta gece için suyu hazır bekletsen mamayı ya yanı başında ağlar ağlamaz yapıp verirsin nerde uyuyorsaniz

Canım rezene iç bolbol anne sütünden geçiyor bebek öyle rahat yapıyor ki kakayi

Valla benim bebeğim küvezde kaldı geldiğinden beri öyle. Sürekli memede veya kucağımda olmak istiyor pek geçecek gibi durmuyor bizim. Ama sizinki geçici olabilir yeni başladıysa

Kızlar birşey sorcam

Geceleri bebişleriniz kaç kare uyaniyor ve ne kadar besleniyor biz bu aralar gece onikiden sonra bir defa uyabiyor sonra 6 da felan napsam ki

Aynı bizimki de öyle kesinlikle azalmıyor bir de büyüyünce üzerimde uyurken kendi memeyi açar emerdi kesinlikle çok tehlikeli geçen koluma düşmüş işte büyük kızım sarılıyor sandım Yatağa korumalıkta almadım aşağı düşer diye de korkuyorum

Ah be ememiyorsa götür kuzu ne olur ne olmaz

Badenin memeni açıp emmesi beni çok güldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…