2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Evde serum fizyolojikle burnunu açabilirsiniz ve cihaz varsa hava verebilirsiniz Ama Üç ay altı bebeklerde ateş ve öksürük durumunda doktora gitmek gerekiyor maalesef. Çok geçmiş olsun

Evde serum fizyolojikle burnunu açabilirsiniz ve cihaz varsa hava verebilirsiniz Ama Üç ay altı bebeklerde ateş ve öksürük durumunda doktora gitmek gerekiyor maalesef. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim ateş yok düzenli bakıyorum ama öksürük var malesef

Hay Allah, bu kabus bitmeyecek mi ya çok geçmiş olsun. Evde hava verme imkanın yok mu? Hipertonik salin koyup günde dört kez verebilirsin demişlerdi bana tekrarlarsa.

Kızlar birşey sorcam

Geceleri bebişleriniz kaç kare uyaniyor ve ne kadar besleniyor biz bu aralar gece onikiden sonra bir defa uyabiyor sonra 6 da felan napsam ki
Bence ekstra bir şey yapmana gerek yok. Ben bebek ne zaman uyanırsa o zaman besliyorum. Mama verdiğim zamanlar 4-5 saat sonra uyanırdı.
Şimdi ise 2 saatte bir uyanıyor mama vermediğim için

Benim bebe 3.5 saattir uyuyor. Normalde 9 gibi gece uykusuna yatırıyordum ama bugün Aman sabahlar olmasın bize

Genelde konağı fazla olan bebekler alerjik olabılıo denılıyor.. Ama yıne de çok itibar etme, herkes bir degıl her bebek bir degıl.. Eymende kaş arasında çıkmıştı, banyodan snra yumusayınca elımle yumusakca kazıdım gibi.. Sonrada daha çıkmadı.. Sen yapcanı yap bakalım noolcak, hemen besin alerjisi diye şartlama bence

G
Benim bebe 3.5 saattir uyuyor. Normalde 9 gibi gece uykusuna yatırıyordum ama bugün Aman sabahlar olmasın bize
Gece uykusuna yatişini nasıl düzenledin soyasosu rutinmi olusturdun
Benimki 11bucuk 12 gibi gece uykusuna geçiyor çok mu geç

Hay Allah, bu kabus bitmeyecek mi ya çok geçmiş olsun. Evde hava verme imkanın yok mu? Hipertonik salin koyup günde dört kez verebilirsin demişlerdi bana tekrarlarsa.
Var canım hava makinası hipertonikte var ama aile boyu hasta olduk bu sefer ilaç verirler mi acaba ciğerlerini dinleseler iyi olur gibi abisi de iyi görünüyordu hatta eşime kızdım okula gidemeyecek kadar kötü değildi diye meğer baya ilerlemiş sıkıştım kaldım vallahi büyük oğlum hiç iyileşmiyor bu sefer bende kötüyüm bize yardımcı olacak kimse de yok burda en son çare astım tüpüne başlarlar tekrar

Benimki gündüz hiç kalkmıyor full uyuyor gece de full ayakta hiç uyumuyor geceyle gündüzü mü karıştırdı acaba sizin bebiş gündüz ortalama kaç saat ayakta kalıyor

Gece sakinlikte götür true.. Gece bizde acile gitcez galıba.. Eymen kötüleşti, bebeklikteki kollarımda baygın hali gibi.. Öğlen 1den beri uyukluyor ara ara, neşesi hiç yok, oyun oynayalım bile demedi soluyor gözümün önünde resmen ay şu an ağlıyorum, kendımı iyi hissetmiyorum galıba

Ah canım ya inşallah sadece burun tıkanıklığı ile kalsın

Benimki gündüz hiç kalkmıyor full uyuyor gece de full ayakta hiç uyumuyor geceyle gündüzü mü karıştırdı acaba sizin bebiş gündüz ortalama kaç saat ayakta kalıyor
Bizde böyleyiz sabah 6 da uyudu hala gece gündüz ayrımı yapamıyor bu durum nasıl düzelecek bilmiyorum. Gündüz o uyuyunca sende uyu diyorlar ama evde işlerim oluyo ruh gibi geziyorum resmen

Gel sarılalım

Of ya bu nasıl bir şey düzeltemeten geri başlıyorlar gidin canım ilerlemesin onunda kendine de dikkat et annenin grip olması olayları iyice zorlaştırıyor

G

Gece uykusuna yatişini nasıl düzenledin soyasosu rutinmi olusturdun
Benimki 11bucuk 12 gibi gece uykusuna geçiyor çok mu geç
Oluşturmaya çalışıyorum desem daha doğru. Daha çok küçük her gün aynı olmuyor ama saat 8 gibi odaya geçip emzirip ninni söylüyorum. Uyuyor genelde. Öncesinde 2 saat civarı uyanık oluyor. Bu süre uyku penceresi. Eğer 2 saati geçerse delirip uyumuyor resmen uykuya dalamıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…